Det er en nem og billig måde at bygge med Lego, hvis man samtidig ikke har interesse i at have tingene stående fremme efter de er blevet samlet. De har et bredt udvalg i Lego tech, arkitektur mm. Og... Zobacz więcej
Abonnement, gavekort, udlån af sæt, forsendelse og pakning af sæt, sættenes tilstand er alt sammen ganske fint. De virker til at have rigtig travlt, og har ikke besvaret mine mails - hvilket for mig... Zobacz więcej
Det er super nemt og man får mulighed for at bygge en masse sæt som enten er meget dyre eller måske ikke længere er i salg. Hvis man ikke har behov for at have det stående fremme når det er bygget, me... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Bygogbyt er din mulighed for, via et abonnement, at låne dine drømme LEGO® modeller i vores store bibliotek fyldt med spændende LEGO®.
Bygmarken 14, 5492, Vissenbjerg, Dania
- info@bygogbyt.dk
- bygogbyt.dk
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Inni użytkownicy przeglądali również
Det kommer til tiden og nemt aflevere…
Det kommer til tiden og nemt aflevere lego sætte igen
Genialt koncept
Jeg er kæmpe fan af Byg og Byt! For det giver en unik mulighed for at bygge de store sæt jeg ellers aldrig ville komme i nærheden af. Og jeg kan lide selve byggeoplevelsen og har ikke brug for at have det stående og fylde bagefter.
Jeg har nu over 2 måneder bygget 2 sæt med en samlet nypris på 7000 kr (!), det ville jeg aldrig selv have brugt på Lego.
Jeg var spændt på om der ville mangle klodser, men der har kun manglet 3 stk ud af i alt 7747 :-)
En ulempe er at de sæt man vil låne kan være lånt ud til andre, men heldigvis kan man komme på venteliste.
Nemt at komme igang, uden bøvl
Nemt at komme igang med både abb. bestilling og levering af byggesæt. gennemskueligt system, godt varieret udvalg af byggesæt.
Fedt koncept
Fedt koncept.
Mig og min søn elsker det og sparer penge på at købe Lego, som vi kun bygger et par gange.
Stort udvalg, nemt at bestille, hurtig levering, nem guide til at komme igang og til at indmelde evt. manglende dele, nemt at sende retur.
Kun tilfredshed herfra.
Det fungerer
Fantastisk udvalg og klimavenlig…
Fantastisk udvalg og klimavenlig lego-udvekslingsservice. Genialt koncept.
Min datter er meget begejstret
Min datter er meget begejstret for at bygge og bytte Lego. Vi har kun hentet selv men det har fungeret fint.
Som farveblind mangler der sæt
Jeg har været medlem i 5 måneder og jeg overvejer at opsige abonnementet da jeg som farveblind virkelig har et meget begrænset udvalg af interessante byg, som ikke er farvesorteret eller lånt ud. Det virker til at der virkelig mangler sæt ift antal af kunder. Det burde være muligt at droppe farvesorteret sæt som et koncept da alle sæt starter med at være nummersorteret så der var flere sæt tilgængelige. De 2 stjerner er fordi at konceptet fungerer upåklageligt og der er hurtig ekspedition.

Odpowiedź od Byg og Byt
Det går så hurtig med at få det.
Når man har bestilt en vare, så går der ikke lang tid før det er hos en.
PS. Denne gang gik der 8 dage før man fik det. Bring sover....
Smart at kunne bygge nogle store sæt
Smart at kunne bygge nogle store sæt, som man ikke har plads til.
Jeg elsker det
Jeg elsker det. Glæden ved at bygge Lego uden de store omkostninger som køb af Lego har. Og super hurtig service når man bestiller et sæt.
Det er en genial måde at kunne vælge…
Det er en genial måde at kunne vælge mellem hundredevis af (store, dyre) sæt, oven i købet uden at skulle opbevare dem, når de er samlede.
Forsendelsen er som regel fremme efter to dage, og returprocessen er problemfri via pakkeshoppen.
What a great idea!
What a great service! We are currently enjoying our first build. Ordering and delivery was easy. Love the shipping box it comes in!
God førstegangsoplevelse
Virkelig rart at Bygogbyt svarer hurtigt på henvendelser og yder god service.
Fantastisk koncept
Virkelig god oplevelse med dette firma. Hurtig og venlig kundeservice. Selvom jeg oplevede kø til nogle af de store sæt, så har ventetiden for mig aldrig været ret lang (et par dage). Jeg har dog også været fleksibel med om jeg modtog farvesorteret eller nummersorteret sæt. Godt udvalg af forskellige legosæt
Genialt koncept, så man ikke behøver købe alle de sæt man ønsker at bygge én gang
Mega godt koncept 🤗
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.