Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Bijna 2 jaar geleden een bon kado gekregen voor 1 overnachting voor 2 personen. Inmiddels zijn veel hotels niet meer aangesloten, in veel gebieden zelfs geen enkel hotel aanwezig, en is de bon in bij... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Bongo bon gekregen als cadeau, geldig tot 2029 kon niet geactiveerd worden, mail gestuurd via AI assistente met nummer en volgens AI was het een geldige bongobon maar herkende fout niet en gaan me mai... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Bonjour, Je suis assez surpris de la rigidité du service client Bongo. Mon chèque cadeau est expiré depuis seulement 2 jours, et malgré plusieurs démarches, aucune solution n’a été proposée, même... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Gestion de la clientèle nulle. Au moment de payer, le chèque Bongo ne fonctionnait pas alors qu’il était bien actif sur l’application. Résultat : j’ai dû payer de ma poche. Depuis 2 mois, aucune sol... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

2 gwiazdki
1 gwiazdka

Jak firma korzysta z Trustpilot

Waardeloos

In een woord, waardeloos!
Bon gekregen maar niets passends gevonden. Op het verkoop deel van hun site gekeken en zag daar tussen Gastronomisch weekend weg wel wat leuks. us bijbetaald. Verrassing dat kost geld.
Dan naar het boekingsdeel van de site. En dan blijkt de betreffende locatie in het geheel niet beschikbaar.
En dat niet een keer, maar ongeveer bij alles wat je probeerd.

7 sierpnia 2024
Oceniono na 1 z 5

Je wordt belazerd waar je bij staat

De ervaring zelf heb ik nog niet genoten maar omdat de geldigheidsduur bijna verlopen was, moest ik de bon omruilen.
Ze zeggen dat dat gratis is maar dat is niet zo, je moet er € 25 voor betalen. Verder bieden ze (in gedrukte tekst!) aan om je dan gratis een geüpdate versie te verstrekken maar ook dat maken ze niet waar want bij afrekenen moet je ook daar de meerkosten van betalen.
Prima overigens als je dat als organisatie meldt maar ze schrijven dat het gratis is om vervolgens wel de meerkosten in rekening te brengen.
Contact met hun klantenservice haalt niets uit, die herhalen alleen het standpunt dat je de meerkosten moet betalen, ook al schrijven ze dat dat niet zo is.

Mijn advies: neem een bon van een andere aanbieder

10 lipca 2024
Oceniono na 1 z 5

Weinig keuze en reserveren niet vlot

Sinds 2019 is het aanbod enorm gezakt. 50 keer dezelfde lokatie om te boeken en vol andere bonnen om een vals gevoel van veel keuze te geven.

Vaak moet je nog bijbetalen omdat er voor de bepaalde bongo bon niets beschikbaar is in de buurt of niets interessants.

Een keuze maken lukt vervolgens ook niet vlot omdat het niet correct werkt. Meermaals hetzelfde moeten doen in de hoop dat het correct werkt.

7 lipca 2024

Tip !!!

Tip, NIET in zee gaan met dit bedrijf! !! Je krijgt een bon met 2 overnachtingen / 2 x ontbijt en 1 diner.
Je ziet 12 hotels waar je uit kunt kiezen. En dan ineens betaal je euro 70,00 meer op je creditkaart.
Daar aangekomen blijkt er ook geen diner in te zitten.
Toen ik Bongo belde hierover werd mijn klacht niet serieus genomen en werd de verbinding door de medewerker tijdens het gesprek verbroken!
Conclusie: ik zou deze bon niet cadeau aan je dierbaren !!!

1 lipca 2024

Vraie Arnaque Bongo

Vraie Arnaque. Aucun des séjours indiqués n'existent.
J'avais reçu un bongo de 69.90 € échangé finalement pour 1 séjour en Champagne avec supplément de 75.00 Euros. Il n'y aucun hôtel à ce tarif en Champagne. De plus il est impossible de réserver à cause des jeux olympiques (cet avis est affiché même pour des séjours en septembre 2024 !)
Afin d'en finir j'ai échangé pour 10 € supplémentaire pour 6 bouteille de vin qui vont me revenir à 29.06 € la bouteille pour probablement une piquette.
Il devrait changer de nom et s'appeler GOGO.

16 czerwca 2024

Waardeloze BONGO bon

Waardeloze bon die Bongo bon.
Bijna nergens in te leveren dus zonde van het geld deze bon.
Met veel goede bedoelingen aan mij kado gegeven maar helaas blijkt dit nu waardeloos.
NOOIT kado geven deze troep !!!

27 maja 2024

Une arnaque totale!!!

Une arnaque totale!!!! Mensonger, il faut les reporter au service des fraudes.
Un bon de 125 euros reçu pour un repas pour 2 inutilisable, avec des partenaires gastonomiques qui ne souhaitent plus travailler avec Bongo ou sont fermés...
A dénoncer et à fuir. Quand vous souhaitez faire un cadeau, faites -le directement auprès du commerçant de votre choix au lieu d'engraisser les voleurs. Colère!!!

15 maja 2024

C'est une totale arnaque

C'est une totale arnaque. J'ai reçu un bongo trois jours d'évasion gastronomique. Pratiquement tous les endroits indiqués dans le livret ne sont pas repris sur le site quand on veut réserver. La personne qui m'a offert ce bongo a payé 327 euros et je ne sais rien en faire, même en payant des suppléments, pour des expériences qui ne valent pas ce prix. C'est scandaleux

29 marca 2024

Waardeloos zo een Bongo bon

4 keer bongo gewisseld online. Tot we dachten ja deze is leuk, 4 daags verblijf Mercure hotel aan de belgische kust deze zomer !
Maar nee hoor na het boeken van deze bongo, NIETS vrij tijdens de zomer ! Bongo krijgt als laatst voorrang bij het boeken blijkbaar.... Dus een upgrade van 50euro waar we helemaal niets mee zijn ! Terug ruilen dus... en zo blijf je bezig en blijf je geld in deze nutteloze Bongo steken ! Volgende keer dat ze mij een Bongo geven mogen ze hem houden !

21 marca 2024

Pure oplichterij

Pure oplichterij. 2 keer omgeruild maar moest telkens hoger bedrag geven. Dan blijkt hotel niet beschikbaar. Of een hotel beschikbaar is zie je pas als je al omgeruild hebt. Daarna blijkt dat alles met lager bedrag niet meer te kiezen is. Dat deze zwendel nog toegelaten is in België is me een raadsel.

16 grudnia 2023

weinig klandizie

Te laat, vervaldatum voorbij? Tja bij Bongo zit er weinig rek of coulance in🙃. Nu maar bij het oud-papier.
Gewoon je geld kwijt.
Koop of sluit je NIET aan bij deze organisatie.

3 listopada 2023
Oceniono na 1 z 5

Pas op voor de bongowaardebon

Pas op voor de bongowaardebon! Hierover is weinig tot geen info te vinden van de voorwaarden.

Wanneer wij onze waardebon wouden omwisselen merkten we dat deze ongeveer een maand over tijd was. Aangezien we deze online niet konden verlengen, namen we contact op met de klantendienst. Zij wisten ons te zeggen dat anders dan een bon, de waardebon niet verlengd kan worden.

Met andere woorden wij zijn gewoon ons geld kwijt. Zonde als je weet dat als we de waardebon een maand eerder hadden omgewisseld, we een bon gehad zouden hebben die nog jaren geldig was.

De klantendienst wou ons ook op geen enkele manier verder helpen.. wij vroegen ook niet om ons geld terug te storten, we vroegen gewoon of we alsnog de waardebon konden omzetten in een belevenis.. maar dat blijkt onmogelijk. Verder werden we ook totaal genegeerd door de klantendienst, wanneer ik vroeg om een klachtenformulier te kunnen invullen werd er zelfs niet meer geantwoord.

Het lijkt wel of het business model van bongo eruit bestaat dat mensen perongeluk hun bon vergeten.. eerder dan hun klanten een beleving te gunnen.

14 sierpnia 2023
Oceniono na 1 z 5

Si vous voulez faire une déprime avant…

Si vous voulez faire une déprime avant de partir acheter des coffrets cadeaux. Pour avoir reçu près de 500 euros de coffrets pour des petits loisirs, j ai voulu les rassembler pour un citytrip. Casse tête total entre le choix du bon coffret à échanger qui doit contenir le bon endroit de voyage avec un hôtel qui accepte votre coffret aux dates qui vous arrangent. STOP. j ai mes billets d avion depuis janvier et depuis IMPOSSIBLE de trouver un logement qui accepte mes ou mon coffret. Que faire ? Vu les disponibilités des hôtels qui en avançant sont de moins en moins disponibles, il faut se résigner et réserver un hôtel que je vais payer. Merci Bongo pour vos coffrets " cadeau". Jamais je n en offrirai et vous déconseillé de le faire si vous ne voulez pas faire des déçus.

19 maja 2023
Oceniono na 5 z 5

Best RC company PERIOD!

Placed an order for $300 plus every month for the past 3 months. I always receive a few samples of other products with every order. But with my last order they tossed in a entire bottle of Norflurazepam to try. Very happy with my experience with every order will continue to do business. Best RC vendor I've ever dealt with.

7 listopada 2022

PURE OPLICHTERIJ

PURE OPLICHTERIJ
De kortingen en promocodes zijn niet geldig bij een omruiling van een cadeaukaart. Ik betaal dus meer voor hetzelfde product als iemand anders. Van het geld dat ik ontvang als cadeau schiet op die manier maar 28% meer over. Mijn zus betaald 50 euro voor de cadeaukaart en uiteindelijk hou ik hier maar 19 euro van over omdat ik geen recht heb op de kortingen!!!!!!!

27 października 2022

oublié Bongo pour Amsterdam

Le choix proposé pour l’hôtel Éden à Amsterdam n’est pas à la hauteur. Des frais supplémentaires sont demandés sur place ( taxes locales). Bongo aurai pu prévenu. La chambre dite standard mesure à peine 2m20 / 2m. Sans parler de la salle de bain! Honteux de faire de telle proposition. Le mieux est d’avertir. Pour ma part, je ne conseil pas le Bongo avec Amsterdam!

30 maja 2022
Oceniono na 5 z 5

1/28/22

1/28/22

I've been a Bongo customer for nearly a year. I don't wanna say too much because I need people to know how genuine I am. I love Bongo. I love the guys who run it, Bongo and Mr T. We talk about everything. I KNOW that when either one says they'll do something, they do it. They are responsive, respectful, and extremely kind. Any small mistakes that have ever been made, they correct them IMMEDIATELY! They are good people who treat every customer with kindness, friendliness and go far and beyond professionalism. What other company do you know where the owners ask how certain things in your life are going? They have NEVER let me down. So I give Bongo.com 5 outta 5 all day. Best products, on point shipping and just AMAZING customer service. I'm SO glad I found them. They are the best. Fact.

Very Sincerely,
Will M.
Boston Mass.

29 stycznia 2022
Oceniono na 1 z 5

scratch that its been 2 monthes there…

scratch that its been 2 monthes there customer service wont answer thay basicslly gave me a btvc address made an order and scammed me or somthing bongo was great now im seriously dissapointed they would do this.

15 kwietnia 2021

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej