Billtobox Recenzje

Wynik TrustScore: 1.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Ongetwijfeld het meest belabberde facturatieprogramma op de Belgische markt. Problemen blijven aanhouden en "support" is een AI-bot die de meest elementaire vragen of problemen niet begrijpt en b... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Twee precies dezelfde accounts, met verschillende administraties. 2 onder de 1 en 1 apart onder de ander. Geen idee hoe het kan, maar ik wacht nu al weken op een reactie. Nu is alleen 1 administratie... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

Very poor customer service. I reported a standard functionality that no longer works. It is annoying since I can no longer communicate documents to my accountant. Still no resolution after more t... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

Ik was altijd tevreden van Biltobox tot de laatste maanden, ik wacht al 1 maand voor een peppolkoppeling die niet standaard automatisch goed gaat en waarbij ik all FAQ items al ben nagegaan! Maar krij... Zobacz więcej

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 99% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 108

Napisz recenzję

Schandalig platform

Schandalig platform! Zoiets heb ik echt nog nooit meegemaakt. Hoe bestaan ze nog?

Mijn boekhouder had een account voor ons aangemaakt, maar ik kreeg er geen toegang toe. Omdat ik dacht dat er iets fout was gegaan, heb ik zelf per ongeluk een tweede account aangemaakt met mijn privé e-mailadres.

Daardoor bleek mijn Peppol gekoppeld te kunnen worden aan mijn privéaccount, maar niet aan de account van mijn bedrijf. Het was vervolgens onmogelijk om dit recht te zetten. Ik heb hen meermaals gecontacteerd, maar kreeg nooit een antwoord. Uiteindelijk hebben we hierdoor maandenlang geen werkende Peppol-koppeling gehad.

Nu zitten we opnieuw met problemen. Sinds meer dan een maand ontvangen we geen facturen meer via het platform. We proberen contact op te nemen, maar ik krijg telkens de melding dat mijn e-mailadres niet geregistreerd staat, terwijl ik er wel gewoon mee kan inloggen.

Ik raad BillToBox dan ook absoluut af. De klantendienst staat wat mij betreft op -100. Problemen oplossen lijkt onmogelijk en antwoorden op mails blijft blijkbaar ook een uitdaging.

3 czerwca 2026

Beste,

Ons Customer Success team heeft gisteren met jou contact opgenomen om zo snel mogelijk een oplossing te vinden voor jouw probleem.

Als je hun bericht even zou kunnen beantwoorden, dan kunnen zij verder kijken waar het fout loopt.

Oceniono na 2 z 5

Very poor customer service.

Very poor customer service.
Still no resolution after more than a month, and no proactive communication.

Got back to them several times to ask a status update ... but only got a 'sorry' and a promise that they would come back to me (which did not happen)

3 czerwca 2026

Hi Kurt,

I am truly sorry to hear about this experience. It sounds incredibly frustrating to deal with a broken core feature for over a month, especially when it directly impacts how you communicate with your accountant. Keeping your financial workflow running smoothly is vital, and we clearly fell short in both resolving this quickly and keeping you informed.

We want to make this right and investigate exactly what happened with your support ticket. Because I want to ensure this is escalated to the correct team immediately, could you please send an email to feedback@banqup.com? Please include the email address associated with your Banqup account and any ticket numbers you received so we can track down your case right away.

Thank you for your patience and for holding us accountable.

Best regards,

Oceniono na 1 z 5

Nous avons en fin d'année 2025 dû…

Nous avons en fin d'année 2025 dû choisir un fournisseur pour recevoir nos factures, merci Proximus, nous avions donc pris un essais, ensuite plus moyen d'y sortir les pieds, ils vous tiennent pour vous imposer un abonnement.
J'ai fais un ticket il y a 3 mois et tjs aucun retour, pas de service !
Lamentable !

15 grudnia 2025

Cher client,

Je vous remercie d'avoir pris le temps de partager votre avis. Je suis sincèrement désolée d'apprendre votre expérience frustrante concernant votre période d'essai et les difficultés que vous rencontrez avec notre service client. Ce n'est absolument pas le niveau de support que nous souhaitons offrir, et je comprends parfaitement votre mécontentement face à l'absence de réponse à votre ticket depuis trois mois.

Nous souhaitons rectifier la situation le plus rapidement possible. Comme cette plateforme ne nous permet pas d'accéder à vos informations de compte en toute sécurité, pourriez-vous s'il vous plaît envoyer un e-mail directement à feedback@banqup.com ? Merci d'y inclure l'adresse e-mail associée à votre compte Banqup ainsi que les références de votre ticket afin que nous puissions localiser votre dossier et résoudre ce problème sans délai.

Je vous remercie pour votre patience et j'espère que nous pourrons rétablir votre confiance en Banqup.

Bien cordialement,

Oceniono na 1 z 5

Ik ben wegens een nieuwe boekhouder…

Ik ben wegens een nieuwe boekhouder moeten overstappen naar billtobox, hievoor werkte ik met een ander boekhoud programma, Billtobox staat echt achter tegenover andere software, veel minder opties, Offerte layout en manier van werken hier in is ruim onvoldoende, je kan het beter/sneller/overzichtelijker in exel doen, ben helemaal niet tevreden van dit programma, Ook als ik deze punten op een fatsoenlijke manier meld heb ik nooit bericht terug gehad, ik begrijp heel goed dat niet alles perfect is en dat er aan gesleuteld moet worden maar ik werk er nu mee sinds Januari en heb letterlijk niks zien veranderen.

23 maja 2026

Beste Bram,

Het spijt me te horen dat onze software niet helemaal aan je wensen voldoet.

We werken momenteel heel hard aan een nieuwe, verbeterde versie van Billtobox. Dit zou alle huidige issues moeten oplossen.

Zou je me je ticketnummer kunnen bezorgen via feedback@banqup.com dan kijk ik wat we hieraan kunnen doen?

Zeer slechte ervaring

Zeer slechte ervaring.
Billtobox jaarabonnement genomen en geprobeerd om Peppol daar te activeren, maar het bleef maar een foutmelding geven. Zoals veel andere reacties hier: helpdesk is gewoon niet bereikbaar. Je blijft hangen bij een chatbot die enkel standaard antwoorden geeft. Blijven aandringen en mailen had geen enkel nut. Uiteindelijk na twee maanden gevraagd om alles stop te zetten en abonnement terug te betalen, maar ik vrees ervoor. Begin er niet aan, dit pakket is nochtans vrij bekend, maar echt niet goed.

11 maja 2026

Dag Kjell,

Het spijt me te horen dat het niet loopt zoals het hoort.
Zou je me via feedback@banqup.com jouw ticketnummer kunnen bezorgen? Dan kijk ik even na wat de status is zodat we dit op z'n minst wel goed afhandelen.

Oceniono na 1 z 5

ONAANVAARDBAAR!! Ongevraagde wijziging std bankrekening nr.

Concreet wordt bij het gebruik van bankup de std. bankrekening ONGEVRAAGD aangepast naar Bankup rekening. Geen instant betalingen mogelijk naar die rekening, en overschrijven van bankup naar eigen zakelijke rekening neemt ook nog enkele dagen in beslag. ONAANVAARDBAAR!!! Zeer teleurstellend, klantenservice bestaat niet! Chatbot doet zijn best maar heeft snel limiet bereikt. GEEN telefonisch contact mogelijk geeft aan dat men geen klachten wil oplossen!

13 maja 2026

Beste Dirk,

Het spijt me dat onze diensten niet aan jouw verwachtingen konden voldoen.
Graag zoeken we hier een oplossing voor.
Ik zocht even naar een ticket bij support maar ik kon niet direct iets vinden. Zou je via feedback@banqup.com een ticketnummer kunnen bezorgen (of het emailadres waarmee je met ons contact opnam)?

Dan kijk ik even na hoe we kunnen helpen.

Alvast bedankt!

Oceniono na 1 z 5

Basic functionalities do not work and no support after weeks

I used this platform for my small business. The software was not able to send out invoices through the EU-mandated Peppol network. I get no notifications of these failed deliveries of my invoices and when trying to reach their support, all I receive is AI slob without any resolution, getting no real person support after weeks.
So this company cannot even deliver their promised core functionality and on top has no customer support at all.
Avoid at all costs.

3 maja 2026

Hi Paul,

I'm sorry to hear the platform is not working properly for you.
I checked your tickets and reached out to our support team. They will reach out to you in the coming days.
Regarding the AI reply, I also checked this, and it will also be worked on.

Kind regards,

Oceniono na 1 z 5

Wat een enorm slechte service is dit.

Wat een enorm slechte service is dit.

Klantenservice 0.0
reeds enkele tickets en mails verder en werkt gewoon nog steeds niet. Als je belt naar een bestaand nummer krijg je van een automatisch bericht te horen dat je een email moet sturen.

Account is zonder reden “geschorst” voor een onbetaalde factuur terwijl deze wel betaald is!! ook moet zogezegd mijn betaalmethode worden bijgewerkt terwijl alles up to date is!!!

30 kwietnia 2026

Beste Nathan,

Dit kan niet de bedoeling zijn.
Zou je me jouw ticketnummer(s) kunnen bezorgen via feedback@banqup.com? Dan kijk ik na waar het fout gelopen is en zorgen we zo snel mogelijk voor een oplossing.

Mijn oprechte excuses,

Oceniono na 4 z 5

Na heel lange tijd met enorm veel…

Na heel lange tijd met enorm veel problemen, kan ik nu eindelijk zeggen dat het platform werkt zoals het moet. Nu hopen dat het zo verder mag verlopen :)

29 kwietnia 2026

Beste Sylvie,
Bedankt voor je review.
Het heeft inderdaad even geduurd vooraleer we jouw problemen hebben kunnen oplossen maar we zijn blij dat alles nu naar behoren werkt.

Oceniono na 1 z 5

ik vraag mij af wie die ene persoon is…

ik vraag mij af wie die ene persoon is die hier 4 sterren gegeven heeft in zijn review, want inderdaad: een 0 lijkt mij de correcte score. Alhoewel: misschien was het iemand van hun helpdesk. Want aangezien ze doorgaans niet reageren, heeft die wel een heel relaxte job... En dan krijg ik als reactie op deze review hun standaard antwoord dat ik hen info moet bezorgen en dat zij dan kijken wat er aan de hand kan zijn. Wat ik in het verleden steeds gedaan heb, waarna ik opnieuw geen reactie of oplossing kreeg. Wat ik dus nu niet meer ga doen, want het heeft toch geen zin.

28 kwietnia 2026

Beste Herwig,

Zou je ons wat meer informatie kunnen bezorgen over het probleem waar je bij onze helpdesk op wacht? Je mag dit sturen naar feedback@banqup.com. Dan kijk ik even na wat de status is van jouw ticket en hoe we je zo snel mogelijk terug op weg kunnen helpen.

-> Dit is inderdaad ons standaard antwoord omdat we via deze weg de mensen die niet tevreden zijn met onze service toch proberen helpen. Alleen kunnen we niet verder met enkel 'Herwig'. Via feedback@banqup.com hebben wij van jou nog geen mail ontvangen. Van zodra je ons wat meer informatie bezorgt (vooral het emailadres waarmee je met onze support hebt opgenomen), kunnen we kijken waar het spaak loopt.

Incompetence extrême

Je rejoins totalement tous les avis précédents c’est un service lamentable vraiment incompetence à l extrême.
Je paye un service de paiement automatique depuis le paiement en octobre 2025 toujours rien qui fonctionne et personne avec un minimum de bagage pour éventuellement m'aiguiller.
Changer au plus vite.

25 kwietnia 2026

Cher client,

Je suis sincèrement désolée d'apprendre la profonde frustration que vous avez éprouvée avec notre service de paiement automatique depuis octobre 2025. Ce n'est absolument pas le niveau de support professionnel ou de fiabilité technique que nous nous efforçons de fournir chez Banqup, et je vous présente mes excuses les plus sincères pour le manque d'accompagnement dont vous avez fait l'objet jusqu'à présent.

Afin de nous aider à comprendre précisément pourquoi votre service ne fonctionne pas et pour vous apporter une solution concrète, pourriez-vous envoyer un e-mail à feedback@banqup.com ? Merci d'y inclure l'adresse e-mail associée à votre compte ainsi que tout détail spécifique concernant les problèmes techniques rencontrés. Nous voulons nous assurer qu'un spécialiste possédant l'expertise nécessaire examine votre dossier immédiatement.

Cordialement,

Oceniono na 3 z 5

OPGELOST: Reactie van klantendienst blijft uit

Wij hebben sinds 2 april 2026 een vraag gesteld aan de klantendienst, maar kregen nog steeds geen antwoord.

We kunnen al niet meer op 1 hand tellen hoe vaak we al meerdere weken moesten wachten op een antwoord van de klantendienst.

EDIT:
Na posten op trustpilot kregen we wel antwoord van billtobox.
Op datum van 07/05/2026 is het probleem opgelost.

2 kwietnia 2026

Beste,

Onze excuses voor de vertraagde reactie.
Zou je me via feedback@banqup.com kunnen laten weten wat je ticketnummer is of met welk emailadres je contact hebt opgenomen?

Dan kijk ik even na wat de vertraging veroorzaakt.

Zeer slechte ervaring.
Sinds januari heb ik een account via mijn boekhouder, maar ik slaag er zelf niet in om aan te melden. Ondertussen blijf ik aanmaningen en facturen ontvangen die ik moet betalen, terwijl ik geen enkel zicht heb op mijn dossier.
Ik neem wekelijks contact op met de supportdienst en elke keer krijg ik exact hetzelfde antwoord: “het is doorgestuurd met de hoogste prioriteit”. Maanden later is er nog altijd geen oplossing.
Onprofessioneel, frustrerend en totaal geen klantenservice. Dit sleept al veel te lang aan.

20 kwietnia 2026

Beste Steven,

Onze excuses voor dit lange proces.
Ik vond jouw ticket en het volledige relaas terug. Het sleept inderdaad al te lang aan.

Ik kan zien dat ze het intern aan het oplossen zijn. Normaal zou je vandaag een oplossing moeten ontvangen.

Oceniono na 1 z 5

Not working and poor customer support

Basic function of sending invoices via Peppol didn't work for 2 months. Very poor customer service. Never responded via email. Contacted customer support via phone in the end. They picked up and asked to send screenshots via the platform... followup up took a month. Still have a request pending on how to activate accounting software but never got a reply... I discontinued the contract and signed up with alternative platform.

4 kwietnia 2026

Hi,

Sorry to hear that you struggled working with our solution.
Can you please share some information (like the email address you contacted us with) on feedback@banqup.com?

I'll check the status of your ticket and make sure we help you with a solution soon.

My sincere apologies,

Bait and switch

Bait and switch. Ze voorzien een gratis abonnement ( tot x-aantal facturen) om Pepol klaar te zijn in 2025 en eens 2026 er is en we hun platform moeten gebruiken bestaat het gratis abonnement niet meer. Dit is verboden in de EU

13 kwietnia 2026

Beste Koen,

Bij Billtobox kon je tot eind vorig jaar je op een gratis abonnement inschrijven. Dit was gratis tot 50 inkomende of uitgaande facturen. Eenmaal je over dat aantal gaat, wordt het abonnement betalend. Dit is tot op heden nog niet veranderd, dus alle klanten die zich tot eind 2025 voor een gratis abonnement hebben ingeschreven en nog niet meer dan 50 documenten hebben verbruikt, hebben nog steeds de gratis versie. Mensen die pas in 2026 bij ons klant zijn geworden, konden enkel kiezen uit betalende abonnementen.

Het is dus niet het geval dat je een betalende versie hebt gekregen omdat het 2026 is geworden.

We hebben gezien dat jij een trial versie had. Dit is een gratis versie voor 1 maand, nadien is deze niet meer gratis. Tegen het moment dat je gratis trial versie afgelopen was, was het niet meer mogelijk om de gratis versie tot 50 documenten te kiezen.

Indien je hier graag meer informatie over deelt, kan je altijd een mail sturen naar feedback@banqup.com

Oceniono na 1 z 5

al 3 maanden bezig om een ticket…

al 3 maanden bezig om een ticket opgelost te krijgen.
soort gelijke tickets werken in het verleden binnen 48u opgelost.
na een geautomatiseerde reactie met een ticket nummer hoor je niks meer.

9 kwietnia 2026

Beste Marloes,

Het spijt me te horen dat je al zo lang om een oplossing moet wachten.
Zou je via feedback@banqup.com iets meer informatie kunnen bezorgen? Dan kan ik nakijken wat de status is van je ticket en waarom een antwoord zo lang op zich laat wachten.

Alvast bedankt,

HEEL HEEL slecht

HEEL HEEL slecht, probeer ze al sinds 18/12/2025 te bereiken, heb al een tien tal mails verstuurd waarop gewoon geen reactie komt. Krijg meldingen dat er documenten in de Billtobox zitten, maar kan ze gewoon niet open doen, dus weet ik ook niet of ik nog betalingen moet uitvoeren. Als je op het telefoonnummer op 03/6691432, belt dan op internet staat, zegt men dat het oproepnummer niet in gebruik is. En wat nu ???

19 grudnia 2025

Beste Chantal,

Vooreerst onze excuses voor het gebrek aan reactie. Ik vond verschillende supporttickets en nam contact op met de helpdesk, zij zullen binnenkort een oplossing aanbieden voor de verschillende problemen.

Het telefoonnummer wat je deelt, is niet ons telefoonnummer. Maar je kan er van op aan dat je binnenkort iets van onze support zal horen.

Oceniono na 2 z 5

I don't recommend this software

I don't recommend this software.
As long as it works it is fine.
But there are quite a bit of glitches and bugs in the system and customer support is nearly not existent. There is practically no communication apart from chatbot replies.Been waiting for simple answers and fixes for more than a month.

27 marca 2026

Hi Peter,

I found your Stripe request in your tickets. I asked our support agents to contact you on order to get it fixed. If they are more hanging issues, please sent them to me through feedback@banqup.com so I can get some more help in action.

Kind regards,

1 ster is te veel

1 ster is te veel! Sedert die peppol werkt biltobox verschrikkelijk slecht!! Krijg je iedere keer een mailtje van een zekere Eva we zetten je prioriteit maar het is al weken bezig! Ik had al jaren voordien Bilto nooit geen problemen mee gehad en nu in 2026 het is niet anders of miserie!!!!!!!!!!!!

31 marca 2026

Beste Bram,

Het probleem bij jouw factuur was dat je niet alle gegevens had ingevuld waardoor de factuur niet over Peppol kon verzonden worden. Dit heeft niets met Billtobox te maken. Het verschil met vroeger is dat Peppol (en de bijhorende voorwaarden) niet van belang waren.

Eenmaal je alle benodigde gegevens toevoegt aan de factuur, zal je deze zonder problemen kunnen verzenden.

A éviter absolument

A éviter absolument...depuis 1 an, je suis dans l'impossibilité d'utiliser la partie devis de mon compte...passez votre tour...des bras cassés...

26 marca 2026

Bonjour,

Nous regrettons sincèrement que ce dysfonctionnement sur la partie devis persiste depuis si longtemps.

Afin que je puisse faire analyser ce blocage spécifique et vérifier l'historique de vos demandes de support, pourriez-vous envoyer vos coordonnées (notamment l'adresse e-mail de votre compte) à feedback@banqup.com ?

Bien à vous,

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej