Banner for Goodiebox Danmark

Goodiebox Danmark Recenzje 4367

Wynik TrustScore: 4 na 5

3,9

Oceniono na 3 z 5

Jeg kunne godt lig mange af de ting der var i serumen er super lækker og dagcremen er også super lækker. Den type jeg fik til håret synes jeg ik så godt om jeg har prøvet den et par gange men synes mi... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg bestilte en mors dags gave. Jeg valgte selv de produkter der skulle i, hvilket jeg synes var super. Jeg bestilte levering til min mors adresse og den kom hurtigt frem. Kun havde det været bedre,... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

Jeg er meget ked af ændring af levering til Postnord, med DAO kunne jeg om morgenen hente min pakke på dørmåtten. Nu skal jeg til pakke shoppen, jeg prøvede at ændre i Postnord appen til at de måtte... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Et produkt var gået i stykker i fragten og smurt ud over de øvrige produkter. Jeg har henvendt mig til firmaet for at blive kompenseret, men hører intet tilbage. Man kan ikke komme i kontakt med dem.... Zobacz więcej

1. Kosmetyki

O Goodiebox Danmark

Napisane przez firmę

Goodiebox har som mission at inspirere kvinder verden over til at tage tid til sig selv – helt uden dårlig samvittighed. Vi bryder med den kultur, der får kvinder til konstant at undskylde, og siger: sorry not sorry! 🔥

Med Goodiebox modtager du hver måned en nøje sammensat samling af beauty-produkter, der vil overraske og begejstre dig.

Hver boks er fyldt med ekstraordinære produkter, som du kan opdage, prøve og elske 🌟 Vi præsenterer de nyeste trends og mest populære brands inden for beauty-industrien 💄💋 og sammensætter hver boks med stor kærlighed, omhu og opmærksomhed.

Vores fantastiske Team Happiness står altid klar til at hjælpe dig med spørgsmål. Den hurtigste måde at kontakte os på er via Chatbotten i appen eller på vores hjemmeside. Du kan også nå os via E-mail, Facebook eller Instagram 💌

Nysgerrig? Læs mere på vores hjemmeside og oplev Goodiebox-universet.

3,9

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Meget fine produkter

Meget fine produkter - spændende at modtage og blive overrasket.

1 maja 2026

Odpowiedź od Goodiebox Danmark

Overraskelsesmomentet er selve hjertet i Goodiebox! 🪄 Vi er så glade for at høre, at du synes, det er spændende at modtage og gå på opdagelse i vores "fine produkter." Vi glæder os til at overraske dig igen med din næste boks 💖📦

Oceniono na 5 z 5

Dejlige produkter og flere forskellige…

Dejlige produkter og flere forskellige ting

29 kwietnia 2026

Odpowiedź od Goodiebox Danmark

Variation er vejen frem! Vi elsker at høre, at du er glad for blandingen af de forskellige produkter, vi finder frem til dig. Vores mål er netop, at der altid er noget nyt og dejligt at udforske i hver boks. Rigtig god fornøjelse med din selvforkælelse 🧖‍♀️💅

Oceniono na 5 z 5

Jeg bestilte en mors dags gave

Kun havde det været bedre, hvis det var en forventet mulighed at sende den til modtager evt på en speciel dato (Jeg har siden modtaget mails i min mors navn fra Goodiebox)

26 kwietnia 2026

Odpowiedź od Goodiebox Danmark

Hvor var det en dejlig tanke 🫶 Vi er så glade for, at "byg-selv"-gaven var en succes og kom hurtigt frem. Tusind tak for din gode feedback omkring levering på en specifik dato; vi leder altid efter måder at gøre vores gave-oplevelse endnu bedre på!

Angående e-mails i din mors navn, er du meget velkommen til at kontakte vores Team Happiness - de kan hjælpe med at få justeret indstillingerne for dig.

Vi håber, hun blev glad for gaven! 🎁

Oceniono na 1 z 5

Dårlig service ved ødelagt boks og anden boks end vist i video

Jeg har modtaget bokse siden januar og har i dag opsagt min boks med stor utilfredshed. I sidste måned modtog jeg en ødelagt boks samt fedtede produkter pga utæthed. Det ville de godtgøre ved at sende en overraskelse i denne måneds boks og den ødelagte boks ville de ikke sende en ny af. I dag har jeg modtaget den nye boks samt en overraskelse! Boksen viser sig at være en jule-look-boks i rød/orange med stjerner og ikke den flotte guldfarvede med sommerfugle som de viser i denne måneds video. Min surprisegave er en lille 30 ml serum, som kompensation for sidste måneds ødelagte boks og varer!
Derudover bør I vide at de skriver at man modtager 5-7 produkter hver måned - jeg fik 7 i min velkomstboks pga introtilbud og har siden modtaget 5 i hhv. februar, marts, april og maj!
Jeg har nu opsagt mit abonnement og sidder med en mega ærgerlig følelse, som jeg mener sagtens kunne være undgået hvis de havde været mere serviceminded!

9 maja 2026
Opinia niezależna

Odpowiedź od Goodiebox Danmark

Tak for din feedback, Mai-Britt. 🙏 Vi er virkelig kede af, at din seneste oplevelse ikke levede op til forventningerne. Som vi har skrevet til dig i vores e-mail, bruger vi forskellige boks-designs, og selvom "stjernerne" og "sommerfuglene" ser forskellige ud, er kvaliteten indeni altid vores prioritet. Vi ønsker, at vores medlemmer føler sig værdsat, og derfor arbejder vores Team Happiness i øjeblikket sammen med dig på at finde en god løsning – herunder et valgfrit erstatningsprodukt – så vi kan sikre, at du får en bedre oplevelse.

Vi håber, at dette hjælper, og vi vil elske at byde dig velkommen tilbage en dag! ❤️

Super lækker welcome box

Super lækker welcome box, fuld valuta for pengene 🌟

28 kwietnia 2026

Velkommen til familien! 🥂✨

Vi er så glade for at høre, at din allerførste oplevelse med os var helt i top, og at du føler, du har fået fuld valuta for pengene. Vores mål er netop at få hver eneste unboxing til at føles som ren luksus til en rigtig god pris. 💰

Meget tilfreds

Meget fine produkter til en meget god pris

Odpowiedź od Goodiebox Danmark

Kort, godt og lige præcis det, vi stræber efter! 🌸💎

Vi er topglade for, at du synes, produkterne og prisen er det perfekte match. Tak for de 5 stjerner og rigtig god fornøjelse med selvforkælelsen 🙌

Oceniono na 5 z 5

En fantastisk oplevelse og overraskelse…

En fantastisk oplevelse og overraskelse hver gang uanset min alder. Jeg er vild med konceptet og prisen.

Odpowiedź od Goodiebox Danmark

Skønhed og glæden ved overraskelser har ingen alder! Vi elsker at høre, at oplevelsen er lige magisk hver gang, du åbner din boks. 🪄

Tak fordi du er en del af vores community, og for dine søde ord om vores koncept. Vi glæder os til at overraske dig igen! 🎁💖

Oceniono na 2 z 5

Gave for at skaffe nye medlemmer

Jeg fik ikke nogen gave for at få en kunde til som lovet,
Og selv jeg har skrevet til dem i appen hører jeg ikke noget

8 grudnia 2025
Opinia niezależna

Odpowiedź od Goodiebox Danmark

Tak fordi du gør os opmærksom på dette. 🙏 Vi er meget kede af at høre, at du endnu ikke har modtaget din hvervegave, og at vores tidligere kommunikation ikke er nået frem til dig. Vi vil naturligvis gerne rette op på dette!

Da vi ikke kan se dine kontooplysninger her, har vi sendt en anmodning om din e-mailadresse via Trustpilot. Vi beder dig besvare denne, så Team Happiness kan undersøge sagen og sikre, at du får din lovede gave. Vi ser frem til at få løst dette for dig 🫶

Som nybagt mor

Som nybagt mor, som trængte til lidt selvforkælelse er goodieboks en god mulighed. Lækre produkter 🥰☀️

Odpowiedź od Goodiebox Danmark

Stort tillykke med den lille ny! 👶🍼

Vi er så beærede over at få lov til at være en del af din selvforkælelse som nybagt mor. Du fortjener i den grad de her øjeblikke med "me-time" og forkælelse. Vi håber, at produkterne bringer lidt ekstra solskin og energi til din hverdag ☀️

Oceniono na 5 z 5

Det er fantastiske produkter til…

Det er fantastiske produkter til fantastiske priser. Jeg er super tilfreds

25 kwietnia 2026

Odpowiedź od Goodiebox Danmark

Fantastiske produkter til et fantastisk kunde! Vi er så glade for at høre, at du er "super tilfreds" med værdien i din boks. 💖

Vores mission er netop at levere den eksklusive følelse til en pris, der giver mening. Rigtig god fornøjelse med dine lækkerier!💰

Gode varer til en god pris - det er Goodiebox-løftet i en nøddeskal! 💰

Vi er så glade for, at du er tilfreds med værdien i din boks. Rigtig god fornøjelse med selvforkælelsen 🌸

Bedste beautyboks på markedet

Holder pause ind imellem, for at prøve andre bokse, men vender straks tilbage til goodiebox.
Klart bedste og mest alsidig beautyboks på markedet

Wauw, sikke et kompliment! 🏆✨

Vi er så beærede over, at du altid finder vej tilbage til os, selv efter at have prøvet andre bokse. At blive kaldt den mest alsidige boks på markedet gør os utroligt stolte. Velkommen hjem igen 🏠

Oceniono na 4 z 5

Hurtig levering og gode produkter

Hurtig levering og gode produkter

Hurtigt og herligt! 🏎️✨

Vi er så glade for at høre, at dine produkter nåede frem lynhurtigt, og at du er tilfreds med kvaliteten. Vi går altid efter 5-stjernede oplevelser, så vi vil fortsætte med at gøre os umage, så din næste levering bliver endnu mere magisk. Rigtig god fornøjelse med dine produkter 📦

Odpowiedź od Goodiebox Danmark

At gå på opdagelse er det allerbedste ved Goodiebox-rejsen. 🗺️ Vi elsker at være din "beauty scout" og introducere dig for nye favoritter, du måske ikke ellers havde fundet.

Rigtig god fornøjelse med at teste det hele! 🧪✨

Super fine produkter

Super fine produkter

Odpowiedź od Goodiebox Danmark

Kort, sødt og præcis hvad vi elsker at høre! Vi er topglade for, at du er tilfreds med dine produkter. Rigtig god fornøjelse med dine nye skønhedsfavoritter! ✨🌷

Oceniono na 5 z 5

Dejligt med lidt selv forkælelse og så…

Dejligt med lidt selv forkælelse og så til gode priser og gode og velduftende produkter

6 kwietnia 2026

Odpowiedź od Goodiebox Danmark

Selvforkælelse og skønne dufte - den perfekte opskrift på "me-time"! 🌸 Vi er så glade for at høre, at du nyder både kvaliteten og duften af vores produkter. Du fortjener i den grad det lille øjeblik af luksus til en god pris 💴 🛁

En kæmpe applaus for din 5-stjernede anmeldelse! 👏✨

At gøre dig glad er det, vi gør bedst, og vi glæder os til at bringe dig endnu flere "tilfredsstillende" overraskelser i din næste levering! Rigtig god fornøjelse med dine produkter. 💖

Meget gode og lækre produkter

Meget gode og lækre produkter

11 kwietnia 2026

Odpowiedź od Goodiebox Danmark

Vi er så glade for at høre, at du nyder kvaliteten og de lækre produkter i din boks. Vores mission er at bringe lidt ekstra luksus ind i din hverdag, og din 5-stjernede anmeldelse fortæller os, at vi er på rette vej. 🛻

Rigtig god fornøjelse med din selvforkælelse! 💗

Rigtig lækre produkter

Rigtig lækre produkter. Det er dejligt at få prøvet lidt forskellige produkter til en billig pris.

10 kwietnia 2026

Odpowiedź od Goodiebox Danmark

Det er præcis det, vi stræber efter 💸💖

Lækker skønhedspleje og nye opdagelser skal være tilgængelige for alle, så vi er glade for, at du føler, du får masser af værdi for pengene. Det er den perfekte måde at forkæle sig selv på! 🛍️

Gode produkter

Gode produkter. Super introduktion til produkterne.

10 kwietnia 2026

Odpowiedź od Goodiebox Danmark

Tusind tak skal du have! 🌟 Vi ønsker, at oplevelsen skal være så nem og sjov som muligt fra det øjeblik, du løfter låget. Rigtig god fornøjelse med at teste det hele 🧴

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej