Att få vara delaktig både före, under och efter gav mig så mycket! Vi var ett toppengäng inkl instruktören som hjälptes åt och fick allt att klicka Kändes tryggt med både instruktör och genomfö... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Det var en magisk första upplevelse absolut värd att göra igen och att rekommendera. Så stor korg, så stor ballong, så mycket luft som skulle i och vi fick hela tiden vara med och hjälpa till med tyd... Zobacz więcej
Roligt och trevligt att flyga.Det var lika spännande att rigga och plocka ihop som att flyga ovan trädtoppar och motionslopp konstigt nog, men vi skrattade hela tiden och det enorma tyget, som vägde 3... Zobacz więcej
Fantastisk upplevelse! Så magiskt och mycket häftigare än vi kunde ana. Kul också att få ta del av både historik, meteorologi och mycket annat intressant om ballongfärder. Samtidigt ingick något mer p... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Den perfekta gåvan till dig – eller till någon du bryr dig om
Dane kontaktowe
Företagsvägen 28, 22761, Lund, Szwecja
- 046-248900
- info@dreamballoon.se
- dreamballoon.se
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Inni użytkownicy przeglądali również
A very beautiful and calm ballon flight with a…
A very beautiful and calm flight with a professionel and friendly Crew. Good safety briefing and a very smooth landing.
We can absolutely Recommend the ballon trip
Rekommenderas varmt
En fantastisk upplevelse från början till slut med en trygg, säker och humoristisk pilot Arturas. Startade från Pålsjö skog och landade i Gunnarstorp, där vi sen hjälptes åt att packa ner ballongen och därefter väntade champagne. Ett stort tack till Arturas och hans medhjälpare, samt de trevliga medresenärerna.
Gunn
Behaglig och proffsig landning
Fantastiskt att sakta glida fram över öppna landskap. Arturas har 20 års erfarenhet och kan verkligen sin sak, man kan känna sig trygg.
Landningen utfördes mycket behagligt och proffsigt.
Har bara gott att säga, bra info från första kontakt.
Fantastisk upplevelse med proffsigt…
Fantastisk upplevelse med proffsigt team.
Himla proffsigt utfört
Himla proffsigt utfört. Kul få vara delaktig vid start och landning och uppskattade den skämtsamma tonen mellan pilot och crew och passagerare. Så vacker tur!!
En fantastisk upplevelse
En fantastisk upplevelse! Bra organiserat både innan och efteråt!
En riktigt bra upplevelse!
En riktigt bra upplevelse att få vara med och packa upp utrustningen, att få se från början hur allt fungerar. En lugn och behaglig flygning och en tokigt imponerande landning på en tämligen liten gräsplätt. En av mina bästa fördelsedagspresenter!
Bra pilot
Bra pilot, härligt gäng och underbarat väder och cool upplevelse
Mycket trevlig flygning
Mycket trevlig flygning.
Personalen var oerhört ödmjuka.
Rekommenderas verkligen.
Fjärde gången gillt
Fjärde gången gillt! Äntligen bra väder!
Kul att få hjälpa till både före o efter flygningen, mycket förberedelser innan o efter. Proffsiga o trevliga.
Startade vid Gunnesbo i Lund o landade vid Dalby.
Fantastisk flygning, svävade fram så stilla o tyst!
Vill jag göra om det? Ja tack!
Tack Dreamballoon!
Något negativt? Ja...killen sidan om mig som slängde iväg en stor spottloska när vi var uppe i luften, det gör man inte! BIG NO!
Rekommenderas ej
Rekommenderas ej.
Stod att man skulle hjälpa till men var mer eller mindre att du fick betala för att arbeta när man kom dit.
Sen han som flög ballongen hade en otroligt dryg och dålig attityd.

Odpowiedź od DreamBalloon AB
Fridfull flygning
Fridfull flygning!
Seriöst - kändes säkert och tryggt.
Roligt att vara delaktig inför start och efter landning.
Fin ceremoni som avslutade en trevlig kväll!
Proffsigt.
Proffsigt genomfört, kändes tryggt. Rolig upplevelse. Kul att hjälpa till med att packa upp och ner ballongen.
Bästa jag har fått uppleva trots att…
Bästa jag har fått uppleva trots att jag är lite rädd för höjder. Men alla var hjälpsamma och förklarade bra. Detta vill jag göra igen! /Lukas 10år
Häftigt och väldigt coolt!! /Rasmus 13år
Andra resan jag gör. Men samma upplevelse och känsla som infinner sig, bara glädje! Alla inblandade trevliga och tillmötesgående /Kristina
Min andra resa med er. Så häftigt känsla att sväva fram och få se allt ur ett annant perspektiv /Håkan
Min fösta tur med er. Jag tyckte det var en härlig tur med er. Kan verkligen rekommendera detta! /Bengt
En riktigt härlig upplevelse
Både jag och min man trycker att det var en riktigt härlig och spännande upplevelse som vi varmt kan rekomenda till andra.
Vår pilot Arturas med team var mycket proffsig och allt kändes väldigt säkert.
/Maria
Vilken härlig upplevelse
Vilken härlig upplevelse. Jag och min fru tyckte det var häftigt och det kändes säkert att flyga.
Bra säkerhetsgenomgång .
Kan varmt rekommendera detta.
Alla som höll i det var jätte proffsiga. //Tommy Persson
En fantastisk upplevelse för hela…
En fantastisk upplevelse för hela livet. Varmt rekommenderar det till alla.
Tack! :)
Hej spännande upplevelse
Hej spännande upplevelse, bra teamarbete, jag kände mig trygg o säkert med er. Detta kommer jag absolut rekommendera till mina vänner. Pilot nr 1👍🤟🌷🌷🌷🌷. Mvh Laleh Dehnad
En annorlunda och spännande upplevelse
En annorlunda och spännande upplevelse. Och att man fick vara med på förberedelserna och ihop plockande gjorde inte saken sämre .
Otroligt proffsig pilot med humor också…
Otroligt proffsig pilot, Arturas, med humor också som kompletterade den magiska upplevelsen ! En helhetsupplevelse med att få vara med att starta upp och packa ihop efteråt. Längtar tills jag får tillfälle att göra om detta!
Doświadczenie Trustpilot