Jeg havde en rigtig god oplevelse ifm alm tandeftersyn. Først fik jeg en meget grundig tandrensning af klinikassistent Halime. Dernæst kom tandlæge Sara til, tjekkede røntgenbilleder og tænder. Afsl... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jeg har været patient på klinikken i flere år og har altid været meget tilfreds med både behandlingen og servicen. Alle er venlige og imødekommende, og jeg har altid haft en rigtig god oplevelse. En s... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
At gå til tandlægen, handler for mig om tillid og om at blive taget alvorlig, når jeg giver udtryk for smerter forud for behandling og vi får en snak om det, eller når jeg sidder i stolen og bliver sm... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Fantastisk! Blevet anbefalet af både mine kunder, men også en kollega. Havde fået voldsom tandpine, om aftenen, dagen før og da jeg ringede om morgenen, kunne jeg komme til allerede kl.12. Min... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Anmeld din oplevelse hos Dentalklinikken på Hold-An Vej i Ballerup. Vi sætter pris på at høre, hvad vores kunder synes om vores service og behandlinger. Både ris og ros kan nemlig gøre os bedre til at forstå, hvordan vi kan gøre Dentalklinikken endnu bedre. Vi glæder os til at høre fra dig - tak for at du tager dig tid til at anmelde os!
Hold-An Vej 70, 2750, Ballerup, Storkøbenhavn, Dania
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Mit første besøg,kom ind til tiden min tandlæge var omhyggelig og meget sød. En flot klinik sød reseptionist byder en velkommen.

Odpowiedź od Dentalklinikken - Ballerup
Tandlæge Seyfi er absolut min foretrukne tandlæge. Han er dygtig til sit arbejde og god til at skabe tillid. Top point herfra!

Odpowiedź od Dentalklinikken - Ballerup
Mødte smilende personale i venteværelset og klinikchef Seyfi som var lydhør, grundig og tillidsfuld. Jeg følte mig tryg og accepterede derfor et længerevarende forløb. Nu glæder jeg mig til et nyt smil 😃

Odpowiedź od Dentalklinikken - Ballerup
Sødt og omsorgsfuldt personale. Yder en rigtig god behandling og gode til at forklare behandling mm

Odpowiedź od Dentalklinikken - Ballerup
Kan kun anbefale dem de respektere folk og er der noget efter de har lavet ens tand kommer man bare op forbi samme dag kigger de på tingene med det samme

Odpowiedź od Dentalklinikken - Ballerup
De sødeste behandlere, mine varmeste anbefalinger.

Odpowiedź od Dentalklinikken - Ballerup
Man bliver altid godt modtaget og min tandlæge Elmedina samt de forskellige klinikassistenter, der hjælper hende, gør det altid til en tryg oplevelse, og selvom jeg skulle have lavet noget lidt større denne gang, så var der plads til både smil og grin undervejs. Det er jo sjældent billigt at gå til tandlæge, men Dentalklinikkens prisniveau er absolut rimeligt, når man sammenligner med andre.

Odpowiedź od Dentalklinikken - Ballerup
Fik lavet en rodbehandling, det gik nemt og godt :)

Odpowiedź od Dentalklinikken - Ballerup
Selvfølgelig er det ikke det man ønsker mester komme til tandlægen
Men besøget hos Sara Fjellerup i Ballerup blev til et godt besøg.
Jeg giver Sara de bedste anbefalinger
Venlig rolig og yders professionel
Navnet på Saras hjælper kender jeg ikke, men hun gav en yderst perfekt
Tandrensning

Odpowiedź od Dentalklinikken - Ballerup
Jeg er meget tilfreds med behandlingen. Tandlægen er (Seyfi Kurnaz) altid professionel, venlig og forklarede alt tydeligt. Jeg følte mig tryg hele vejen igennem. Kan klart anbefales.

Odpowiedź od Dentalklinikken - Ballerup
Jeg fik en tidlig tid det var dejlig da jeg havde mange smerter . Meget venlig og hjælpsom personale der var meget beroligende og professionelle. Smertefri behandling og de sørger for jeg fik en hurtigt tid hos tandteknikeren .fik god information på skrift med hjem .

Odpowiedź od Dentalklinikken - Ballerup
Altid god betjening og gode forklaringer

Odpowiedź od Dentalklinikken - Ballerup
Tryg og rigtig god behandling- og bedst af alt helt uden nogen form for smerte, fordi tandlægen forstår at lægge en bedøvelse. Kommer helt sikkert igen.

Tom er rigtig god
Jeg har været klient hos ham i 40 år
Altid super
Hilsen Peter Poulsson

Odpowiedź od Dentalklinikken - Ballerup
Det var en ny medarbejder jeg var inde hos. Hun var sød og rigtig god til at berolige mig. Super oplevelse

Odpowiedź od Dentalklinikken - Ballerup
Jeg havde en rigtig god oplevelse hos Tandlæge Seyfi. Han er sød, rolig og meget rar, og jeg føler mig altid tryg i hans hænder. Jeg kom med en knækket tand, som han fik lavet virkelig flot og resultatet blev bedre end jeg havde håbet på.
Jeg har gået hos ham i flere år og har fuld tillid til ham. Kan varmt anbefales