Ik heb mijn €10 Paysafecard ingeleverd en binnen een halfuur kreeg ik al bevestiging en goedkeuring. Het geld stond kort daarna netjes op mijn rekening 😎 Geen gedoe, duidelijk en betrouwbaar. Echt ee... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Overzichtelijke website, stap voor stap wordt je met goede uitleg door verkoop proces geleid. Snelle reactie en acceptatie per mail wordt je op de hoogte gehouden.
Reakcja na opinię
Ik heb onlangs meerdere cadeaubonnen bij cadeaubonverkopen.com ingewisseld. De website is makkelijk in gebruik en je krijgt direct te zien welk bedrag zij bieden voor jou bonnen. Ik had zelf voor... Zobacz więcej
Ik heb eerder al een recensie achter gelaten maar dit bedrijf is top. Eerder bij andere sites geprobeerd totdat ik hier kwam. Alles is goed geregeld, vanaf het moment van het inleveren tot de u... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Verkoop jouw cadeaubon eenvoudig, snel en voor een lekker bod op cadeaubonverkopen.com
Holandia

Odpowiedź od Cadeaubonverkopen.com
Drie maanden geleden kreeg ik enkele cadeaukaarten voor mijn afstuderen alleen niet van de winkel waar ik iets wil kopen.
Nu wissel ik voornamelijk bij Wissel in. Alleen na gemaild te hebben kreeg ik telkens geen bericht. Bij cadeaubonverkopen kon ik meteen in de chat en een medewerker gaf meteen antwoord op me vraag.
Daarna de kaart ingeleverd en binnen 10 minuten stond het op mijn rekening. Chapeau!

Odpowiedź od Cadeaubonverkopen.com
Snelle uitbetaling zonder moeilijk gedoe zeer tevreden!

Odpowiedź od Cadeaubonverkopen.com
Snel, duidelijk en realistisch! Een aanrader en ik kom zeker terug.

Odpowiedź od Cadeaubonverkopen.com
Echt snel geholpen snel uitbetaald echt helemaal top!!!

Odpowiedź od Cadeaubonverkopen.com
Ontzettend vriendelijke en snelle service
Blij mee

Odpowiedź od Cadeaubonverkopen.com
Goede en heldere uitleg op de website en binnen 2 uur uitbetaald. Prima service zo.

Odpowiedź od Cadeaubonverkopen.com
Niet teveel gedoe en dat is fijn. Bij extra vragen werk je gwn mee and thats it!!!
Communicatie vindt ik ook gwn goed
Topservice

Odpowiedź od Cadeaubonverkopen.com
Super snelle en fijne service. Toevallig een verloren/vergeten bon gevonden waar ik zelf niets mee doe. Dit is de oplossing. De website legt duidelijk uit wat je moet doen en alles verloopt vlot. Binnen 20 min al bericht over mijn aanvraag! Super en ga zo door!!

Odpowiedź od Cadeaubonverkopen.com
Super snel systeem zonder poespas. Je vult gewoon de waarde van je bon in en het systeem bepaalt of deze wordt geaccepteerd. Daarna heb je binnen 10 minuten een definitieve bevestiging. Superchill

Odpowiedź od Cadeaubonverkopen.com
Alles is goed geregeld, vanaf het moment van het inleveren tot de uitbetaling. Goede prijzen, goede communicatie en mocht je een vraag hebben, wordt je ook nog eens supersnel en supergoed geholpen.
Eigenlijk kan hier niks mis gaan en geld staat nog sneller dan je verwacht op je rekening.
Een grotere aanrader dan dit kan niet!

Odpowiedź od Cadeaubonverkopen.com
Ik was in het bezit van cadeaubonnen die ik zelf niet gebruik, ben ik gaan kijken wat ik hiermee kon gaan doen. Ik kwam via internet op cadeaubonverkopen.com terecht waar ik de mogelijkheid kreeg om mijn cadeaubon in te wisselen voor een andere cadeaubon of geld. Ik heb gekozen voor een uitbetaling in geld, zodat ik zelf iets kan kopen van het geld.
De aanvraag verliep heel gemakkelijk via de website. Ik heb de kaartnummers en pincodes ingevuld en ik kreeg de mogelijkheid om te kiezen hoe snel ik uitbetaald wilde krijgen. Afhankelijk van deze keuze werd het bedrag betaald. Ik heb zelf gekozen voor een uitbetaling binnen 1 uur en daarmee ontving ik 80% van de waarde op mijn bankrekening! En binnen een uur is ontzettend snel!
Ik ben zeer tevreden over deze service en de volgende keer als ik een cadeaukaart ontvang zal ik opnieuw voor jullie kiezen! Jullie hebben er een nieuwe klant bij en ik zal jullie services ook aanbevelen aan iedereen die ik ken!!
Eerste keer ik deze site gebruik, en werd binnen de afgesproken tijd gelijk uitbetaald, en het bod wat ze geven is goed. Hebben meerdere opties.
Verschillende aanbieders plus de recensies met elkaar vergeleken en cadeaubonverkopen kwam voor mij met het beste aanbod.
De website is duidelijk,de communicatie goed en de uitbetaling snel.
Ze doen wat ze beloven.
Dikke duim!
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.