Oceniono na 5 z 5

Hvis man kunne give flere stjerne gjorde jeg gerne det da serviceniveauet her er ekstraordinært fremragende :) Hurtig levering med mulighed for at få leveret til døren. Der bliver gjort meget for at... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Fantastisk service og ekspertise hos Slettebjerg Foder. Stine Balchen giver gode råd og yder sin hjælp hvis der er brug for det. Slettebjerg Foder har tit gode tilbud på et bredt udvalg af deres kv... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Ekstrem hurtig levering. Bestilte en eftermiddag, og fik umiddelbart besked om at leveringen kom dagen efter. Godt nok fordi de alligevel var i nærheden, men dejligt m. en returbesked, og kun et ek... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Hurtig tilbagemelding i forhold til at afhente varer. Fik en sms 5 min. efter ordren var afgivet i forhold til afhentning. Kunne hente varerne dagen efter. Alt var som det skulle være. Handler der hel... Zobacz więcej

1. Sklep z karmą dla zwierząt

Napisane przez firmę

Foder til heste og hobbydyr ved Ringsted. Foder fra Nordic Horse, Aveve, Regulator Complete, TRM, Equine America og mange flere. Hurtig levering, kompetent og erfaringsbaseret rådgivning med udgangspunkt i det enkelte behov.

4,9

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Anbefaler

God, tryg vejledning af flere omgange, let at bestille online og fik endda båret de tunge sække til bilen.

25 marca 2026

Hej Cecilia!
Tusind tak for din flotte anmeldelse 🙏 Det glæder os meget, at du har oplevet tryg vejledning, nem bestilling – og lidt ekstra hjælp med de tunge sække 😊 Tak for anbefalingen!

Oceniono na 5 z 5

Fedt at de kører ud med varene i deres…

Fedt at de kører ud med varene i deres egne biler og man får billeder tilsendt når varene er blevet leveret, det er god kundeservice

26 marca 2026

Hej Kristina,
Tusind tak for din skønne anmeldelse 🙏 Det glæder os meget, at du sætter pris på vores levering i egne biler og billedet ved levering – vi synes også, det giver ekstra tryghed 😊

Oceniono na 5 z 5

God service - bedre end forventet

26 marca 2026

Hej Helle,
Tusind tak for din anmeldelse 😊 Det glæder os meget at høre, at vores service var bedre end forventet!
Vi glæder os til at kunne hjælpe dig igen,

Super god service

Super god service. 🤩 Tak til Slettebjerg foder

25 marca 2026

Hej Camilla,
Tusind tak for din skønne anmeldelse 🤩 Det betyder meget for os – og selv tak!

Hej Maria,
Tusind tak for din anmeldelse 😊 Vi er glade for, at du er tilfreds med både priserne og den hurtige levering.
Vi glæder os til at hjælpe dig igen,

19 marca 2026

Hej Gete!
Tusind tak for din anmeldelse! 😊
Vi er glade for, at du oplever god service hos os.

Oceniono na 5 z 5

Rigtig god service og dejligt med så…

Rigtig god service og dejligt med så stort et udvalg.

12 marca 2026

Tusind tak for din anmeldelse! 😊
Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores service og vores store udvalg – det betyder meget for os.

Oceniono na 5 z 5

Altid god service og tid til kunder.

Altid god service og tid til kunder.

19 marca 2026

Hej Pernille,
Tusind tak for din anmeldelse! 😊
Vi er glade for at høre, at du oplever god service og at vi tager os tid til vores kunder – det betyder meget for os.

Nemt at bestille

Nemt at bestille, gode vare og levering til døren.

16 marca 2026

Tusind tak for din anmeldelse! 😊
Vi er glade for at høre, at du oplever det som nemt at bestille, og at både varer og levering lever op til dine forventninger.

Kære Theresa,
Tusind tak for din anmeldelse! 😊
Vi er glade for at høre, at du oplever god service og fleksibel afhentning hos os – det sætter vi stor pris på.

Rigtig god service!

Rigtig god service!

11 marca 2026

Kære Anja,
Tusind tak for din anmeldelse! 😊
Vi er glade for at høre, at du har haft en rigtig god oplevelse med vores service.

Oceniono na 5 z 5

Hvis man kunne give flere stjerne…

Hurtig levering med mulighed for at få leveret til døren. Der bliver gjort meget for at finde en løsning hvis der er problemer med levering fra en leverandør.
Jeg køber altid mit foder her da deres sortiment også matcher behov :)

9 marca 2026
Opinia niezależna

Hej Christina,
Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og de flotte ord!
Det betyder rigtig meget for os at høre, at du oplever vores serviceniveau som ekstraordinært, og at både levering og fleksibilitet lever op til dine forventninger.
Vi gør altid vores bedste for at finde gode løsninger, så det er skønt at høre, at det bliver værdsat.

Tak fordi du handler hos os og har tillid til vores sortiment – du er altid meget velkommen igen! 😊

Oceniono na 4 z 5

God og hurtig service

God og hurtig service

25 lutego 2026

Kære Kathrine,
Tusind tak for din anmeldelse! 😊
Vi er glade for at høre, at du oplever god og hurtig service hos os.

Oceniono na 5 z 5

Fra jeg bestilte varerne online

Fra jeg bestilte varerne online, til de kom, fik jeg dem dagen efter.
god service.

18 lutego 2026

Hej Rikke,
Tusind tak for din anmeldelse! 😊
Vi er glade for at vi kunne levere så hurtigt – hurtig levering og god service er noget, vi prioriterer højt.
Tak fordi du handlede hos os, og du er altid velkommen igen!

Super god service

Super god service og yder en top professionel rådgivning. Venlige og meget fleksibele. Kan varmt anbefale Slettebjerg foder.

15 lutego 2026

Hej Eva!
Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og varme anbefaling! 😊
Vi er rigtig glade for, at du oplever både god service, professionel rådgivning og fleksibilitet hos os – det betyder meget for hele teamet.
Du er altid velkommen hos Slettebjerg Foder, hvis vi kan hjælpe igen.

Oceniono na 5 z 5

Super fin service og hurtig levering på…

Super fin service og hurtig levering på adressen.

15 lutego 2026

Hej Maria!
Tusind tak for din fine anmeldelse 😊 Vi er glade for, at du oplevede både super fin service og hurtig levering på adressen.

Hej!
Tusind tak for din anmeldelse 😊 Vi er glade for at høre, at du oplevede hurtig og nem betjening.

Super god

Super god, hurtig og venlig levering :-)

31 stycznia 2026

Hej Jeannette
Tusind tak for din fine anmeldelse 😊 Det glæder os at høre, at du oplevede hurtig og venlig levering.

mvh Stine / Slettebjerg Foder

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej