DFA Forsikring Recenzje

Wynik TrustScore: 3 na 5

Oceniono na 1 z 5

Da vi valgte at skifte forsikring fra DFA, blev min mand nærmest truet med at ingen andre forsikringer ville have ham og at det kun vil blive dyre for os. Men vi har sparet penge på at skifte. Plus d... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Har simpelthen aldrig nogensinde før stiftet bekendtskab med så uprofessionelle og useriøse medarbejdere. Tegn aldrig en lønsikring hos DFA. De snyder og bedrager gerne for at fastholde dig i den. Abs... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

De har et godt samarbejde med Automester, som er yderst effektive. Jeg ringede en tidlig morgen til Automester, da jeg ser min siderude er knust. Han spørger om jeg kan komme samme formiddag med bile... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Gode service en medarbejder der var utrolig hurtigt i sagsbehandlingen, efter vi sendt de aftalte papirer, stod der penge på hvors nemkonto efter 72 timer . Så vi kan kun anbefale DFA. Tak for hurt... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

1. Agencja ubezpieczeniowa

Napisane przez firmę

Mange års erfaring, samt indgående kendskab til forsikringsbranchen, gør DFA ForsikringsAgentur til specialist indenfor forsikringsløsninger til private. På flere af vores private skadesprodukter har vi status som "Coverholder". Det betyder at selskaberne bærer 100% den risiko, som DFA tilfører, men det er DFA´s opgave at forestå alle praktiske forhold i Danmark, overfor såvel kunder, myndigheder og samarbejdspartnere. Via vores netværk, af lokale afdelinger, tilbyder vi både salg og service af forsikringsløsninger til private.

Średnia

Wynik TrustScore: 3 na 5

282 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Super god service

Super god service at blive ringet op igen efter vores første samtale. Han havde reflekteret en ekster gang over mit spørgsmål, og han så var kommet frem til andet svar. Super fedt👍👍👍

18 lutego 2019
Oceniono na 1 z 5

Jeg har en lønsikring hos Det Faglige…

Jeg har en lønsikring hos Det Faglige Hus, som jeg inderligt fortryder, jeg har tegnet hos dem i sin tid - godt, jeg ikke nåede at sige “ja tak” til flere forsikringer og endda fagforening hos dem.

Jeg er 01.12.2018 blevet ledig og kontaktede DFA allerede, da jeg fik af vide, jeg ville blive ledig. I flere måneder har jeg endnu ikke fået et svar på om jeg er dækket af min dyre forsikring. Jeg har været loyal og sendt alt ind til dem, men får aldrig tilbagemeldinger eller status. Når jeg kontakter dem, får jeg den ene beklagelse efter den anden og selv ledelsen er enig med mig i, at sagsbehandlingen ikke bør tage så lang tid. De vender aldrig selv tilbage. Øv noget sjusk! Det er snart marts 2019 og jeg har endnu ikke fået noget svar på om jeg er dækket. Det hele virker meget utroværdigt og absolut ikke spor professionelt. Jeg bliver ved med at gå og betale til min dyre forsikring mens jeg venter svar. Håber inderligt, at de som minimum kan betale dét tilbage, da det er dem, der er årsag til, at det trækker ud!

Jeg tillader mig at tilføje til min anmeldelse efter et svar fra virksomheden.
Det er IKKE KORREKT, at jeg ikke vil dele oplysninger med virksomheden. De har fået ALLE dokumenter, de har bedt om. De ønsker at se dokument på diagnose. At jeg aldrig har fået en diagnose af min læge og der ikke fremgår en diagnose af mine lægenotater er ude af mine hænder.

18 lutego 2019

Hej Songül

Det er korrekt, at der efterhånden er gået lang tid med behandling af din sag. Vi kan dog ikke genkende din fremstilling af forløbet, i det vi flere gange senest under telefonsamtale d.d. forgæves har forsøgt at få dig til at indsende de oplysninger, som vi skal bruge for at vurdere, om din ledighed er dækket af forsikringen eller ej. Disse oplysninger har du ikke ønsket og ønsker tilsyneladende fortsat ikke at dele med os, hvilket ikke gør det muligt at færdigbehandle din sag.

Jeg vil opfordrer dig til at indsende de nødvendige oplysninger. Du er senest vejledt herom under telefonsamtale og efterfølgende pr. mail d.d.

Mvh
DFA ForsikringsAgentur

Edit den 20.02.19
Vi agter anstændigvis ikke at drøfte karakteren af din sygdom i et offentligt forum, men har opfordret dig til at fremsende de efterspurgte oplysninger til os. Det har du ikke ønsket men har i stedet for her til morgen opsagt din forsikring, hvilket vi naturligvis efterkommer, selvom vi har anbefalet dig det modsatte

Utroværdig

Dårlig oplevelse angående tyveri i hjemmet.

Jeg har sendt det jeg kunne. Men efter min sidste besked har jeg ikke hørt noget fra jer af!!!!! Men selvfølgelig har i tid til at forsvare jer offentliget. Føj for et selskab 👎👎 jeg giver ikke en skid for jer og jeg er allerede i gang med at finde et selskab som man kan stole på rent faktisk hjælper når der er brug for det. Så min anbefaling er at man aldrig vælger noget fra jer af.

11 lutego 2019

Hej Stig

Vi har i forbindelse med dit tyveri bedt dig fremsende dokumentation for de stjålne effekter. Det har du ikke gjort, hvorfor vi ikke kan behandle sagen.

Fremsender du dokumentation vil vi naturligvis genoptage sagen.

Søren Velling

Dårlig service

Har betalt 22.000kr til lønsikring over en årrække og skulle så bruge lønsikring 1 måned til ca. 6000kr. Har på intet tidspunkt før nu været ledig, men pga bortkommet kontrakt og opsigelse fra et tidlige job, så ville de ikke hjælpe. Enormt dårlig service og kortfattet kommunikation fra deres side gør det nemt at give dem absolut bundkarakter og kan bestemt ikke anbefale dem til nogen.

2 lutego 2019
Oceniono na 1 z 5

Har betalt til lønsikring gennem flere…

Har betalt til lønsikring gennem flere år hos DFA, første gang jeg skal gøre brug af det, ringer jeg over en måned før for at høre hvordan og hvorledes det foregår. Får intet svar. 2. gang skulle de ringe tilbage, det gjorde de aldrig. 3. gang fik jeg at vide at jeg vil modtage en mail. Gjorde jeg aldrig. Eller jo, har lige modtaget en mail d. 28/1 altså et par dage før de skal udbetale (og for sent til at kunne udfylde dagpengekort korrekt) at de pludselig skal bruge ansættelseskontrakter 2 år tilbage. Selvom lønsikringen beregnes efter 6 måneders ansættelse? Det tager lang tid at fremskaffe, og min udbetaling vil nu blive gevaldigt forsinket. Samtidig var ham som sendte mailen mega uhøflig og provokerende, og sagde han da "bare kunne forlange 3 år tilbage istedet" som om det skulle hjælpe på noget? Kunne ikke engang sige undskyld eller beklager for den pisse langsomme service de yder.

28 stycznia 2019

Hej Mads

Indledningsvis skal det oplyses, at vi er kede af, at du føler dig dårligt behandlet.

Det skal dog bemærkes, at DFA Forsikring ikke har hørt fra dig før den 8. januar 2019, hvor vores skadebehandler kontakter din a-kasse for at få de fornødne oplysninger til behandlingen af din sag.

Vi kan da konstatere at dine konkrete forhold afstedkommer et behov for yderligere oplysninger, som vi kun kan få fra dig. Disse oplysninger modtager vi imidlertid først dagen efter din klage.

Samme dag vi modtager de sidste oplysninger, færdigbehandles sagen og udbetaling finder sted straks.

Lis Kristiansen
Administrationschef

Oceniono na 1 z 5

Godt selskab lige til du får lavet en…

Godt selskab lige til du får lavet en skade eller 2 så opsiger de din forsikring.
Jeg fik en opsigelse på vores ene bil lige efter en indbrudsskade som alle andre ikke betegner som en belastende skade.
Jeg fik opsigelsen fredag 14 december 2018 med virkning 26/12 2018 da det åbenbart tog 2 dage at få den i e boks.
Jeg havde så lige 5 arbejdsdage til få min bil kasko dækket igen grundet juledage, Stort tak skal lyde for den dårlige service, jeg har nu opsagt samtlige forsikringer i det elendige selskab
redigeret efter svar fra DFA:
vi snakker om 2 policer på to forskellige biler og hvorfor er den anden bil så ikke opsagt ? flere forsikringer som jeg har talt med efterfølgende beregner ikke en indbrudsskade som belastende.
Jeg kan godt fortælle mere men orker simpelt hen ikke at høre jeres dårlige undskyldninger.
Jeg har ringet til jer og ved den sidste skade spurgte jeg direkte om den betyd noget, og fik svaret NEJ ! lige pludselig efter jeg har indbetalt selvrisiko får jeg i samme brev som bekræftelse på skaden er færdig en opsigelse, så rene kort spiller i ikke med.
Alle de steder jeg får muligheden vil jeg give jer den reklame i har fortjent, i siger ydermere til mig i telefonen at jeg er ligegyldig, sikke en måde at snakke til folk på !!
Jeg håber at det Faglige Hus finder en anden partner end jer.
Jeg er færdige med jer og håber andre skifter selskab inden det er for sent.
Jeg har kørt bil i 40 år og fordi man så lige er uheldig i et år og ydermere ringer til jer før man melder skaden så bliver man behandlet på den måde.
Det kan godt være du opsiger med 14 dage, men læg dog mærke til det er jul tsk tsk, så det giver jo ikke mange dage at skifte jer ud.
I var underligt nok særdeles flinke da i fik muligheden for at få alle mine forsikringer og ville have ca 18000 kr. for dem.

19 grudnia 2018

”Hej John

Vi opsiger ingen kunder efter en skade eller to, som du skriver. Vi har, som vi har skrevet til dig, opsagt din kaskoforsikring som følge af det samlede skadesforløb.

Du har været kunde hos os i kort tid og på tidspunktet for den seneste skade haft 4 bilskader indenfor lige godt 9 måneder. Samtlige dine skader vil både hos os og hos andre forsikringsselskaber være belastende skader.

Vi har opsagt din kaskoforsikring med 14 dages varsel i overensstemmelse med forsikringsbetingelserne. Dette svarer også til, hvad der gælder i andre forsikringsselskaber

Claus Vang Madsen

Awesome!!!!!!!!!!!!!!

Jeg ringede blot for at høre mere om jeres forsikringer, men endte med at blive kunde. Rådgiver Mette var behagelig, rar og gav sig tid til at forklare de forskellige forsikringer og sammenligne med dem jeg havde i forvejen - dermed at jeg kunne spare mere end jeg troede, gjorde det hele bedre. Tak for en fed oplevelse og jeg vil klart anbefale Jer til andre. Tak Mette Krammer for en god samtale, rådgivning og en god griner undervejs. Jeg ser frem til at være en del af Jer.

29 listopada 2018
Oceniono na 3 z 5

Suprem kundeservice

Suprem kundeservice, men har de forkerte tilbud til en person i mit sted, som nyuddannet. Står nu med forsikringer med straksudbetaling, og tænkte at det kunne være lækkert med billigere forsikring med samme dækning. Desværre skal man have 3 forskellige forsikringer for at få en straksudbetaling gennem DFA.

1 listopada 2018

Hej Kian

Vi har forsøgt at ringe til dig for at gennemgå vores tilbud endnu engang.

Forsikringsbehov er altid individuelle og vi har ud fra dine ønsker/behov tilbudt den bedste løsning. Ud fra den sammensætning, er det ikke muligt at tilbyde dig helkundefordele og dermed straks erstatning.

Vi gennemgår gerne dine behov igen med henblik på en anden sammensætning. Du er meget velkommen til at sende os en mail på police@dfaforsikring.dk eller ringe til os på tlf. nr. 7340 4149 hvis du ønsker dette.

Lotte Jepsen Hyldtoft
Kunderådgiver

Oceniono na 5 z 5

Jeg snakkede med Michael og det var en…

Jeg snakkede med Michael og det var en behagelig samtale :) deres system var ved at blive opdateret så det var lidt langsomt, men det mærkede man ikke, for han brugte tiden på at forklare om, fordele og andre goder. Rigtig god kundeservice.

23 października 2018
Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej