Dinitrol Center Glostrup & D1 Bilsyn Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Supper professionelt arbejde og behagelig betjening. Et stort plus bilen lugtede næsten ikke kommer helt klart igen

Oceniono na 5 z 5

Professionelt og effektivt med billed-dokumentation. De havde oven i købet tilføjet de ekstra skruer, som manglede i plastskærmene. Dinitrol klistermærket er sat i en velvalgt bagrude, men det sidder... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Valgte at give den nye Suzuki Jimny den gennemsigtig Dinitrol rustbehandling - 4010, den elektriske biler også får - så ikke alt er sort på undervognen. Opgaven løst til UG! Jeg var ret nysgerrig ef... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Warsztat samochodowy
  2. Naprawa samochodów

Napisane przez firmę

Verdens bedste rustbeskyttelse og bilsyn. Vi tilbyder Dinitrol rustbeskyttelse, Acar komfortbehandling, motorvask, bilsyn samt motorkontor

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 17

Napisz recenzję

Oceniono na 4 z 5

Alt i alt en god oplevelse

Alt i alt en god oplevelse, men desværre havde de glemt at fotografere forløbet, hvilket jeg blev lidt skuffet over, og derfor bliver det kun til 4 stjerner.

20 września 2024

Absolut kvalitet

Det er absolut kvalitet med undervognsbehandling hos Dinitrol. Alt, som i alt er i orden. Forberedelsen, udførelsen og dokumentationen. Ingen dikkedarer bare kvalitet.

7 sierpnia 2024
Logo Dinitrol Center Glostrup & D1 Bilsyn

Odpowiedź od Dinitrol Center Glostrup & D1 Bilsyn

Mange tak for den pæne anmeldelse

Oceniono na 3 z 5

Bilen blev leveret tilbage med en…

Bilen blev leveret tilbage med en mislyd på motoren og den var, regulært, sovset ind, i væske overalt, især motorrummet var oversprøjtet og ikke rengjort, hvilket var en skuffelse at opdage.

24 maja 2024
Logo Dinitrol Center Glostrup & D1 Bilsyn

Odpowiedź od Dinitrol Center Glostrup & D1 Bilsyn

Hej Jørgen
Du må meget gerne kontakte os hurtigst muligt.
Mvh
Dan

Altid godt

Altid godt. Er kommet her i flere år med forskellige biler. Meget tilfreds med behandlingerne. Omhyggelige med arbejdet så det kun er meget minimalt hvad der evt. skal afrenses med de medfølgende klude fra Dinitrol. Kan absolut anbefale virksomheden.

29 maja 2024

Super service

Alt gik efter bogen fra start til slut, ingen bemærkninger at komme efter. Dog glemte jeg at oplyse at jeg var medlem af FDM, mener der er lidt rabat at hente, min egen fejl.

8 kwietnia 2024
Oceniono na 5 z 5

Fik en dinitrol behandling til min vw…

Fik en dinitrol behandling til min vw golf 7 pæn stk arbejde nu kan min bil holde til til vores klima og salt man kunne også se på deres hjemside det arbejde de lavet på min bil har brugt dinitrol før til min vw up og vil bruge dem igen når det er tid igen

28 listopada 2023

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej