Badkamervoordeelshop Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Fantastisch geholpen door Joeri. Hij denkt goed mee met het ontwerp en neemt rustig de tijd. Daardoor heb je het gevoel dat er echt naar je geluisterd wordt zonder het gevoel te hebben overhaast te mo... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Vesteging in BEUNINGEN in 2022 een complete badkamer gekocht met toilet zeer goede uitleg gehad rustig overal langs gelopen om uit te zoeken wat we wilden alle tijd werdt er genomen en een 3D tekenin... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

We zijn erg tevreden over de aankoop van onze badkamer. Ze hebben een groot assortiment en een nette showroom. De verkoper en bezorger waren allebei zeer klantvriendelijk en behulpzaam. De spullen we... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Badkamervoordeelshop in Helmond. Ik kwam alleen voor een nieuwe toiletbril, soft close. Ben heel vriendelijk geholpen alsof ik een hele badkamer kocht. Vandaag moest ik er helaas voor ons nog 1... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Wyposażenie łazienek
  2. Sklep z glazurą

Napisane przez firmę

Of je nu op zoek bent naar een moderne wastafel, een luxe inloopdouche, trendy tegels of een complete badkamer, wij hebben het allemaal. We inspireren je met onze producten, geven professioneel advies, leveren snel en bieden topkwaliteit tegen voordelige prijzen. Van losse onderdelen tot een complete badkamer Of je nu alleen een klein onderdeel nodig hebt, nieuw sanitair zoekt of een volledige badkamer wilt renoveren: Badkamervoordeelshop heeft wat je nodig hebt! In onze showrooms vind je verschillende accessoires, onderdelen en complete badkamers, samen met een groot tegelplein. Wist je dat onze tegels ook geschikt zijn voor gebruik als woonvloer? Bezoek een van onze showrooms en ontdek ons volledige aanbod.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 75% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 miesiąca

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 55

Napisz recenzję

Locatie Venlo

Locatie Venlo!
Raymond, Chris en Johnny hebben geweldige service geleverd!
Mijn vriendin en ik hebben er 2 badkamers gekocht voor een scherpe prijs en we konden er alles naar onze wens inplannen qua tijd, planning en levering.
2 jaar geleden gekocht en we zijn er nog steeds heel tevreden mee.
Dank voor de service!
Chantal en Hans

21 sierpnia 2024

Ouderwetse service

Het rubberringetje van het afvoerputje gescheurd van de badkamer die door badkamervoordeelshop 7 jaar geleden was geleverd. Hierdoor werkte het waterslot van de sifon niet goed meer. Vanmiddag even langs geweest in Deventer met de vraag of zij een nieuw ringetje konden leveren. Ze doken even het magazijn in en kwamen terug met een compleet nieuw sifon zonder iets in rekening te brengen, "fijn weekend meneer". Dat noem ik nog eens service!!

3 sierpnia 2024

Fijne service en uitleg

Fijne service en uitleg.Goed geholpen en ook kritisch meegedacht over de (on)mogelijkheden voor onze nieuwe badkamer. Spullen waren er mooi op tijd. Goede communicatie en afstemming
Betreft filiaal Beuningen

7 czerwca 2024

Blij met onze badkamer

Vorig jaar hebben we onze badkamer laten vernieuwen en hiervoor contact gehad met Stavast uit Dieren en Berry van Badkamervoordeelshop in Arnhem. Door de goede samenwerking, het meedenken, en de praktische adviezen was het eigenlijk in een mum van tijd geregeld, zowel qua design als qua uitvoering. De badkamer is niet alleen mooi, maar ook erg praktisch. We zijn er nog elke dag blij mee. De combinatie Stavast met Badkamervoordeelshop kunnen we dan ook van harte aanbevelen.

31 sierpnia 2023

Wauw

Wauw, wat een goede service, na 5 jaar begonnen de afsluiters van de wasbak te roesten, na dit gemeld te hebben kregen we gelijk 2 complete sets.
Zo'n service wilt toch iedereen. Dus ga naar badkamervoordeelshop te Beuningen.

30 stycznia 2024
Oceniono na 5 z 5

Nieuwe badkamer nodig? Hier moet je zijn

Nieuwe badkamer nodig? Ga voor de service van Badkamervoordeelshop!! Waarom??? Lees onze ervaring!!

Badkamermeubels en tegels via Badkamervoordeelschop aangeschaft. Vervolgens de renovatie van de badkamer laten uitvoeren door een eenmans- tegelzetbedrijf uit Tubbergen. Ondanks dat werd toegezegd dat dit tegelzetbedrijf samenwerkte met een timmerman, electriciën en loodgieter bleek hij achteraf NIET de juiste know-how, de juiste vakmensen voor deze job achter de hand te hebben waardoor de renovatie uit is gelopen op een ware flop! Beschadigde tegels, foutieve ophanging van badkamerkasten, foutieve aansluitingen van waterleidingen, ondeugdelijk electra-werk en schade aan o.a. bestaande kunstoffen raamkozijn.
Diverse malen moesten tegels weer worden verwijderd, opnieuw worden geplaatst, vloer opgebroken omdat de waterleiding verkeerdom was aangesloten, electra-draden die open en bloot waren aangesloten....en ga zo nog maar even door.
Na 10 weken verbouwing besloot de eigenaar van Badkamervoordeelshop om als mediator op te treden in dit hele verhaal. Het tegelzetbedrijf wilde de div. problemen gedeeltelijk oplossen.....over ruim 6 maanden!!!
Hier was Badkamervoordeelshop het NIET mee eens. Zij kwamen met een andere oplossing. Alle fouten en gebreken worden hersteld en opgelost. Een nieuw team werd ingehuurd om dit te herstellen, zelfs binnen afzienbare tijd! Met de uitdrukkelijke toezegging: dat wij ons geen zorgen moeten maken over de extra kosten die dit allemaal met zich mee gaat brengen...

Woorden schieten te kort! Zo ontzettend dankbaar, zo onvoorstelbaar dat na alle ellende, alle zorgen en tranen en boosheid er "gewoon" even een oplossing wordt aangereikt!
Dank...dank....dank aan Badkamervoordeelshop!!!

15 lipca 2023
Oceniono na 5 z 5

Fijn personeel wat niet opdringerig…

Fijn personeel wat niet opdringerig was, maar wel goed kon luisteren naar onze wensen. Johnny dacht in alle opzichten met ons mee! Materiaal werd op tijd geleverd en toen bleek dat tijdens de transport een tegel was gebroken, was er binnen no time een nieuwe. Nu zelfs maanden later staan ze nog voor ons klaar, toen bleek dat er iets van onze wasbak kapot was gevallen. Dezelfde week konden we het beschadigde onderdeel ophalen.
Elke dag genieten we van onze hotel chique badkamer.
Bedankt Johnny en collega's!

Rick en Gea

29 czerwca 2023
Oceniono na 2 z 5

Goed materiaal, waardeloze service

Goed materiaal, waardeloze service!

Hoeveel dingen zouden er fout kunnen gaan bij het verbouwen bij een badkamer? Niet veel, zou je zeggen. Maar dan ken je Badkamervoordeelshop nog niet..

Tijdens ons eerste bezoek werden we netjes geholpen en was er eigenlijk van alles mogelijk. We hebben hierom ook besloten om deze klus door Badkamervoordeelshop te laten doen. Bij ons tweede bezoek om de koop af te sluiten was het ook geen probleem dat we nog een aantal kleine dingen wilde aanpassen. Ook vertelde Raymond (de verkoper) voorbeelden van klanten die problemen hadden gehad (door de klant zijn eigen toedoen), dit netjes door de winkel werd verholpen en dat er altijd meegedacht werd. Dit bleek bij ons dan toch niet geheel het geval..

Het begon 2 weken voor de levering. De tegels die wij graag wilden hebben waren opeens niet leverbaar meer, maar zij wilden dit oplossen door een iets andere tegel te leveren. Deze was wel een beetje duurder, maar dit prijsverschil zouden zij voor hun rekening nemen. Zeer netjes, vonden wij.

Op de dag van levering kregen wij in de ochtend een telefoontje dat de tegels helaas niet geleverd konden worden, omdat zij die nog niet binnen hadden gekregen. Zij stelden voor om alles een week later te leveren (zij leveren alleen op donderdag). Ik had al een vrije dag opgenomen hiervoor en ging hier dus niet mee akkoord en heb aangegeven dat ik alles wilde krijgen wat ze momenteel wel al binnen hadden. Na de levering en de controle hiervan kwamen we tot de conclusie dat lang niet alles geleverd was. Zo misten we onze douchewand en thermosstaatkraan. Na dit aangegeven te hebben zouden ze dit de week later samen met de tegels leveren.

Een week later (weer een vrije dag opgenomen uiteraard) werden de tegels en de andere ontbrekende spullen geleverd. Bij het uitladen kwamen we er achter dat de douchewand alweer vergeten was. Ook kregen we 2 verschillende soorten tegels (dit terwijl we allemaal dezelfde tegels hadden). Na alweer een telefoontje richting de winkel, zouden ze dit speciaal voor ons de dag erna komen bezorgen.

Vrijdag kwamen ze dus de goede tegels brengen, er was echter al 1 tegel die gebroken was tijdens het vervoer. De chauffeur zei dat we toch een proeftegel gekregen hadden, dus dat het dan toch goed was? De verkoper had echter gezegd deze niet te gebruiken, omdat deze een klein kleurverschil kon opleveren. Dit wist mijn vader echter niet (die de bestelling aannam, omdat ik niet nog een keer een dag vrij kon pakken).

Na het zetten van de tegels kwamen we er achter dat we te weinig tegels zouden hebben. Na het bekijken van de tekening, bleek deze ook niet te kloppen. Er was namelijk geen rekening gehouden met onze dakkapel. Weer een telefoontje richting de winkel en aangegeven dat we tegels te kort hadden, aangezien de tekening van hen niet klopte. Ze zouden tegels bestellen en me laten weten wanneer deze binnen waren. Tot mijn verbazing kreeg ik echter een rekening voor deze tegels. Nadat ze de tegels binnen hadden, moest ik ze zelf komen ophalen. Na de vraag waarom we deze tegels moesten betalen, omdat dit hen fout was kregen we het antwoord: ‘Maar als ik de tekening wel goed had gemaakt, waren deze tegels sowieso bij de prijs gekomen’.

Nadat de badkamer bijna klaar was en eigenlijk alleen de douchewand nog geplaatst moest worden, kwamen we er achter dat we de verkeerde wand geleverd gekregen hebben. Wij hadden een douchewand van 60cm besteld met een koppelstuk wat 180 graden naar binnen gedraaid kon worden. Bij het uitpakken hiervan kwamen we erachter dat we een koppelstuk geleverd gekregen hadden wat niet kon draaien. Na weer een belletje om te vragen of ik niet gewoon het geld terug kon krijgen van de gehele douchewand was dit niet mogelijk. Ze konden alleen het koppelstuk crediteren om de opmerkelijke reden dat we de doos van de douchewand zelf al hadden opengemaakt. Hoe moeten we anders zien wat er in de doos zit?

Ook de installateur van de badkamer kwam vanuit hen. Dit was een gepensioneerde die 40 jaar namens hen had gewerkt en nu wat wilde bij verdienen. Deze man was een geweldige tegelzetter, echter van de installatie van het sanitair, leggen van de leidingen en aanleg van elektriciteit had hij weinig kaas gegeten. Gelukkig dat mijn vader regelmatig erbij was, zodat alles wel in goede banen gelopen is.

Kortom, voor goed materiaal kun je best naar Badkamervoordeelshop. Ga er echter wel van uit dat je vaak contact kunt nemen, omdat er iets fout gegaan is. En verwacht ook geen geweldige service van deze zaak

7 maja 2023
Oceniono na 5 z 5

Prima bedrijf met aardig personeel

Prima bedrijf met aardig personeel. Zowel Yoeri, Johnny als Diederik en ook de man die de geleverde spullen kwam brengen was erg vriendelijk. Toen bleek dat er iets niet geleverd was kon ik dat na een belletje gratis afhalen. Complimenten.

13 lipca 2022
Oceniono na 5 z 5

Wat een verademing om in deze winkel te…

Wat een verademing om in deze winkel te komen.
Geen opdringerig personeel.
Meedenkend en vooral kennis van zaken.
Op dit moment wordt de badkamer geïnstalleerd en zelfs tijdens dit proces blijven ze op de achtergrond mee monitoren.
Echt super en zeker een aanrader.
Het 3D tekenen tot en met het adviseren voelde als een warm bad.

Michael dank je wel voor het meedenken en het engelen geduld dat je met ons had.
Wij zullen in ons vriendenkring dit zeker doorvertellen.
Zoals beloofd als het klaar is ben je meer dan welkom

18 czerwca 2022
Oceniono na 5 z 5

We douchen iederen avond alsof we…

We douchen iederen avond alsof we verblijven in een luxe hotel. Wat heerlijk om dat in je eigen huis te hebben. Goede service gehad bij de Badkamervoordeelshop in Arnhem! Samen met de deskundigheid van medewerker Han hebben we iets heel moois uitgekozen.

4 lutego 2022

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej