Dyricentrum.com Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Jeg handler der både fysisk og online - mindst hver anden måned. Altid imødekommende personale og lækre varer. En af producenterne har smagsgaranti på deres foder - og butikken gav tilgodebevis uden p... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Vi er på vej på sommerferie, men besluttede alligevel at lave en ordre og håbede at den ville komme i morgen (mandag). Vi rejser nemlig tirsdag. Jeg lavede bestillingen torsdag morgen og allerede dage... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

Besøgte den fysiske butik i dag. Som altid stort udvalg og vi fandt også det vi skulle bruge. Desværre ville de to piger, der ekspederede på førstesalen nok heller være et andet sted end på arbejde, h... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Er fuldt ud tilfreds med mit køb! Ikke sidste gang jeg bestiller herfra! 🐶Bestilte tirsdag aften, og allerede onsdag tidlig formiddag, var min ordre pakket og gjort klar til afsendelse. Derudover var... Zobacz więcej

1. Sklep z artykułami dla zwierząt
  2. również w kategorii:
  3. Sklep z fastrygami

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Foder og udstyr til hest, rytter, hund, kat, gnaver, fugle og høns. Webshop med stor fysisk butik beliggende centralt i Roskilde. Bredt udvalg og fokus på kundeservice.

Doskonała

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

148 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 28

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Varen var præcis som den skulle være og…

Varen var præcis som den skulle være og kom hurtigt. God kommunikation.

28 grudnia 2023

Hej Brit,

Tusinde tak for din flotte anmeldelse, det er vi virkelig glade for! :)
Vi går altid højt op i, at give vores kunder den bedste oplevelse, så vi er så glade for, at dit køb gik helt som det skulle.

Altid god service

28 grudnia 2023

Hej Jeanette,

Tusinde tak for den fine anmeldelse! Det er vi virkelig glade for. :)

Oceniono na 5 z 5

Har handlet ved Dyricentrum et par gange og bliver hver gang overrasket over den hurtige levering 👍

27 grudnia 2023

Hej Tanja,

Tak for din anmeldelse. Vi er så glade for, at du har været tilfreds med vores levering. :D

Hej Jeanette,

Tusinde tak for anmeldelsen. Vi er virkelig glade for, at du har været tilfreds med både service og levering, da vi ligger stor vægt på dette!

Lynhurtig levering

27 grudnia 2023

Hej Marlene,

Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at din ordre er nået hurtigt og sikkert frem til dig. :D

Godt nytår,

Hej Pernille,

Tusinde tak for din anmeldelse. Vi går højt op i, at få ordrene hurtigt ud af døren, så det er vi glade for. :)

Hurtig levering og god service

Hurtig levering, god service med personlig hilsen i ordren. Tak!

19 grudnia 2023

Hej Jakob,
Tusinde tak for din anmeldelse. Vi er rigtig glade for, at du har fået leveret din ordre hurtigt og har været tilfreds med servicen. :)

Godt nytår til dig!

Super sted at handle!

4 grudnia 2023

Hej Pernille
Tusind tak for din fine anmeldelse. Vi er mega glade for at høre at du synes godt om at handle hos os. Rigtig god dag til dig:)
Mvh. Sofie, Dyr i Centrum

Kan kun anbefales

Gode tilbud, skønne produkter, hurtig og fin service. Super tilfreds

27 listopada 2023

Hej Birgitte,

Tak for din fine anmeldelse! Vi er super glade for, at du har været tilfreds med at handle hos os. :D

Hurtigt og nemt

27 listopada 2023

Hej Lotte,

Tusinde tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du har været tilfreds. :D

Oceniono na 5 z 5

wheatherbeeta dækken "RUMMELIGE HESTE"

Købte et wheatherbeeta dækken til en hest som ikke kan passe standard mål, da han er lidt til den brede side. Dækkenet havde str 150 og det passede perfekt, da det også har meget mere rummelighed end et "alm. dækken str. 155". Lukkes med 2 forstropper som kan justeres i huller. MEGA FEDT DÆKKEN

14 listopada 2023

Hej Cathrine,

Vi er også selv helt vilde med de fantastiske Weatherbeeta dækkener, så vi forstår udmærket godt, at du er fan! :D

Oceniono na 5 z 5

Hurtig levering. Dejlig webshop.

Jeg har handlet hos Dyr I Centrum nogle gange nu og må konstatere at de altid lever op til lynhurtig levering. Produkterne er altid pakket forsvarligt ind og det er i det hele taget en fornøjelse at handle hos Dyr I Centrum! Et godt udvalg på en visuel super flot webshop. Et trygt sted at handle 🐴

13 listopada 2023

Hej Sofie,

Tusinde tak for din super søde anmeldelse! Hvor er vi bare glade for, at du har gode oplevelser med at handle hos os. :D

God og hurtig service

Hej Malle,

Tak for din fine anmeldelse! Vi er super glade for, at du har været glad for servicen i forbindelse med dit køb. :D

Oceniono na 5 z 5

Hurtig levering. Pænt tak for handlen, som var meget lille - (10 kr)

Hej Karina,

Mange tak for din fine anmeldelse! Vi er virkelig glade for, at pakken er kommet hurtigt og godt frem til dig. :D

hurtig og god service

Hej Birthe,

Tusinde tak for din fine tilbagemelding. Vi er virkelig glade for, at du har været tilfreds med dit køb hos os! :D

Super hurtig levering

Super hurtig levering, altid nemt og hurtigt at handle online.

Hej Anna,

Tak for din fine anmeldelse. Hvor er vi glade for at høre, du er glad for at handle hos os! Vi gør meget ud af vores levering og kundeservice, så det varmer vores hjerte med tilfredse kunder. :D

Hunde artikler

Hurtig levering og god service

Hej Kim,

Mange tak for din gode anmeldelse. Vi er virkelig glade for, at du har været tilfreds med dit køb hos os og håber du vil komme igen en anden gang! :D

Rikke Dyr i Centrum.

Alt godt så tak.

28 października 2023

Hej Niels,

Mange tak for din gode anmeldelse. Vi er glade for, at dit køb er gået godt. :D

Går altid som smurt

Går altid som smurt. Nemt at bestille og det samme med afhentning.

28 października 2023

Hej Ann,

Tusinde tak for din fine anmeldelse! Vi er virkelig glade for, at du oplever hurtig og nem ekspedition, da det er noget vi går højt op i. :D

Rikke

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej