Banner for Goodiebox Danmark

Goodiebox Danmark Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

Oceniono na 1 z 5

Jeg betalte og bestilte for 12 dage siden og har endnu intet modtaget. Har skrevet flere gange til dem og først svarede de, men nu hører jeg intet fra dem når jeg skriver. Er spændt på hvor læ... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Elsker hele konceptet. Men appen er ikke så god mere som den har været, kan fx ikke se mine favoritter mere i appen og nogle gange kan jeg ikke trykker eller accepterer visse ting, også kunne det være... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Har fået min første boks. Og elsker alle produkterne. Jeg var bange for glimmer, pudder og sådan noget. Men det var lækre produkter jeg kunne bruge. Jeg bruger nemlig kun mascara af makeup... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

⭐⭐⭐⭐⭐ Jeg har været medlem af Goodiebox i flere måneder, og jeg glæder mig oprigtigt til at modtage min boks hver måned. Det er en skøn lille overraskelse fyldt med nøje udvalgte beautyprodukter, s... Zobacz więcej

1. Kosmetyki

O Goodiebox Danmark

Napisane przez firmę

Goodiebox har som mission at inspirere kvinder verden over til at tage tid til sig selv – helt uden dårlig samvittighed. Vi bryder med den kultur, der får kvinder til konstant at undskylde, og siger: sorry not sorry! 🔥

Med Goodiebox modtager du hver måned en nøje sammensat samling af beauty-produkter, der vil overraske og begejstre dig.

Hver boks er fyldt med ekstraordinære produkter, som du kan opdage, prøve og elske 🌟 Vi præsenterer de nyeste trends og mest populære brands inden for beauty-industrien 💄💋 og sammensætter hver boks med stor kærlighed, omhu og opmærksomhed.

Vores fantastiske Team Happiness står altid klar til at hjælpe dig med spørgsmål. Den hurtigste måde at kontakte os på er via Chatbotten i appen eller på vores hjemmeside. Du kan også nå os via E-mail, Facebook eller Instagram 💌

Nysgerrig? Læs mere på vores hjemmeside og oplev Goodiebox-universet.

Dobra

Wynik TrustScore: 4 na 5

5 tys. recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 376

Napisz recenzję

Oceniono na 3 z 5

Er utilfreds med afhentning

Er utilfreds med afhentning. Langt fra mig og skal betale for at parkere. Forstår ikke det er blevet ændret

Odpowiedź od Goodiebox Danmark

Tusind tak for din feedback. Vi forstår godt din frustration over besværlig afhentning. Vores Team Happiness har lige sendt dig en e-mail med en rigtig god løsning, så du slipper for besværet fremover. Vi håber, du vil tjekke din indbakke, og ønsker dig en rigtig dejlig dag 💖🌸

Odpowiedź od Goodiebox Danmark

Tusind tak for de fem stjerner og din søde anmeldelse. Det er den absolut bedste følelse for os at vide, at vores bokse skaber glæde og forventning i din hverdag. Tak fordi du er en del af vores univers ✨💖

Odpowiedź od Goodiebox Danmark

Mange tak for de fine ord. Det er præcis den følelse af hygge og forkælelse, vi altid ønsker at give. Vi glæder os til at blive ved med at sende skønne oplevelser din vej ✨💖

Oceniono na 5 z 5

Lækre og brugbare produkter i flot…

Lækre og brugbare produkter i flot indpakning.

Odpowiedź od Goodiebox Danmark

Sikke en skøn tilbagemelding at få ind. Det er præcis den følelse af hverdagsluksus og brugbarhed, vi ønsker at skabe med hver eneste boks. Mange tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse ✨💖

Kan varmt anbefale Goodiebox

Kan varmt anbefale Goodiebox, det er den bedste selvforkælelse du kan give dig selv hver måned! ❤️

17 sierpnia 2026
Opinia niezależna

Odpowiedź od Goodiebox Danmark

Tusind tak for de fem stjerner og de utroligt søde ord. Det gør os simpelthen så glade at vide, at vi kan bringe lidt ekstra hverdagsluksus og glæde hjem til dig hver måned. Mange tak for anbefalingen!✨💖

Oceniono na 3 z 5

Indholdet lever pt ikke op til mine…

Indholdet lever pt ikke op til mine forventninger. Det er selvfølgelig relavtivt hvad forskellige kunder ønsker sig af udvalg og opfatter som godt indhold, men udover 2 produkter har jeg i mine to kasser oplevet indholdet som kedeligt og ikke relevant for mig.
Alt ift bestilling og levering har fungeret nemt og upåklageligt.

Odpowiedź od Goodiebox Danmark

Tusind tak for din ærlige anmeldelse. Det er selvfølgelig ærgerligt, når indholdet ikke rammer plet, men det er skønt at høre, at bestilling og levering har kørt som det skal. Vi vil så gerne lære mere om, hvad du godt kunne tænke dig at se i dine fremtidige pakker, så Team Happiness har sendt dig en e-mail. Vi håber, du vil kigge i din indbakke 🫶💖🌸

Oceniono na 5 z 5

Er fuldt ud tilfreds med boksens farve

Er fuldt ud tilfreds med boksens farve. Indholdet ser fint ud. Glæder mig til og afprøve det ❤️

Odpowiedź od Goodiebox Danmark

Hvor er det skønt at høre, at både designet og indholdet falder i god jord hos dig. Vi gør os altid umage med hele oplevelsen fra det første visuelle indtryk til selve produkterne, så det er fantastisk at vide, du glæder dig til at prøve det hele af 💖🌸

Altid mange spændende produkter

Altid mange spændende produkter.
Lækkert.. simpelthen lækkert ❤️

Odpowiedź od Goodiebox Danmark

Sikke en skøn feedback at tage med sig videre ☺️ Det gør os enormt glade at vide, at indholdet i din pakke rammer plet hver gang. Mange tak for de søde ord! ✨💖

Bare det hele

Odpowiedź od Goodiebox Danmark

Tusind tak for de fem stjerner ⭐️ Det er skønt at vide, at du bare er tilfreds hele vejen igennem ✨💖

Virkelige lækre produkter

Virkelige lækre produkter. Jeg glæder mig altid til at der skal komme en ny æske.
Hvis man er i tvivl om noget kan man på deres app se hvordan produkterne skal bruges.
Jeg er super glad for mit abonnement.

Odpowiedź od Goodiebox Danmark

Hvor er det bare en vidunderlig anmeldelse at læse 🫶 Det betyder alt for os, at du ser frem til hver eneste boks, og det er skønt at høre, at appen hjælper dig med at få det bedste ud af produkterne! Mange tak fordi du deler din oplevelse, og rigtig god fornøjelse med dit abonnement fremover 💖🌸

Jeg kan varmt anbefale det til andre

Jeg kan varmt anbefale det til andre

Odpowiedź od Goodiebox Danmark

Tusind tak, det varmer virkelig at læse. Det er den absolut bedste ros vi kan få, når vores medlemmer vil anbefale os videre. Vi glæder os til at fortsætte med at sende skønne bokse din vej✨💖

Oceniono na 5 z 5

Holder mig næsten helt forsynet med…

Holder mig næsten helt forsynet med gode produkter. Og det er altid spændende hvad de nu har fundet på.

Odpowiedź od Goodiebox Danmark

Sikke en skøn anmeldelse at få, stort tak for din feedback ⭐️ At vores univers kan holde dig godt dækket ind med skønhedsfavoritter, samtidig med at overaskelsesmomentet bevares hver måned, er den absolut bedste ros, vi kan få! Vi glæder os allerede til at vise dig, hvad vi har fundet på til de næste bokse 💖🌸

Odpowiedź od Goodiebox Danmark

Det bringer et kæmpe smil frem hos os at læse din anmeldelse ⭐️ Vi lægger utrolig meget kærlighed i både udvælgelsen af skønne produkter og det visuelle design af selve æsken, så det betyder alt at høre, at hele oplevelsen ramte plet hos dig 💖🌸

Det er nonge gode ting man får i pakken

Det er nonge gode ting man får i pakken

4 sierpnia 2026

Odpowiedź od Goodiebox Danmark

Det er så koselig å høre at du finner gode favoritter i esken din. Å fylle hver levering med fine produkter som gir litt ekstra glede i hverdagen er det vi jobber for hver eneste dag. Vi gleder oss til å fortsette å skjemme deg bort i tiden fremover 💖🌸

Oceniono na 4 z 5

Jeg bestilte noget fra Goodiebox…

Opdatering: 21.08.2026. Jeg har ændret til 4 stj i stedet for 3 idet der kom skred i sagerne og jeg blev informeret herom løbende og min ordre skulle nu være på vej til mig. Dejligt at Goodiebox teamet tog hånd om tingene og så skriver de nogle søde breve ☺️..dog gør de også OBS på at man altid lige kan chatte med deres AI men jeg er ikke lige fan af robotter endne😉
Jeg bestilte noget fra Goodiebox shoppen, det er stadig ikke på vej til mig selvom det er en uge siden jeg bestilte...øvrige bestillinger kom dog hurtigt

3 sierpnia 2026

Odpowiedź od Goodiebox Danmark

Hej Jane 💛 Hvor er det ærgerligt, at netop denne bestilling lader vente på sig...Vores Team Happiness har taget fat i dit referencenummer og har sendt dig en besked direkte på e-mail, så vi kan få fulgt op på pakken med det samme. Tak for din tålmodighed ✨💖

Spændende produkter

Spændende produkter

14 sierpnia 2026

Odpowiedź od Goodiebox Danmark

Hvor er det skønt at høre - det betyder meget, at du har haft en god oplevelse. Rigtig god fornøjelse med produkterne og hav en skøn dag ☺️🌸

Prachtige box

Prachtige box, vol heerlijke spullen.
Kijk uit naar de volgende maand.
App is ook heel handig en overzichtelijk.

Odpowiedź od Goodiebox Danmark

Dat is precies het gevoel dat we je willen geven. Het is geweldig om te horen dat de spullen zo in de smaak vallen en dat de app het uitpakken en ontdekken extra makkelijk voor je maakt 📱💫 We zijn achter de schermen al druk bezig met de volgende editie en hopen dat die je minstens net zo gaat verrassen 💖🌸

Det går hurtigt

4 sierpnia 2026

Odpowiedź od Goodiebox Danmark

Mange tak for at tage dig tid til at skrive en anmeldelse. Det er skønt at høre, at du oplever hurtig betjening og levering 🤩 God dag ✨💖

Oceniono na 5 z 5

Tak for denne måneds boks der næsten…

Tak for denne måneds boks der næsten gav mig tårer i øjnene 🤎 Jeg elsker ELSKER når nogen gør sig umage - og det gør I👌🏼

27 marca 2026

Odpowiedź od Goodiebox Danmark

Hej Rikke ⭐️ Wow, tusind tak for de utroligt smukke ord. Det rører os helt ind i hjertet at læse 🫶 Vi lægger utrolig meget kærlighed i at sammensætte hver eneste boks, så det betyder alverden at mærke, at det når frem til dig. Rigtig god fornøjelse 💖🌸

Oceniono na 5 z 5

De tager henvendelse seriøst og prøver at hjælpe bedst muligt

Fik god service til at få rettet op på fejlene og venter nu på at modtage de manglende produkter samt ekstra gave for at rette yderligere op ❤️

Jeg bestilte deres box til en kampagne hvor man kunne vælge 2 ekstra produkter ud over opstarts æsken.
Men æsken var en gammel box med fokus på at booste gløden i din hud i starten af sommeren med sol faktor til ferien etc men jeg fik først denne box i august så ferien var overstået… og jeg køber jo ikke produkter der skal stå og fylde i skabet mens det venter på at det bliver sommer igen.

Og mine gratis produkter fik jeg aldrig…

Jeg har prøvet at kontakte deres kundeservice men kan kun komme til en chat der ikke kommer med svar.

Og til trods for at man ifølge deres side kan afbestille uden binding så er der intet kontakt info at finde…

Super useriøs virksomhed

3 sierpnia 2026

Odpowiedź od Goodiebox Danmark

Mange tak for din feedback. Vi er kede af at høre, at din første oplevelse hos os ikke har levet op til dine forventninger, og det vil vi selvfølgelig meget gerne hjælpe med 🌷

Vi vil gerne hurtigt opklare et par ting:
Vores Sunset Edition er vores august-boks og bestemt ikke en gammel udgave. August er for mange en stor ferie- og sommermåned på tværs af Europa, og vi ønsker altid at levere produkter, der matcher sæsonens sol og varme lige nu.

De to ekstra gaver fra kampagnen pakkes direkte ned i selve boksen sammen med resten af indholdet (så der er 7 produkter i alt). Vores kundeservice, Team Happiness, rækker ud til dig med det samme for at dobbelttjekke, at du har fået de helt korrekte gaver med, som blev valgt ved tilmeldingen.

Du kan altid nemt og hurtigt opsige eller sætte dit medlemskab på pause direkte inde på din profil på vores hjemmeside.

Team Happiness har netop sendt dig en e-mail, så vi kan få kigget på din sag sammen og sikre os, at du får en god løsning 💌

Rigtig god dag 🌸✨

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej