Jeg handler der både fysisk og online - mindst hver anden måned. Altid imødekommende personale og lækre varer. En af producenterne har smagsgaranti på deres foder - og butikken gav tilgodebevis uden p... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Vi er på vej på sommerferie, men besluttede alligevel at lave en ordre og håbede at den ville komme i morgen (mandag). Vi rejser nemlig tirsdag. Jeg lavede bestillingen torsdag morgen og allerede dage... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Er fuldt ud tilfreds med mit køb! Ikke sidste gang jeg bestiller herfra! 🐶Bestilte tirsdag aften, og allerede onsdag tidlig formiddag, var min ordre pakket og gjort klar til afsendelse. Derudover var... Zobacz więcej
Foder og udstyr til hest, rytter, hund, kat, gnaver, fugle og høns. Webshop med stor fysisk butik beliggende centralt i Roskilde. Bredt udvalg og fokus på kundeservice.
Bytoften 5, 4000, Roskilde, Dania
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Odpowiedź od Dyricentrum.com
Levering til tiden og super kundeservice 😊

Odpowiedź od Dyricentrum.com
Altid super gode til at besvare eventuelle spørgsmål, og en virkelig god service, hvor de sender lynhurtigt.

Odpowiedź od Dyricentrum.com
Besøgte butikken for at prøve / købe en hjelm til konfirmationsgave (og se, om der var andet, som man ikke kunne undvære).
Kæmpe ros til de ansatte for venlighed, hjælpsomhed og søde måde at være på både overfor en 13 årig pige og os voksne.
Kan kun give mine allerbedste anbefalinger 🙂

Odpowiedź od Dyricentrum.com
Supergod og hurtig betjening. Altid stort udvalg og gode varer.

Odpowiedź od Dyricentrum.com
Besøgte den fysiske butik i dag. Som altid stort udvalg og vi fandt også det vi skulle bruge. Desværre ville de to piger, der ekspederede på førstesalen nok heller være et andet sted end på arbejde, hvilket deres meget sløve ekspedition og ugidelige fremtoning desværre bar præg af.

Odpowiedź od Dyricentrum.com
Mit første køb, perfekt. De er hurtige og detaljerede
Der kommer mange flere

Odpowiedź od Dyricentrum.com
Hurtig levering, venlig betjening og fokus på god kundeservice. Kan anbefales!

Odpowiedź od Dyricentrum.com
Jeg har normalt været glad for at handle hos Dyr i Centrum, men min oplevelse i dag var virkelig skuffende. Jeg skulle bruge foder, der lå på en høj hylde, så jeg tog stigen for at sikre mig, at det var den rigtige 20 kg sækken. Pludselig blev jeg nærmest råbt ad og skældt ud for at bruge stigen. Den ansatte var sur og sagde, at varerne også lå nede (hvilket de jo ikke gjorde), og jeg måtte vente, mens hun hentede en kollega. Da hun kom tilbage, var hun ikke venlig overhovedet, men tog stigen nærmest aggressivt uden at sige et ord. Heldigvis var manden, der hjalp mig, flink og venlig, men det ændrede ikke på, at hele oplevelsen var virkelig øv. Jeg forventer bedre kundeservice, især når jeg normalt kun har haft gode oplevelser der. Medarbejderen kunne have grebet det an på en hel anden måde, i stedet for at råbe med en attitude som om jeg intet fattede.
(svar til dyr i centrum)
Efter svar må jeg tilføje, at hvis stiger ikke er til kunders brug / forbudt, bør det måske fremgå der hvor de står. Jeg tror ikke at nogen ville syntes at reaktionen var i orden, og min pointe er egentlig også bare, at det kunne være håndteret på en pænere, høfligere eller venligere måde. Jeg kan se det er en chef der blev chokeret, så forestiller mig egentlig også at en chef går forrest som et godt eksempel.

Odpowiedź od Dyricentrum.com
Købt et hundehalsbånd til nedsat pris, desværre for lille til min hund. Ved henvendelse til butikken få dage senere, ønskede jeg at at få halsbåndet ombyttet til et der passede hunden.
Dette blev AFVIST af indehaveren, med henvisning til skilte i butikken om regler for outlet varer. (Som jeg ikke har set).
På webshoppen under Outlet fremgår det ikke, at Outlet varer ikke tages retur.
Ved køb fik jeg ikke oplyst at Outlet varer IKKE tages retur.!!
Det er ikke OK, og bestemt ikke kundevenligt.!

Odpowiedź od Dyricentrum.com
Kender til at butikken altid er et positiv sted at komme på besøg. Fik nu også hurtigt tilsendt varer på trods af Black friday, samt var pakker med kattegrus sikret helt fantastisk, så de ikke gik i stykker, og eller der skulle ende grus alle vegne.
Så tilfreds og glad

Odpowiedź od Dyricentrum.com
Super god kundeservice på online butikken!
Stillede en masse spørgsmål vedrørende produkter og fik hurtig og kvalificeret vejledning
5/5 vil klart besøge siden igen
Hilsen meget tilfreds kunde

Odpowiedź od Dyricentrum.com
Elsker jeres butik, man bliver altid mødt med et smil også når jeg stiller tusind dumme spørsmål. Jeg møder altid en fantastisk service ift valg af foder 👌🏼 top god betjening 👌🏼

Odpowiedź od Dyricentrum.com
Super udvalg, konkurrencedygtige priser og lynhurtig levering😎 Og så er jeg fan af den lille håndskrevne hilsen, der er med i pakken❤️