Virkelig god oplevelse med dette firma. Hurtig og venlig kundeservice. Selvom jeg oplevede kø til nogle af de store sæt, så har ventetiden for mig aldrig været ret lang (et par dage). Jeg har dog og... Zobacz więcej
Abonnement, gavekort, udlån af sæt, forsendelse og pakning af sæt, sættenes tilstand er alt sammen ganske fint. De virker til at have rigtig travlt, og har ikke besvaret mine mails - hvilket for mig... Zobacz więcej
Genialt koncept for os der ikke har plads til sættene efter de er bygget .. Ingenting mangler i sættene, de er fint sorteret og leveringen fungerer fantastisk. (Måske en feature kunne være at mo... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
BygOgByt er et fuldstændig genialt koncept. Alle jeg pitcher konceptet for, siger nærmest i kor "WOW, det er en god idé. Hvad koster det?!". Det her med at få muligheden for at bygge sine drømm... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Napisane przez firmę
Bygogbyt er din mulighed for, via et abonnement, at låne dine drømme LEGO® modeller i vores store bibliotek fyldt med spændende LEGO®.
Bygmarken 14, 5492, Vissenbjerg, Dania
- info@bygogbyt.dk
- bygogbyt.dk
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Inni użytkownicy przeglądali również
Det er lige noget for mig
Det er lige noget for mig, der elsker at bygge.
Også er servicen super

Fantastisk koncept
Fantastisk koncept. Folkene bag er så hjælpsomme med hjælp til bookning og andre spørgsmål omkring abonnementer.

Odpowiedź od Byg og Byt
Det er en super god koncept
Det er en super god koncept, da mange gerne vil bygge, men ved egentlig ikke hvad de skal med det bagefter-

Super god ide.
Super nemt og lige til, god service, og er der noget der mangler sendes det hurtigst muligt. Kan klart anbefales og virkelig skønt man kan slippe for at betale dyre domme for Lego æsker som man alligevel nok kun får bygget en gang.

Odpowiedź od Byg og Byt
Byg og Byt og er et super koncept
Byg og Byt og er et super koncept - især her i coronatid hvor vi har behov for aktiviteter herhjemme. Det er nemt og vi behøver ikke gå ud at købe dyre sæt, som bygges en gang og derefter står til "pynt". Glæden for lego er blomstret op igen.

Fantastisk hjemmeside
Konceptet er genialt, og servicen er i top. Jeg glæder mig til næste byggeoplevelse som er på vej :-)

Genialt koncept
Genialt koncept.
Mange timers sjov for hele familien, og vi er overraskede over hvor godt det hele virker.

Odpowiedź od Byg og Byt
Sættet (NASA Saturn V raket) ankom…
Sættet (NASA Saturn V raket) ankom hurtigt og vi har haft det så sjovt med at bygge det. Ny nyder vi den samlede model lidt, inden den skal skilles ad og sendes tilbage. Vi glæder os allerede til det nye sæt vi skal samle. Så er det bare at beslutte sig! :)

Odpowiedź od Byg og Byt
Stor ros ikke kun til Byg og Byt men…
Stor ros ikke kun til Byg og Byt men også deres kunder. Det virker som om at folk er lige så passioneret som jeg over de store Lego modeller og passer på og behandler modellerne med omhu. Har modtaget to store modeller ud og alt var i fineste orden og alle dele var der

Super sjov ide
Super sjov ide, rigtig god kundeservice, hurtige til og hjælpe hvis der mangler en brik 😊 det eneste vi har været lidt irriteret over så var det når det er opdelt i farver i poserne og ikke efter nummer på poserne, ellers rigtig sjovt 😊

Nemt og gå til
Nemt og gå til, god kundeservice og hurtig levering.
Den eneste ting skulle være, at de måske skulle have lidt flere sæt af dem der er udlejet konstant.

Odpowiedź od Byg og Byt
Super god service fra Anders og…
Super god service fra Anders og forståelse for min søns udfordringer og ikke mindst levering ved døren.

Odpowiedź od Byg og Byt
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.