Da vi valgte at skifte forsikring fra DFA, blev min mand nærmest truet med at ingen andre forsikringer ville have ham og at det kun vil blive dyre for os. Men vi har sparet penge på at skifte. Plus d... Zobacz więcej
Har simpelthen aldrig nogensinde før stiftet bekendtskab med så uprofessionelle og useriøse medarbejdere. Tegn aldrig en lønsikring hos DFA. De snyder og bedrager gerne for at fastholde dig i den. Abs... Zobacz więcej
De har et godt samarbejde med Automester, som er yderst effektive. Jeg ringede en tidlig morgen til Automester, da jeg ser min siderude er knust. Han spørger om jeg kan komme samme formiddag med bile... Zobacz więcej
Gode service en medarbejder der var utrolig hurtigt i sagsbehandlingen, efter vi sendt de aftalte papirer, stod der penge på hvors nemkonto efter 72 timer . Så vi kan kun anbefale DFA. Tak for hurt... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Napisane przez firmę
Mange års erfaring, samt indgående kendskab til forsikringsbranchen, gør DFA ForsikringsAgentur til specialist indenfor forsikringsløsninger til private. På flere af vores private skadesprodukter har vi status som "Coverholder". Det betyder at selskaberne bærer 100% den risiko, som DFA tilfører, men det er DFA´s opgave at forestå alle praktiske forhold i Danmark, overfor såvel kunder, myndigheder og samarbejdspartnere. Via vores netværk, af lokale afdelinger, tilbyder vi både salg og service af forsikringsløsninger til private.
Darumvej 49-51, 6705, Esbjerg Ø, Dania
- trustpilot@dfaforsikring
- dfaforsikring.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Jeg har altid fået hjælp med det/de…
Jeg har altid fået hjælp med det/de problemer jeg har haft

rigtig god
rigtig god. De er altid klar til at hjælpe. Bedste forsikring jeg har haft👍

Odpowiedź od DFA Forsikring
Fik et stenslag i forruden og ringede…
Fik et stenslag i forruden og ringede til dem og de ringede hurtigt tilbage med et skadenummer og et sted det kunne blive lavet.

Sindsyg dårlig service
Sindsyg dårlig service, og ringe firma
De trækker penge den 1/10 der ikke er deres, de trækker 2400 kr for meget.
De vender ikke tilbage på mails, og deres regnskabsafdeling er der ikke når de skal spørge.
Og den 8/10 er de stadig ikke kommet
Retur på min konto, men jeg får at vide, at jeg må vente til 10/10, da pengene, ikke lander på deres konto før. Så selv om de kan se de har lavet en fejl. Vil de ikke rette deres fejl.
Men når
Man spørg dem, hva så hvis jeg venter
10 dage med at betale næste regning. Ja så får jeg jo bare en rykker.
Fed holdning og service.
Jeg kan nu tilføje at den 10/10 at jeg så påny må ringe dem op, og efterlyse mine penge. Og endnu engang skal de lige ha fat på en fra regnskabsafdelingen som ikke er der.
Så er spændt på hvilken langt ude forklaring jeg nu skal ha, hvis de gider vende tilbage med svar denne gang.
Hold jer langt væk fra dette firma.
Det er et super dårligt firma, med så ringe en service.

Odpowiedź od DFA Forsikring
Super god service og information
Super god service og information. Prismatchende forsikringer med bedre end vanlig dækninger.

Dejlig lige til selvskab
Dejlig lige til selvskab. Søde og behjælpelige

Odpowiedź od DFA Forsikring
Jeg er altid blevet behandlet godt og…
Jeg er altid blevet behandlet godt og med respekt

Odpowiedź od DFA Forsikring
Professionel hele vejen igennem anmeldelsen
DFA Forsikring kan varmt anbefales. De optræder professionelt og rimelig hurtige til sagsbehandling.

Odpowiedź od DFA Forsikring
Jeg var indblandet i et trafikuheld
Jeg var indblandet i et trafikuheld, som var min skyld.. DFA forsikring ordnede min sag hurtigt professionelt og uden at jeg ste i forsikrings premie.
Jeg kunde ikke vær mer tilfres..😁👍

Odpowiedź od DFA Forsikring
der er altid hjælp at hente og gode…
der er altid hjælp at hente og gode priser og dækning