Da vi valgte at skifte forsikring fra DFA, blev min mand nærmest truet med at ingen andre forsikringer ville have ham og at det kun vil blive dyre for os. Men vi har sparet penge på at skifte. Plus d... Zobacz więcej
Har simpelthen aldrig nogensinde før stiftet bekendtskab med så uprofessionelle og useriøse medarbejdere. Tegn aldrig en lønsikring hos DFA. De snyder og bedrager gerne for at fastholde dig i den. Abs... Zobacz więcej
De har et godt samarbejde med Automester, som er yderst effektive. Jeg ringede en tidlig morgen til Automester, da jeg ser min siderude er knust. Han spørger om jeg kan komme samme formiddag med bile... Zobacz więcej
Gode service en medarbejder der var utrolig hurtigt i sagsbehandlingen, efter vi sendt de aftalte papirer, stod der penge på hvors nemkonto efter 72 timer . Så vi kan kun anbefale DFA. Tak for hurt... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Napisane przez firmę
Mange års erfaring, samt indgående kendskab til forsikringsbranchen, gør DFA ForsikringsAgentur til specialist indenfor forsikringsløsninger til private. På flere af vores private skadesprodukter har vi status som "Coverholder". Det betyder at selskaberne bærer 100% den risiko, som DFA tilfører, men det er DFA´s opgave at forestå alle praktiske forhold i Danmark, overfor såvel kunder, myndigheder og samarbejdspartnere. Via vores netværk, af lokale afdelinger, tilbyder vi både salg og service af forsikringsløsninger til private.
Darumvej 49-51, 6705, Esbjerg Ø, Dania
- trustpilot@dfaforsikring
- dfaforsikring.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Det værste gang svindel pas På med dem
Det værste gang svindel pas På med dem. De vil ikke udbetales en skid. Og så går der meget lang tid før de svare. I starten er de meget flinke men når det gæller er der ikke en skid at hente

god behandling
Har været godt tilfreds med…
Har været godt tilfreds med behandlingen af mine sager
Jeg kan på ingen måde anbefale DFA…
Jeg kan på ingen måde anbefale DFA Forsikring.
De lover desværre en masse🙄
Når man skriver til dem og forventer svar, så giver de kun svar, når man rykker for svar flere gange og så alligevel står jeg tilbage med spørgsmål, som ikke blev besvaret!?!?!
Som kunde forventer jeg de er til for mig og ikke omvendt.

Odpowiedź od DFA Forsikring
Helt fantastisk betjening ved…
Helt fantastisk betjening ved forsikringskifte.
Seriøs, professionel, forståelig.
Kan kun anbefales.
PS. og prisen er helt i ordrn
Super god og hurtig service
Jeg havde en let og behagelig samtale.
Jeg havde en let og behagelig samtale.
Jeg fik hurtig og effektiv hjælp til min udfordring.
Alt i alt god service
Efter en meget behagelig samtale
Efter en meget behagelig samtale. Fik vi tilbudet i gang. Er nu rigtigt glad for.
Hurtig behandling af sagen
Hurtig behandling af sagen, og udbetaling. Ikke noget at udsætte.
Dfa forsikring pas på dem.!
Dfa forsikring køre med at de dækker alt indbo inklusiv elektronik , men når man så skal bruge forsikringen så viser det sig desværre at de ikke dækker en skid.
Så skal man have tegnet en forsikring hos forhandleren som dækker lige præcis den fejl ...
ad siger jeg.
Hold jer væk fra DFA forsikring og ellers skal i have alle detaljer på skrift og ikke bare deres ord for det.

super kundeservice
Mette var meget sød og jeg fik hjælp til det jeg havde brug for!
Super sød og venlig betjening
Super sød og venlig betjening, samt oplysning omkring hjælpe-apps.
God hjælp og service rare mennesker at…
God hjælp og service rare mennesker at snakke med.
Sød og venlig service
Sød og venlig service. Altid behjælpelig med hjælp og svar
Kan kun anbefale DFA forsikring.😊
Altid rart at snakke med og…
Altid rart at snakke med og hjlæpsomme. Kan altid svare på spørgsmålet ellers finder de svaret.
Altid flinke og rare mennesker
Altid flinke og rare mennesker. Besvarer altid spørgsmål og hjælper og rådgiver godt.