Zobacz, co mówią recenzenci
Ik dacht bij de klantendienst te bellen van fluvius. Ik had een probleem met meterstanden De man aan de lijn wou me een ander contract voorstellen, evenals een verzekering en een bewakingssyteem v... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
un chat direct avec une interlocutrice de vivaqua. Elle va directement au but, dirige la conversation pour simplifier les choses. Rien à redire, en ce qui concerne la bonne organisation de cette conv... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
CallMePower est un service gratuit d'informations, de comparaison et de souscription de contrats domestiques (internet, mobile, TV, gaz, électricité, assurances) en ligne ou par téléphone.
Dane kontaktowe
Rue Sébastien Mercier 66, 75015, Paris, Francja
- 071 96 37 91
- contact@callmepower.be
- callmepower.be
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 55% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin
Inni użytkownicy przeglądali również
Opgelet!! Oplichters
Opgelet!!! Oplichters. Ik belde naar Luminus omtrent vraag rondom afrekening voor gasboiler. Wilde mij meteen een ander energiecontract aansmeren, wat ik al heel verdacht vond. Stond daarna zogezegd in contact met Luminus om contract voor onderhoud van de gasboiler stop te zetten, ik verifieerde dit bij Luminus en dit klopte helemaal niet!!!! Ze wisten er van niets. Echt bende oplichters! Opgelet!!!
Onmogelijk de Dienst te bereiken…
Onmogelijk de Dienst te bereiken Telefonisch Tel. nummer 02 238 96 99 bestaat niet meer ???

Odpowiedź od CallMePower.be
All clarified and all ok…
J ai eu une première mauvaise impression et j ai eue une sensation de fraude. Mais my Thomas Curiaud m a rappelle cer apres midi et on a remis la mauvaise communication , compréhension qu on a tous les deux eu. Et tout est clair. Il prend son temps pour bien expliquer professionnellement.
Mais s il vous plaît faites en sorte que le numéro que vous utiliser n apparaissent pas comme suspicion de fraude. Cela donnera plus de crédibilité.

Odpowiedź od CallMePower.be
Ik dacht bij de klantendienst te bellen…
De man aan de lijn wou me een ander contract voorstellen, evenals een verzekering en een bewakingssyteem van verisure. Hij vroeg ook wie mijn cv ketel onderhoudt. Allemaal zaken naast de kwestie.
Ik geef 1 ster omdat de man vriendelijk was

Odpowiedź od CallMePower.be
1 entretien très pénible et très long…
1 entretien très pénible et très long pour avoir 1 autre offre d énergie.
Ce sont de véritables marchand de tapis.
La conversation traîne plus d une heure et pendant ce temps ils veulent vous pousser a prendre d autres contrats.
Expérience très perturbante et désagréable.

Odpowiedź od CallMePower.be
Bienvenue chez les marchands de tapis.
Bienvenue chez les marchands de tapis.
Une expérience franchement pénible : perte de temps, communication compliquée et un sentiment que je n’ai aucune envie de revivre.
Au lieu de répondre réellement à la demande du client, tout semble orienté vers la vente de produits ou de menus supplémentaires.

Odpowiedź od CallMePower.be
Iemand belde mij op om goedkopere…
Iemand belde mij op om goedkopere energie, ik zou profijt maken wanneer ik zal intekenen. Tot slot was ik akkoord en tekende voor eneco energieleverancier. Tot mijn verbazing was er een contract ingeweven zodat je zowiezo gekoppeld werd aan een homesevice, daar heb ik geen weet van, ze diende mij per mail nog een voorstel te doen. Tot mijn verbazing starte het op zonder mijn weet, opeens stond een technieker voor de deur die mijn ketel kwam reinigen. Wat ik helemaal niet wilde noch weet van had, het gesprek met calmepower was dat ze mij een mail gingen sturen en was ik nog vrij om te kiezen. Helemaal niet waar. Volledig oplichting vervalsing van contract opmaak
Misleidende informatie
Tijdens mijn contact met CallMePower werden mij incorrecte tarieven voorgesteld om over te gaan tot contractname. Na ontvangst van het contractvoorstel en rechtstreeks contact met de leverancier is echter gebleken dat deze tarieven niet overeenstemmen met de actuele tarieven van april, en dus foutief waren op het moment van het voorstel (eveneens in april). De actuele tarieven lagen veel hoger dan de aanbieding die contractueel werd voorgesteld door de medewerker van CALLMEPOWER.
Deze onjuiste en misleidende informatie heeft mijn beslissing rechtstreeks en nadelig beïnvloed. Ik beschouw dit als een ernstige tekortkoming in de informatieplicht en transparantie die van uw organisatie verwacht mag worden.
Tot mijn grote teleurstelling heeft de betrokken medewerker deze fout ook absoluut niet rechtgezet. In plaats daarvan werd ik eenvoudigweg doorverwezen naar de leverancier om dit zelf rechtstreeks te regelen, met de suggestie om af te zien van het contract. Dit heeft geleid tot aanzienlijke administratieve en telefonische rompslomp, wat voor mij bijzonder onaanvaardbaar is.
Deze onjuiste en misleidende informatie, gecombineerd met het gebrek aan opvolging, heeft mijn vertrouwen ernstig geschaad. Ik ben dan ook zeer ontevreden over de gang van zaken en kan bijgevolg niemand deze dienstverlening aanraden.
Super vriendelijke en behulpzame dame…
Super vriendelijke en behulpzame dame aan de lijn gehad genaamd Clarisse.
Zeer uitgebreide en duidelijke uitleg van haar gekregen
L'offre d'électricité trouvée ce jour…
L'offre d'électricité trouvée ce jour sur ce site (928 Eur/an pour 4000kWh/an en monohoraire région de Tournai) est près de 500eur moins chère que sur comparateur-energie.be mais quand on est rappelé par le call center de CallMePower, ils ne veulent pas donner cette offre et tentent de vendre un entretien de chaudière, ou une offre d'un autre fournisseur. Ils ne donnent pas la réduction de première année qui est dans l'offre, et disent meme qu'il y a une erreur sur leur site et qu'il faut prendre l'autre offre qu'ils proposent. En conclusion ils veulent vendre ce qu'ils veulent, et pas l'offre montrée sur leur site. Ceci pue l'arnaque organisée.
Ik ben oprecht heel tevreden
Ik ben oprecht heel tevreden! Na zoveel frustraties met andere gelijkaardige bedrijven werd mijn probleem onmiddellijk opgelost wat ik niet had verwacht. Normaal gezien werd mijn probleem steeds erger door onervaren collega's maar echt chapeau ze bestaan nog :)
Très décue de leurs services.
Très décue de leurs services.
Ils ne voient que leur portefeuille et ne respectent pas les délais démandés
Cet societe sont constitue …
Cet societe sont constitue darnaqueurs.qui vendent du vent.par telephone 2 contrat non voulu.1 protection des donnees.1 taxe carbonne. Je bloque.les mandats sepa non signe.a fuir.il se couvre avec scarlett.qui Elle ne veut rien savoir.juste soutirer des fonds. A fuir.....
Réponses rapides et claires
Réponses rapides et claires. Conseils judicieux. Accueil très agréable
AFSCHUWELIJK
Hoe kunt u nu tevreden zijn over een bedrijf die on terecht verwijst naar zijn helpdesk in alle mogelijke betaalde zoekopdrachten. Ik wou het helpdesk nr. van MOBILE VIKINGS. Hoezo kom ik dan in de zoekopdrachten eerst dit nummer en zijn bedrijf tegen.
AFSCHUWELIJK. Het is 1 van de achterpoortjes die Google nog niet weten te dichten heeft, door de intentie van zijn betaalde advertenties te checken. DIT IS HET ZOVEELSTE BEDRIJF die u iets wenst aan te smeren. OF DIE U BOT WEG DIENT VAN ANTWOORDT, als u per ongeluk toch dit tel nr draait. IK vind dat ik Testaankoop omtrent op de hoogte moet stellen voor deze en soortgelijk bedrijven ZONDER ENIG NUT. U hebt geen enkele meerwaarde in de wirwar aan rechtlijnige communicatie naar een ieder leverancier, operator en ga zo maar door. KORT: BEL dit bedrijf NIET. De resultaten in de zoekopdrachten zijn gekocht, en contact leggen zal u hoe dan ook GELD KOSTEN.

Communicatie
Heeft bij mij wantrouwen gewekt door 4 keer niet terug te bellen. Heb echter vandaag toch bericht ontvangen met de verontschuldiging en reden waarom ik niet teruggebeld ben. Bedankt daarvoor. Het wantrouwen is weg, ik werd verder goed geholpen
Enfin un e-mail qui est intéressant et…
Enfin un e-mail qui est intéressant et pertinent merci de m’avoir envoyé cette e-mail
alles ok met callmepower
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.