Dyricentrum.com Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Vi er på vej på sommerferie, men besluttede alligevel at lave en ordre og håbede at den ville komme i morgen (mandag). Vi rejser nemlig tirsdag. Jeg lavede bestillingen torsdag morgen og allerede dage... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

Besøgte den fysiske butik i dag. Som altid stort udvalg og vi fandt også det vi skulle bruge. Desværre ville de to piger, der ekspederede på førstesalen nok heller være et andet sted end på arbejde, h... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Er fuldt ud tilfreds med mit køb! Ikke sidste gang jeg bestiller herfra! 🐶Bestilte tirsdag aften, og allerede onsdag tidlig formiddag, var min ordre pakket og gjort klar til afsendelse. Derudover var... Zobacz więcej

1. Sklep z artykułami dla zwierząt
  2. również w kategorii:
  3. Sklep z fastrygami

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Foder og udstyr til hest, rytter, hund, kat, gnaver, fugle og høns. Webshop med stor fysisk butik beliggende centralt i Roskilde. Bredt udvalg og fokus på kundeservice.

Doskonała

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

148 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 28

Napisz recenzję

Oceniono na 2 z 5

Stor forskel på kunder

Vi var i jeres dejlige butik i går den 12 oktober for at købe en hundekurv og en taske/kurv til bilsæde ialt 2798 kr.
Vi opdage at vi kunne få 10% ca 280 kr i rabat på varene på jeres hjemmeside, vi spørger om vi også kan få 10% i butikken men det kan vi ikke (tænker at det er mærkeligt at i gøre så stor forskel på kunder ). I skal bestille dem på nettet, for at få rabat, så det gør vi så, og stiller os i kø, når det så bliver vores tur, er beskeden, at vi skal vente 4 timer på at få varerne, altså dem som vi står med ved kassen 🤬 det er utroligt dårlig service
For os var det en meget dårlig oplevelse, vi følte os ikke velkommen og i behandlede os som om vi havet gjort noget forkert. Det var jer selv der foreslog at bestille på nettet og afhente i butikken, men ingen sagde noget om 4 timers vente tid på udlevering. har vi gjort noget forkert ?
For os er 280kr da mange penge 😥
Ps: det er super fine varer vi har købt og dem er vi meget glade for.

12 października 2024

Hej Louise og Mads
Vi er meget kede af jeres 2-stjernede anmeldelse og er lidt uforstående. Min kollega ved kassen var flink at oplyse jer, at det var en mulighed at lave en ordre online og få rabatten. Da der var lang kø ved kassen, af kunder der skulle ekspederes, gik der ca. 15 min. fra ordren var lagt, til vi havde behandlet den i vores system.
Det er i vores øjne kort tid for en "click and collect" ordre, hvis man sammenligner med andre virksomheder.
Er glad for at høre, at det var nogle super fine, varer i kom hjem med.
Mvh. Sofie, Dyr i Centrum

Oceniono na 5 z 5

Altid god og venlig service

Altid god og venlig service. Hvis man spørger pænt, får man hjælp og gerne af den, som ved mest om emnet i butikken.

Jeg har handlet her siden butikken åbnede for maaaange år siden og lå i mindre lokaler. I dag har de den flotteste butik med et stort lager af foder mv. også.
Hvis ikke de har det, man skal bruge, kan de ofte skaffe det hjem. Stort udvalg til flere forskellige dyr. Gode udsalg og outlet.

1 września 2024

Hej Eva,

Tusinde tak for din søde anmeldelse! Det er vi virkelig glade for. Vi ELSKER når folk kommer igen og handler hos os, det er så dejligt at se velkendte ansigter såvel som nye. :)

Bare go service hele vejen rundt

Bare go service hele vejen rundt

27 sierpnia 2024

Hej Pia,

Tusinde tak for din flotte anmeldelse! Det sætter vi virkelig stor pris på. :)

Lynhurtig betjening.

27 sierpnia 2024

Hej Kjeld,

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at dine varer kom hurtigt frem til dig! :)

Utrolig fin service

Dejlige produkter, fint emballeret, hurtig levering👍Det fåes ikke bedre😊

29 lipca 2024

Odpowiedź od Dyricentrum.com

Hej Mette! Tusind tak for den rigtig fine anmeldelse. Det sætter vi rigtig stor pris på. God søndag til dig.
Mvh. Sofie, Dyr i Centrum

Hurtig ekspedition

Hurtig ekspedition. Fin vare.

29 lipca 2024

Hej Heidi

Tusind tak for din fine anmeldelse! Vi er glade for at kunne gøre dig glad med vores vare og vejledning! :D

God dag til dig :)

De bedste hilsner
Emilie, Dyr i Centrum

Oceniono na 1 z 5

skulle have en ny sele og spurte om…

skulle have en ny sele og spurte om vejledning af en af de to piger der stod ved kassen men de hade nok i sig selv så det blev en tur til maxizoo og 600 kr fattiger men fik trosalt hjælp

6 lipca 2024

Hej Alice og Martin.

Tak for jeres anmeldelse. Jeg er meget ked af at høre, at i ikke er blevet mødt, som i burde. Det er bestemt ikke normen. Vi lægger ellers stor vægt på god kundeservice og vejledning i butikken.

Jeg vil meget gerne høre mere om jeres oplevelse, så vi kan gøre vores kundeservice endnu bedre. Du skal være meget velkommen til at skrive til os på mail@dyricentrum.com

Med ønske om en god sommer!

Oceniono na 1 z 5

Virkelig dårlig service

Efter en mails korrespondance med en ansat i butikken som gerne vil hjælpe mig med nogle boots jeg har købt, som ikke passer, jo i str men ikke rundt om koden.
Jeg skal spørger efter 2 navne ved kassen. Dette bliver gjort og en meget sur dame vil under ingen omstændigheder hjælpe. Hun havde besluttet sig inden at hun ikke ville hjælpe.
Hun leder efter mail på computeren, hun kan ikke finde dem og vil så slet ikke hjælpe. Jeg sender printscreen af korrespondancen og så kan hun da åbne munden.
Men hun er så flabet at hun p..... min mand helt af, som nærmest aldrig bliver sur. De her boot fejler ingen ting man kan ikke se de er brugt overhovedet men lugter lidt af hest.
Dette er ikke pointen i det pointen er at hun yder så dårlig en service at jeg aldrig sætter mine ben i den skod butik mere. Der skal stå ordentlige servitricer som der ellers altid har gjort.

11 lipca 2024

Hej Jeannet,

Tak for din anmeldelse. Det er helt korrekt, at du efter en mail korrespondance med en af vores kollegaer har fået af vide, at vi meget gerne vil hjælpe dig med det fejlkøb du har på dine boots. Som min kollega dog også skrev i mailen, kan vi ikke give dig det fulde beløb retur på en vare, som er brugt. Rigtig nok lugtede bootsene af hest, men ud over lugten var de også beskidte og din mand fortalte også min kollega, at de nok skulle have været gjort rene inden indlevering.

Jeg beklager meget, hvis din mand har opfattet det som dårlig service, det har bestemt ikke været intentionen.

Da det desværre er et fejlkøb og ikke en fejl på varen, så havde vi ikke lovet dig det fulde beløb retur, men vi ville selvfølgelig gerne hjælpe, så din mand blev tilbudt en del af beløbet retur, til trods for, at vi normalt ikke tager brugte varer retur, da vi jo ikke kan gensælge dem som nye i butikken.

Som sagt beklager jeg meget, hvis i syntes, at i har fået en dårlig service. Vi har forsøgt at hjælpe i forbindelse med et fejlkøb, hvor vi egentlig ikke er forpligtede til at tage en brugt vare retur.

Med ønske om en god sommer,
Venlig hilsner Rikke, Dyr i Centrum

Oceniono na 5 z 5

Stort udvalg til gode priser

Stort udvalg til gode priser.
Nem hjemmeside.
Hurtig levering. God indpakning.
Har nu handlet der to gange, og der kommer bestemt flere bestillinger når jeg mangler noget til min hest.

29 czerwca 2024

Hej Jeannie,
Tak for din søde anmeldelse. Det er vi virkelig glade for!
Vi vil glæde os til, at pakke dine kommende bestillinger. :D

Oceniono na 5 z 5

Altid god service og super hjælp i…

Altid god service og super hjælp i butikken . Uanset hvilken dyr man har så er der altid en som finder den rette person som har viden om foder udstyr foder osv.

27 maja 2024

Hej Susanne,

Tusinde tak for din anmeldelse. Hvor er vi glade for, at du er glad for at komme i butikken! Vi går meget op i, at vores kunder kan få kvalificeret vejledning, når de besøger os. :)

God weekend!

Oceniono na 5 z 5

Fantastisk hurtig levering🫶 bestilte…

Fantastisk hurtig levering🫶 bestilte lørdag og hentede pakken idag mandag inden middag💨

3 czerwca 2024

Hej Mille,

Mange tak for din anmeldelse. Jeg er glad for at høre, at din pakke var hurtigt fremme og du var glad ved det! :)

God dag.

Lige det ekstra

Det er meget sjældent, at jeg anmelder nogen eller noget på Trustpilot, men Dyr i Centrum var altså lige det ekstra.

For det første fik jeg nogle rigtig lækre ting, der var rigtig meget på tilbud.

For det andet kom pakken helt vildt hurtigt.

For det tredje, manglede der godt nok en mavestrop på et dækken, jeg havde købt. Men DIC svarede lynhurtigt på mail. Tilbød først at sende en lignende, men fandt så heldigvis den originale.

De sendte mavestroppen med det samme, og den kom allerede dagen efter.

Min oplevelse står i meget stærk kontrast til en anden netbiks, jeg købte noget hos samtidig. De fumler stadig rundt med noget returnering.

16 maja 2024

Hej Helene,

Tusinde tak for din fine anmeldelse! Vi beklager igen meget, at begge gjordstropper ikke var der fra start. Vi er dog glade for, at vi kunne få løst det hurtigt alligevel! :D

Hav en dejlig dag.

Rikke, Dyr i centrum

Hurtig og korrekt levering

Hurtig og korrekt levering. Pakket forsvarligt ind. Alt igennem god setvice

26 kwietnia 2024

Hej Mai,

Tak for din flotte anmeldelse. Vi er virkelig glade for, at du har været tilfreds med at handle hos os. :)

Rigtig hurtig levering!

Rigtig hurtig levering!
Godt pakket ind med sødt kort og en smagsprøve godbidder til hestene :-)

17 kwietnia 2024

Hej Camilla,
Tusinde tak for din fine anmeldelse, hvor er vi glade for at høre, at du har modtaget og er glad for din pakke! :)

Oceniono na 5 z 5

God butik med god service

Jeg handler der både fysisk og online - mindst hver anden måned. Altid imødekommende personale og lækre varer. En af producenterne har smagsgaranti på deres foder - og butikken gav tilgodebevis uden problemer, da min hest ikke ville spise den sæk. Jeg skulle også have vejledning ifm bytte af onlinekøbt ridehjelm - og den unge dame på 1.sal vidste alt om de ridehjelme. Jeg kom hjem med en billigere hjelm, som sad godt, modsat den jeg havde bestilt selv. Kun roser herfra.

15 lutego 2024

Hej Katrine,

Tusinde tak for din fine anmeldelse! Hvor er vi glade for at høre, at du er glad for at komme hos os, og kan få den vejledning du har brug for! :D

God dag til dig!

Kan varmt anbefales

Jeg handler tit ved Dyr i Centrum og er aldrig skuffet over deres varer og service.

27 marca 2024

Hej Brigitte,

Tusinde tak for din fine anmeldelse! Det er vi meget meget glade for. :D

Vi glæder os til at hjælpe dig næste gang.

Oceniono na 5 z 5

Ultra hurtig levering :) meget fint…

Ultra hurtig levering :) meget fint pakket i genbrugspakning, med lille personligt kort og prøve på foder. Varerne jeg købte var præcist beskrevet og med præcise mål, farverne helt lig dem på fotos på webshoppen. Meget tilfreds!

11 stycznia 2024

Hej Tellina,

Tusinde tak for din meget fine anmeldelse! Det er vi virkelig glade for, da vi altid gør vores bedste med jeres køb på vores webshop! :)

Oceniono na 5 z 5

Hurtig svar på spørgsmål via mail

Hurtig svar på spørgsmål via mail. Bestilte derefter ridestøvler om morgenen, og dagen efter blev de leveret. Top service.

9 stycznia 2024

Hej!

Tusinde tak for din flotte anmeldelse. Det er vi virkelig glade for! Vi håber meget på at du besøger vores hjemmeside igen i fremtiden. :)

Rikke

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej