Jag beställde en guldfärgad ring med födelsesten från dem och det tog ganska lång tid när den kom vilket jag insåg berodde på att de tydligen tillverkar i Kina vilket inte framgår. Ringen var bara en... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Först vill jag säga att jag handlat från Cille ett antal gånger och det har fungerat mycket bra. Jag lade min senaste beställning den 28/6 och leverans skedde 12/8. Under denna tid hade jag kontakt me... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jag har köpt en hel del från Cille och det har varit mycket bra kvalité Fick dock senast en ring som inte höll måttet tog foto och skickade och kommer att få en ny utan kostnad. Annelie
Reakcja na opinię
Väldigt bra smycken, har beställt från denna sidan tidigare. Färgen går ej bort även efter dusch eller svett. Kommer fortsätta beställa mina smycken härifrån👏
Reakcja na opinię
Vi är Cille Juveler. Vi skapar vattentåliga smycken inspirerade för att göra dem bärbara för alla. Livstidsgaranti på färger och fri frakt vid köp över 570kr, noggrant utvalda!
Västra Torggatan 10, 652 25 , Karlstad, Szwecja
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle udzielenie odpowiedzi zajmuje ponad miesiąc
Väldigt lång leveranstid! Sen stämde inte beskrivningen med verkligheten. Halsbandet skulle vara 50-55cm och är 35-40 cm !!!!
Jag brukar oftast undvika smycken eftersom min hud reagerar negativt, men denna affär motbevisade mig! Örhängena är lätta och irriterar inte, och de ser lika nya ut även om jag använt dem i flera veckor. Om du frågar mig är allt detta för låga priser toppen!
På grund av min känsliga hy brukar jag inte köpa billiga smycken, jag brukar normalt bara köpa riktiga smycken. Men Cille har ändrat spelet! Deras smycken är prisvärda, allergivänliga och vackra. Jag har på mina örhängen och halsband varje dag utan irritation. Det är svårt att hitta högkvalitativa smycken för dessa priser, och jag är så glad att jag hittade denna affär.
Jag brukar inte skriva recensioner, men var tvungen att skriva denna gång. Smyckena ser och känns högkvalitativa ut, och priset är löjligt prisvärt. Den livslånga garantin ger mig lugn. Smyckeskrinet är pricken över i:et. Älskar allt!
Jag beställde dessa som en present till min syster och hon absolut ÄLSKAR dem! Smyckena är eleganta och mångsidiga, och smyckes skriver gör att det känns ännu mer speciellt. Du får verkligen mycket för priset- kommer absolut beställa igen!
Mina gamla smycken blev alltid vattenmärkta, men mitt Guld Aurelia Örhänge överlevde utan någon blekning, även efter flera dagar av simmande! Jag älskar faktumet att de kan bäras och att jag inte behöver oroa mig för att ta av dem om de skulle förstöras.
För endast 599 SEK, mina förväntningar av denna affär var minimal, men smyckena jag fick är verkligen vackra och av hög kvalitet! Detta inkluderar smyckeskrinet som passar vackert med smyckena och som också kan användas som gåva eller för att organisera smycken. Jag har redan berättat för mina vänner att dessa produkter är absolut fantastiska.
Jag har nickelallergi, så de flesta smycken irriterar mig efter bara några timmar. Jag var skeptisk men efter jag haft på mig dessa några veckor efter jag fick beställningen, kan jag säga att de är 100% allergivänliga! Förutom det är dessutom designen elegant och tidlös, vilket gör dem perfekta att ha på sig varje dag. Kommer definitivt beställa mer!
Jag har slösat pengar på ”vattentåliga” smycken som snabbt bleknar, men detta varumärke är the real deal! Jag har haft på mitt halsband och örhängen när jag svettat, duschat och diskat - ingen missfärgning alls. Min syster älskar också hennes smycken! Om du vill ha smycken för att du inte behöver oroa dig, är det dessa du bör skaffa!
Skriver de fortfarande sina egna positiva omdömen? Verkar så vara.

Odpowiedź od Cille Juveler
Jag har väldigt känslig hud, dessa örhängen orsakar inga utslag eller klåda alls! De är söta, lätta för örat och ärligt, de är väldigt bra för priset.
Det mest oprofessionella & motsträviga företag jag varit i kontakt med!
Jag ville returnera en vara, varpå jag kontaktade företaget (vilket det på hemsidan stog angivet att man behövde). Fick till svar att de hellre ville att jag skulle välja ut något annat från hemsidan & göra ett byte. Jag mailade tillbaks att jag ville returnera min vara & få pengarna tillbaks. Fick då till svar att det kommer tillkomma kostnader för mig om jag gör en retur, som ”En momsavgift på 12 % av produktvärdet kommer att dras av, tillsammans med fraktförsäkringsavgiften som tillämpades på ditt ursprungliga köp” (trots att det stog att jag fick fri frakt vid köpet) + att jag behöver betala en spårbar retur till deras lager (vilket jag kan acceptera). Företaget avslutar sitt mail med ”Med tanke på dessa extra avgifter tror vi att det alternativ vi tidigare erbjöd – ett utbyte till ett annat föremål – är mer praktiskt och kostnadseffektivt för dig.”
Ett riktigt hyckleriföretag!
Jag köpte ett armband och eftersom det var så snyggt, beställde jag ett till smycke direkt. De känns inte alls billiga.
Jag har haft på mina örhängen och halsband non-stop, men de ser fortfarande perfekta ut. Jag blev överraskad hur bra kvalité men ändå så billiga de var! Leveransen gick supersnabbt och jag älskar att deras smycken kommer med en livslång garanti.
Jag behövde smycken som passar allt och jag fick det här. Precis lika snygga på jobbet som på fester och jag behöver inte tänka på att ta av mig dem.
Efter en stund ramlade stenen ut från min ring, vilket var en besvikelse. Men jag tog kontakt med deras kundtjänst och de skickade snabbt en ersättning- det är skönt att veta att de faktiskt följer sin garanti.
Mina örhängen tappade färgen trots försiktigt användande och företagets löften om tåliga och hållbara smycken. Kontakten med kundtjänst har varit under all kritik, det enda de kan göra enligt de själva är att ge mig en rabattkod på 50% av priset på ENA paret örhängen som förstörts, det andra paret nämner de inte öht trots mail skickade fram och tillbaka i evigheter... Jag är fruktansvärt besviken över att ha gått på deras lögner gällande smyckena samt deras otroligt dåliga kundbemötande.

Odpowiedź od Cille Juveler
Dessa örhängen är bara bra! De har verkligen blivit en del av min vardagsrutin eftersom de är så lätta och enkla att bära 😊 Jag glömde nästan att jag haft på mig dem. Supersnabb leverans var verkligen en trevlig överraskning. Väldigt nöjd med detta köp och kommer definitivt beställa igen!
Jag älskar Cilles örhängen! De enda örhängen jag kan ha hela tiden, varje dag, utan att mina öron blir röda och svullna och hålen kladdiga och kliande. Jag tål inte ens äkta guld! Tack Cille för att jag äntligen kan ha örhängen mer än en kväll (av tortyr och röda öron) ute!