Jeg havde en rigtig god oplevelse ifm alm tandeftersyn. Først fik jeg en meget grundig tandrensning af klinikassistent Halime. Dernæst kom tandlæge Sara til, tjekkede røntgenbilleder og tænder. Afsl... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jeg har været patient på klinikken i flere år og har altid været meget tilfreds med både behandlingen og servicen. Alle er venlige og imødekommende, og jeg har altid haft en rigtig god oplevelse. En s... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
At gå til tandlægen, handler for mig om tillid og om at blive taget alvorlig, når jeg giver udtryk for smerter forud for behandling og vi får en snak om det, eller når jeg sidder i stolen og bliver sm... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Fantastisk! Blevet anbefalet af både mine kunder, men også en kollega. Havde fået voldsom tandpine, om aftenen, dagen før og da jeg ringede om morgenen, kunne jeg komme til allerede kl.12. Min... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Anmeld din oplevelse hos Dentalklinikken på Hold-An Vej i Ballerup. Vi sætter pris på at høre, hvad vores kunder synes om vores service og behandlinger. Både ris og ros kan nemlig gøre os bedre til at forstå, hvordan vi kan gøre Dentalklinikken endnu bedre. Vi glæder os til at høre fra dig - tak for at du tager dig tid til at anmelde os!
Hold-An Vej 70, 2750, Ballerup, Storkøbenhavn, Dania
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Dentalklinikken i Ballerup er et trygt og behageligt sted, med søde og kompetente medarbejdere. Klart et sted jeg vil anbefale - de har været til stort hjælp for mig, hvor andre ikke lykkedes.

KÆMPE OVERPRIS.
Havde smerter i min éne visdomstand. Fik tid hos Seyfi samme dag, hvilket var positivt. Han rensede kun min éne visdomstand og tilbød en panoramascanning til 995kr for at være sikker på roden ikke var for tæt på nerven. Takkede pænt nej tak og fik en regning på 465kr for 5 min rensning af 1 tand.
Tog til en anden tandlæge og fik samme rensning, almindelig scanning, grundig rådgivning ift. at få fjernet tanden. Samlet pris 178kr
Jeg forstår gamet, når man er provisionslønnet, men 1500kr vs 178kr. Nøjagtigt samme resultat. Nej tak 😂

Odpowiedź od Dentalklinikken - Ballerup
Ja hvis jeg har en tandlæge men er tyk ved og taler med en hele tid

Fik akuttid med 2 dages frist. Problem blev løst

Odpowiedź od Dentalklinikken - Ballerup
God og rolig oplevelse når man træder indfor,glade og venlig personale

Odpowiedź od Dentalklinikken - Ballerup
Yderst behagelig og omsorgsfuld samt tryg sted med sødt personale og god tandbehandling.

Odpowiedź od Dentalklinikken - Ballerup
Min tandlæge fortæller mig hvad hun gør og hele tiden sikre sig at jeg er okay og informere mig hvis der sker nye ting fx. hvis hun skifter til et andet bor eller lignende.
Hun giver mig en tryghedsfølelse ved hele tiden og orientere mig om hvad der skal ske.

God og hurtig behandling! Venligt personale 😊

Odpowiedź od Dentalklinikken - Ballerup
Professionel smertefri behandling. Super venlig personale.

Odpowiedź od Dentalklinikken - Ballerup
Super service og mega søde medarbejdere

Odpowiedź od Dentalklinikken - Ballerup
Altid super fin og effektiv service

Odpowiedź od Dentalklinikken - Ballerup
Sabrina er meget god og grundig og forklarer undervejs, hvad hun laver, og så er hun meget sød og sympatisk.

Odpowiedź od Dentalklinikken - Ballerup
Jeg har haft en rigtig god oplevelse hos tandlægen El Medine. Hun er utrolig professionel, rolig og omsorgsfuld. Jeg følte mig tryg hele vejen igennem behandlingen, og hun forklarede alt på en måde, der var nem at forstå. Servicen var helt i top, og jeg gik derfra med en følelse af at være i de bedste hænder.
Kan varmt anbefales. Den bedste tandlæge der findes😍😇👏👍

Odpowiedź od Dentalklinikken - Ballerup
Bare helt tilfreds med de behandlinger jeg har modtaget hos dental Ballerup 🤩

Odpowiedź od Dentalklinikken - Ballerup
Rigtig fin service og en meget god orientering om den forestående operation

Odpowiedź od Dentalklinikken - Ballerup
rigtigt god behandling og meget dygtig til at fortælle hvad der skal laves

Odpowiedź od Dentalklinikken - Ballerup
Min første gang hos dentalklinikken.
Professionelt- flink- rar personale.
Og behandling yderst professionelt

Odpowiedź od Dentalklinikken - Ballerup
Hurtig og effektiv behandling.
Gammel krone (>20 år), som var faldet ud pga. lille hul i tand.
Tand og krone var intakt.
Hullet blev lukket og Kronen blev genbrugt og recementeret, hvilket er en hurtig og økonomisk god løsning.
Super tilfreds.

Odpowiedź od Dentalklinikken - Ballerup
Kunne hurtigt få en tid til akut problem. Elmedina er verdens bedste tandlæge 🙌