Jag beställde en guldfärgad ring med födelsesten från dem och det tog ganska lång tid när den kom vilket jag insåg berodde på att de tydligen tillverkar i Kina vilket inte framgår. Ringen var bara en... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Först vill jag säga att jag handlat från Cille ett antal gånger och det har fungerat mycket bra. Jag lade min senaste beställning den 28/6 och leverans skedde 12/8. Under denna tid hade jag kontakt me... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jag har köpt en hel del från Cille och det har varit mycket bra kvalité Fick dock senast en ring som inte höll måttet tog foto och skickade och kommer att få en ny utan kostnad. Annelie
Reakcja na opinię
Väldigt bra smycken, har beställt från denna sidan tidigare. Färgen går ej bort även efter dusch eller svett. Kommer fortsätta beställa mina smycken härifrån👏
Reakcja na opinię
Vi är Cille Juveler. Vi skapar vattentåliga smycken inspirerade för att göra dem bärbara för alla. Livstidsgaranti på färger och fri frakt vid köp över 570kr, noggrant utvalda!
Västra Torggatan 10, 652 25 , Karlstad, Szwecja
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle udzielenie odpowiedzi zajmuje ponad miesiąc
Leveransen var mycket snabbare än vad jag förväntade mig och smyckena är så vackra med den gratis lådan! Jag bär mig det varenda dag och det ser fortfarande nytt ut.
Jag var orolig att om jag hade haft på mitt armband varje dag så skulle det förstöras eller blekas. Så jag var överraskad att det är helt vattentåligt! Jag tvättar mina händer och duschar med det på, och det ser fortfarande lika nytt ut. Detta pris för ett smycke av så hög kvalitet är nästan otroligt! Jag rekommenderar starkt butiken! Värt köpet.
Jag bär mitt halsband dagligen och efter ett par månader började de blekna lite.Jag kontaktade kundtjänsten och de bytte ut det med helt nya- utan problem alls.Livstidsgarantin är legit!
Jag hade på mig armbandet varje dag, även i duschen och det är fortfarande likadant. Jag trodde ärligt att det skulle blekas eller ändra färg, men nope - fortfarande perfekt! Det är super bekvämt och jag märker knappt att jag bär det. Jag har haft andra armband som färgade min hud grön eller så blev färgen matt riktigt snabbt, men detta har inte ändrats alls. Jag är så nöjd med det!
Mitt armband är en del av mig. Jag har aldrig tagit av det - inte ens när jag duschar eller sover. Definitivt en av de bästa köpen jag någonsin gjort!
Jag har haft på mina ringar när jag duschat och tvättat händerna i flera veckor. Ringarna är fortfarande vackra!
Köpte två likadana halsband till mig och min vän och bägge gick sönder efter en kort tid. Får endast till svar att jag får 50% rabatt vid nästa köp! Varför skulle jag vilja handla mer från ett företag med så dålig kvalitet och dåligt bemötande?

Odpowiedź od Cille Juveler
Jag bär mitt halsband varje dag och efter ett par månaders började det blekna lite. Jag kontaktade kundtjänst och de bytte ut den med ett par helt nya. Det var så enkelt. Livstids garantin är legitimt!
Detta smycke matchar med min vardagliga stil- jag tänker ofta inte ens på det, det bara hör till. Jag har på mig det från när jag vaknar tills jag går och lägger mig, när jag är på jobbet, tar hand om ärenden eller när jag bara är ute med vänner. Det är så enkelt, men ger ändå det där lilla “extra” till klädseln. Och för priset, jag var faktiskt förvånad hur bra det känns. Folk har tillochmed frågat om det är riktigt guld!
Jätte fina ringar, och så fina förpackningar. Känns lyxigt
Detta är den första gången som jag har köpt smycken som har en livstidsgaranti och jag är så glad att jag gjort det. När mitt armband gick sönder, bytte de ut det utan något drama. Det känns som ett köp utan någon risk.
Köpte ring, örhängen och en vristlänk. Länken gick sönder efter ett par veckor. Ring och örhängena började klia. Vet ej om de har behållit färgerna som reklamen säger men tänker absolut inte handla fler från dom. Gick på den fejkade reklamen om att dom skulle lägga ner och sälja ut allt men helt plötsligt så gick allt bra och man kunde fortsätta.
Har sett såååå många liknande annonser på fb. Gå inte på dom.

Odpowiedź od Cille Juveler
Jag har haft detta armband på mig i över en månad, och även om det fortfarande ser bra ut, har en del av kedjan börjat slitas ut. Jag kontaktade dem och de har redan skickat mig en ny. Livtidsfärggarantin är definitivt lugnande.
Jag var säker på att jag hade förlorat glansen i mina örhängen eller att de kanske hade ändrat färg eftersom jag glömde ta av dem innan jag dök ner i poolen. Men till min stora förvåning såg de lika vackra ut som tidigare! Inte en gnutta missfärgning, ingen blekning – bara perfekta. Jag har haft dem på mig varje dag sedan dess, även när jag duschat, och de ser fortfarande lika fina ut. De är av mycket bättre kvalitet än vad jag förväntade mig för priset. Jag är så glad att ha hittat smycken som verkligen håller!
Jag brukar inte bry mig om lyxiga smycken, de kostar oftast for mycket. Men detta kanns som ett lyxigt kop for ett billigt pris. As glad att jag testade det
Jag brukar oftast inte ha pa mig smycken nar jag duschar; men nu behover jag inte tanka pa det. De uppfyller verkligen sina loften!
Ärligt så hade jag inte stora förväntningar på grund av priset, men detta smycke överraskade mig. Det ser nästan ut som riktigt guld och jag har på mig det varje dag utan problem.
Jag bär mitt armband varje natt och det är så bekvämt att jag inte ens märker att jag har på mig det. Inget obehag.
Superfina smycken i hållbart och prisvärt
Mina ringar tappade färgen direkt efter 2-3 användningar och mitt armband vart så dålig kvalité att den gick sönder direkt. Skulle inte rekommendera att köpa härifrån alls. Företaget hade världens rea för de skulle läggas ner men sedan så är det fortfarande kvar?
Beställde utan att kolla upp företaget. Men minns att Instagram vart helt bombad med dåliga recensioner, beställde i juli 2024.