Top bedrijf
Top bedrijf, kreeg direct na aankoop de kortingsbon in mijn mailbox.
Monniez biedt een betrouwbaar, eenvoudig en veilig platform waar consumenten ongebruikte cadeaubonnen kunnen omzetten naar cash, of juist cadeaubonnen met korting kunnen kopen. Of het nu gaat om bonnen van Bol.com, Coolblue of VVV – Monniez maakt het mogelijk om snel voordeel te halen uit je bonnen. Met monniez verkoop je cadeaubon eenvoudig en ontvang de waarde snel op je rekening. Liever korting op je online aankopen? Koop cadeaubonnen met flinke korting wanneer het aanbod groot is, zeker na feestdagen.
Holandia
Top bedrijf, kreeg direct na aankoop de kortingsbon in mijn mailbox.
Voor een aankoop bij bol.com heb ik 2 cadeaubonnen besteld met elk een waarde van €50,-. Binnen elke seconden had ik de code in mijn mailbox en deze werkte meteen. Account aanmaken en bestellen is heel eenvoudig en je hebt snel de code binnen. Ben zeer tevreden over deze website, en 5á6% korting is toch weer mooi meegenomen.

Odpowiedź od Monniez
situatie ontstaan dat ik mijn cadeaubon op hun website verkocht en bericht kreeg dat die al gebruikt bleek te zijn dus hun mij niet konden uit betalen want niet zoo was bon was nog nooit gebruikt kon ik ook bewijzen koper had bon ook niet gebruikt na zegen klanten service gemaild super netjes opgelost heb als nog me geld gekregen hebben ze super netjes opgelost egt zeer te spreken over
Erg betrouwbaar geld super snel op je rekening en contact was fijn!
Legit. Bought a giftcard for bol.com and it worked as expected.

Odpowiedź od Monniez
Bon gekocht en direct gebruikt bij coolblue.
Je moet bij coolblue dan alleen even weten dat je deze bon pas tijdens het afrekenen kan toepassen.