Cille Juveler Recenzje

Wynik TrustScore: 3.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Jag beställde en guldfärgad ring med födelsesten från dem och det tog ganska lång tid när den kom vilket jag insåg berodde på att de tydligen tillverkar i Kina vilket inte framgår. Ringen var bara en... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Först vill jag säga att jag handlat från Cille ett antal gånger och det har fungerat mycket bra. Jag lade min senaste beställning den 28/6 och leverans skedde 12/8. Under denna tid hade jag kontakt me... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jag har köpt en hel del från Cille och det har varit mycket bra kvalité Fick dock senast en ring som inte höll måttet tog foto och skickade och kommer att få en ny utan kostnad. Annelie

Oceniono na 5 z 5

Väldigt bra smycken, har beställt från denna sidan tidigare. Färgen går ej bort även efter dusch eller svett. Kommer fortsätta beställa mina smycken härifrån👏

Informacje dotyczące firmy

1. Jubiler

Napisane przez firmę

Vi är Cille Juveler. Vi skapar vattentåliga smycken inspirerade för att göra dem bärbara för alla. Livstidsgaranti på färger och fri frakt vid köp över 570kr, noggrant utvalda!

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle udzielenie odpowiedzi zajmuje ponad miesiąc

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 43

Napisz recenzję

Fina grejer

Fina grejer

9 listopada 2024

Hej Ulf,

Tack så mycket för ditt fantastiska omdöme! Vi är verkligen glada över att höra att du är nöjd med dina smycken! ✨ Dina vänliga ord betyder världen för oss, och vi är så tacksamma för ditt stöd.

Vi finns alltid här om du behöver något annat eller har fler vackra föremål som du vill utforska.

Super fina smycken

Otroligt fina smycken och dessutom i väldigt bra kvalité . Snabb, professionell och fint bemötande med kundservicen.

20 listopada 2024

Hej Anna,

Handla inte här

Handla inte här! Alla smycken tappar färg med en gång och skickas från Kina så för priset kan ni köpa från shein i stället. Riktigt bluff företag

12 września 2024

Kära Nathalie,

Jag är verkligen ledsen att höra om missfärgningen du upplever i våra smycken - det är hjärtskärande att veta att du kände så här. Jag lovar att vi fixar detta åt dig!

Kontakta oss gärna på info@cillejuveler.se med ämnesraden "Trust Pilot Follow-Up." Jag hjälper dig gärna personligen. 🥺💕 När jag har den ska jag hoppa på den direkt och fixa allt.

Tack så mycket för att du meddelade oss, och jag kan inte vänta med att lösa detta åt dig! 🌸

Nice produit

Nice produit

10 listopada 2024

Hej Patrick,

Bluff!!!!!!!

Bluff! Inte svenskt familjeföretag! Smyckena är värda 5 kr. Missfärgning efter att använt en gång. Köp inte! Skräp från Kina. Bluff marknadsföring!

15 listopada 2024

Kära Linda,

Kontakta oss gärna på info@cillejuveler.se med ämnesraden "Trust Pilot Follow-Up." Jag hjälper dig gärna personligen. 🥺💕 När jag väl har den ska jag hoppa på den direkt och fixa allt.

Oceniono na 1 z 5

Leveringstiden er alt for lang

Leveringstiden er alt for lang. Jeg har nu ventet 15 arbejdsdage fra jeg bestilte. Jeg modtog et link, hvor jeg kunne følge pakken, men den flyttede sig ikke. Jeg kontaktede kundeservice, fik hurtigt svar at jeg skulle vente 7-10 arbejdsdage. De er gået nu og stadig tom postkasse.
Smykkerne bliver sendt fra Kina.
Håber kvaliteten af smykkerne er ventetiden værd.

14 listopada 2024

Kære Candela,

Jeg er virkelig ked af at høre om forsinkelsen med din ordre. Jeg forstår fuldstændig, hvor frustrerende det må være at skulle vente så længe uden nogen opdateringer på din pakke, især efter at have modtaget sporingslinket og ingen bevægelse har set. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi har tiltænkt dig, og jeg vil gerne rette tingene op så hurtigt som muligt.

Kontakt os venligst på info@cillejuveler.se med emnelinjen "Trust Pilot Follow-Up." Jeg hjælper dig gerne personligt. 🥺 💕 Når jeg har den, hopper jeg på den med det samme og ordner alt.

Tusind tak for at give os besked, og jeg kan ikke vente med at løse dette for dig. 🌸

Bedst,

Oceniono na 1 z 5

Kunde jag ge noll stjärnor skulle jag…

Kunde jag ge noll stjärnor skulle jag ge det.Ej fått varorna efter 6 veckor.När jag mailar dem kommer bara autosvar"vi ber om ursäkt och förstår att det är frustrerande att vänta,men jag har personligen koll på din beställning,ha överseende" vill ha pengarna åter,men det svarar dom inte ens på.Istället 5 olika mail om att recensera deras produkter.HUR? När jag inte fått dem?!Dessutom kan man inte recensera utan att skicka in foto på produkten.Kommer förresten från Kina,så undrar om det ens är kvalitet.Sämsta företaget!!

13 listopada 2024

Kära Candela,

Jag är verkligen ledsen att höra om din upplevelse. Detta är definitivt inte vad vi ville ha för dig, och jag förstår fullständigt hur frustrerande det måste vara att inte få ditt paket efter all väntan. Jag lovar att vi fixar detta åt dig!

Vänligen kontakta oss på info@cillejuveler.se med ämnesraden "Trust Pilot Follow-Up." Jag hjälper dig gärna personligen. 🥺 💕 När jag väl har den ska jag hoppa på den direkt och fixa allt.

Tack så mycket för att du meddelade oss, och jag kan inte vänta med att lösa detta åt dig. 🌸

Inget ordernummer

Jag fick min leverans - men hade bara beställt EN ring - fick TRE!

Finns inget ordernummer eller var man kan skicka tillbaka dom två som jag inte vill ha.
Säkert bluff alltihop. Köp inget därifrån!

11 listopada 2024

Kära Susanne,

Jag är så ledsen över förvirringen med din senaste leverans. Jag lovar att vi fixar det här åt dig!

Vänligen kontakta oss på info@cillejuveler.se med ämnesraden "Trust Pilot Follow-Up." Jag hjälper dig gärna personligen. 🥺💕 När jag väl har det ska jag hoppa på det direkt och fixa allt.

Bluff och bedrägeri!

Gick också på ”företaget ska stänga, sjuka rabatter”!
Detta blufföretag är fortfarande öppet, och jag betalade ändå nästan 1000 kr, för smycken jag inte kan använda.
Halsbandet slet av hela mitt underhår. Var tvungen att klippa av stora tussar.
Köp inte!!!!!

Uppdatering: De mejlade mig och bad mig ta bort denna recension då de gav mig en rabattkod. Företaget säljer fortfarande dåliga smycken från Kina som de marknadsför som exklusiva. Ett riktigt fult företag. Köp inte härifrån!

Uppdatering igen: Företaget ber om mer uppgifter annars tar de bort min recension. Jag kastade alla smycken härifrån. De förstörde mitt hår och gav mig utslag. De är från Kina och kostar max 5 kr egentligen.
Sluta trakassera mig!!!

Uppdatering igen:
"Cille Juveler har rapporterat detta omdöme för skadligt eller olagligt innehåll.Läs mindre
Trustpilot utreder det rapporterade omdömet enligt vår rapporteringsprocess. Under tiden som det utreds förblir omdömet dolt."
Helt sjukt vad de försöker dölja sina spår. Hoppas ni går i konkurs snart.

23 lipca 2024

Kära Emma,

Jag är verkligen ledsen att höra om din upplevelse – det är hjärtskärande att veta att du kände så här. Jag lovar att vi fixar det här åt dig!

Bluff!

Gick på det, blev lurad på 400 kr. Beställde och fick inget paket. Trodde det var postnord först som inte levererade så startade en utredning. Fick mail av dem, trevliga datagjorda utan innehåll. Skickade till och med retursedel två gånger så lagt porto också. Gett upp nu. Borde vetat bättre. Beställ inte från dem!

Uppdatering 12 november:
Nedan är ett bra exempel på hur de skrivit till mig flera gånger, jag har gjort som de har sagt om och om igen utan framgång. Mitt omdöme står utan tvekan kvar.

12 września 2024

Kära Lill,

Bluff

Bluff. Köp inte!

23 października 2024

Kära Nat,

ETT BLUFF-FÖRETAG❌️❌️❌️❌️❌️❌️❌️

ETT BLUFF-FÖRETAG❌️❌️❌️❌️❌️❌️❌️
GIck på samma lögn om att ett det var ett familjeföretag som skulle stänga ner. Inser ögonblicket jag får en spårningslänk från Kina. Varorna kommer och det är billigt kvalité. Är nickelallergicker och givetvist ger alla örhängena utslag inom minuter jag sätter på dom. Ett par var i sönder redan och vid kontakt påstår dom att de kan ge en 50% på värdet EFTER att man ska själv stå för fraktkostnaden till någon adress i Sverige - eller få en tillgodocheck på 40kr ?! På deras hemsida. Detta är inte förenligt med svensk lag. Äckliga är dom !!!!

4 października 2024

Kära Ofelia,

TOTAL BLUFF

TOTAL BLUFF. Smyckena tappar färg efter några dagar, innehåller nickel och man får gröna missfärgningar av dom. Bara skitsnack på hemsidan om kvaliteten. Lurendrejeri :)

28 września 2024

Kära Linnea,

Jag är verkligen ledsen att höra om missfärgningen du upplever i våra smycken – det är hjärtskärande att veta att du kände så här. Jag lovar att vi fixar det här åt dig!

Oceniono na 1 z 5

Fick ett Mail om att detta…

Fick ett Mail om att detta ”familjeföretag” skulle lägga ner och sälja ut alla smycken. Jag gick på skiten och beställde. På orderbekräftelsen ser jag att spårningsnumret leder till kina?!
Ett riktigt bluff företag. Paketet ser precis ut som de från Temu också. Beställ inte

2 września 2024

Dear Bezan,

I’m truly sorry to hear about your experience—it’s heartbreaking to know you felt this way. I promise we’ll make this right for you!

Please reach out to us at info@cillejuveler.se with the subject line "Trust Pilot Follow-Up." I’ll be delighted to assist you personally. 🥺💕 Once I have that, I’ll jump on it right away and get everything sorted out.

Thank you so much for letting us know, and I can’t wait to resolve this for you! 🌸

Best,

Cilles skräp

Förra veckan skrev de att de skulle stänga och säljer ut, igår fick jag ett mail att de börjar sälja sin höstkollektion inom kort! Fick min beställning häromdagen. Det är "Sheinskvaliet" på grejerna. Du kan köpa liknande produkter hos Shein för en 1/4 del av "utförsäljningspriset". Spara dina pengar och köp inte Cilles skräp.

22 września 2024

Kära Ela,

Oceniono na 1 z 5

VARNING FÖR DETTA FÖRETAG!!!

VARNING FÖR DETTA FÖRETAG!!!! Gjorde en beställning i början av juli. Har fortfarande inte fått varorna. De svarar inte på mail!

19 września 2024

Kära Maria,

Jag är verkligen ledsen att höra om din upplevelse. Detta är definitivt inte vad vi ville ha för dig, och jag förstår fullständigt hur frustrerande det måste vara att inte få ditt paket efter all väntan. Jag lovar att vi fixar det här åt dig!

Vänligen kontakta oss på info@cillejuveler.se med ämnesraden "Trust Pilot Follow-Up." Jag hjälper dig gärna personligen. 🥺 💕 När jag väl har det ska jag hoppa på det direkt och fixa allt.

Riktigt dåliga produkter

Riktigt dåliga produkter. Absolut fejk!! Blev irriterad i hålen i öronen direkt och örhängena känns riktigt billiga!

3 września 2024

Kära Sofie,

VARNING

Som alla skriver. Stor bluff. VARNING! Billiga smycken från Kina. Ej guld. Mina smycken har rostat efter en användning.

26 lipca 2024

Kära Tuva,

Otroligt billig kvalitet

Otroligt billig kvalitet
Halsbandet var som om jag köpt det på loppis och kedjan var knögglig

18 września 2024

Kära Ewa,

Oceniono na 1 z 5

Igår kom då mailet att Cillejuveler…

Igår kom då mailet att Cillejuveler inte behöver stänga ner trots allt. Det förtydligar ju bara bluffen vi misstänkt hela tiden. Företagets hemsidor på andra språk har varit öppna hela sommaren utan minsta text om att de måste "stänga ner". Bluff rakt igenom.

15 września 2024

Kära Maja,

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej