Jeg havde en rigtig god oplevelse hos Dentalklinikken. Hele besøget var behageligt fra start til slut, og personalet var venligt og imødekommende. Det, der især gjorde indtryk på mig, var tandren... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Vi var i dag til tandlægen med vores søn på 5 år, efter han havde et uheld og slog nogle tænder ud. Vi fik en tid hos tandplejeren Maria i Odense C. Vi mødte ind på klinikken og blev mødt med et... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
This was my second visit today and after my first visit in Odense super service. Ps.I have never ever liked Dentists with the exception of Jeppe, however, Barnabas and his assistant made me feel... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Mødte en af tandlægerne ved indgangen, som hilste venligt og smilende. Også smilende og nærværende receptionist. God og relevant information undervejs i behandlingen. Smilende og rar tandlæge o... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Anmeld din oplevelse hos Dentalklinikken i Odense. Vi sætter pris på at høre, hvad vores kunder synes om vores service og behandlinger. Både ris og ros kan nemlig gøre os bedre til at forstå, hvordan vi kan gøre Dentalklinikken endnu bedre!
Odeons Kvarter 18, 1. sal, 5000, Odense, Odense C, Dania
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Jeg fik en top professionel og samtidig hensynsfuld behandling af Maria, tak!

Odpowiedź od Dentalklinikken - Odense C
Rigtig god behandling 😊 og en sød og god tandplejer.

Odpowiedź od Dentalklinikken - Odense C
Jeg oplevede en meget venlig og imødekommende tandtekniker og mit indtryk er at hun er meget kompetent og omhyggelig i sit arbejde

Odpowiedź od Dentalklinikken - Odense C
Professionel, engageret, tager det alvorligt at have med folks sundhed at gøre. Venlig.

Odpowiedź od Dentalklinikken - Odense C
Jeg oplevede en hurtig og helt smertefri tandudtrækning som Max tog 3 min! Jaff var som altid bare super! Jeg glæder mig til en implantat på stedet!

Odpowiedź od Dentalklinikken - Odense C
Perfekt oplevelse. Jeg er én af dem der faktisk elsker at gå til tandlægen :)
Behandleren var proff og understøttende for spørgsmål og ALT andet.
Lækkert at komme hjem med flotte tænder..god pris.
Hvad kan jeg sige...Ohh.. I'll be back.

Odpowiedź od Dentalklinikken - Odense C
Man får altid den bedste oplevelse hos dentalklinikken. De har den skønneste service og hvis der sker noget akut, så har de altid tid til at presse en ind. De får min største anbefaling! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️Jeg er super glad for dem som min tandlæge! 🦷

Odpowiedź od Dentalklinikken - Odense C
Maria er meget omhyggelig og virker dygtig til sit arbejde.

Odpowiedź od Dentalklinikken - Odense C
Julie Erbs er fantastisk! og super god klinik i det hele taget.
Super dedikeret man føler sig set og hjulpet hel vejen.
tak 🙏🥰

Odpowiedź od Dentalklinikken - Odense C
Min behandler er super dygtig og meget imødekommende.

Odpowiedź od Dentalklinikken - Odense C
God og relevant information undervejs i behandlingen. Smilende og rar tandlæge og assistent hele vejen igennem.
Fin og smilende betjening ved betaling i receptionen.
Et smil er den korteste vej mellem to mennesker, siges det, og det blev bevist her.
God oplevelse.
Vh. Bodil Rokkedahl Rasmussen.

Odpowiedź od Dentalklinikken - Odense C
God oplevelse og fair priser.
Grundig undersøgelse og forklaring undervejs.

Odpowiedź od Dentalklinikken - Odense C
Fik sms i mandags at min tandlæge var lukket, men henviste til dentalklinikken. Jeg ringer mandag 12.5.2026 og bestiller en tid til den 19.05.2026. Jeg får en tid til tirsdag den 19.05.26. Da jeg ankommer og skal ind til tandplejeren siger jeg at du må da have fået min journal fra min tidligere tandlæge. Nej den har de ikke modtaget og hun fortæller at jeg kun er tandplejer så det må være receptionen: da jeg bestilte tiden blev der sagt at inden jeg møder op er alt med min journal var på plads., men det var det desværre ikke. Tandplejer var utrolig god og venlig, men jeg syntes der mangler noget forarbejde som ikke er gjort ordentlig.
Hun kunne jo ikke nå det hele i dag da hun brugte lang tid på jounalskriv.Derfor kun 1 stjerne, der var o service, da de jo vidste at jeg var ny kunde. insistedere på at jeg skulle have min behandling gjort færdig, det var hun ikke meget for da min tid var jo udløbet, men da jeg insisterede gjorde hun den færdig, trods det at næste patient måtte jo vente.
har mega tandlæge skræk.

Odpowiedź od Dentalklinikken - Odense C
Klinik assistent vidste at jeg led af tandlæge skræk så derfor blev der beskrevet step for step hvad hun gjorde undervejs