Banner for Goodiebox Danmark

Goodiebox Danmark Recenzje 4367

Wynik TrustScore: 4 na 5

3,9

Oceniono na 3 z 5

Jeg kunne godt lig mange af de ting der var i serumen er super lækker og dagcremen er også super lækker. Den type jeg fik til håret synes jeg ik så godt om jeg har prøvet den et par gange men synes mi... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg bestilte en mors dags gave. Jeg valgte selv de produkter der skulle i, hvilket jeg synes var super. Jeg bestilte levering til min mors adresse og den kom hurtigt frem. Kun havde det været bedre,... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

Jeg er meget ked af ændring af levering til Postnord, med DAO kunne jeg om morgenen hente min pakke på dørmåtten. Nu skal jeg til pakke shoppen, jeg prøvede at ændre i Postnord appen til at de måtte... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Et produkt var gået i stykker i fragten og smurt ud over de øvrige produkter. Jeg har henvendt mig til firmaet for at blive kompenseret, men hører intet tilbage. Man kan ikke komme i kontakt med dem.... Zobacz więcej

1. Kosmetyki

O Goodiebox Danmark

Napisane przez firmę

Goodiebox har som mission at inspirere kvinder verden over til at tage tid til sig selv – helt uden dårlig samvittighed. Vi bryder med den kultur, der får kvinder til konstant at undskylde, og siger: sorry not sorry! 🔥

Med Goodiebox modtager du hver måned en nøje sammensat samling af beauty-produkter, der vil overraske og begejstre dig.

Hver boks er fyldt med ekstraordinære produkter, som du kan opdage, prøve og elske 🌟 Vi præsenterer de nyeste trends og mest populære brands inden for beauty-industrien 💄💋 og sammensætter hver boks med stor kærlighed, omhu og opmærksomhed.

Vores fantastiske Team Happiness står altid klar til at hjælpe dig med spørgsmål. Den hurtigste måde at kontakte os på er via Chatbotten i appen eller på vores hjemmeside. Du kan også nå os via E-mail, Facebook eller Instagram 💌

Nysgerrig? Læs mere på vores hjemmeside og oplev Goodiebox-universet.

3,9

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Altid gode produkter

8 kwietnia 2026

Odpowiedź od Goodiebox Danmark

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! 🌸 Det gør os utrolig glade at høre, at du altid er tilfreds med produkterne i vores bokse. Det er lige præcis det, vi stræber efter!

Oceniono na 4 z 5

Dårlig oplevelse ang. levering og penge retur

**Rettelse**
Er efterfølgende blevet kontaktet af Goodiebox teamet, som har hjulpet mig med nedenstående problem. Jeg har modtaget goodieboxen på den korrekte adresse uden ydeligere betaling. Produkterne var som altid rigtig lækre😊

Da jeg tilmeldte mig Goodiebox igen efter et par års pause, sørgede jeg samtidig for at opdatere min adresse. Desværre blev ændringen af en eller anden grund ikke registreret, og min Goodiebox blev derfor sendt til en forkert adresse.
Det er frustrerende, at svartiden på henvendelser er forholdsvis lang, og endnu mere ærgerligt, at jeg nu enten skal betale for at få pakken returneret eller over 100 kr. for at få den gensendt til den korrekte adresse.
Det oplever jeg som en utilfredsstillende service. Jeg har derfor valgt at afmelde mit abonnement igen, da jeg ikke ønsker at risikere yderligere ekstraomkostninger. Det er virkelig ærgerligt, da jeg ellers havde glædet mig til igen at modtage deres lækre produkter.

10 kwietnia 2026

Odpowiedź od Goodiebox Danmark

Tusind tak fordi du tog dig tid til at opdatere din anmeldelse og for de 4 stjerner! 🫶

Vi er virkelig glade for, at vi kunne vende din oplevelse og sikre, at du modtog dine lækre produkter uden ekstra omkostninger. Vi er kede af den oprindelige frustration med adressen og ventetiden; din feedback hjælper os med at forbedre både vores svartid og vores systemer ⏲️💖

Vi har fuld forståelse for din beslutning om at holde en pause, men vid at vores dør altid står åben, når du igen er klar til mere selvforkælelse. Rigtig god fornøjelse med produkterne! 🧖‍♀️

Oceniono na 1 z 5

De er umulige at kontakte

De er umulige at kontakte. Giver ikke penge retur, på trods af at de har modtaget boxen for 1 mdr siden. Kommer aldrig til at købe noget der igen.

17 kwietnia 2026

Odpowiedź od Goodiebox Danmark

Mange tak for din feedback. Vi er kede af at høre om din frustration, da vi altid ønsker at hjælpe vores medlemmer hurtigst muligt. 🌸

Vi kan dog se i vores system, at vi besvarede din henvendelse d. 19. marts (under et døgn efter du kontaktede os) med et løsningsforslag angående din refundering. Vi har desværre ikke modtaget et svar fra dig endnu, hvilket er årsagen til, at sagen ikke er afsluttet. ✨

Vi har netop sendt dig en opfølgende mail, så vi kan få løst dette med det samme. Tjek meget gerne dit spamfilter, hvis du ikke kan se den i din indbakke. 📦

Oceniono na 1 z 5

Ingen mulighed for kontakt

For nogle år siden var det faste dage hvor man modtog sin Goodiebox, man kunne ringe til dem, hvis noget gik galt og de svarede meget hurtigt på ens henvendelser. Nu er det ustabil levering, de har fjernet muligheden for at kontakte dem telefonisk, og ens skriftlige henvendelser bliver sjældent besvaret. Jeg har skrevet og skrevet til dem, men de svarer ikke. Nogle af boksene er fine nok, men det skaber utryghed at man ikke kan få kontakt til dem, hvis noget går galt. Tonen på deres respons er total uafstemt og overdrevet proaktivt selvom man klager, og det virker total kunstigt. Goodiebox har desværre ændret sig drastigt hvad angår deres kundeservice og hjælp, og det er kun i den dårlige retning desværre. Af den grund tænker jeg snart at afmelde mit abonnement.

17 kwietnia 2026

Odpowiedź od Goodiebox Danmark

Vi er oprigtigt ked af at høre, at du har det sådan, da det aldrig er vores hensigt at virke "kunstige" eller utilgængelige. 😔 Vi vil meget gerne kigge nærmere på dine specifikke henvendelser, men da vi ikke har din e-mailadresse, kan vi desværre ikke spore vores tidligere korrespondance med dig. Vi har anmodet om den via Trustpilot, så vi håber, at vi modtager den snart, så vi kan undersøge sagen nærmere!

Selvom vi ikke længere tilbyder telefonsupport, er vores Team Happiness i højeste grad aktive og hjælper hver dag vores medlemmer via Live Chat, "the Chatty One" og chats på de sociale medier. Vi stræber altid efter en venlig tone, men vi hører, hvad du siger – det skal føles ægte.

Hvad angår levering, arbejder vi hårdt på at forbedre processen, selvom vi ofte er afhængige af eksterne fragtfirmaer i de sidste led. Kontakt os endelig, så et rigtigt menneske kan hjælpe dig direkte, eller del din e-mailadresse med os, så Team Happiness kan række ud til dig! 💌

Oceniono na 5 z 5

Jeg elsker at få min goodiebox hver…

Jeg elsker at få min goodiebox hver måned, og får samtidig også den med makeup i 🩷 dejlig med selv forkælelse... men jeg kun godt ønske, at der kom flere ansigt creme uden alt for meget parfume i. 🙏🌸🩷

16 kwietnia 2026

Odpowiedź od Goodiebox Danmark

Hvor er det bare skønt at høre, at du nyder både din månedlige boks og din Makeup boks 😍 Der er intet som en dobbelt dosis selvforkælelse. Tusind tak for dit ønske om flere ansigtscremer uden for meget parfume – vi tager dine input med videre til vores Team Happiness og produktteam, når vi sammensætter fremtidige bokse.

Vi ønsker, at din "me-time" skal være lige så behagelig, som den er luksuriøs! ✨🔝

Fantastisk koncept

Fantastisk koncept. Man får prøvet nye produkter som emmer af luksus 🩷

Odpowiedź od Goodiebox Danmark

Tusind tak for de 5 stjerner! 🌟 Vi er så glade for, at du er vild med konceptet og den følelse af luksus, der følger med hver levering. Rigtig god fornøjelse med dine nye favoritter 💎

Oceniono na 4 z 5

God oplevelse af produkterne.

God oplevelse af produkterne.
Flot indpakning.

Odpowiedź od Goodiebox Danmark

Mange tak 🙏 Hvor er det dejligt at høre, at både indpakningen og produkterne levede op til dine forventninger. Vi stræber altid efter at gøre hele oplevelsen perfekt, og vi sætter stor pris på din fine feedback! 🌸

Der var en fin kasse.

Tak for din anmeldelse 🎁♥️

Vi er glade for, at du kunne lide selve din boks – vi gør os umage med designet, så det føles som en rigtig gave til dig selv. Vi håber, at indholdet i den bringer dig mindst lige så meget glæde!

Oceniono na 5 z 5

Nemt og let både at bestille og modtage…

Nemt og let både at bestille og modtage sin pakke

Odpowiedź od Goodiebox Danmark

Det er vi virkelig glade for at høre 🚚 Vores mål er at gøre vejen til din "mig-tid" så let og stressfri som muligt. Tusind tak for de 5 stjerner og for at fremhæve, hvor nemt det er at få fingrene i lidt selvforkælelse!

Jeg fik min første Goodiebox

Jeg fik min første Goodiebox, jeg er meget glad for produkterne.

5 kwietnia 2026

Odpowiedź od Goodiebox Danmark

Velkommen til fællesskabet! 💖 Det er en ære at få lov til at være en del af din allerførste unboxing. Hvor er det dejligt at høre, at produkterne faldt i god jord – vi glæder os til at sende mange flere glade overraskelser hjem til dig 🥂

Oceniono na 5 z 5

Fordi at jeg kunne bruge alle tingene…

Fordi at jeg kunne bruge alle tingene der har i den

31 marca 2026

Odpowiedź od Goodiebox Danmark

Det er lige præcis det, vi drømmer om! 🎯 Vi lægger meget energi i at sammensætte en boks, der passer ind i din hverdag, så det gør os utrolig glade at høre, at alt kan bruges. Rigtig god fornøjelse med dem alle ❤️

Selvforkælelse

Selvforkælelse med overraskelser og luksus.
Så smart en måde at afprøve og opdage nye produkter.

12 kwietnia 2026

Odpowiedź od Goodiebox Danmark

Du rammer hovedet på sømmet! 🧘‍♀️ Goodiebox handler netop om det strejf af luksus og glæden ved at gå på opdagelse. Vi er så glade for, at du nyder din selvforkælelse og finder nye favoritter undervejs. 💎

Så lækre produkter og elsker appen

Så lækre produkter og elsker appen

10 kwietnia 2026

Odpowiedź od Goodiebox Danmark

Dobbelt glæde 📱🥰 Hvor er det skønt, at du både er vild med de fysiske produkter og vores digitale univers. Vi har lagt mange kræfter i at gøre appen til et smukt sted for din beauty-rejse, så tak for de søde ord!

Odpowiedź od Goodiebox Danmark

Tusind tak for de 4 stjerner! 🌟 Det glæder os, at du synes tingene i din boks var spændende. Vi elsker at gå på jagt efter de unikke produkter, der kan give hverdagen et lille pift. Vi håber, at den næste bliver en ægte 5-stjernet overraskelse 🚀

Oceniono na 5 z 5

Elsker alle de produkter man får

Elsker alle de produkter man får, alt kan bruges hver eneste gang ❤️

Odpowiedź od Goodiebox Danmark

Det her varmer vores hjerter! ❤️ At vide, at vores produkter bliver en fast del af din rutine, er den bedste feedback, vi kan få. Tak for din støtte og for at lade os være en del af dit skønhedsritual 🥹

Føler mig forkælet

Det er første gang jeg lige har modtaget en Påske edition og den var rigtig fin og lækker. Gode ting i og det var nemt at vælge måned pakken fra da den skulle komme et par dage efter. Det foreslog firmaet selv var praktisk så jeg ikke fik for meget på en gang. 🫶🏻

28 marca 2026

Odpowiedź od Goodiebox Danmark

Hvor er det dejligt at høre, at du følte dig forkælet! 🐣✨ Det glæder os utrolig meget, at påske-editionen faldt i god jord. Vi forsøger altid at være så praktiske som muligt med planlægningen, så du kan nyde dine produkter i dit eget tempo uden at føle dig overvældet. Tusind tak for de 4 stjerner og for at dele din skønne oplevelse med os 💕

Good

Good
Tak for day

Hav en skøn dag! 🌸

Kort og godt – det elsker vi! Tusind tak fordi vi må være en del af din dag.

Jeg elsker jeres produkter

Jeg elsker jeres produkter.
De er fantastiske.

3 marca 2026

Odpowiedź od Goodiebox Danmark

Det her gør os bare så glade. 💕 Vi lægger utrolig meget hjerte i at samarbejde med de bedste brands for at give dig det bedste fra skønhedsverdenen, så det betyder alt, at du synes produkterne er fantastiske. Fortsæt med at stråle! ✨

Fed box med lækre

Fed box med lækre, brugbare sager 🤩

28 marca 2026

Odpowiedź od Goodiebox Danmark

Hvor er det fedt at høre, at du er vild med indholdet! Vores mål er altid at finde den perfekte balance mellem luksus af høj kvalitet og produkter, som man rent faktisk får brugt i hverdagen. Tak for de 5 stjerner og din boks-kærlighed 💫

Oceniono na 5 z 5

Dejligt humør og god forklaring ❤️

8 kwietnia 2026

Odpowiedź od Goodiebox Danmark

Denne anmeldelse varmer virkelig vores hjerter 🥹

Vi stræber efter at bringe lidt ekstra solskin og klarhed ind i din dag, og det er fantastisk at vide, at vores gode energi er nået hele vejen frem til dig. Tak for de 5 stjerner og for at være en skøn del af vores community! 💌

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej