Reakcja na opinię
Jeg bestilte en mors dags gave. Jeg valgte selv de produkter der skulle i, hvilket jeg synes var super. Jeg bestilte levering til min mors adresse og den kom hurtigt frem. Kun havde det været bedre,... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Et produkt var gået i stykker i fragten og smurt ud over de øvrige produkter. Jeg har henvendt mig til firmaet for at blive kompenseret, men hører intet tilbage. Man kan ikke komme i kontakt med dem.... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Goodiebox har som mission at inspirere kvinder verden over til at tage tid til sig selv – helt uden dårlig samvittighed. Vi bryder med den kultur, der får kvinder til konstant at undskylde, og siger: sorry not sorry! 🔥
Med Goodiebox modtager du hver måned en nøje sammensat samling af beauty-produkter, der vil overraske og begejstre dig.
Hver boks er fyldt med ekstraordinære produkter, som du kan opdage, prøve og elske 🌟 Vi præsenterer de nyeste trends og mest populære brands inden for beauty-industrien 💄💋 og sammensætter hver boks med stor kærlighed, omhu og opmærksomhed.
Vores fantastiske Team Happiness står altid klar til at hjælpe dig med spørgsmål. Den hurtigste måde at kontakte os på er via Chatbotten i appen eller på vores hjemmeside. Du kan også nå os via E-mail, Facebook eller Instagram 💌
Nysgerrig? Læs mere på vores hjemmeside og oplev Goodiebox-universet.
Artillerivej 86, 2300, København S, Dania
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Jeg kunne godt lig mange af de ting der var i serumen er super lækker og dagcremen er også super lækker. Den type jeg fik til håret synes jeg ik så godt om jeg har prøvet den et par gange men synes mit hår bliver voldsomt fedtet det lidt trist. Maskeren kan jeg ik bruge jeg er bedst til de store børster men eller en dejlig overaskelse og jeg glæder mig til næste gang.

Odpowiedź od Goodiebox Danmark
Produkter er gode og det hele virker til at fungere.

Odpowiedź od Goodiebox Danmark
Jeg er blevet rigtig glad for min velkomstgave, det er noget som jeg er blevet rigtig glad for.

Odpowiedź od Goodiebox Danmark
Jeg er lige begyndt at abonnere så har kun modtaget en box. Så ud fra den ene oplevelse: Det tog lidt lang tid fra bestilling til levering men det har I også pænt beskrevet på jeres side,

Odpowiedź od Goodiebox Danmark
Lækre produkter men synes leveringstiden er meget lang men ellers fuldstændig fantastisk

Odpowiedź od Goodiebox Danmark
The product did not arrive at my home even though I paid for it, and the eye shadow also arrived broken.

Odpowiedź od Goodiebox Danmark
Alle produkterne er så gode og dufter godt. Og jeg er glad for dem at bruge

Odpowiedź od Goodiebox Danmark
Jeg er meget ked af ændring af levering til Postnord, med DAO kunne jeg om morgenen hente min pakke på dørmåtten. Nu skal jeg til pakke shoppen, jeg prøvede at ændre i Postnord appen til at de måtte lægge den foran min dør, og fik den sædvanlige besked med billede af opgangens dør " Vi har prøvet at levere din pakke". Overvejer af afbestille mine boxe, som jeg ellers er glad for.
Jeg har været i Postnord appen og sikret mig at jeg er tilmeldt flex aflevering, og så ser jeg om det hjælper, tak for jeres søde svar, det kræver 1 stjerne mere.

Odpowiedź od Goodiebox Danmark
Efter de har ændret levering til PostNord så får man aldrig sin pakke leveret til døren mere :( det fik man altid før, ligemeget om man var hjemme eller ej. Det var så hyggeligt at vågne og ha en pakke udenfor døren.
Nu er det virkelig nederen at skal hente i pakkeshop (som også ligger flere kilometer væk fra min bopæl)
Øv øv til den nedgradering.

Odpowiedź od Goodiebox Danmark
Mange spændende produkter og jeg kunne bruge dem allesammen.

Odpowiedź od Goodiebox Danmark
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.