Super snel de cadeaubon codes verzonden,dwz na betaling via ideal letterlijk meteen de codes in mijn mailbox! .betrouwbaar en zeer goede kortingen..minimaal 8 procent...meer dan bij wissel ,deze is ma... Zobacz więcej
Ik wilde een aantal cadeaukaarten kopen voor de bijenkorf en deze site leek perfect. Aangezien ik laatst opgelicht was, keek ik heel kritisch naar dit bedrijf. Kvk nummer lijkt allemaal te kloppen.... Zobacz więcej
Ik geef het toe, voorafgaand was ik zeer sceptisch of dit wel te vertrouwen was. Het klonk te mooi om waar te zijn, en uit ervaring; dan is het dat meestal ook. Maar dit is volkomen onterecht gebleke... Zobacz więcej
Cardswap koopt ongebruikte cadeaukaarten in tegen een gereduceerd tarief. Wij verkopen deze cadeaukaarten door met korting aan onze klanten. Op deze manier kom je van ongewenste cadeaukaarten af en bespaar je geld op je nieuwe aankopen met afgeprijsde cadeaukaarten.
Weena 690 , 3012 CN, Rotterdam, Holandia
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Makkelijk te bestellen en snel geleverd. Scheelt toch weer geld bij een aankoop.

altijd mooi meegenomen, kadobonnen met korting en binnen 5 min mijn mailbox

Odpowiedź od Cardswap
Goed aanbod, waardebon altijd direct binnen op de mail en werkt altijd!

Odpowiedź od Cardswap
Cardswap is eenvoudig in gebruik en geeft goede marges.

Odpowiedź od Cardswap
Mijn eerste bestelling hier mislukte, maar heb het geld netjes retour gekregen. Sindsdien meermaals kaarten besteld, en alles wordt netjes geleverd en werkt prima! Je kunt bij IKEA tijdens het afrekenen gewoon een extra kaart kopen (als je weer eens een hoger bedrag in je kar hebt liggen dan je dacht). Het werkt direct!

Odpowiedź od Cardswap
Betrouwbaar en werkt snel, je hebt de codes in seconden in je mailbox staan na de aankoop.