Oceniono na 5 z 5

Det er en nem og billig måde at bygge med Lego, hvis man samtidig ikke har interesse i at have tingene stående fremme efter de er blevet samlet. De har et bredt udvalg i Lego tech, arkitektur mm. Og... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Abonnement, gavekort, udlån af sæt, forsendelse og pakning af sæt, sættenes tilstand er alt sammen ganske fint. De virker til at have rigtig travlt, og har ikke besvaret mine mails - hvilket for mig... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Virkelig god oplevelse med dette firma. Hurtig og venlig kundeservice. Selvom jeg oplevede kø til nogle af de store sæt, så har ventetiden for mig aldrig været ret lang (et par dage). Jeg har dog og... Zobacz więcej

1. Sklep hobbystyczny
  2. Sklep z zabawkami dla dzieci

Napisane przez firmę

Bygogbyt er din mulighed for, via et abonnement, at låne dine drømme LEGO® modeller i vores store bibliotek fyldt med spændende LEGO®.

4,7

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Super concept

Super concept, sjovt at komme tilbage i tiden. Dog var det noget anderledes at lege med Lego, i mine unge dage.
Men det her er Super godt, man kommer virkelig på prøve, med sine færdigheder.
Og så er i hurtig med levering af det man bestiller. Stor ros til jer.

11 lutego 2026
Oceniono na 4 z 5

Overordnet oplevelse

De virker til at have rigtig travlt, og har ikke besvaret mine mails - hvilket for mig betyder at der mangler nogle ressourcer til kundeservice. Det er også derfor de får 4 og ikke 5 stjerner.

22 lutego 2026
Opinia niezależna
Oceniono na 5 z 5

Det er super nemt og man får mulighed…

Det er super nemt og man får mulighed for at bygge en masse sæt som enten er meget dyre eller måske ikke længere er i salg. Hvis man ikke har behov for at have det stående fremme når det er bygget, men blot ønsker mange byggetimer, så fungerer det her koncept helt fantastisk👍

28 grudnia 2025
Oceniono na 5 z 5

Fantastisk mulighed for at bygge de…

Fantastisk mulighed for at bygge de lego sæt, som man bare aldrig selv kommer til at eje!
Det fungerer virkelig godt, og det er nemt at få direkte kontakt til bygogbyt, hvis man har spørgsmål, forslag osv.

25 grudnia 2025

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej