Mijn eerste bestelling hier mislukte, maar heb het geld netjes retour gekregen. Sindsdien meermaals kaarten besteld, en alles wordt netjes geleverd en werkt prima! Je kunt bij IKEA tijdens het afreken... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Super snel de cadeaubon codes verzonden,dwz na betaling via ideal letterlijk meteen de codes in mijn mailbox! .betrouwbaar en zeer goede kortingen..minimaal 8 procent...meer dan bij wissel ,deze is ma... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Ik wilde een aantal cadeaukaarten kopen voor de bijenkorf en deze site leek perfect. Aangezien ik laatst opgelicht was, keek ik heel kritisch naar dit bedrijf. Kvk nummer lijkt allemaal te kloppen.... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Ik geef het toe, voorafgaand was ik zeer sceptisch of dit wel te vertrouwen was. Het klonk te mooi om waar te zijn, en uit ervaring; dan is het dat meestal ook. Maar dit is volkomen onterecht gebleke... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Cardswap koopt ongebruikte cadeaukaarten in tegen een gereduceerd tarief. Wij verkopen deze cadeaukaarten door met korting aan onze klanten. Op deze manier kom je van ongewenste cadeaukaarten af en bespaar je geld op je nieuwe aankopen met afgeprijsde cadeaukaarten.
Weena 690 , 3012 CN, Rotterdam, Holandia
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Ik ben zeer tevreden over mijn ervaring met Cardswap! De uitbetalingen werden snel en zonder gedoe verwerkt. Binnen korte tijd stond het geld al op mijn rekening. Betrouwbaar en efficiënt ik zou het zeker aanraden aan anderen!

Odpowiedź od Cardswap
very good price, and when there's a problem with the code they will send a new code in no time

Odpowiedź od Cardswap
Super snel ontving ik mijn cadeaukaarten in de e-mail. Werkt heel goed! Kan het iedereen aanraden!

Odpowiedź od Cardswap
2 cadeaukaaten gekocht na betaling had ik ze gelijk in de mail.
Hier krijg je 8% korting.
Op vergelijkbare sites krijg je maar 4% tot 5% korting.
Ben er erg blij mee 😃.

Odpowiedź od Cardswap
Bought Bol.com discount card and it arrived to my email in 5min. Really good experience!

Odpowiedź od Cardswap
Was sceptisch, maar toch overwogen. 8 procent korting op een cadeaubon.
Het dubbele wat je bij wissel kan kopen. Ik ben zeer tevreden. Kwam binnen een minuut in de mail en het werkte allemaal. Voor de doorgewinterde koopjesjagers een tip.

Odpowiedź od Cardswap
Maar dit is volkomen onterecht gebleken. Doordat ik een grote aankoop wilde doen (witgoed), had ik meerdere bonnen nodig. Bijna bon voor bon gekocht (ook vanwege het sceptisch zijn) en uiteindelijk toch het bedrag bij elkaar. Daarna vrijwel zonder problemen kunnen wisselen en niets hoeven bijbetalen. Met andere woorden: onder de streep bijna 10% minder betaald dan het geval zou zijn als ik op reguliere wijze mijn bestelling had gedaan!

Odpowiedź od Cardswap
Snelle en goede service in combinatie met hoogste korting (8%)

Odpowiedź od Cardswap
Bonnen waren snel binnen.
En geen probleem met inwisselen.
Top!!!

Odpowiedź od Cardswap
Cadeaubonnen besteld, betaald en binnen een minuut in de mailbox. Helemaal prima

Odpowiedź od Cardswap
Zeer snel bevestiging binnen . Binnen het uur gelijk een bestelling met de cadeaukaart kunnen doen.

Supersnel geleverd

Odpowiedź od Cardswap
Snelle uitbetaling, ook op zondag. In tegenstelling tot concurrent Wissel, geen moeilijkheden zoals navraag van herkomst en aankoopbewijs (wat moeilijk gaat als het giften betreft).

Odpowiedź od Cardswap
Bestelling was snel verwerkt waardoor ik binnen enkele minuten mijn code per e-mail ontving. En ook direct kon gebruiken.

Odpowiedź od Cardswap
Werkt prima en toen er even iets niet duidelijk was reageerde ze direct op mijn mail.

Odpowiedź od Cardswap
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.