Fantastisk service hos MF Biler og deres værksted!
Jeg har haft min bil på værksted hos MF Biler, og jeg er mere end tilfreds med hele forløbet. Fra start til slut blev jeg mødt med professionalisme, ærlighed og en service, der er svær at finde andre steder.
Det bedste ved MF Biler er, at de holder, hvad de lover. Alle aftaler blev overholdt, arbejdet blev udført som aftalt, og kommunikationen var klar og ærlig hele vejen igennem. Man føler sig virkelig som kunde værdsat, og der bliver taget hånd om både bilen og kunden på bedste vis.
En helt særlig tak til Mehmet og Bülent, som har ydet en exceptionel service. De er venlige, hjælpsomme, dygtige og går den ekstra mil for at sikre, at alt er i orden. Deres engagement og høje serviceniveau gør en kæmpe forskel, og man mærker tydeligt, at de brænder for det, de laver.
Det er sjældent, man finder et værksted, hvor man føler sig så tryg og godt behandlet. Jeg afleverede bilen med fuld tillid, og den blev leveret tilbage i perfekt stand. Hele oplevelsen har været problemfri, professionel og meget positiv.
Jeg kan på det varmeste anbefale MF Biler til alle, der ønsker et værksted med høj faglighed, god kundeservice og folk, der står ved deres ord. Tak til Mehmet og Bülent for en fremragende oplevelse – jeg kommer helt sikkert igen.
5 stjerner uden tøven – stærkt anbefalet! ⭐⭐⭐⭐⭐🚗👏