Banner for Goodiebox Danmark

Goodiebox Danmark Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

Oceniono na 1 z 5

Jeg betalte og bestilte for 12 dage siden og har endnu intet modtaget. Har skrevet flere gange til dem og først svarede de, men nu hører jeg intet fra dem når jeg skriver. Er spændt på hvor læ... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Elsker hele konceptet. Men appen er ikke så god mere som den har været, kan fx ikke se mine favoritter mere i appen og nogle gange kan jeg ikke trykker eller accepterer visse ting, også kunne det være... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Har fået min første boks. Og elsker alle produkterne. Jeg var bange for glimmer, pudder og sådan noget. Men det var lækre produkter jeg kunne bruge. Jeg bruger nemlig kun mascara af makeup... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

⭐⭐⭐⭐⭐ Jeg har været medlem af Goodiebox i flere måneder, og jeg glæder mig oprigtigt til at modtage min boks hver måned. Det er en skøn lille overraskelse fyldt med nøje udvalgte beautyprodukter, s... Zobacz więcej

1. Kosmetyki

O Goodiebox Danmark

Napisane przez firmę

Goodiebox har som mission at inspirere kvinder verden over til at tage tid til sig selv – helt uden dårlig samvittighed. Vi bryder med den kultur, der får kvinder til konstant at undskylde, og siger: sorry not sorry! 🔥

Med Goodiebox modtager du hver måned en nøje sammensat samling af beauty-produkter, der vil overraske og begejstre dig.

Hver boks er fyldt med ekstraordinære produkter, som du kan opdage, prøve og elske 🌟 Vi præsenterer de nyeste trends og mest populære brands inden for beauty-industrien 💄💋 og sammensætter hver boks med stor kærlighed, omhu og opmærksomhed.

Vores fantastiske Team Happiness står altid klar til at hjælpe dig med spørgsmål. Den hurtigste måde at kontakte os på er via Chatbotten i appen eller på vores hjemmeside. Du kan også nå os via E-mail, Facebook eller Instagram 💌

Nysgerrig? Læs mere på vores hjemmeside og oplev Goodiebox-universet.

Dobra

Wynik TrustScore: 4 na 5

5 tys. recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 376

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Gode og solide æsker som kan bruges til…

Gode og solide æsker som kan bruges til mange ting. Gode produkter, som jeg køber i flere omgange . Et mega hit

13 sierpnia 2026

Odpowiedź od Goodiebox Danmark

Mange tak for din anmeldelse ⭐️ Hvor er det dejligt at høre, at du kan genbruge æskerne til forskellige ting. Vi glæder os til at sende dig flere gode oplevelser fremover 💖🌸

Jeg elsker at få Goodiebox hjemme

Jeg elsker at få Goodiebox hjemme
Det er behagelig at bruge dem alle, føler mig mere frisk på huden. Glæde mig til næste Goodiebox

13 sierpnia 2026

Odpowiedź od Goodiebox Danmark

Tusind tak for din skønne anmeldelse 🫶⭐️ Hvor er det bare vidunderligt at høre, at du elsker at modtage dine bokse og produkterne. At skabe den slags selvforkælelse i hverdagen er præcis dét, vi brænder for! 💖🌸

Lækre gode produkter

Lækre gode produkter - hvor det hele er brugbart. Det er bæredygtigt.
Fungerer smart med unbox med QR kode.

2 sierpnia 2026

Odpowiedź od Goodiebox Danmark

Mange tak for de skønne ord og 5 stjerner ⭐️ Det gør os utroligt glade, at alle produkterne rammer plet hos dig. Vi ser vildt meget frem til at forkæle dig med endnu en skøn boks og lækre unboxings fremover 💖🌸

Fint

Fin oplevelse, hurtig levering. Elsker appen!

29 lipca 2026

Odpowiedź od Goodiebox Danmark

Tusind tak for din anmeldelse ⭐️ Hvor er det skønt at høre, at du havde en god oplevelse med hurtig levering, og at du er vild med vores app. Vi har lagt så meget kærlighed i at skabe et ekstra hyggeligt univers derinde – fra den magiske unboxing-oplevelse til alle vores små tips og guider. Det gør os virkelig glade, at du nyder det 💖🌸

Flere større produkter

Godt , flotte boksen .

2 sierpnia 2026

Odpowiedź od Goodiebox Danmark

Mange tak for de 5 stjerner ⭐️ Vi glæder os til at forkæle dig med endnu flere skønne favoritter og lækre overraskelser fremover ✨🌸

Oceniono na 4 z 5

Det er fedt at prøve nye produkter

Det er fedt at prøve nye produkter, og så er det billigt, -men ærgerligt, når samme produkter kommer flere gange indenfor få måneder.

1 sierpnia 2026

Odpowiedź od Goodiebox Danmark

Tusind tak for din anmeldelse og de 4 stjerner! Hvor er det skønt at høre, at du glæder dig over at prøve nye produkter til en god pris.

Vi forstår dælme godt, at det er øv at modtage de samme produkter igen! Hos os har vi en garanti for, at man aldrig får de samme produkter inden for 12 måneder, så længe ens medlemskab er aktivt. Når man opsiger og starter op igen, kan systemet desværre koble en på som et "nyt" medlem, hvilket kan skabe overlap. Derfor anbefaler vi altid at sætte medlemskabet på pause (skippe en boks) i stedet for at opsige, hvis du har brug for en pause! 🌸

Vores fantastiske Team Happiness har lige sendt dig en e-mail for at uddybe dette og med en lille hyggelig overraskelse til dig! Tjek endelig din indbakke. Rigtig god dag! 💖✨

Odpowiedź od Goodiebox Danmark

Tusind tak for de søde ord og de 5 stjerner. Vi er så glade for at høre, at du synes om produkterne ✨ Vi glæder os allerede til at forkæle dig med næste box 🌸

Oceniono na 3 z 5

Rigtig god service jeg har bare afmeldt…

Rigtig god service jeg har bare afmeldt mig fordi man skifter hvem der levere pakker, jeg kunne hente min goodibox i min brugs i byen 0,8km væk men nu skal jeg hente den ca 6 km væk fordi man skiftede postbud uden egentlig at fortælle det i en email selvom jeg kan modtage mange emails med tips.

9 sierpnia 2026

Odpowiedź od Goodiebox Danmark

Tusind tak for de pæne ord om vores service, men hvor er vi kede af, at skiftet af fragtfirma har skabt så stor en omvej for dig. Vi sendte en e-mail ud til alle vores medlemmer med information om skiftet og valg af nyt udleveringssted, men vi beklager rigtig meget, hvis den er smuttet forbi din indbakke. Vi har fuld forståelse for, at 6 km er besværligt. Hvis du en dag får lyst til at vende tilbage, må du endelig række ud til vores Team Happiness – så vil vi super gerne se, hvad vi kan gøre for at hjælpe dig med en bedre løsning 💖🌸

Oceniono na 3 z 5

Dårlig kundeservice

Jeg er okay tilfreds med produkterne, selvom der er er gentagelser. Men de er blevet så svære at komme i kontakt med, siden de udskiftede personale med en håbløs chatbot. Jeg har nu sendt en mail til kundeservice d.29/7 og har stadig ikke hørt tilbage her d. 9. August, trods jeg har sendt en rykker. Det er ikke ok og jeg opsiger.

9 sierpnia 2026

Odpowiedź od Goodiebox Danmark

Hej Camilla ✨ Mange tak for din feedback. Det gør os dog kede af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse med vores kundeservice.

Vores chatbot er designet til at tage det første lag af spørgsmål, men giver stadig adgang til vores fantastiske Team Happiness. Vi svarer altid inden for 5 hverdage, så da der er gået længere tid, er vores svar højst sandsynligt havnet i din spammappe. Vil du tjekke den?🙏

Vi har sendt dig en anmodning om flere oplysninger her på Trustpilot, så jeg kan finde dig i vores system og følge op på din sag med det samme. Vi vil super gerne hjælpe dig godt videre 💖🌸

Oceniono na 1 z 5

Jeg bestilte boxen til min adresse men den er ikke leveret

Jeg bestilte boxen til min adresse. Den blev leveret til en gammel adresse og nu har jeg ikke hørt mere.

30 lipca 2026

Odpowiedź od Goodiebox Danmark

Vi vil så gerne hjælpe med det her 🫶 Vores systemer trækker altid automatisk adressen direkte fra Goodiebox-profilen, og da den ikke var blevet opdateret inde på kontoen, blev pakken desværre sendt til den tidligere adresse. Vi har dog været inde og opdatere adressen for dig på din profil og sendt dig en ny boks 🌸 Tjek gerne din e-mail for flere detaljer – vi håber, du bliver super glad for den 💖

Oceniono na 5 z 5

Det er rigtig gode produkter i august…

Det er rigtig gode produkter i august boksen

7 sierpnia 2026

Odpowiedź od Goodiebox Danmark

Tusind tak for den skønne anmeldelse! 🌷

Hvor er det bare fantastisk at høre, at august-boksen ramte plet hos dig! Vi har også haft glædet os helt vildt til at dele den med jer. Rigtig god fornøjelse med alle dine nye favoritter! ✨

Det er det værd!

Produkterne svarer til beskrivelsen, æsken er stilfuld og meget smuk, leveringen var til tiden og uden problemer. En vidunderlig oplevelse! Jeg glæder mig til den næste mystery box🤩

24 lipca 2026

Odpowiedź od Goodiebox Danmark

Tusind tak for den helt vidunderlige anmeldelse! 🥰

Hvor gør det os bare glade at høre, at alt fra leveringen og æskens design til produkterne levede op til dine forventninger. Den spændingsfyldte ventetid på en mystery box er noget af det bedste, vi ved, og vi glæder os utrolig meget til at overraske dig igen med den næste! Rigtig god fornøjelse! ✨

Oceniono na 5 z 5

I am very happy with the products

I am very happy with the products, and goodiebox.

3 sierpnia 2026

Odpowiedź od Goodiebox Danmark

Thank you so much for the lovely review! 🥰

We are thrilled to hear that you're enjoying your products and loving your Goodiebox experience. It means the world to us to have you in our community. Wishing you wonderful moments with your beauty treats! ✨

Hurtig levering, skønne produkter

24 lipca 2026

Odpowiedź od Goodiebox Danmark

Tusind tak for de søde ord. Vi er så glade for, at leveringen var hurtig, og at du er vild med produkterne! Rigtig god fornøjelse med dem! 🥰

Oceniono na 5 z 5

Hurtig og venlig betjening nå man…

Hurtig og venlig betjening nå man kontakter dem .
Dejlige produkter og man får prøve en masser nye ting 👍🏻

20 lipca 2026

Odpowiedź od Goodiebox Danmark

Hej ✨ Hvor er det bare skønt at læse. Vores fantastiske Team Happiness elsker at hjælpe, så det varmer at høre, at du oplever god betjening og nyder at opdage de nye produkter. Tusind tak fordi du deler dine tanker med os ☀️🌸

Oceniono na 4 z 5

Den kasse det er i passer til…

Den kasse det er i passer til opbevaring i mine kreaskabe...

21 lipca 2026

Odpowiedź od Goodiebox Danmark

Hej ✨ Hvor er det bare en fantastisk idé. Vi elsker at høre, når vores bokse får nyt liv. Tusind tak fordi du deler din oplevelse med os ☀️🌸

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej