Personalet er altid venlig og imødekommende. Jeg lider af voldsom tandlægeskræk og det bliver der taget meget hensyn til. Personalet fortæller mig altid, hvad der skal til at ske og det virker for at... Zobacz więcej
Det bedste tandlæge jeg nogensinde har haft 🙏🏻 Også selv vis vi du tandlæge skræk 🙈 super sødt personale og super service
Hedehusene Virkelig god klink med de dygtigste og sødeste ansatte fair priser og har man lidt tandlægeskræk er man kommet til det rette sted alt foregår roligt og tingene bliver lavet korrekt... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jeg har haft en virkelig god oplevelse hos DentalKlinik. Klinikken er flot, rolig og meget professionel, og man føler sig tryg fra første øjeblik. En særlig stor ros til Nadia, som er utrolig sød... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
- Stomatolog
- Stomatolog kosmetyczny
- Klinika stomatologiczna
- Periodontolog – implanty dentystyczne
- Pogotowie stomatologiczne
- Wybielanie zębów
Napisane przez firmę
Anmeld din oplevelse hos Dentalklinikken i Hedehusene. Vi sætter pris på at høre, hvad vores kunder synes om vores service og behandlinger. Både ris og ros kan nemlig gøre os bedre til at forstå, hvordan vi kan gøre Dentalklinikken endnu bedre!
Hovedgaden 490, 2640, Hedehusene, Dania
- 4656 0946
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Fine faciliteter god service.
Det var en god behandling af god gammel bekendt, som giver en meget god service helt som en selvfølge.
Fine faciliteter

Min gode Tandlæge Ole Pind
Min gode Tandlæge Ole Pind er ophørt på Lindevej i Taastrup og er flyttet til Dentalklinikken i Hedehusene, jeg har besøgt stedet i deres skønne omgivelser, dejligt jordnært sted og personale, og med parkering tæt på.

Odpowiedź od Dentalklinikken - Hedehusene
Det er ALTID en fornøjelse at komme hos…
Det er ALTID en fornøjelse at komme hos jer…. Søde smilende der kan sit fag..

Odpowiedź od Dentalklinikken - Hedehusene
Det er en god stemning- personalet er…
Det er en god stemning- personalet er åbne og imødekommende og behagelige.

Nye flotte lokaler
Nye flotte lokaler, god service og hyggelige mennesker.

Efter tandudtrækning.🤩
Efter tandudtrækning.🤩
Grundig skriftlig og mundtlig info om hvordan jeg kan minimere eftervirkninger.Fik smertestillende medicin med hjem til de næste dage ( der virkede.).
Nye lyse klinikker. Gode parkerings og adgangsforhold.

Jeg følte mig velkommen
Jeg følte mig velkommen. Der var en hyggelig stemning. Det er første gang, at jeg har været hos jer 😊

Odpowiedź od Dentalklinikken - Hedehusene
Det er altid en god oplevelse at få…
Det er altid en god oplevelse at få ordnet tænderne hos Dental klinikken i Hedehusene. De 5 stjerner er fuldt fortjent.

God professionel behandling
God professionel behandling. Fine nye lokaliteter i klinikken.

Odpowiedź od Dentalklinikken - Hedehusene
Super dygtig tandlæge (mohammed)
Super dygtig tandlæge (mohammed). Meget behagelig behandling og man bliver rigtig godt oplyst.

Odpowiedź od Dentalklinikken - Hedehusene
Hurtig og professionel behandling både tidsbestilling og behandlingTidsbestillingen fungerede meget fint…
Tidsbestillingen fungerede meget fint og hurtigt. Jeg kom til allerede samme dag og fik en meget fin og professionel behandling af min tandlæge, der var flyttet til Dentalklinikken i Hedehusene.

Akut hjælp d.24/12
Professionel behandling. Havde akut brug for tandlæge d.24/12 og blev mødt af den venligst tandlæge som reddet mig fra den vildeste tandpine.

Utrolig god oplevelse
Utrolig god oplevelse og behandling.
Hjælpsomt personale og god behandling.

Odpowiedź od Dentalklinikken - Hedehusene
Hurtig behandling på en helligdag
Hurtig og effektiv behandling, efter en pludselig skade på en helligdag. Taknemmelig for at blive taget imod af servicemindede mennesker, som ovenikøbet arbejder på helligdage ☺️

Sød og venlig behandling
Sød og venlig behandling, ifb. med akut tandudtæk

Hurtig service
Hurtig service, effektiv tandlæge og så var kronen tilbage på plads 🤗

Odpowiedź od Dentalklinikken - Hedehusene
Jeg er ny kunde i Dentalklinikken med god oplevelse.
Jeg er ny kunde i Dentalklinikken, men allerede nu er jeg meget imponeret og tilfreds med den service de yder. Er i øjeblikket i gang med at udskifte en af mine kroner, hvor der var problemer. Desuden venter jeg på et tilbud om et implantat, som jeg påtænker at få lavet. For mig er det også en stor fordel, at der er flere klinikker, hvor man kan få akut hjælp i weekenden. Op til nu må jeg give Dentalklinikken mine bedste anbefalinger.
/ Johannes

Utrolig søde ansatte
Utrolig søde ansatte, meget forstående og på ingen måde fordømmende over manglende tandlæge besøg.
Jeg kommer igen.