DreamBalloon AB Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Att få vara delaktig både före, under och efter gav mig så mycket! Vi var ett toppengäng inkl instruktören som hjälptes åt och fick allt att klicka Kändes tryggt med både instruktör och genomfö... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Det var en magisk första upplevelse absolut värd att göra igen och att rekommendera. Så stor korg, så stor ballong, så mycket luft som skulle i och vi fick hela tiden vara med och hjälpa till med tyd... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Roligt och trevligt att flyga.Det var lika spännande att rigga och plocka ihop som att flyga ovan trädtoppar och motionslopp konstigt nog, men vi skrattade hela tiden och det enorma tyget, som vägde 3... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Fantastisk upplevelse! Så magiskt och mycket häftigare än vi kunde ana. Kul också att få ta del av både historik, meteorologi och mycket annat intressant om ballongfärder. Samtidigt ingick något mer p... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Wyszukiwarka lotów

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Den perfekta gåvan till dig – eller till någon du bryr dig om

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 62

Napisz recenzję

Enormt misskött företag

Här får man vänta i många år på att få flyga.
Fullbokat för jämnan , inga platser ute eller avbokat.

Utöver det lovar de över telefon att fixa platser och ska då återkomma till mig.
Men ingen återkommer...

Mail besvaras periodvis och oftast inte alls

Anlita inte detta företag !!

Som svar på kommentar vill jag endast påpeka att det här handlade inte om väder utan om hur kundkontakten skötts.

18 lipca 2024

Hejsan B-E . Sviken.
Tack för ditt omdöme. Vad tråkigt att höra att du inte fått någon bra upplevelse om oss på DreamBalloon. Detta är givetvis något vi varje dag arbetar med att förbättra. Om du hade lämnat en recension med ditt riktiga namn så hade jag kunnat hjälpa dig med ett bättre svar.
Som du säkert vet så flyger vi 7 dagar i veckan från Maj-Oktober i hela Sverige, på 22 olika orter. Ballongflygning är en väder beroende aktivitet/upplevelse, vilket gör att ca 50% av våra planerade flygningar blir inställda. Detta är givetvis ingenting vi tycker är roligt, men att vi ställer in en flygning har med säkerheten att göra, vilket för oss, ALLTID är det viktigaste.

Vi har många kunder som hör av sig till oss dagligen, vilket gör att svarstiderna ibland kan vara långa, dock maximalt 2-3 dagar. Om man inte hör från oss, eller att vi missat ringa tillbaka så har vår kundservice öppet 7 dagar i veckan från Maj-Oktober för att du som kund alltid ska kunna nå oss.

Vi kommer att ta till oss denna kritiken och fortsätta vårt arbete med att förbättra oss.

Mvh
DreamBalloon

Helt värdelöst

Helt värdelöst!
Har bokat om flygning med luftballong 2 ggr och båda gångerna inställt pga dåligt väder.
Man tycker att med dagens teknik borde det gå att arrangören ändrar tiden med någon dags framförhållning när man ser att vädret aktuell flygdag inte går att genomföra.
Detta var tänkt som en present till
Min styvpappa som är äldre. Nu får vi inte ens pengar tillbaka med risk för att
Min styvpappa kanske inte är med oss nästa sommar! Helt värdelöst och något man själv borde få välja!
Gör om och gör rätt om ni fortsatt ska behålla nöjda kunder.

22 lipca 2024

Odpowiedź od DreamBalloon AB

Hej Ellinor och tack för dina synpunkter.
Normalt brukar vi kunna genomföra ca 50% av planerade flygningar. Det innebär att hälften av våra passagerare får flyga vid första tillfället de är inbokade. Andra däremot lyckas pricka in de dåliga dagarna och får boka om flera gånger.
Normalt brukar det finnas lediga platser att boka ca 2 veckor framåt men denna sommar har vi råkat ut för synnerligen dåligt ballongväder med många inställda flygningar. Det har lett till långa väntetider. Passagerarna bokar in sig på en passande flygdag och mitt på dagen meddelar vi om vädret tillåter flygning. Vi har hjälp av flygmeteorologerna på Arlanda och de är mycket kunniga. Vädret ändrar sig dock snabbt och därför kan vi inte lämna något säkert besked tidigare. Du har köpt dina ballongbiljetter hos Upplevelse.com. Du kan alltid vända dig till dem för att byta till en annan upplevelse om du inte vill flyga. Vi vill givetvis att du skall flyga med oss och jag lovar att ni kommer att uppskatta flygturen när vi lyckas genomföra den.
Philip Mundt

Oceniono na 5 z 5

Det var en otrolig helhetsupplevelse

Det var en otrolig helhetsupplevelse! Allt från att landa med luftballongen på en trevlig äng och höra korta, underhållande berättelser om luftballonger medan man blev serverad bubbel. Flygresan var suverän med erfarna och trevliga piloter. Jag flög med Jonas, Peter och Niclas – riktigt härliga killar som gjorde resan mycket trevligare.

Förbättring skulle vara att få se ännu mer av storstaden Göteborg. Det var en del skog :P

2 lipca 2024

En dröm blir verklighet

Det var helt fantastisk ballongflygning och en oförglömlig upplevelse för livet.
Vill tacka för den fantastiska flygturen och Anders Bohlin för en trygg flygning.
Verkligen en dröm i uppfyllelse, något som jag vill göra om senare i livet :D

31 sierpnia 2023

En väldigt duktig skipper

En väldigt duktig skipper - Tack Lars! Pedagogisk, berättade vad som händer och hur han jobbar. Full av anekdoter (vi fick nog bara en bråkdel) Humoristisk och tydlig när det behövdes.
Vi färdades inte jättelångt - det var svårt att hitta vind men upplevelsen var väldigt fin.

Fantastisk upplevelse!

Fantastisk kväll! Trots många inställda flygningar pga vädret var det väl värt väntan! Anders var en bra kapten, tryggt, säkert och roliga historier!

En Oförglömlig Upplevelse med Luftballong

Min tur var inget mindre än sensationell. Allt från bokning till flygning var professionellt och enligt plan.
Ett särskilt tack till vår ballonskipper, Arturas Kukstys. Hans positiva energi och expertis höjde verkligen hela upplevelsen. Jag rekommenderar starkt detta företag för en oförglömlig ballongfärd. Fem stjärnor!*****&plus

Oceniono na 4 z 5

Tack för en mycket fin upplevelse

Tack för en mycket fin upplevelse! Perfekt från början till slut. Kul, om än oväntat att vi skulle hjälpa till att förbereda ballongen innan, samt packa ihop efter. Dopet i champagne efter var kronan på verket.

28 sierpnia 2023
Oceniono na 3 z 5

Fjärde gången man var inbokad blev…

Fjärde gången man var inbokad blev vädret äntligen ok. Så det inte ställdes in. Alla inställda turer gör att betyget sänks, det var nästan så jag trodde det var ett bluff-företag. Men det var det iaf inte. Samt att man måste jobba en hel del både före och efter. Mygg fanns det gott om. Men det var en härlig tur och ett minne för livet.

25 sierpnia 2023

Look a Penguin

Vi hade en mysig flygtur från Pålsjö till Gunnarstorp d.21/8 2023 proffsigt utförd av Arturas och crew.

21 sierpnia 2023

Fantastisk upplevelse!

Lars är mycket kunnig pilot med stor fokus på säkerhet. Det kändes väldigt tryggt att flyga med honom. Han hade massa roliga historier att berätta under turen vilket gjorde flygupplevelsen ännu bättre! :-)
Instruktioner innan flygningen var tydliga.
Jag rekommenderar starkt både företagen och piloten! Och jag går redan i tankar att boka en ny tur, denna gång med barn.

22 sierpnia 2023

Vilken fantastisk upplevelse

Vilken fantastisk upplevelse! Fått vänta länge på min resa men det är ju så med väder och vind. Men nu äntligen! Jätte trevlig personal som tog oss genom en säker resa. En upplevelse jag rekommenderar!

23 sierpnia 2023
Oceniono na 1 z 5

Det värst jag varit med om

alldeles nyss
NY
En av de värsta saker jag varit med om, man betalar för en luftballong upplevelse som present till sin vän. Och upptäcker att man jobbar gratis och blir uppäten av mygg på ett öde flygplats. Man fick inte ens få komma hem då den ansvarig person inte ens säkerställt att bussen kommer för att hämta oss, vi fick vänta 3 timmar efter landning

23 sierpnia 2023

Hejsan Magdalena.
Tack för att vi fått chansen att flyga dig. Det är väldigt tråkigt att du har upplevt ballongflygningen på detta sättet. Ballongflygning ska vara en underbar och rolig upplevelse på alla sätt, från det att vi träffas till det att vi skiljs åt efter flygningen. Att hjälpa till med uppresning samt packning av ballongen är något vi tycker ska vara spännande samt ett bra sätt att lära sig mer om hur ballongen funkar. Vi vill också be om ursäkt för att bussen kom väldigt sent, detta har vi givetvis tagit upp med bussbolaget och även dom ber så väldigt mycket om ursäkt.
Det är fuktigt ute just nu efter allt regn, så myggen kan vi tyvärr inte göra så mycket åt. Vi på DreamBalloon har tagit åt oss kritiken och arbetar aktivt med att göra våra ballongflygningar minnesvärda och roliga. Mvh DreamBalloon

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej