Jag beställde en guldfärgad ring med födelsesten från dem och det tog ganska lång tid när den kom vilket jag insåg berodde på att de tydligen tillverkar i Kina vilket inte framgår. Ringen var bara en... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Först vill jag säga att jag handlat från Cille ett antal gånger och det har fungerat mycket bra. Jag lade min senaste beställning den 28/6 och leverans skedde 12/8. Under denna tid hade jag kontakt me... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jag har köpt en hel del från Cille och det har varit mycket bra kvalité Fick dock senast en ring som inte höll måttet tog foto och skickade och kommer att få en ny utan kostnad. Annelie
Reakcja na opinię
Väldigt bra smycken, har beställt från denna sidan tidigare. Färgen går ej bort även efter dusch eller svett. Kommer fortsätta beställa mina smycken härifrån👏
Reakcja na opinię
Vi är Cille Juveler. Vi skapar vattentåliga smycken inspirerade för att göra dem bärbara för alla. Livstidsgaranti på färger och fri frakt vid köp över 570kr, noggrant utvalda!
Västra Torggatan 10, 652 25 , Karlstad, Szwecja
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle udzielenie odpowiedzi zajmuje ponad miesiąc
VARNING FÖR OSERIÖST FÖRETAG!
Ville returnera pga ångrat köp och jag behövde då mejla dom för att be om en retursedel. Får sedan AI svar och behöver fota smyckena som jag vill returnera, aldrig behövt göra det tidigare på andra sidor! Tar flera bilder och skickar, får sedan ett AI svar igen med massa olika förslag på kuponger och byten istället för retursedel som jag bad om då jag bara vill ha pengarna tillbaka. Vi får se om smyckena ens håller den kvaliten nu när man vet vad det här är för bluff företag

Odpowiedź od Cille Juveler
Jag har beställt två gånger och smyckena är absolut geniala. 😍 OTROLIGA smycken!! ♥️FANTASTISK service, höll mig uppdaterad om allt!
Köpte en ring och ett halsband för min dotter och hon är så nöjd och förvånad av kvaliteten. Produkterna var som beskrivet och av excellent kvalité. Rekommenderar verkligen.
Jag köpte smyckes present lådan som en födelsedagspresent och det kunde inte vara mer perfekt! Paketet var så elegant och produkterna var fantastiska. Födelsedags vännen var glad - hon kunde inte sluta berätta om hur vackra och mångsidiga smyckena var.
Att se henne lysa upp när hon testade alla var så värt det. Hon har redan burit ett par delar och säger att de får henne att känna sig självsäker och stilig. Denna present var en enorm succé, och jag kommer definitivt komma tillbaka för fler speciella tillfällen!❤️
Jag älskar dessa Sirius örhängen — eleganta och perfekta för vardagligt bruk men ett spänne gick sönder efter ett par dagar. Jag kontaktade kundtjänsten och de svarade inom en timme, bad om ursäkt och fixade en ersättning som skickades efter bara sex timmar.
De nya örhängena anlände bara ett år dagar efteråt, vackert paketerade och i perfekt skick. Hela processen var smidig och deras snabba återkoppling gav ett bra intryck. Jag har använt örhängena oavbrutet de är mina favoriter nu! Bra kvalité och ännu bättre service. Jag kommer definitivt handla här igen.
Jag har köpt jätte många halsband och andra smycken på Cille juveler de är super bekväma och fint kvalitet. Värt varenda krona håller fint färg länge
Jättefina smycken. Hoppas guldet håller annars förgäves att ha massa fula avskalade smycken. Ser dock jättefina ut. Haft ca en månad nu och köpt fler smycken efter.
Fantastisk kvalitet till bra pris! Jag älskar helt enkelt mina smycken från Cille 🤩
Cille juveler har gett mig återbetalning på varor som inte kommit. Det tog någon dag, efter att de lämnade beskedet till mig, att de kommer göra det. Tack!
Snabb leverans och paketet var i gott skick när den kom fram. Har köpt smycken från Cille tidigare och har haft samma upplevelse. Deras smycken är väldigt fina och håller god kvalitet.
Utger sig för att vara svensk. Det är fake, ett kina företag.
Tack för svaret. Jag har kontaktat er flertal gånger, men ni svarar inte. Be inte om ursäkt, ni vet all vår mailkontakt. Jag kräver mina pengar tillbaka. Jag har idag mailat er igen, hoppas att ni återkopplar, så fint som ni skriver i svaret. Jag kommer att meddela i denna recensionstråd om det kommer att lösa sig, så man kan lita på er som företag. Då får ni fler stjärnor, om ni tar ert ansvar.

Odpowiedź od Cille Juveler
Cille Juveler har blivit min favoritbutik for smycken. Allt fran utbud till service ar i toppklass. Jag rekommenderar dem alla mina vanner.
Mycket nöjd smyckena motsvarande mina förväntningar bra priser
Katastrof företag! Har fortfarande inte mottagit mina varor. Över en månad har gått och det är helt tyst från dom. Jag har utfört en anmälan till konsumentverket samt så kommer en polisanmälan att utföras. Bedrägeri företag helt klart. Beställ inte här ifrån!

Odpowiedź od Cille Juveler
Bemötandet var jättebra då ett armband tappat en pärla. Fick välja nåt nytt .
Jag är jättenöjd med mina smycken och för servicen jag fick från deras kundtjänst. Kommer absolut att beställa igen 🙏
Oseriöst företag. Flera smycken som har gått sönder efter kort tids användning. De vill gottgöra detta med 50% rabatt på nästa köp. Trots att jag har redan gjort ett köp. Då har jag gjort besväret och gjort en beställning, väntat på varan, hört av mig till kundservice om trasig vara, skickat kort, väntat på återkoppling med mera.

Odpowiedź od Cille Juveler
Värdelöst. Ringarna sägs tåla vatten men de gjorde de inte. Blev gröna direkt

Odpowiedź od Cille Juveler
Smycken som har tappat färgen efter drygt en månad och vid kontakt erbjuds jag en rabattkupong på 50kr! När jag påtalar att det inte duger då de påstår sig ha livstidsgaranti på att färgen ska hålla blir det tyst från dom och inget svar på mina mejl. Ser sedan att många fler råkat ut för detta så tänk er för innan ni handlar av Cille Juveler.