Virkelig god oplevelse med dette firma. Hurtig og venlig kundeservice. Selvom jeg oplevede kø til nogle af de store sæt, så har ventetiden for mig aldrig været ret lang (et par dage). Jeg har dog og... Zobacz więcej
Abonnement, gavekort, udlån af sæt, forsendelse og pakning af sæt, sættenes tilstand er alt sammen ganske fint. De virker til at have rigtig travlt, og har ikke besvaret mine mails - hvilket for mig... Zobacz więcej
Genialt koncept for os der ikke har plads til sættene efter de er bygget .. Ingenting mangler i sættene, de er fint sorteret og leveringen fungerer fantastisk. (Måske en feature kunne være at mo... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
BygOgByt er et fuldstændig genialt koncept. Alle jeg pitcher konceptet for, siger nærmest i kor "WOW, det er en god idé. Hvad koster det?!". Det her med at få muligheden for at bygge sine drømm... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Napisane przez firmę
Bygogbyt er din mulighed for, via et abonnement, at låne dine drømme LEGO® modeller i vores store bibliotek fyldt med spændende LEGO®.
Bygmarken 14, 5492, Vissenbjerg, Dania
- info@bygogbyt.dk
- bygogbyt.dk
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Inni użytkownicy przeglądali również
Bedste fødselsdags gave!
Fik et abonnement i fødselsdagsgave, og har nu bygget Tower Bridge. Fantastisk løsning for at få lov til at bygge de store sæt uden at fruen bliver frustreret over alle de LEGO sæt over det hele.
Fungerer fint med bestilling, forsendelse og afhentning.
Der er et rimelig stort sortiment, og selv om der en tendens til at de største modeller er udlånt, så kan man skrive sig op i kø til to sæt.
Sættet kom farvesorteret i store IKEA ZIP-lock poser, og det fungerede fint. Klart at et sæt med mange ensfarvede brikker giver lidt ekstra søgning efter den rette brik under bygningen end ved et helt nyt sæt, men man kan også vælge at bestille sættet nummer-sorteret. Det er dog mere besværligt ved adskillelsen, da man så også skal sortere tilbage til de rigtige numre.
Hvis en brik mangler kan man kontakte Byg og Byt for enten at få eftersendt en brik og/eller bare notificere dem, at der mangler én, som de så kan fylde sættet med inden næste udsendelse.
Alt i alt en varm anbefaling for fx en fødselsdagsgave til LEGO entusiasten som ikke bor i et palæ... :-D

Fantastisk
Helt perfekt hvis man elsker at samle Lego, men ikke har pengene til at købe mange sæt

Odpowiedź od Byg og Byt
Byg og byt er fantastisk
Byg og byt er fantastisk. Det samler vores lille familie om noget vi kan lave sammen.
God og hurtig kundeservice. Rigtig fedt at man kan få lov til at komme og aflevere / hente sættene personligt.
Vi er nu i gang med vores andet sæt, og er helt sikre på at vi kommer til at bygge mange af jeres sæt i fremtiden 👍

Odpowiedź od Byg og Byt
Jeg syntes at det er et rigtig god måde…
Jeg syntes at det er et rigtig god måde at ffå sin Lego lyst styret. Et lille problem er der ikke er to sæt af hver et nummer sorteret og en farvesorteret.

Glædelig jul!
Fantastisk koncept, som bidrager til en masse hyggelige timer 🎅

Fantastisk ide.
Fantastisk ide.. min knægt og jeg elsker at have mulighed for at bygge alle de store sæt, som man ellers ikke selv ville købe.. kan varmt anbefales!

Glædelig Jul ☃️🎅🤶
Glædelig Jul ☃️🎅🤶
Og tak fordi i altid gør mig så glad med jeres Legosæt 😊👍

Glædelig jul!
En super ide i stadig fremdrift. Har selv haft glæden af at bygge Træhuset, Ecto-1 og Disney slottet sammen med mit barnebarn.

Odpowiedź od Byg og Byt
Super godt koncept og god kundeservice
Generelt super fint koncept med god kundeservice! Jeg har dog oplevet lidt problemer med lang leveringstid (har ventet over en uge på et sæt derfra i denne uge - og det er stadig ikke kommet frem), hvilket jo er lidt ærgerligt, når det er på abonnement. Ellers har jeg ikke noget at sætte en finger på 😊 Varme julehilsner hilsen herfra 🎁🌲

Fantastik ide
Fantastik ide.
Vores knægt (og far) er vilde med et nyt stort Lego-sæt hver anden uge! Vi bruger ca. 3-5 dage på at bygge og 2-3 dag på at lege.
Herefter glæder vi os bare til der kommer et nyt sæt med posten;-)
Alt virker bare super. Fra bestilling til levering!!!
Kan klart anbefaledes, hvis man er træt af Lego-sæt der samler støv i børneværelset;-)

Odpowiedź od Byg og Byt
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.