Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Ik heb mijn €10 Paysafecard ingeleverd en binnen een halfuur kreeg ik al bevestiging en goedkeuring. Het geld stond kort daarna netjes op mijn rekening 😎 Geen gedoe, duidelijk en betrouwbaar. Echt ee... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Overzichtelijke website, stap voor stap wordt je met goede uitleg door verkoop proces geleid. Snelle reactie en acceptatie per mail wordt je op de hoogte gehouden.

Oceniono na 5 z 5

Ik heb onlangs meerdere cadeaubonnen bij cadeaubonverkopen.com ingewisseld. De website is makkelijk in gebruik en je krijgt direct te zien welk bedrag zij bieden voor jou bonnen. Ik had zelf voor... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Ik heb eerder al een recensie achter gelaten maar dit bedrijf is top. Eerder bij andere sites geprobeerd totdat ik hier kwam. Alles is goed geregeld, vanaf het moment van het inleveren tot de u... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z oprogramowaniem komputerowym
  2. Sklep z podarunkami

Napisane przez firmę

Verkoop jouw cadeaubon eenvoudig, snel en voor een lekker bod op cadeaubonverkopen.com

Dane kontaktowe

2 gwiazdki
1 gwiazdka

Jak firma korzysta z Trustpilot

Zeer tevreden

Alles is soepel verlopen en ik had het geld snel op mijn rekening staan.

26 marca 2025

Hey Dennis!

Bedankt voor het delen van je ervaring met ons. Goed om te horen dat je zeer tevreden bent met onze service. Dan gaan we gewoon zo door!

Hopelijk tot snel weer met wat bonnen! ^^

Oceniono na 5 z 5

Hele goede service en snelle uitbetaling! Erg fijn om cash te kunnen krijgen voor een cadeaubon. Raad deze site zeker aan!

13 marca 2025

Hoi Novani,

Bedankt voor jouw review. Fijn om te horen dat onze service je goed is bevallen. Hopelijk tot snel weer topper! 😜

lekker snel en makkelijk

lekker snel en makkelijk. Ook heel betrouwbaar

26 lutego 2025

Odpowiedź od Cadeaubonverkopen.com

Beste klant, wat fijn dat je jouw cadeaubon bij ons hebt ingeleverd! ^^

Goed om te horen dat het proces rondom het inleveren van jouw cadeaubon naar wens is geweest.

Wie weet zien we je snel weer terug! 😜

Zeer tevreden

Meerdere keren gebruik gemaakt van de dienst en doen wat ze beloven, uitbetaling volgt volgens belofte! Communicatie verloopt soepel en je krijgt snel antwoord bij vragen. Zeer tevreden en een echte aanrader.

28 stycznia 2025

Hey daar,

Bedankt voor jouw positieve review. Het doet ons goed dat alles vlot is verlopen en je een tevreden klant bent; bedankt daarvoor! 😄

Wie weet tot snel weer.

Do it !!

Heel erg bedankt voor jullie service! Ik had een cadeaubon gekregen maar had liever een andere ontvangen. Via deze site is dit mogelijk ! Ze zijn super snel en leggen alles super duidelijk uit!

Top !!!

28 stycznia 2025

Hoi Sophie,

Bedankt voor het delen van je ervaring met ons. Fijn om te horen dat onze service je goed is bevallen! 🥳

Hopelijk mogen we je snel weer terug verwelkomen met wat bonnen ^^

Oceniono na 5 z 5

Zojuist vanmiddag weer 2 bonnen …

Zojuist vanmiddag weer 2 bonnen ingeleverd snel contact dat is altijd fijn

25 stycznia 2025

Hi there,

Goed om te horen dat je tevreden bent met onze service en het contact. Wie weet mogen we je snel weer verwelkomen met wat nieuwe bonnen! 😜

Oceniono na 5 z 5

Altijd snel en goed geholpen

Altijd snel en goed geholpen! Normaal gesproken wordt ik altijd binnen de gekozen tijd uitbetaald. Had laatst een bol bon verkocht en het bedrag stond in letterlijk 1 minuut op mijn rekening. Kan niet anders zeggen dan top service.

24 stycznia 2025

Heyhoi,

Bedankt voor jouw positieve beoordeling. Goed om te horen dat je van onze service geniet; daar doen we dan ook ons stinkende best voor! ^^

Wie weet tot snel weer met een nieuwe bon!

Oceniono na 5 z 5

erg snel mijn geld binnen

erg snel mijn geld binnen, en een simpele uitleg via de mail

15 stycznia 2025

Goede middag,

Bedankt voor je positieve review. Fijn om te horen dat alles goed is verlopen en je er makkelijk met onze uitleg via de mail uitkwam.

Wie weet tot snel weer topper! 😜

Snelle reactie

Snelle reactie. Ruime keuze uit soort uitbetaling. Overzichtelijke site.

21 grudnia 2024

Odpowiedź od Cadeaubonverkopen.com

Hey daar, bedankt voor het delen van jouw ervaring met ons. Goed om te horen dat alles overzichtelijk voor je was en je een goede keuze hebt kunnen maken.

Wie weet tot snel weer topper!

Alvast hele fijne feestdagen. 🎄

Oceniono na 5 z 5

Het was een hele fijne site om met…

Het was een hele fijne site om met cadeaubonnen in te leveren de reacties zijn ook heel snel op de mail en de uitbetaling ging ook snel

20 grudnia 2024

Goede middag,

Bedankt voor jouw positieve review. Top om te horen dat je onze website zo fijn vindt en het proces rondom jouw cadeaubon snel verlopen is. Daar doen we dan ook ons best voor!

Wie weet zien we je snel weer terug met een bon.

Alvast hele fijne feestdagen! 🎄

Oceniono na 5 z 5

Snelle reactie en goede uitkomst met…

Snelle reactie en goede uitkomst met cadeaukaarten die je niet gebruikt echt een aanrader

18 grudnia 2024

Odpowiedź od Cadeaubonverkopen.com

Goede middag, bedankt voor jouw positieve review. Fijn om te horen dat alles soepel is verlopen en je het een aanrader vindt. Daar doen we ook ons stinkende best voor! 😄

Hopelijk tot snel weer.

Easy pay

Heel makelijk

17 grudnia 2024

Odpowiedź od Cadeaubonverkopen.com

Hey Jeroen, goed om te horen dat alles eenvoudig verlopen is. Wie weet zien we je dan snel weer bij ons terug met wat bonnen! ^^

Snel geregeld

Snel geregeld, ruime keuze in uitbetaling! Echt een aanrader als je cadeautkaarten heb die liggen te verstoffen!

17 grudnia 2024

Hey Fall B,

Bedankt voor het delen van jouw ervaring met ons. Top om te horen dat je ons aanbeveelt; dat doet me deugd!

Wie weet zien we je snel weer terug met wat bonnen! ^^

Super goed geregeld en 100% te vertrouwen

Ik heb nu paar x bonnen ingewisseld, en ik vond het in eerste instantie een beetje eng. Maar wat een klantvriendelijkheid en een gemakkelijke site om je gegevens in te vullen en je krijgt bericht als ze de bonnen ontvangen hebben en nogmaals bericht dat ze geaccepteerd zijn en snelle uitbetaling. Helemaal top!!!

22 listopada 2024

Goede middag CJ,

Jouw review heeft een glimlach op mijn gezicht getoverd; dank je wel daarvoor haha. Goed om te horen dat alles goed voor je is verlopen en je onze service dan ook waardeert!

Hopelijk kunnen we je snel weer verwelkomen met wat bonnen. 😜

Top afgehandeld

Top afgehandeld
Heel snel en duidelijk!
Zeker voor herhaling geschikt

13 listopada 2024

Odpowiedź od Cadeaubonverkopen.com

Hoi Kevin, dank je wel voor jouw beoordeling. Dit heeft vandaag weer een glimlach op ons gezicht getoverd; wie weet zien we je snel weer terug met wat bonnen! 😇

Top service

Top service. Makkelijke site en snelle uitbetaling!

6 listopada 2024

Hoi Colinda! 😄

Bedankt voor jouw review, dat waarderen we enorm. Fijn dat alles goed en vlot voor je verlopen is; weet weet tot snel dan weer! ^^

Oceniono na 5 z 5

Ik heb een bol.com bon gekregen en…

Ik heb een bol.com bon gekregen en wilde die inwisselen. Ik had 1 cijfer verkeerd bij de pincode dus de cadeaukaart deed het niet. Ik heb de goede pincode in de reply mail gezet en 1 minuut later is het goed gekeurd!
De medewerkers zijn erg behulpzaam, zeker omdat ze nu in kortere tijd moeten werken en ook bij same day weet je bijna altijd binnen een uur of de kaart geaccepteerd is, dat is erg fijn! Ik ben heel blij!

7 października 2024

Odpowiedź od Cadeaubonverkopen.com

Hey Sasje, bedankt voor jouw review.

Hier worden we enorm blij van, zelfs in deze drukke tijden! We wachten met smart op je volgende cadeaubon, zo kunnen we je weer met veel plezier van dienst zijn! 😇

Oceniono na 4 z 5

Super service

Super service! Twee cadeaukaarten van elk 100 euro ontvangen van mijn stagebegeleider. Om 14:10 mijn aanvraag ingediend en binnen 30 minuten stond het geld op mijn rekening. Echt top!

3 października 2024

Odpowiedź od Cadeaubonverkopen.com

Hoi Marit, top om te horen dat onze service je goed is bevallen. We wachten met veel plezier weer op je volgende cadeaubonnen! ^^

Tessa 😄

Oceniono na 5 z 5

Binnen 5 minuten mail gekregen voor…

Binnen 5 minuten mail gekregen voor goedkeuring snel en makkelijk

25 września 2024

Hoi Hoi Romy,
Bedankt voor je beoordeling! Super om te zien dat je aanvraag snel is verwerkt 🥳.

Zelfs nu wij onderhoud hebben doen wij ons uiterste best!

We zien je graag nog eens terug 👋
Groetjes van Tessa ^^

Oceniono na 4 z 5

Snelle service

Snelle service! Fijne communicatie.
Enige tipje: langere openingstijden! En dat is natuurlijk ook een compliment.

18 września 2024

Hoi Lisanne, bedankt voor jouw review en je tipje! 😄

Vanwege tijdelijke onderhoud wijken onze openingstijden nu nog af. We doen ons uiterste best om aan het eind van het jaar 24 uur per dag open te zijn. Daar streven we dan ook naar en is hopelijk een mooi vooruitzicht!

Meer informatie over onze tijdelijke openingstijden, kopieer deze link in je browser: 🔗 https://bit.ly/openingstijdenc

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej