Billtobox Recenzje

Wynik TrustScore: 1.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Ongetwijfeld het meest belabberde facturatieprogramma op de Belgische markt. Problemen blijven aanhouden en "support" is een AI-bot die de meest elementaire vragen of problemen niet begrijpt en b... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Twee precies dezelfde accounts, met verschillende administraties. 2 onder de 1 en 1 apart onder de ander. Geen idee hoe het kan, maar ik wacht nu al weken op een reactie. Nu is alleen 1 administratie... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

Very poor customer service. I reported a standard functionality that no longer works. It is annoying since I can no longer communicate documents to my accountant. Still no resolution after more t... Zobacz więcej

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 99% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 108

Napisz recenzję

Aucun support

Mail de support envoyé le 14 décembre.
Réponse en commentaire sur trustpilot en 43minutes.

Aucun support à part des bots et un "nous recevons énormément de demande".
40 jours, plusieurs mail, le ticket est passé en "Nous étudierons bientôt ce dossier"

40 jours !!!

25 stycznia 2026

Bonjour,

Nous vous remercions pour votre retour et nous comprenons votre agacement face à ce délai de 40 jours. Nous tenons à clarifier notre fonctionnement : l'équipe qui vous répond ici sur Trustpilot est une équipe de communication distincte du support technique.

Si nous répondons rapidement, c'est précisément parce que notre rôle est de servir de point de liaison et d'escalade. Nous n'avons pas l'expertise technique pour résoudre votre ticket nous-mêmes, mais nous filtrons les demandes pour identifier les dossiers critiques comme le vôtre et les faire remonter en priorité aux techniciens.

Nous avons bien reçu votre signalement et nous l'avons immédiatement placé en haut de la pile auprès de nos experts.

Bien à vous,

Zwakke tool & geen support

Blijf ver weg van Billtobox. De PEPPOL integratie werkt niet. Ik heb de afgelopen 2 maanden al verschillende supporttickets en mails verstuurd, maar er komt geen enkele reactie terug. Je wordt steeds doorverwezen naar een AI bot en algemene supportartikels (ook hier in de reacties op de reviews), maar die zijn lang niet toereikend om dit probleem op te lossen. Naast de onbestaande support is de webapplicatie bovendien traag en erg beperkt in functionaliteiten. Er zijn heel wat betere tools op de markt aan deze licentiekost.

23 stycznia 2026

Beste Maxim,
We zijn op dit moment bezig met zowel het optimaliseren van ons product door de groeiende vraag en het versnellen van onze responstijden voor tickets.
Beiden zijn op dit moment niet zoals we het zouden willen maar er is verbetering op komst.

Oceniono na 1 z 5

Slecht platform, Peppol werkt niet en geen reactie van customers service

Ik was steeds tevreden van Billtobox tot nu. Het programma blijft meerdere keren vastlopen, Peppol facturen komen niet door tot bij de klanten. Gevolg : een grote achterstand in administratie en geen inkomende betalingen. Veel bedrijven zullen op deze manier in de problemen komen door Billtobox . De customer service reageert ook totaal niet op je vraag om de problemen op te lossen die nu al enkele weken aanhouden.

23 stycznia 2026

Beste Jason,
We zijn ons bewust van het probleem en werken dag en nacht om zowel de gebreken in het platform als de achterstand in de tickets zo snel mogelijk weg te werken.
Onze oprechte excuses voor het ongemak.

Oceniono na 1 z 5

Problemen met Billtobox en krijgen geen enkele reactie

Wij gebruiken Billtobox al 3,5 jaar. We hebben de PEPPOL geactiveerd in het systeem maar kunnen via PEPPOL geen inkomende facturen ontvangen in Billtobox. Wij hebben diverse keren gemaild maar krijgen geen enkele reactie van Billtobox , noch een oplossing voor het gestelde probleem.

22 stycznia 2026

Beste Martine,
We zijn bezig een grote hoeveelheid tickets te verwerken als gevolg van het mandaat begin deze maand daardoor zijn onze responstijden langer dan we zouden willen.
We komen binnenkort met een oplossing voor je probleem.
Mijn oprechte excuses.

Waardeloze app en support

Waardeloze app en support. Ik probeer ze al meer dan een maand te contacteren om mijn bedrijf van hun Peppol netwerk te halen. Als ik met itsme inlog, kom ik automatisch op mijn andere account en bedrijf uit. NUL antwoord. Blijf hier van weg als de pest.

21 stycznia 2026

Beste,
We snappen je frustratie, we zijn momenteel een heel aantal tickets aan het wegwerken als gevolg van het mandaat van begin januari.
Hierdoor is er een vertraging om onze reactie, waarvoor onze oprechte excuses.

Rampzalige ondersteuning

Ik ben tot voor kort een tevreden gebruiker geweest van BillToBox. Ik heb nu echter een probleem met het uitsturen van Peppol facturen. De support bestaat enkel uit een AI bot. Mijn vraag is zogezegd doorgegeven aan een echte medewerker, maar daar komt maar geen antwoord van. Ook niet na meermaals aandringen. De facturen moeten wel naar buiten! Dit is hun core business. Hie een bedrijf zo zijn eigen ramen kan inslaan begrijp ik niet. Ik ben alvast een alternatief aan het zoeken.

20 stycznia 2026

Beste Steven,
Wij verwerken momenteel een heel hoog aantal tickets als gevolg van het mandaat van begin januari. Daardoor zit zijn onze responstijden langer dan we zouden willen.
Kan je me jouw ticketnummer bezorgen via feedback@banqup.com? Dan kan ik alvast even kijken wat de status is van je ticket.

Oceniono na 2 z 5

Ik was altijd tevreden van Biltobox tot…

Ik was altijd tevreden van Biltobox tot de laatste maanden, ik wacht al 1 maand voor een peppolkoppeling die niet standaard automatisch goed gaat en waarbij ik all FAQ items al ben nagegaan! Maar krijg geen gehoor, niet via support ticket, niet via mail, niet via mijn boekhouder, zelfs niet een melding we komen er op terug. En ik begrijp de vertraging, maar 1 maand is écht al erg lang.

19 stycznia 2026

Beste Nathalie,
Ik heb net ook op je mailtje geantwoord. Als je me de ticketnummer(s) kan bezorgen, kan ik even voor je nakijken wat de status is van je ticket.

Oceniono na 1 z 5

Slechte ondersteuning en opvolging.

15 stycznia 2026

Beste Philippe,

Het spijt ons dat we op dit ogenblik niet de hulp kunnen bieden aan onze klanten die ze verdienen.
We zijn met man en macht aan het werken om de achterstand op te lossen.
Kan je meer info sturen over je probleem naar feedback@banqup.com?
Dan bekijk ik intern hoe we het kunnen opvolgen.

Oceniono na 1 z 5

Slechte service, ze koppelen zelfs mijn onderneming niet los van peppol op mijn vraag

Mijn onderneming is via billtobox gekoppeld aan het peppol netwerk, echter kunnen leveranciers mij niet terugvinden, waardoor de facturen niet digitaal verstuurd kunnen worden. Dit probleem is ontstaan in december (in oktober en november geen problemen, dan kreeg ik van sommige leveranciers die al peppol gebruikten de factuur wél digitaal aan). Sinds 19/12/2025 meld ik dit probleem via de support afdeling. Hier kreeg ik 1 keer reactie op (op 31/12), met de melding dat ze het zouden bekijken. Intussen heb ik al meermaals contact opgenomen, zowle via mail als chat (telefoonnummers die online te vinden zijn probeerde ik ook, maar die service is "toevallig" onbeschikbaar momenteel). Intussen heb ik vorige week vrijdag 9/1/2026 opnieuw een ticket gelogd met de vraag om mijn onderneming los te koppelen van het peppol netwerk, zodat ik kan overstappen. Ik wens niet meer samen te werken met Bill to box.. Jammer genoeg kan ik dit ook niet zelf loskoppelen en loopt het hier opnieuw vast bij de support afdeling. Mijn ticket is wel toegekomen, maar staat nog steeds niet in behandeling! Ongelooflijk hoe je als ondernemer wordt vastgezet door een facturatietool - gezien er geen enkele support gegeven wordt.

14 stycznia 2026

Beste Davina,
Door de verplichte e-facturatie is het aantal tickets bij ons hoog opgelopen. Wij werken dag en nacht om de achterstand zo snel mogelijk in te halen.
Jouw ticket is goed binnengekomen in ons help center en we zullen je dan ook binnenkort loskoppelen van Billtobox.
Onze excuses voor het ongemak

Oceniono na 1 z 5

Connection à leur peppol sans mon consentement et pas d'annulation depuis des mois

J'ai demandé depuis des mois qu'ils me déconnectent de leurs services car je ne suis plus cliente depuis deux ans. Ils l'ont pas fait et de plus ils m'ont connecté à leur peppol alors que j'ai une autre application comptable et maintenant je suis bloquée. Je vais écrire aux SPF Finances car ce n'est pas normal de tenir les gens en otage ainsi par vos services alors que j'ai rien demandé.

23 grudnia 2025

Bonjour,

Nous vous présentons nos excuses pour ce désagrément. Nous avons effectivement rencontré des difficultés avec l'automatisation des enregistrements PEPPOL effectuée en décembre dernier. Nos équipes techniques sont pleinement mobilisées pour résoudre ces incidents au plus vite.

Après vérification, je ne parviens pas à retrouver de ticket d'assistance à votre nom dans notre système. Afin que je puisse intervenir personnellement, pourriez-vous nous contacter à l’adresse feedback@banqup.com en mentionnant vos coordonnées ou un numéro de dossier ?

Encore toutes nos excuses pour la gêne occasionnée.

Inscription Peppol via Bill-to-box sans notre consentement

Bill-to-box a identifié notre entreprise sur Peppol SANS NOTRE CONSENTEMENT (pratique inadmissible). Nous avons demandé qu'ils nous désinscrivent de PEPPOL afin de nous identifier via notre intermédiaire (ticket créé le 24 déc.), mais cela fait 15 jours que nous avons fait cette demande et nous n'avons toujours pas de retour et impossible de les joindre.

19 grudnia 2025

Bonjour,

nous regrettons sincèrement la frustration causée par cette situation. L'inscription sur Peppol vise à automatiser vos échanges, mais elle ne doit en aucun cas se faire contre votre gré ou bloquer vos processus actuels.

Nous vous présentons nos excuses pour le délai de réponse inhabituel suite aux fêtes de fin d'année.

Nous traitons votre demande de désinscription en priorité immédiate afin de libérer votre accès auprès de votre intermédiaire. Un responsable va vous contacter pour confirmer la régularisation.

Bien à vous,

barslechte toepassing

barslechte toepassing, supertraag, crappy, en er gaat van alles fout. Slechte helpdesk die niet of te laat reageert, en geen echte oplossing geeft voor de problemen. Die er al van in het begin zijn, iedere maand erger geworden zijn, en nu nog erger. Absoluut te mijden toepassing.

9 stycznia 2026

Beste Herwig,
Het spijt me te horen dat ons product niet voldoet aan je wensen. We zijn op het moment volop een achterstand aan het oplossen in onze klantentickets, het kan dus inderdaad zijn dat een antwoord langer op zich laat wachten.
Zijn er concrete zaken waarmee we je kunnen helpen? Dan mag je altijd een mail sturen naar feedback@banqup.com
Eva van Billtobox

Oceniono na 1 z 5

Wat een dramatisch slechte service

Wat een dramatisch slechte service! Mails worden niet beantwoord, telefonisch steeds onbereikbaar.
Absolute afrader!

Hallo,

We hebben momenteel een grotere achterstand in ons supportcentrum dan we zouden willen. We werken er hard aan om alle binnenkomende tickets zo snel mogelijk op te lossen.

In de tussentijd hebben we een uitgebreid helpcentrum en een geavanceerde AI-bot die je misschien kan helpen. Deze bot zal je doorverbinden met een medewerker als hij je niet verder kan helpen.

Oceniono na 1 z 5

Geen reactie! Weggesmeten geld!!

Geen enkele reactie komt ervan Billtobox wanneer je de klantendienst wil contacteren! Ben reeds meer dan 3weken aan het wachten om een probleem op te lossen! Geen enkele reactie krijg je van hun. Je kan enkel nog met een chatbot 2-3 antwoorden krijgen die je ook tsn hun FAQ kan terug vinden en dan geen enkele reactie nog! Je kan evengoed je geld op straat gooien!!

Beste,
We hebben inderdaad een grotere achterstand in ons helpcenter dan we zouden willen. We werken hard om dit weg te werken en iedereen te helpen bij zijn of haar probleem.
Onze oprechte excuses voor deze vertraging.

Support inexistant

Bonjour,

Nous faisons face à un volume de demandes plus important que prévu dans notre centre de support. Nous travaillons d'arrache-pied pour traiter tous les tickets entrants.

En attendant, nous disposons d'un centre d'aide très complet ainsi que d'un assistant IA de pointe qui pourrait vous aider.
Cet assistant vous mettra en relation avec un agent humain s'il ne parvient pas à répondre à votre demande.

Nous vous prions de nous excuser pour ce désagrément.

Bien cordialement,
Eva de Banqup.

Extreem traag

Extreem traag, systeem loop vast, concepten zijn uren niet te bewerken... kortom schandalig. Daarnaast meer dan twee uur wachten in de klantendienst om het zelf op te geven aangezien je niemand in contact krijgt. AI chatbot is ook de meest eenvoudige nuttloze chatbot die ik heb gezien bij zo'n bedrijven.

6 stycznia 2026

Beste Stef,
Kan je ons wat meer informatie bezorgen over het probleem, zo kunnen we samen op zoek naar een oplossing. Je kan ons bereiken via feedback@banqup.com.
We lopen momenteel vertraging op in de klantendienst door de verplichte e-invoicing die van start gegaan is begin deze maand.

Extreem traag systeem

Extreem traag systeem, ook met een snelle, professionele internetverbinding. Slechte documentatie (enkel wat FAQs)

5 stycznia 2026

Beste Linda,
We hebben een uitgebreid help center, te vinden op support.billtobox.com. In het platform en in het help center vind je ook een AI bot die je met de meeste vragen kan helpen. Indien deze niet voldoende is, zal je worden doorgeschakeld naar een van onze medewerkers.

Oceniono na 1 z 5

Billtobox werkt gewoonweg niet.

Ik kan alleen maar bevestigen dat billtobox meerdere malen per maand dagen-lang plat ligt (Nov '25, Dec '25, Jan '26) of erg erg traag reageert. Je kan een voormiddag bezig zijn over iets dat 20min tijd had mogen kosten, omdat je heel de tijd zit te wachten op de website. Gebruik dit niet voor facturatie!

5 stycznia 2026

Beste Peter,
Het spijt me te horen dat ons platform niet naar behoren werkt voor jou.
Kan je ons via feedback@banqup.com laten weten wat er precies scheelt, dan kunnen we samen kijken hoe we dit kunnen oplossen.
Eva from Banqup

Oceniono na 1 z 5

Stay away from Billtobox.

Als je nog op zoek bent naar een betrouwbaar platform voor Peppol; stay away from Billtobox. Hun website ligt om de zoveel tijd plat en er is geen kat te contacteren wanneer je in nood zit. Het is het eerste weekend dat ze treffelijk moeten werken, en het werkt niet. Er is niemand bereikbaar. Documenten die je per mail naar jouw account verzendt, komen niet toe en zijn verloren. En je hebt er geen idee van dat ze niet toekomen; dus je zit met fakturen die niet geregistreerd worden.

3 stycznia 2026

Hallo,
We werken volop om de grote stroom van aanvragen door de Peppol verplichting te verwerken. Hierdoor is het antwoord van onze klantendienst trager dan we zouden willen.
Onze AI bot kan je helpen met de 1e vragen en als zij je niet kan verder helpen, zal ze je doorschakelen met een van onze support agenten.

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej