Zobacz, co mówią recenzenci
Badkamervoordeelshop in Helmond. Ik kwam alleen voor een nieuwe toiletbril, soft close. Ben heel vriendelijk geholpen alsof ik een hele badkamer kocht. Vandaag moest ik er helaas voor ons nog 1... Zobacz więcej
Wij kijken zeer positief terug op onze afspraak met Ronnie en Johnny van locatie Helmond. Ronnie heeft ons eerder fijne en eerlijke uitleg gegeven over de werkwijze. Na aanleiding hiervan hebben we... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Of je nu op zoek bent naar een moderne wastafel, een luxe inloopdouche, trendy tegels of een complete badkamer, wij hebben het allemaal. We inspireren je met onze producten, geven professioneel advies, leveren snel en bieden topkwaliteit tegen voordelige prijzen. Van losse onderdelen tot een complete badkamer Of je nu alleen een klein onderdeel nodig hebt, nieuw sanitair zoekt of een volledige badkamer wilt renoveren: Badkamervoordeelshop heeft wat je nodig hebt! In onze showrooms vind je verschillende accessoires, onderdelen en complete badkamers, samen met een groot tegelplein. Wist je dat onze tegels ook geschikt zijn voor gebruik als woonvloer? Bezoek een van onze showrooms en ontdek ons volledige aanbod.
Dane kontaktowe
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 75% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 miesiąca
Jak firma korzysta z Trustpilot
Uitzoeken nieuw toilet
Bij het uitzoeken van materiaal voor het te renoveren toilet van ons, zijn we prima voorgelicht door Demi Teerink van badkamervoordeelshop in Doetinchem. Ook de verdere afhandeling zijn we zeer tevreden over. Dus we kunnen het alleen maar aanbevelen voor een nette prijs kun je daar goed terecht.
Vestiging Venlo
Vestiging Venlo: Heel fijn geholpen door George. Hij kon snel twee monteurs regelen, die het probleem vakkundig en snel hebben opgelost. Erg tevreden over de snelle service en de vriendelijke aanpak. Badkamervoordeelshop is zeker een aanrader!
Super winkel fijn geholpen.
Super winkel fijn geholpen.
Doen wat ze zeggen.
Mooie badkamer gekocht,
Mooie badkamer gekocht,
Duidelijk en goede afspraken gemaakt met Admir
Heel blij mee?
Super goed geholpen!
Wat een toppers , zeer prettige organisatie
Een zeer prettige organisatie, van ontvangst tot aflevering. Helemaal top.
Bedankt
De keuze is reuze, ruim assortiment, hele geduldige begeleiding.
Badkamervoordeelshop in Helmond.
Badkamervoordeelshop in Helmond.
Ik kwam alleen voor een nieuwe toiletbril, soft close.
Ben heel vriendelijk geholpen alsof ik een hele badkamer kocht.
Vandaag moest ik er helaas voor ons nog 1 bij gaan halen.
Wederom goed en vriendelijk geholpen.
Een hele mooie zaak om eens binnen te lopen.
Vestiging Beuningen
Vestiging Beuningen : erg onaardige chauffeur,meerdere keren terug geweest omdat hij spullen was vergeten keek ontzettend stoned uit zijn ogen denk daarom ook zo vergeetachtigheid.
Zijn kleding stonk ook naar wiet en zweet.

Odpowiedź od Badkamervoordeelshop
Jeroen uit filiaal Enschede heeft mij…
Jeroen uit filiaal Enschede heeft mij prima geholpen, denkt mee, maar luistert ook naar jou als klant. Meerdere keren bij hem geweest om dingen te wijzigen en dit was iedere keer een prettige ervaring! Word vervolgd als de levering is geweest en de installatie in september. Ik heb hier ook vertrouwen in, maar dat is nog even afwachten. Voor nu heel erg bedankt Jeroen!
Prima begeleiding bij aankoop badkamer…
Prima begeleiding bij aankoop badkamer en toilet. Heb je vragen achteraf dan is er heel snel contact. Goede prijs/kwaliteitverhouding en fijne samenwerking met aannemer Rutten (via Badkamervoordeelshop Beuningen)
Zeer tevreden
Onlangs hebben we onze badkamer gerenoveerd. Nieuwe badkamer uitgezocht bij Badkamervoordeelshop Venlo. Goed geholpen door Janneke en Raymond, denken heel goed mee. Via de winkel ook in zee gegaan met aannemer George en zijn team. Echte vakmannen, super werk geleverd.
Een prachtige badkamer afgeleverd en ook het aanleggen van ons nieuwe was en drogergedeelte en de daarbij benodigde installatie van water, afvoer en stroom zijn vakkundig gedaan. Wij zijn zeer tevreden
De reden van aankoop
De eerste keer dat we in de winkel kwamen, kregen we rustig de tijd om rond te kijken en vragen te stellen.
Na enkele weken zijn we terug gegaan om ons verder te informeren.
Met behulp van een 3D tekening kregen we gratis advies en de tekening mee naar huis.
Dat vonden we wel erg prettig, zodat we nog rustig na konden denken.
Positieve ervaring
Geholpen door Frans van de vestiging in Doetinchem. Hele vriendelijke en meedenkende man die goed naar ons wensen heeft geluisterd en met ons meedacht. Er werd rustig de tijd voor ons genomen.
Heel goed geholpen door Johnny van…
Heel goed geholpen door Johnny van Bommel badkamervoordeelshop Helmond. Kundig en klantvriendelijkheid ten top.
Bij deze Badkamervoordeelshop in Doetinchem hebben ze mooie badkamers voor een goede prijs.
Bij deze Badkamervoordeelshop in Doetinchem zijn we zeer vriendelijk en vakkundig door Ricardo geholpen.
Hij nam alle tijd en gaf ons zeer goede adviezen en dacht met ons mee. Deze man heeft er verstand van.
We voelden totaal geen druk en dat is ook zeker een plus punt.
We hebben een mooie badkamer uitgezocht voor een hele mooie prijs. Dit bedrijf beveel ik zeker aan.
Zeer tevreden over Badkamervoordeelshop…
Zeer tevreden over Badkamervoordeelshop Almelo. Vriendelijk personeel, goed advies en duidelijke communicatie. Er werd goed meegedacht over onze wensen en alles verliep soepel van aankoop tot levering. Zeker een aanrader!
Ook top voor woonvloer met keramisch parket
Na onze badkamer te hebben verbouwd in februari 2018 met de Badkamervoordeelshop, hebben we de woonvloer voor de benedenverdieping hier besteld.
Prachtige tegels
Wij komen hier zeker terug
Wij zijn geholpen door Michael en zijn erg blij met hem. Hij neemt alle tijd voor je en is erg meedenkend en behulpzaam. Ik raad deze winkel iedereen ten zeerste aan!
⭐⭐⭐⭐⭐ Great results
We had a very positive experience with Badkamer Voordeelshop for our new bathroom. Marcel is very experienced and quickly understood what we were looking for, translating it into a complete new bathroom design. His advice was clear, practical, and honest – which we really appreciated. He combines strong technical knowledge with a good sense of design, making the decision process much easier for us.
After visiting several other stores, we felt that Badkamer Voordeelshop offered the best balance between quality, price, and guidance.
The installation team also did an excellent job and delivered a high-quality finish.
We would definitely recommend them to anyone looking for a reliable partner for their bathroom project.
Doświadczenie Trustpilot