Virkelig en god oplevelse, når man en sjælden gang har brug for sin forsikring, og ens forsikringsselskab rent faktisk får behandlet sagen hurtigt og effektivt. Og priserne er fornuftige :-) Kan... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Ekstrem langsom behandlingstid på sager. Jeg indgav en forsikringssag om en stjålet cykel d. 21 nov. - Dokumentation osv. blev sendt dagen efter (7 dage siden). De bryster sig af at give erstatning ef... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Blev i dag kontaktet af Andreas med henblik på gennemgang af mine forsikrings aftaler. De blev gennemgået omhyggeligt og sagligt, og Andreas havde forslag til forbedring i to af aftalerne. Alt... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jeg kom desværre galt afsted og skulle igennem en masse tandlægebehandlinger. Djøf Forsikring ville kun dække en mindre del af de faktiske omkostninger. Min sag har været behandlet af flere omgange og... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Djøf Forsikring er eksklusivt for medlemmer af Djøf. Du får forsikringer, der binder pris og fordele sammen, så de passer til dig – og passer til tiden. Djøf Forsikring er nemlig ejet af kunderne, som får gavn af økonomiske overskud. Vi kalder det Forsikring til Tiden.
Strandgade 27A, 1401, København K, Dania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni
Rigtig god snak med rådgiveren. Vi fik presset prisen ned, og beholdte de samme fordele ved forsikringen.

Odpowiedź od Djøf Forsikring
Fin og tillidsvækkende forsikringsgennemgang. På denne baggrund har jeg skiftet fra Codan til Djøf Forsikring. Men det endelige svar på om jeg har foretaget et fornuftigt valg bliver først afdækket ved en evt. skade. Derfor giver jeg i udgangspunktet 4 og ikke 5 stjerner.

Odpowiedź od Djøf Forsikring
Klar information, venlig og uformel kommunikation, og en åben snak om tilbud og muligheder

Odpowiedź od Djøf Forsikring
Jeg bestilte et møde og blev ringet op af en mødebooker, som bookede et telefonmøde med en sælger. Han ringede dog aldrig, og de skrev aldrig og undskyldte. Jeg har efterfølgende tjekket priserne mere detaljeret, og min nuværende forsikring hos Lærerstandens Brandforsikring er billigere.

Odpowiedź od Djøf Forsikring
Vi har netop modtaget kompetent forsikringsrådgivning fra Andreas Winding, som er en dygtig og tillidsfuld forsikringskonsulent hos Djøf. Vi har nu flyttet vores forsikringer til Djøf - og det sparer os for næsten halvdelen af, hvad vi normalt betaler! Tak!

Odpowiedź od Djøf Forsikring
Super god og hurtig service. Aldrig tidligere har det været så let at skifte forsikring og tilmed med gode vilkår.

Odpowiedź od Djøf Forsikring
Emil fra Djøf forsikring har leveret en dybdegående viden og god kommunikation ift. forsikringssammensætningen og tilbudt en konkurrencedygtig pris.

Odpowiedź od Djøf Forsikring
Jeg var i kontakt med Djøfs konsulent Andreas Winding, som jeg havde en god samtale med, og som sørgede for kompetent, effektiv service.

Odpowiedź od Djøf Forsikring
God og hurtig betjening. Klare og tydelige svar. Hurtige tilbagemeldinger.

Odpowiedź od Djøf Forsikring
Jeg har indgået aftale med Djøf Forsikring, og fik en rigtig god aftale. Det blev en god og tillidsvækkende proces, hvor forsikringskonsulenten (Andreas Winding) ydede en fin service.

Odpowiedź od Djøf Forsikring
Virkelig god service og Andreas tog en tålmodig gennemgang af det hele. Særligt ift. alle mulige detaljer som var specifikke for vores situation.
Og dejligt nemt at acceptere og skifte :)

Odpowiedź od Djøf Forsikring
Jeg fik super god betjening og kan varmt anbefale at tage en snak med Djøf Forsikring.

Odpowiedź od Djøf Forsikring
God gennemgang af muligheder hvis jeg skulle skifte fra Codan til Djøf forsikring, hvilket også gjorde jeg i sidste ende meldte mig ind i Djøf-forsikring.
Hvis man skal være lidt kritisk er det den manglende fleksibilitet ved diverse forsikringer. Fx skal rejseforsikringen indeholde 'Ski-ferier' og ulykkesforsikringssum er enten 1 mio eller 1,8 - ikke noget i mellem. Men Nicklas var god og meget behjælpelig med at sætte mig ind i Djøf-forsikring, så ser frem til at være kunde her :-)

Odpowiedź od Djøf Forsikring
Hurtig og nemt at få overblik og skifte forsikring.
Konsulenten vidste, hvad han snakkede om, så det var meget trygt 😁

Odpowiedź od Djøf Forsikring
Super god service og fremragende gennemgang af forsikringerne i forbindelse med skifte.

Odpowiedź od Djøf Forsikring
Professionel, indlevende og tillidsvækkende gennemgang, og godt tilbud. Tak.

Odpowiedź od Djøf Forsikring
Jeg har kun gode ting at sige om Djøf forsikring, både hvad angår pris og service.
De var billigst - for os i hvert fald - på fritidshusforsikring, familieforsikring og bilforsikringer (Peugeot og Tesla 3).
Vi blev - af Anders fra Djøfforsikring - kontinuerligt holdt ajour om skifteprocessen og indholdet af de nye forsikringer - det gav en god følelse af tryghed.

Odpowiedź od Djøf Forsikring
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.