Badkamervoordeelshop Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Fantastisch geholpen door Joeri. Hij denkt goed mee met het ontwerp en neemt rustig de tijd. Daardoor heb je het gevoel dat er echt naar je geluisterd wordt zonder het gevoel te hebben overhaast te mo... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Vesteging in BEUNINGEN in 2022 een complete badkamer gekocht met toilet zeer goede uitleg gehad rustig overal langs gelopen om uit te zoeken wat we wilden alle tijd werdt er genomen en een 3D tekenin... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

We zijn erg tevreden over de aankoop van onze badkamer. Ze hebben een groot assortiment en een nette showroom. De verkoper en bezorger waren allebei zeer klantvriendelijk en behulpzaam. De spullen we... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Badkamervoordeelshop in Helmond. Ik kwam alleen voor een nieuwe toiletbril, soft close. Ben heel vriendelijk geholpen alsof ik een hele badkamer kocht. Vandaag moest ik er helaas voor ons nog 1... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Wyposażenie łazienek
  2. Sklep z glazurą

Napisane przez firmę

Of je nu op zoek bent naar een moderne wastafel, een luxe inloopdouche, trendy tegels of een complete badkamer, wij hebben het allemaal. We inspireren je met onze producten, geven professioneel advies, leveren snel en bieden topkwaliteit tegen voordelige prijzen. Van losse onderdelen tot een complete badkamer Of je nu alleen een klein onderdeel nodig hebt, nieuw sanitair zoekt of een volledige badkamer wilt renoveren: Badkamervoordeelshop heeft wat je nodig hebt! In onze showrooms vind je verschillende accessoires, onderdelen en complete badkamers, samen met een groot tegelplein. Wist je dat onze tegels ook geschikt zijn voor gebruik als woonvloer? Bezoek een van onze showrooms en ontdek ons volledige aanbod.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 75% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 miesiąca

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 55

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Goed advies voor nieuwe badkamer

Goed advies, daarnaast nog tijd voor humor
(Gezellige sfeer) Alles op tijd geleverd. Netjes gebeld dat douchewand paar dagen later komt, maar ook die werd op tijd geleverd. Installateur vond dat we goede producten gekocht hadden. Wij vonden de prijs/ kwaliteit verhouding uitstekend. Chapeau. Rob en Liesbeth van Spanjen

21 lipca 2025
Oceniono na 4 z 5

Vestiging Enschede - Prachtig resultaat!

Vestiging Enschede. Mooie spullen voor een goede prijs, netjes geholpen in de winkel en goed meegedacht over materialen en kleurcombinaties. Op aanraden van de verkoper installatie laten doen door Tonny van Renovapro. We hadden snel een offerte maar door grote drukte duurde het even voor gestart kon worden, begrijpelijk. Ook tijdens de uitvoering van de werkzaamheden was er wat vertraging doordat de tegelzetter niet eerder kon, communicatie hierover kon naar onze mening beter omdat we alles al gesloopt hadden op aangeven van de installateur. Echter, na wat gebakkelei heen en weer, wederzijds begrip getoond en gevonden en daarna is de afmontage snel gestart. En het resultaat mag er zijn! Echt vakwerk en goed advies. We zijn ontzettend blij met onze prachtige badkamer!

11 lipca 2025
Oceniono na 5 z 5

goede service, prima levering en een mooi resultaat

Bij de vestiging Almere hebben wij in februari 2025 de eerste stappen gezet voor onze nieuwe badkamer en toilet. Met het 3d model/ tekening krijg je een goed beeld van hoe het eruit gaat zien.
Door verkoper Michael zijn we vanaf het begin af aan goed geholpen. Hij denkt goed mee en komt na wat hij belooft. Bestelling en levering verliepen soepel en tussentijdse "problemen" werden snel verholpen. De werkzaamheden hebben we laten uitvoeren door een installateur, die Badkamervoordeelshop had aanbevolen en dankzij deze vakmensen (Reza en Stephan) genieten wij nu van een mooie badkamer en toiletruimte waar we jaren mee voort kunnen en heel blij mee zijn.

7 lipca 2025
Oceniono na 1 z 5

Slechte ervaring, kies een andere Badkamershop

Locatie Doetinchem;
Ze kunnen prima verkopen, maar zoals een bevriende installateur zei: ze hebben er helaas geen verstand van. Als er problemen zijn zijn die voor rekening van de klant. Ze beloven je terug te bellen, maar vergeet het maar …..daar hebben ze blijkbaar nog nooit van gehoord!

Kortom het voordeel van de Badkamervoordeelshop is alleen voor hen zelf en zeker niet voor de klant!!!!
Wilt u zelf voordeel ga dan naar een andere badkamershop!!!

18-7-2025

Reactie op antwoord Badkamervoordeelshop:

Uiteraard heeft de Badkamervoordeelshop het recht om een weerwoord te plaatsen, daarmee is het hun woord tegen het onze!

Aanvullend willen we nog wel iets zeggen over de communicatie met de Badkamervoordeelshop:
Pas na 4 dagen kregen we een telefoontje, nadat we na 3 dagen een review geplaatst hadden. Door zo’n review kan de communicatie kennelijk wel op gang komen.
Tijdens dit gesprek hebben we aangegeven dat we het probleem zelf al hebben opgelost (en veel goedkoper dan de oplossing van de Badkamervoordeelshop). Verder dat we de kosten voor eigen rekening nemen.
Daarna kregen we nog diverse telefoontjes/mailtjes, waarop wij geantwoord hebben: We hebben het probleem zelf opgelost en de kosten voor onze rekening nemen en dat het hiermee is afgehandeld!!!
Daarop ontvingen we nog een aantal mailtjes, waarop wij niet meer hebben gereageerd, daar ons antwoord duidelijk was!

Ons advies:

Als de communicatie met de Badkamervoordeelshop niet lukt, plaats dan een review!!!

2 lipca 2025
Logo Badkamervoordeelshop

Odpowiedź od Badkamervoordeelshop

Beste Hilde Bouwers,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen, hoe jammer wij het ook vinden dat deze negatief is.

Graag willen we onze kant van het verhaal toelichten. U heeft bij ons een nisdeur besteld met een stelbaarheid van 67-69 cm. Omdat bij dit soort producten de maatvoering erg nauw luistert, hebben wij bij de verkoop expliciet gevraagd om de nismaat thuis nogmaals goed na te meten. Dit heeft u toen gedaan en ons aangegeven dat de maat akkoord was conform orderbevestiging.
Bij montage (niet door ons uitgevoerd) bleek dat de nis 70 cm breed was, waardoor de deur niet paste. Naar ons weten konden wij hier niets aan doen, omdat de stelbaarheid van de deur duidelijk in zowel de offerte als de opdrachtbevestiging heeft gestaan. Daarom hebben wij ook kosten in rekening gebracht voor een eventuele oplossing met een verbredingsprofiel. Als het zo is dat wij dit niet goed hebben uitgelegd, dan vinden we dat uiteraard erg spijtig. In onze ogen hebben we dit echter wel zorgvuldig besproken. Mocht u toch echt van mening zijn dat dit niet zo is geweest, dan zijn wij bereid om de rekening op ons te nemen.

We hebben geprobeerd meerdere keren contact met u op te nemen om samen tot een oplossing te komen. Helaas wilt u op dit moment niet meer door ons geholpen worden. Dat vinden wij erg spijtig, want wij streven altijd naar de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid.
Waar we wel moeite mee hebben, is dat wij in uw review worden neergezet als een bedrijf dat zijn zaken niet op orde zou hebben en geen verstand van zaken zou hebben. Wij vinden dit onterecht. Wij doen ons uiterste best om klanten goed te adviseren en te helpen, ook in situaties waarin er onverwachte problemen ontstaan.

Mocht u alsnog met ons in gesprek willen gaan om dit netjes af te ronden, dan horen wij dat graag. U kunt ons bereiken via info@badkamervoordeelshop.nl of telefonisch via 0314-363680 (Vestiging Doetinchem).

Badkamervoordeelshop.nl

Oceniono na 4 z 5

Het bestellen op locatie en het advies…

Het bestellen op locatie en het advies is prima!
Ook het contact tussendoor is prima..
De levering is ook heel goed gegaan en zelfs bij ons voor de deur geplaatst! top..
Alleen de douchewand was er niet bij, deze wordt dan later geleverd! Deze hebben we ook later nabesteld.
De service en contact is prima!

13 czerwca 2025

Michael (Almere) is een topper

Wij hebben onze badkamers in Almere gekocht.
Michael Kruizinga heeft ons sinds dag 1 super goed geholpen, dankzij hem hebben nu twee mooie badkamers in onze nieuwbouwwoning.

Hij heeft de tijd genomen om onze wensen echt goed te begrijpen omdat wij geen ervaring hadden. Inmiddels heb ik tientallen andere producten gezien maar de keuzes die we op zijn advies gemaakt hebben blijven de beste.

Vanwege een paar tegenvallers (afstand tussen 2 wanden niet overal hetzelfde, elektrapunt 20cm hoger geplaatst dan op technische tekening, etc) hebben we vaak onze keuzes moeten veranderen.
Maar iedere keer super snel antwoord van Michael gekregen, samen met foto's uit de showroom van andere producten en altijd met een plan B in zijn gedachte.
En ook heeft hij ons in contact gebracht met een goede loodgieter.

Van onze eerste koffie samen tot het leveren van alles producten is Michael super professioneel geweest, communicatie ging prima, sfeer was altijd leuk.

10/10

3 czerwca 2025

Badkamervoordeelshop Almere

Tijdens onze zoektocht naar een nieuwe badkamer ook een bezoek gebracht aan badkamervoordeelshop te Almere. Daar geholpen door Marcel. Na het besproken te hebben qua wensen heeft hij een ontwerp gemaakt. Helemaal naar wens en bij het uitzoeken van de producten merkte wij dat hij veel kennis heeft van het assortiment en de mogelijkheden.

Met een goed gevoel de badkamer besteld die keurig op tijd geleverd is en nu geïnstalleerd wordt.

Nogmaals dank Marcel!

3 czerwca 2025

Echte aanrader

Eind vorig jaar bij badkamervoordeelshop Deventer een 3D ontwerp laten maken voor onze badkamer.
Na een aantal keren wat gewijzigd te hebben door ons uiteindelijk de badkamer gekocht geheel volgens onze wens.
Uitstekend geholpen door de verkoper.
Door de verkoper is Tonny Mulder van Renovapro aanbevolen om de klus uit te laten voeren.
Na een afspraak met hem te hebben gemaakt en alles doorgesproken te hebben zijn we met Tonny Mulder van Renovapro in zee gegaan.
Eind april zijn ze begonnen en na ruim 3 weken was alles klaar.
Het resultaat was perfect.
Iedere dag na het werken aan de badkamer werd alles netjes opgeruimd.
Zeer tevereden over het eindresultaat.
Top gedaan zeker een aanrader👌👌

24 maja 2025
Oceniono na 5 z 5

Pas geleden een nieuw kraan gekocht en…

Pas geleden een nieuw kraan gekocht en 2 wc in de vestiging doetinchem. Heel fijn geholpen door de heer bryan. Voorzien van goed advies en een scherpe prijs ben ik zeer tevreden naar huis gegaan.

Ik raad het iedereen aan om hier uw badkamer spullen te gaan halen

10 kwietnia 2025
Oceniono na 5 z 5

Uitstekende hulp bij het ontwerp van de…

Uitstekende hulp bij het ontwerp van de badkamer bij de Badkamervoordeelshop. Men nam de tijd en rust om er samen iets moois van te maken. We waren al enthousiast toen de 3D print er uit rolde. Nog enthousiaster toen onderhoudsbedrijf Eduard liet zien dat het vakmensen zijn ! We zijn erg tevreden !

8 kwietnia 2025
Oceniono na 5 z 5

We zijn uitstekend geholpen en…

We zijn uitstekend geholpen en afspraken werden na gekomen.
Ook tussen door van onze kant dingen aanpassen was geen probleem.
Via hun bedrijf eduards onderhoudsbedrijf alles laten plaatsen, wat een vakmannen. 😁

17 marca 2025

Badkamervoordeelshop Deventer

Afgelopen zomer hebben we een badkamer laten plaatsen. Er kwamen nog enkele aandachtspunten naar voren, die Tonny (Renova Pro), via badkamervoordeelshop Deventer, vakkundig verholpen heeft. Aanrader.

19 marca 2025
Oceniono na 1 z 5

onprofessioneele bedrijf

Echt onprofessioneele bedrijf

17 marca 2025
Logo Badkamervoordeelshop

Odpowiedź od Badkamervoordeelshop

Beste heer Visser,

Bedankt voor uw review. Helaas kunnen wij uw naam niet terugvinden in ons systeem. We hebben via Trustpilot geprobeerd uw gegevens te achterhalen, maar ook daar hebben we geen aanknopingspunten gevonden.

Wij streven naar 100% klanttevredenheid en vinden het belangrijk om te leren van eventuele feedback. Daarom komen we graag met u in contact om uw ervaring te bespreken en, indien nodig, samen tot een oplossing te komen.

Mocht er sprake zijn van een misverstand of verwarring met een ander bedrijf, dan horen we dat uiteraard graag. U kunt altijd contact met ons opnemen via info@badkamervoordeelshop.nl.

Directie Badkamervoordeelshop.nl

Oceniono na 5 z 5

Badkamervoordeelshop Almelo geeft topservice!

Ruim twee jaar na de aanschaf van onze badkamer bij de Badkamervoordeelshop in Almelo vroegen wij om advies inzake verkalking van het binnenwerk van onze mengkraan in de douche. Wij ontvingen direct een nieuw binnenwerk inclusief instructies over de (de-)montage. Alles geheel kosteloos. Ook werd het ophangsysteem van de handdouche gratis vervangen.

19 lutego 2025
Oceniono na 5 z 5

Vanaf het eerste moment een prettige ervaring!

We zijn vanaf het eerste moment fijn geholpen bij het uitzoeken van de badkamer en wc. Goed advies, ook omdat ik minder valide ben. Advies op maat en in overleg. Meedenken bij keuzes op een prettige manier. Ook het latere contact was fijn. Snel reactie op vragen. Kortom een aanrader!

11 października 2024
Oceniono na 2 z 5

Voordelige badkamer, maar slechte aannemer.

Wij gingen in mei 2024 voor een voordelige badkamer naar de Badkamervoordeelshop te Venlo. Nadat de keuze was gemaakt met de vriendelijke verkoper, werd eind juli begonnen met de verbouwing. Vanaf dag 1 trad er vertraging op: de verbouwingsopdracht bleek al zonder overleg te zijn doorgegeven aan een andere aannemer. Deze ZZP-er had zelf met ziekte te kampen en kon nauwelijks werken. Hij riep de hulp in van weer andere ZZP-ers. Telkens werden zaken uitgesteld, en de onderlinge samenwerking was zeer slecht. Dagen werden weken, en weken werden maanden. De afwerking bij de plaatsing van het bad en de vloer was slecht, hadden ze wel een waterpas gebruikt dan had het er beter uitgezien. Slecht snijwerk van de tegels werd geprobeerd te verdoezelen met dikke kitranden. De wc was 6 cm te hoog opgehangen , maar dat ging helaas niet anders! Zoiets moet bij het intekenen van de badkamer opvallen zou je zeggen. Pech gehad zei de winkel in Venlo. Eind oktober was de badkamer klaar, waarbij we nu nog op de afwerking van een detail wachten. Al met al een negatieve ervaring helaas.

29 grudnia 2024

Locatie Deventer

Enorm goede service! Ik kwam met een probleem over de toiletzitting en deze werd snel en adequaat verholpen. Wij komen zeker nog eens terug.

3 grudnia 2024
Oceniono na 5 z 5

Vriendelijk deskundig personeel en goede service

Tevreden met badkamer en toilet ruimte, deze zijn inmiddels 4 jaar oud. Helaas begon fonteinkraantje deze maand te lekken. Na contact te hebben opgenomen kon ik een nieuwe fonteinkraan ophalen zonder verdere kosten. Uitstekende service dus.
(vestiging Beuningen)

19 października 2024

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej