Ongetwijfeld het meest belabberde facturatieprogramma op de Belgische markt. Problemen blijven aanhouden en "support" is een AI-bot die de meest elementaire vragen of problemen niet begrijpt en b... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Twee precies dezelfde accounts, met verschillende administraties. 2 onder de 1 en 1 apart onder de ander. Geen idee hoe het kan, maar ik wacht nu al weken op een reactie. Nu is alleen 1 administratie... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Very poor customer service. I reported a standard functionality that no longer works. It is annoying since I can no longer communicate documents to my accountant. Still no resolution after more t... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Ik was altijd tevreden van Biltobox tot de laatste maanden, ik wacht al 1 maand voor een peppolkoppeling die niet standaard automatisch goed gaat en waarbij ik all FAQ items al ben nagegaan! Maar krij... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 99% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin
Ik wil liever een 0 geven. Dramatisch slechte klantenservice!Na 3 maanden berichten versturen is mijn probleem nog steeds niet opgelost. Mij zijn ze voorgoed kwijt als klant!

Odpowiedź od Billtobox
Zeer slechte opvolging van klachten en problemen. Ben al enkele maanden via hun chatbot en mail problemen aan het doorgeven. Reageren gewoon niet. Via mijn boekhouder ook doorgegeven maar vanuit billtobox geen opvolging. Ik verander zeker van programma.

Odpowiedź od Billtobox
Geen support, blijf weg van biltobox , problemen raken niet opgelost.

Odpowiedź od Billtobox
Maanden lang probeer ik contact te nemen zonder enig antwoord. Factuur zit compleet vast in het systeem waardoor enige interactie onmogelijk is. Eerst door de waardeloze AI, die dan zogezegd escaleert naar een persoon. Daar blijf je eindeloos wachten. Moest het niet gratis zijn door boekhouder was ik al lang weg.

Odpowiedź od Billtobox
Ik wou dat ik 0 sterren kon geven. Ik ben in december 2025 overgeschakeld naar een ander softwareprogramma en heb mijn abonnement stopgezet omdat ik veranderd was van boekhouder. Na 4 maanden komen er in het nieuwe softwareprogramma nog steeds geen aankoopfacturen binnen. Blijkt dat mijn bedrijf nog steeds geregistreerd staat via unified (Billtobox) en dit na meermaals contact te hebben opgenomen met de support om de registratie stop te zetten.

Odpowiedź od Billtobox
Je me permets de vous contacter une nouvelle fois concernant les difficultés majeures que je rencontre actuellement avec votre solution ainsi que l’absence totale de réponse de votre service support.
Depuis plusieurs jours, je suis confrontée à des dysfonctionnements bloquants, notamment :
impossibilité d’émettre des factures,
impossibilité de gérer et/ou fusionner mes comptes
absence de solution ou d’assistance malgré plusieurs tentatives de contact.
À ce jour, aucun retour n’a été apporté à mes appels ni à mes messages, ce qui est particulièrement préoccupant au regard de l’impact direct sur mon activité professionnelle.
Cette situation est inacceptable. Un outil de facturation ne peut se permettre d’être indisponible sans support, surtout lorsqu’il est présenté comme obligatoire dans le cadre d’un système de paiement.
Je vous demande dès lors :
de me contacter en urgence,
de m’apporter une solution concrète dans les plus brefs délais,
ou, à défaut, de m’indiquer clairement les démarches à suivre pour résoudre ces problèmes.
Dans l’attente d’un retour rapide de votre part.
Cordialement,

Odpowiedź od Billtobox
When changing accountant I wanted to deactivate my billtobox account but nevertheless no-one answered.
After weeks of trying and getting some human on the line I never succeeded. Always the "AI" chatbot they promise to solve everything.
One of the worst experiences in customer support.

Odpowiedź od Billtobox
Na wekenlang communiceren nog steeds geen antwoord van Billtobox. Ik wil bij hen vertrekken, omdat het programma gewoonweg niet werkt en geen enkele factuur verzonden geraakt via peppol. Alvorens ik van programma wil veranderen, moet factuur 2025/002 nog verzonden geraken via peppol, iets wat zij alleen kunnen rechtzetten omdat er een bug in zit. Ze doen het gewoonweg niet!!!! De factuur dateert al van begin februari en ze negeren me compleet. Ik kan sindsdien ook geen enkele factuur meer opstellen omdat ik weet dat het toch niet verzonden geraakt. Overschakelen naar een ander programma lukt ook niet omdat eerst de facturen waarin een bug zit moeten verzonden geraken. Ik ben dit meer dan beu. Zowel Siham als Saad van billtobox reageren NIET meer. Ronduit schandalig. Dienstverlening is 0,0.

Odpowiedź od Billtobox
Catastrophe: application lente, service après vente 0. J'utilise le service pour ma société, c est une catastrophe. Le systeme n'est pas à jour, il ne reconnait pas certaines sociétés, même si elle sont en ordre de Peppol. Perte de temps et d'argent...

Odpowiedź od Billtobox
Ik wou dat ik ze een nul kon geven, ik hoop dat elke zelfstandige hier ver vanuit de buurt blijft.
ik kan al maanden niet meer aanmelden, wat resulteert in een gegijzeld peppol account waardoor mijn firma al 3 maanden niet aan de inkomende facturen geraakt en er al 3 maand geen uitgaande facturen zijn.
Ik ben aan het bekijken hoe de firma hiertegen in kan gaan en zal de oplossing ook openbaar maken.
Ze reageren gewoon nergens op.

Odpowiedź od Billtobox
Un service tout simplement lamentable en tous points. Le service clientèle est tout simplement inexistant. Personne pour répondre à mes multiples mails, coups de téléphone. Et quand enfin, on réussit à avoir quelqu'un en ligne et après avoir pourtant choisi le français, on tombe sur une personne incompétente qui vous parle en anglais.
A fuir très loin. Si on pouvait choisir moins d'une étoile, je l'aurais fait.

Odpowiedź od Billtobox
Aucune réaction aux demandes de support.
Que ce soit par email ou par téléphone.
Impossible d'obtenir de l'aide.
Malgré d'évidents problèmes techniques de la plateforme.

Odpowiedź od Billtobox
This platform was promoted by our accountant. Several PEPPOL invoices do not arrive while our suppliers do have our PEPPOL ID, including our energy supplier, amazon, ...
After escalation, our own accountant complains they cannot reach billtobox for 2 months. We are in the same boat !
When contacting Billtobox directly about invoices not arriving, the support is horrible. There's no direct access to a ticket system, you cannot login and see the status of your ticket.
Since this is a SAAS solution, and we do not have access to any logs (I work in IT, so imagine my frustration) I can only get help from Billtobox, but the support is currently worthless.
The chatbot is only good for standard answers, but this LLM cannot look into logs and solve any actual problems.
Emails are not being answered, standard replies when using the banqup emaila address, and if you get any reply after escalation, the answer is clearly written by a clueless person.
Also OCR scanning of the invoices is very slow, and sometimes you need to come back a day later before the data was converted into UBL.
This is not acceptable in 2026!
The (only) good thing so far about the platform is that we can download all UBL's, so we own our data, and we can run custom scripts onto this data, outside of billtobox.
If you must use this platform: pray that everything works and nothing fails, since support is totally worthless.
In my case I have to chase the PDF's of invoices not arriving via PEPPOL while the supplier claims it was sent via PEPPOL, with the annoyance of invoice reminders after the due date, since the original no longer comes via email.
To the owner: if you are flooded in work, you need to hire more people instead of trying to save a buck, and use AI. Stop using standard replies and canned responses.
AI does not solve your problem.

Odpowiedź od Billtobox
Ik heb al eens een review gepost op google, maar hier werd het bedrijf handig verwijderd waardoor ook alle reviews verdwenen zijn.
Ik heb nog nooit een dergelijke incompetentie ervaren bij een bedrijf. Facturen werden niet doorgestuurd, het pakket hing continu vast waardoor er zelfs geen facturen opgemaakt konden worden en de helpdesk is onbestaand. We werken nu met een ander pakket dat fantastisch werkt. Enkel de facturen van billtobox komen bij ons niet aan. Hoe zou dat komen?
Vandaag kreeg ik een reactie van de support voor een dringende vraag die ik 2 MAANDEN geleden gesteld had. Het was jammergenoeg dan ook nog eens een standaardreply zonder info.
Ik ben geen klant meer bij Billtobox, maar ik schrijf deze review omdat de tijd en miserie die Billtobox me gekost heeft echt niet te beschrijven is en ik wil anderen hiervoor waarschuwen.

Odpowiedź od Billtobox
Meer dan 200 klanten van ons kantoor zijn aangesloten bij bill to box, en sinds december wordt er zo goed als geen enkele van hen nog geholpen door de support.
Je kan een achterstand oplopen door de opstart van Peppol, maar we zijn ondertussen meer dan twee maand verder en er is geen enkel teken van beterschap.
We hebben klanten waarvan Peppol nog niet geactiveerd is kunnen worden wegens een probleem, en kunnen hen op geen enkele manier verder helpen zonder tussenkomst van de support.

Een ramp!
Ze kregen mijn peppol niet in orde in december. Ze reageren niet.
Ben dan overgestapt naar Billit en dat werkte meteen! Nu wacht ik op terugbetaling maar ook dat lukt niet.

Odpowiedź od Billtobox
ongehoorde systeemvertragingen; document-status, lijsten en meldingen worden uren/dagen na acties nog niet aangepast, geen SEPA betaalbestanden download etc etc. én geen customer service. Foei!

Odpowiedź od Billtobox
Plein de soucis et aucun résolu.
pas moyen de parler avec quelqu'un... ha si, avec l'assistant AI qui n'en touche pas une...
Impossible d'indiquer ce qui est payé ou pas, je ne reçois pas tout.. bref plus de boulot que si je les recevais en format papier.
Pour le moment... A DECONSEILLER...

Odpowiedź od Billtobox
Helaas kan 0 sterren niet op Trustpilot, de score die Billtobox verdient. Het is simpel: hun product werkt niet. Facturen doorsturen lukt al maanden niet. Ik kreeg maandenlang geen reactie op vragen, tot ik plots twee facturen kreeg en daarna - nadat ik me daarover boos gemaakt had - tot twee keer toe een mail waar ik niets aan had. Ik heb klacht ingediend bij de FOD Economie. Ik wil hierbij een oproep doen: dien klacht in tegen billtobox/Banqup. Het is de enige manier om verhaal te halen.
Aanvulling: ik heb intussen een mail voor een ingebreke stelling verstuurd. Als ze hun niet-werkende software niet binnen veertien dagen opgelost krijgen, eis ik een schadevergoeding voor de inkomsten die ik verlies. Ik vraag me af waarom de FOD Economie niet optreedt tegen dit bedrijf.
Surtout ne faites pas confiance ! Service injoignable et support inexistant. Aucun téléphone de contact