Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Ik heb mijn €10 Paysafecard ingeleverd en binnen een halfuur kreeg ik al bevestiging en goedkeuring. Het geld stond kort daarna netjes op mijn rekening 😎 Geen gedoe, duidelijk en betrouwbaar. Echt ee... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Overzichtelijke website, stap voor stap wordt je met goede uitleg door verkoop proces geleid. Snelle reactie en acceptatie per mail wordt je op de hoogte gehouden.

Oceniono na 5 z 5

Ik heb onlangs meerdere cadeaubonnen bij cadeaubonverkopen.com ingewisseld. De website is makkelijk in gebruik en je krijgt direct te zien welk bedrag zij bieden voor jou bonnen. Ik had zelf voor... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Ik heb eerder al een recensie achter gelaten maar dit bedrijf is top. Eerder bij andere sites geprobeerd totdat ik hier kwam. Alles is goed geregeld, vanaf het moment van het inleveren tot de u... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z oprogramowaniem komputerowym
  2. Sklep z podarunkami

Napisane przez firmę

Verkoop jouw cadeaubon eenvoudig, snel en voor een lekker bod op cadeaubonverkopen.com

Dane kontaktowe

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Mooier kan niet

Betrouwbaar bedrijf waar je je bonnen netjes in kan leveren voor een mooi bedrag. Meestal staat je geld er al sneller op dan de aan gegeven tijd👍

5 stycznia 2023

Fantastisch!

Heel snel en werkt uitstekend. Zeker een aanrader en niet mijn laatste keer.

26 grudnia 2022

Hey Ruendel,
Tof dat je ervaring met Cadeaubonverkopen goed is verlopen. Je bent altijd welkom!

Wij zien je binnenkort weer ✌️

Oceniono na 4 z 5

Website kan worden verbeterd

Uitbetaald op dezelfde dag zoals afgesproken. Ik twijfelde eerst wel om het te doen, aangezien de website er vrij gelikt uitziet en het daardoor bij mij in eerste instantie overkwam als ‘te mooi om waar te zijn’.

11 grudnia 2022

Odpowiedź od Cadeaubonverkopen.com

Hey Roland, Bedankt voor je beoordeling. Wij snappen dat het even wennen is 😃. Gelukkig is het allemaal goed gekomen en ben je dezelfde dag uitbetaald!

Nu zijn wij benieuwd wat je tips zijn om de website nog beter te maken. Je kunt ze mailen naar info@cadeaubonverkopen.com. Dan zijn wij jou eeuwig dankbaar en gaan wij ermee aan de slag 😍

Tot de volgende keer maar weer.

Enorm snelle uitbetaling

Enorm snelle uitbetaling! Had de optie aangevinkt spoedbetaling, had het geld binnen 5 minuten op mijn rekening. Chapeau! En dat op zaterdag.

2 grudnia 2022

Haai Erik,
Zo dat hebben wij weer snel voor elkaar gebokst 🥊 in het weekend.

Wist je dat je ook het goede doel gesteund hebt met je aanvraag 🏆! Dat is een win-win voor iedereen.

Kom nog eens langs.

Oceniono na 5 z 5

Makkelijk om in te leveren en een hele…

Makkelijk om in te leveren en een hele snelle reactie tijd.
Het uitbetalen gaat altijd snel en volgens afspraak.
Ik heb dit al vaker gebruikt en het gaat altijd perfect!.

1 grudnia 2022

Hey Jasper,
Goed om te zien dat je na meerdere keren super blij bent met onze service. Wij waarderen dat je voor cadeaubonverkopen.com kiest 🫶

Wist je trouwens dat 36% van de Nederlands hun cadeaukaart laat verlopen en zo een leuk bedrag mislopen 😱. Gelukkig val jij daar niet onder. Veel plezier met je uitbetaling!

Oceniono na 5 z 5

netjes afgehandeld binnen korte tijd…

netjes afgehandeld binnen korte tijd uitbetaald prima volgens afspraak

29 listopada 2022

Hey,
Bedankt voor je beoordeling! Je maakt onze dag weer goed 🥳. Wist je dat zelfs 95% van onze onze betalingen wordt uitbetaald voor de gekozen verwerkingstijd? Zelfs in de avond. Thats hot! 🔥

Ook steun je als klant het goede doel als jij kiest voor een spoed uitbetaling ❤️.
Tot ziens,
^ Tessa

We zien je snel nog een keertje terug!
Greetings ^Tessa

Oceniono na 5 z 5

Snel antwoord gekregen via de chat en…

Snel antwoord gekregen via de chat en ze waren erg behulpzaam. Ook de bevestiging en uitbetaling gaat snel. De website is duidelijk en je kan alles gemakkelijk vinden.

29 listopada 2022

Haai Shadé,
Yes, van jouw review worden wij blij 🤩. Goed om te zien dat je door ons vriendelijk bent geholpen. Onze uitbetalingen zijn sneller dan een rakket naar de maan 🚀

We zien je snel nog een keertje terug!
Greetings ^Tessa

Reageren heel snel

Reageren heel snel, zoals beloofd. Ook snelle uitbetaling. Betere ervaringen dan met wissel.nl

22 listopada 2022

Hey Sumeyye,
Bedankt voor je feedback. Leuk om te horen dat jouw ervaring optimaal was. Oeps, daar gaat de concurrent niet blij mee zijn 😋, maar goed. Welkom bij de club!

Tot ziens!
^Tessa

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej