DFA Forsikring Recenzje

Wynik TrustScore: 3 na 5

Oceniono na 1 z 5

Da vi valgte at skifte forsikring fra DFA, blev min mand nærmest truet med at ingen andre forsikringer ville have ham og at det kun vil blive dyre for os. Men vi har sparet penge på at skifte. Plus d... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Har simpelthen aldrig nogensinde før stiftet bekendtskab med så uprofessionelle og useriøse medarbejdere. Tegn aldrig en lønsikring hos DFA. De snyder og bedrager gerne for at fastholde dig i den. Abs... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

De har et godt samarbejde med Automester, som er yderst effektive. Jeg ringede en tidlig morgen til Automester, da jeg ser min siderude er knust. Han spørger om jeg kan komme samme formiddag med bile... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Gode service en medarbejder der var utrolig hurtigt i sagsbehandlingen, efter vi sendt de aftalte papirer, stod der penge på hvors nemkonto efter 72 timer . Så vi kan kun anbefale DFA. Tak for hurt... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

1. Agencja ubezpieczeniowa

Napisane przez firmę

Mange års erfaring, samt indgående kendskab til forsikringsbranchen, gør DFA ForsikringsAgentur til specialist indenfor forsikringsløsninger til private. På flere af vores private skadesprodukter har vi status som "Coverholder". Det betyder at selskaberne bærer 100% den risiko, som DFA tilfører, men det er DFA´s opgave at forestå alle praktiske forhold i Danmark, overfor såvel kunder, myndigheder og samarbejdspartnere. Via vores netværk, af lokale afdelinger, tilbyder vi både salg og service af forsikringsløsninger til private.

Średnia

Wynik TrustScore: 3 na 5

282 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Oceniono na 1 z 5

Det værste gang svindel pas På med dem

Det værste gang svindel pas På med dem. De vil ikke udbetales en skid. Og så går der meget lang tid før de svare. I starten er de meget flinke men når det gæller er der ikke en skid at hente

27 sierpnia 2019

Odpowiedź od DFA Forsikring

Vi er kede af din dårlige anmeldelse, som vi ikke finder berettiget.
Vi bekræftede straks modtagelsen af din anmeldelse og din sag er behandlet på knapt én måned til trods for, at der skulle indhentes en række nødvendige oplysninger om dine forhold.
Afslaget på dækning er begrundet i de indkomne oplysninger.
Under de givne forudsætninger og på grundlag af de foreliggende oplysninger, har sagen ikke kunne behandles hverken hurtigere eller med et andet resultat end tilfældet har været.

DFA ForsikringsAgentur
Søren Mellerup
Skadechef

Oceniono na 1 z 5

Jeg kan på ingen måde anbefale DFA…

Jeg kan på ingen måde anbefale DFA Forsikring.
De lover desværre en masse🙄
Når man skriver til dem og forventer svar, så giver de kun svar, når man rykker for svar flere gange og så alligevel står jeg tilbage med spørgsmål, som ikke blev besvaret!?!?!
Som kunde forventer jeg de er til for mig og ikke omvendt.

18 sierpnia 2019

Odpowiedź od DFA Forsikring

Vi er kede af din dårlige anmeldelse, særligt da vi bestræber os på, at svare så hurtigt som muligt.
Du fremsendte din forespørgsel pr. mail i en weekend og fik svar den førstkommende torsdag, efter allerede at have sendt flere rykkere.
I forbindelse med den første mail blev du endda oplyst, at sagen ville blive fordelt og besvaret snarest muligt.
En svartid på 4 hverdage findes ikke at være urimeligt lang, særligt ikke midt i en ferieperiode.
Det skal i øvrigt bemærkes, at din klage, som meddelt dig, er taget under behandling af vores klageansvarlige, som aktuelt foretager de nødvendige undersøgelser af forløbet og sagens fakta, da vi har modtaget skiftende oplysninger herom.

DFA ForsikringsAgentur
Søren Mellerup
Skadechef

Oceniono na 1 z 5

Dfa forsikring pas på dem.!

Dfa forsikring køre med at de dækker alt indbo inklusiv elektronik , men når man så skal bruge forsikringen så viser det sig desværre at de ikke dækker en skid.
Så skal man have tegnet en forsikring hos forhandleren som dækker lige præcis den fejl ...
ad siger jeg.
Hold jer væk fra DFA forsikring og ellers skal i have alle detaljer på skrift og ikke bare deres ord for det.

2 kwietnia 2019

Hej Dennis.
For at kunne vurdere om en skade er omfattet af forsikringen, har vi brug for at få oplyst årsagen til at skaden er opstået.
Vi har tidligere under behandling af skaden spurgt ind til årsagen, men har desværre ikke kunnet få flere oplysninger, og var derfor nødsaget til at afvise sagen.
Modtager vi tilstrækkelige oplysninger om skadesårsagen fra dig, genoptager vi gerne skaden.
DFA Forsikring
Lis Kristiansen

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej