DreamBalloon AB Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Att få vara delaktig både före, under och efter gav mig så mycket! Vi var ett toppengäng inkl instruktören som hjälptes åt och fick allt att klicka Kändes tryggt med både instruktör och genomfö... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Det var en magisk första upplevelse absolut värd att göra igen och att rekommendera. Så stor korg, så stor ballong, så mycket luft som skulle i och vi fick hela tiden vara med och hjälpa till med tyd... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Roligt och trevligt att flyga.Det var lika spännande att rigga och plocka ihop som att flyga ovan trädtoppar och motionslopp konstigt nog, men vi skrattade hela tiden och det enorma tyget, som vägde 3... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Fantastisk upplevelse! Så magiskt och mycket häftigare än vi kunde ana. Kul också att få ta del av både historik, meteorologi och mycket annat intressant om ballongfärder. Samtidigt ingick något mer p... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Wyszukiwarka lotów

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Den perfekta gåvan till dig – eller till någon du bryr dig om

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 62

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Det var en fantastisk upplevelse

Det var en fantastisk upplevelse, kan för ett par år sedan aldrig kunnat tro skulle ske. Kändes tryggt hela vägen. Väldigt proffsiga, kunniga piloter/ medarbetare. Dessutom lite småroliga.. Kändes rakt igenom väldigt proffsigt. Tack för er insats.
/ Resenär 21/9-24

21 września 2024

Luftfärden

Hela upplägget från start till landning var helt fantastiskt.
Vädret gjorde inte turen mindre förträfflig.
Tack Lars

20 września 2024

Rekommenderas starkt

En av de absolut bästa upplevelserna jag har fått vara med om 😊 Väldigt proffsigt arrangerat och väldigt trevlig personal. Rekommenderas starkt.

15 września 2024

Tack!för en magisk upplevelse

Tack!för en magisk upplevelse. Vi hade en underbar kväll o tack till piloten som va omtänksam till dom som hade det knepigt att komma i o ur korgen. Kan varmt rekommendera en flygtur. Ett oväntat + va att vi landade 400m hemifrån 🙂

6 września 2024

Helt fantastisk upplevelse

Helt fantastisk upplevelse. Rekommenderar alla! Arrangörerna borde dock gå ut med hur fysiskt det var att göra i ordning ballongen men även att hoppa i och ur osv. Men 10/10.

6 września 2024
Oceniono na 1 z 5

Ledsen

Vi köpte ett presentkort på upplevelse.com . Vi har försökt få en ballongflygning nu i 1.5 år men arrangören ställer in varje gång och är väldigt oflexibel med tider. Har bokat så många gånger nu att vi tappat räkningen. Vi börjar känna att vi blivit lurade. Vill ha tillbaka pengarna men de kan man tydligen inte få trots att de inte kan erbjuda flygning

4 września 2024
Logo DreamBalloon AB

Odpowiedź od DreamBalloon AB

Hej Linnea
Ballongflygning är en väderberoende upplevelse och är det dåligt ballongväder med t.ex. regn eller för starka vindar måste vi ställa in flygningen och passagerarna måste boka ny flygtid. Normalt finns det lediga platser inom 2 veckor men denna sommar har det varit mycket blåsväder med många inställda flygningar vilket har lett till lång kö. Normalt brukar vi kunna genomföra ca 50% av planerade flygningar och det innebär att ca hälften av våra gäster får flyga första gången de är inbokade. Vi flyger på många orter runt Stockholm Göteborg och i Skåne. Varje kväll erbjuder vi ca 50 platser att boka. Tidsbokningen sker enkelt på vår bokningssida. Vill du ha hjälp har vi telefonservice vardagar kl 10-13. Svarstiden är normalt under en minut. Vi i Dreamballoon säljer ballongbiljetter och dessutom har vi återförsäljare som t.ex. Upplevelse.com. Fördelen med dem är att man kan välja någon annan upplevelse om man inte vill flyga luftballong. Linnea, din biljett är köpt hos Upplevelse.com och vill du inte flyga luftballong måste du vända dig dit. Jag hittar inte dig i vårt register men du har kanske bokat dig i något annat namn. Kontakta oss i Dreamballoon på mail eller telefon om du vill ha hjälp med något.

Helt magisk upplevelse

Helt magisk upplevelse! Bra team som var tydliga i det som skulle hända och de som skulle göras, som gjorda att upplevelsen blev en toppenkväll som sent kommer glömas kan varmt rekommendera. Jag kommer själv göra om det.

30 sierpnia 2024

Mycket nöjda

Mycket nöjda! Vi flög 31/8-24 va otroligt häftigt att fler luftballonger flög samtidigt ! . Personalen super trevliga! Vår flygledare var super rolig! Rekommenderar !!

31 sierpnia 2024
Oceniono na 2 z 5

Företaget borde ha eget personal som…skulle förbereda hylla upplevelse

Företaget borde ha eget personal som skulle sätta upp och packa ner ballongen. Vi var förberedda på ett fin upplevelse-inte på ett 4 timmars hård fysisk arbete med massor av myggor .Dessutom fick vi åka 120 km från Stockholm med kort varsel(1,45 min) på eget bekostnad. Man kunde inte hitta informationen att det fysisk krävande att kliva in och av från ballongkorgen. Själva landningen blev hemsk och obehaglig. Vi kände oss utnyttjande och jag skulle inte rekommendera detta företagit. Detta hård fysisk arbete har förstörd till 100 procent hela upplevelsen.

31 sierpnia 2024
Oceniono na 1 z 5

Inställd flygning pga hård vind... 2 m/sek.

Så är den äntligen här, dagen som vi skulle fira den i maj nyblivna 18-åringen med en ballongtur. Hela sommaren har hittills varit fullbokad. Vädret är fantastiskt och till kvällen ska vinden enl. flera källor avta till beskedliga 2 m/sek. SMS:et från företaget meddelar vid lunchtid citat "tyvärr är prognosen för vinden i kväll inte gynnsam för ballongflygning (ökande vindhastighet på marken och på höjd)". Två sekundmeter. Två. Vänligen boka om. Tyvärr finns inga bokningsbara tider för någon med normala skol- o arbetstider kvar i år. Det hade varit bättre att istället meddela "Vi hade tyvärr ingen lust att flyga idag men, eh... tack för din betalning".

27 sierpnia 2024
Logo DreamBalloon AB

Odpowiedź od DreamBalloon AB

Hej och tack för ditt omdöme.

Vi i Dreamballoon älskar att flyga ballong, men det skall vara säkert. Är vädret bra lovar jag att vi flyger. Har du flugit ballong en gång så vill du flyga igen och igen och igen.

När vi planerar flygningen skall det vara bra ballongväder på startplatsen men det räcker inte. Det skall även vara bra väder på landningsplatsen en timme senare kanske 30 km bort. Det räcker inte att det är soligt utan vindarna spelar avgörande roll. Även om det känns lugnt på marken kan det blåsa för mycket för oss i trädtoppshöjd där vi flyger som lägst. Ballongen är 35 meter hög vilket spelar roll.

På kvällen uppstår oftast en inversion (spärrskikt) som medför lugnt på marken men blåsigt ovanför. Vi betalar för abonnemang hos flygvädermeteorologerna på Arlanda (med kontoret i Uppsala). De hjälper oss dygnet runt. Förutom detta följer vi ett antal flygvädersidor såsom Topmeteo, Windguru, Windy och även vanliga vädersidor som SMHI, Klart, YR och DMI.

Har meteorologen avrått oss från att flyga kan vi givetvis inte genomföra flygningen.

Vädret igår tisdag var kraftigt ökande vindar strax norr om Stockholm med upp till 12 m/s på 300 meters höjd kl. 20 vid solnedgången. Arlanda hade en markvind på 5 m/s kl. 19:50 vid tiden för landning. Även om vi hade träffats på en startplats igår hade vi inte kunnat genomföra flygningen.

Vi följer alltid upp vädret i efterhand och denna sommar har vi aldrig ställt in en flygning i onödan. Däremot har vi några gånger samlat ihop passagerarna för att sedan ställa in på startplatsen vid en väderförsämring. Jag lovar att du kommer att uppskatta flygningen med oss när vi lyckas genomföra den.

Oceniono na 5 z 5

Ett gott gäng med humor och seriositet

Ett gott gäng med humor och seriositet, gjorde att min 70-års present från dottern blev en oförglömlig upplevelse. I och för sig något för senad - sex (6) år.
Men, men...nu blev det som sagt en fantastisk tur.
Tack alla!!

19 sierpnia 2024
Oceniono na 4 z 5

En härlig flygning

En härlig flygning, lugn och fin med kompetent personal. Möjligen borde skjuts tillbaka till utgångspunkten ingå i priset. Men i det stora hela var det en fin upplevelse.

18 sierpnia 2024
Oceniono na 4 z 5

Värt att vänta på

Fick vänta i två år efter ombokningar tyvärr. Själva flygningen och upplevelsen runt den är helt magisk och värd att vänta på.

14 sierpnia 2024

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej