Virkelig en god oplevelse, når man en sjælden gang har brug for sin forsikring, og ens forsikringsselskab rent faktisk får behandlet sagen hurtigt og effektivt. Og priserne er fornuftige :-) Kan... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Ekstrem langsom behandlingstid på sager. Jeg indgav en forsikringssag om en stjålet cykel d. 21 nov. - Dokumentation osv. blev sendt dagen efter (7 dage siden). De bryster sig af at give erstatning ef... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Blev i dag kontaktet af Andreas med henblik på gennemgang af mine forsikrings aftaler. De blev gennemgået omhyggeligt og sagligt, og Andreas havde forslag til forbedring i to af aftalerne. Alt... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jeg kom desværre galt afsted og skulle igennem en masse tandlægebehandlinger. Djøf Forsikring ville kun dække en mindre del af de faktiske omkostninger. Min sag har været behandlet af flere omgange og... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Djøf Forsikring er eksklusivt for medlemmer af Djøf. Du får forsikringer, der binder pris og fordele sammen, så de passer til dig – og passer til tiden. Djøf Forsikring er nemlig ejet af kunderne, som får gavn af økonomiske overskud. Vi kalder det Forsikring til Tiden.
Strandgade 27A, 1401, København K, Dania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni
Fin samtale, rolig gennemgang af hvad forskellen er på nuværende forsikringer og hvad Djøf Forsikring kan tilbyde. God forståelse for, hvad mine præferencer er.

Odpowiedź od Djøf Forsikring
Fik super god og meget professionel rådgivning af DJØF forsikring ved Andreas Winding. Har kun godt at sige.

Odpowiedź od Djøf Forsikring
Meget venlig og imødekommende medarbejder, Andreas. Effektiv og hurtig betjening.

Odpowiedź od Djøf Forsikring
Fik en super effektiv og professionel service hos Andreas Winding vedrørende mine forsikringer.
Høj anbefaling herfra.

Odpowiedź od Djøf Forsikring
Fin vejledning og billigere og bedre forsikring end den tidligere 😊

Kære alle
Jeg er medlem af Djøf, og jeg har været det i nogle år efterhånden. Jeg har mine forsikringer hos Codan, da de har haft et samarbejde med Djøf, indtil dette blev opsagt.
Djøf melder ud, at de starter "Djøf Forsikring", der er et samarbejde mellem Djøf og Købstædernes Forsikring. Samtidig opsiges det eksisterende med Codan.
Jeg havde en dialog med en forsikringskonsulent hos Djøf Forsikring (Købstædernes Forsikring), som ikke just var den mest optimale.
Forsikringskonsulenten ville have mig til at indsende samtlige af mine eksisterende policer til ham i takt med, at vi gennemgik dem over telefonen.
1. For det første, så må tro på egne evner hos Djøf Forsikring være lave, hvis man ikke kan udarbejde et tilbud til kunden (mig), uden at man skal vide, hvilken pris jeg betaler hos en konkurrent (Codan).
2. For det andet, så har jeg ikke lyst til at indsende eksisterende policer fra et konkurrerende selskab til Djøf Forsikring.
Da vi havde gennemgået min første forsikring mundtligt over telefonen, var budskabet fra forsikringskonsulenten fra Djøf Forsikring, at han ville matche prisen og give mig en lavere selvrisiko. Før vi kunne gennemgå næste forsikring, skulle jeg indsende den gennemgåede police på mail til forsikringskonsulenten. Det havde jeg ikke lyst til, hvilket forsikringskonsulenten ikke havde forståelse for, derfor sagde jeg, at det var bedre, hvis vi afsluttede samtalen.
Min utilfredshed handler ikke om prisen, fordi prisen var Djøf Forsikring villige til at matche og sågar med en lavere selvrisiko.
Jeg sidder med fornemmelsen af, hvis man i Djøf Forsikring ikke kan håndtere et salgsforløb, så tør jeg slet ikke tænke på, hvordan de vil kunne håndtere et skadesforløb.
Efter min oplevelse bliver jeg helt sikkert hos Codan, hvor jeg altid er blevet behandlet godt.
Jonas Baris Ustaoglu

Odpowiedź od Djøf Forsikring
Som mange årig medlem af djøf blev jeg spurgt om de måtte komme med forsikrings tjek og jeg sagde ja.
Flere gange lød beskeden at selvom de lå over mit nuværende måtte de gerne prismatche så det skulle blot cleares såfremt jeg ville gå videre med det.
Er du nu sikker idet jeg skal bruge flere timer sagde konsulenten? Meget uprofessionelt men jeg sagde ja og så frem til at skifte.
Dagen efter fik jeg besked på de ikke kunne prismatche alligevel KUN med Codan.. Ok sagde jeg så, men de er vel dyrere ell hvordan skal det forståes?
Fik aldrig svar :( så super pænt meget spild af min tid.
Vores forsikringsmægler Kadisa gav os en fantastisk service og vi føler os i trygge hænder!

Odpowiedź od Djøf Forsikring
Efter en behagelig samtale og grundig gennemgang af forsikringstilbud, fik jeg i dag samlet alle mine forsikringer hos Djøf Forsikring. Jeg fik et godt tilbud på en samlet forsikringspakke, og det var en god service hele vejen igennem.

Odpowiedź od Djøf Forsikring
Rigtig godt tilbud, med venlige medarbejder.

Odpowiedź od Djøf Forsikring
I changed from my old insurance company to Djøf Forsikring and the customer service was very helpful and professional, they offered me a very good deal and I felt like a valued customer. Especially want to call out Nicklas Ewert for being very friendly and customer-oriented
Jeg kom hurtigt igennem til en venlig, kompetent og hjælpsom medarbejder.

Odpowiedź od Djøf Forsikring
Har ikke før haft privat ulykke forsikring men fik en rigtig god forståelse samt indblik i hvilken værdi det skaber for en.
Mange tak til Sebastian Hansen for hans tålmodighed med mine spørgsmål og rigtig gode og detaljeret gennemgang af hvilke vilkår der hertil følger.
Jeg følte at han var meget troværdig med min egen bedste interesse in mente.

Odpowiedź od Djøf Forsikring
Helt urealistisk dyre som et ‘medlemsselskab’, mange andre muligheder væsentligt billigere!
Tjek markedet.

Odpowiedź od Djøf Forsikring
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.