Supper professionelt arbejde og behagelig betjening. Et stort plus bilen lugtede næsten ikke kommer helt klart igen
Zobacz, co mówią recenzenci
Professionelt og effektivt med billed-dokumentation. De havde oven i købet tilføjet de ekstra skruer, som manglede i plastskærmene. Dinitrol klistermærket er sat i en velvalgt bagrude, men det sidder... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Altid godt. Er kommet her i flere år med forskellige biler. Meget tilfreds med behandlingerne. Omhyggelige med arbejdet så det kun er meget minimalt hvad der evt. skal afrenses med de medfølgende klud... Zobacz więcej
Valgte at give den nye Suzuki Jimny den gennemsigtig Dinitrol rustbehandling - 4010, den elektriske biler også får - så ikke alt er sort på undervognen. Opgaven løst til UG! Jeg var ret nysgerrig ef... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Verdens bedste rustbeskyttelse og bilsyn. Vi tilbyder Dinitrol rustbeskyttelse, Acar komfortbehandling, motorvask, bilsyn samt motorkontor
Dane kontaktowe
Formervangen 44, 2600, Glostrup, Dania
- dansk.rust@mail.dk
- dinitrol.nu
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Jak firma korzysta z Trustpilot
Selve behandlingen er fin
Selve behandlingen er fin, der er intet spildt, og bilen er vasket ren og pæn. Men jeg måtte vente 2 dage på grund af Grundlovsdag, det var jeg ikke klar over, da jeg bestilte tid online. Der stod ikke noget om at behandlingen ville tage to arbejdsdage. Nå jeg klarede mig med bus, der er et stoppested 50 m. fra centret, så det var nemt nok. Resten forløb uden problemer.

God service
Alt gik som forventet og en ren og pæn…
Alt gik som forventet og en ren og pæn bil er modtaget igen. Virker meget professionelt.
Alt fungerede perfekt
Fantastisk hurtig service
Fantastisk hurtig service.
Afleveret kl 7.30 og var klar kl 15.30
Ikke sidste gang jeg kommer forbi👍
Tak for god behandling.
super undervognsbehandling som altid.
Leveret som ventet
Leveret som ventet. Alt er gået godt. Som altid. Kan klart anbefales.
Synes det var en genial service man fik…
Synes det var en genial service man fik der ude, personalet, tog godt imod mig da jeg ankom. Og de holdte tidsplanen.. de sendte tilmed billeder af bilen som var sprøjtet. Alt i alt en god oplevelse ude i det dinitrol center

Kryds og slange
Meget glad for min Dinitrol behandling af min bil, har oven i købet fået den kikket på af teknologisk institut til kryds og slange, tak for god behandling, kan anbefale Dinitrol Center Glostrup.

hurtigt og godt
Undervognsbehandling af Tesla Model Y
Undervognsbehandling af Tesla Model Y
Professionelt og lige til tiden mht. aftalerne
har lige fået undervogns behandlet min…
har lige fået undervogns behandlet min bil tænker de har lavet det som de foreskrviver

Altid godt tilfreds 👍🏻
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.