Auto Europe Nederland Recenzje

Wynik TrustScore: 3 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 2 z 5

Booking is easy but when you have an issue, Auto Europe cannot be reached. Alamo Alicante airport (booked via Auto Europe) was unable to provide a car in our class or higher. They sent us to another... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Reservering betaald en geaccepteerd, bij het ophalen van de auto werd diezelfde creditcard niet geaccepteerd. In de opsomming van de kaarten welk niet worden geaccepteerd werd de mijne niet ve... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

Via skyscanner kwam ik bij autoeurope.nl en omdat zij als tussenpersoon (ook voor grote namen als bijv. hertz, avis, sixt) voor een meerprijs onbeperkte kilometers bieden + restitutie borg i... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Men is klantvriendelijk, denkt mee in oplossingen indien nodig en is snel met reageren indien je een vraag hebt. Uitermate goede voorwaarden en service naast een goed wagenpark waaruit je kunt kiezen.... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Informacje dotyczące firmy

1. Wypożyczalnia samochodów

O Auto Europe Nederland

Napisane przez firmę

Auto Europe is al meer dan 60 jaar een wereldwijde marktleider in het aanbieden van autoverhuur aan reizigers. Naast standaard autoverhuur bieden wij ook campers, prestige- en sportauto's, en motorfietsen aan, als ook chauffeur services.

Met meer dan 20.000 locaties in 180 landen staan flexibiliteit en klanttevredenheid voor Auto Europe centraal.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 39

Napisz recenzję

Goede prijzen

Goede prijzen
Snelle bevestiging

28 lutego 2025

Odpowiedź od Auto Europe Nederland

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! We streven ernaar de beste opties te bieden tegen concurrerende prijzen. We hopen u snel weer te zien!

Vlotte boeking

Vlotte boeking

3 marca 2025

Odpowiedź od Auto Europe Nederland

Hartelijk dank voor uw beoordeling! We zijn zo blij dat je een geweldige ervaring hebt gehad met Auto Europe. We kijken ernaar uit u binnenkort weer te mogen verwelkomen!

1 marca 2024

Odpowiedź od Auto Europe Nederland

Hartelijk dank voor uw feedback! We zijn erg blij dat u onze website gebruiksvriendelijk vindt. Bij Auto Europe doen we er alles aan om het boekingsproces zo soepel en eenvoudig mogelijk te laten verlopen. We kijken ernaar uit u binnenkort weer te mogen verwelkomen!

Ging vrij gemakkelijk

Ging vrij gemakkelijk, ondanks dat ik deze site voor het eerst gebruikt heb.

Odpowiedź od Auto Europe Nederland

Hartelijk dank voor uw vriendelijke woorden! We zijn blij dat onze website uw boekingservaring gemakkelijk en eenvoudig heeft gemaakt. Bij Auto Europe is uw tevredenheid onze prioriteit en we kunnen niet wachten om u te helpen met uw volgende huurauto!

------
Thank you for your kind words! We’re so glad our website made your booking experience easy and straightforward. At Auto Europe, your satisfaction is our priority, and we can’t wait to assist you with your next rental!

Oceniono na 5 z 5

Boeking snel en goed via de website

Boeking snel en goed via de website verlopen. Enige verbetering wellicht bij uitleg verzekeringen tav schade aan anderen na een ongeval. Wellicht voorbeelden toevoegen.

26 lutego 2025

Oceniono na 5 z 5

De snelheid van reservatie en de nodige…

De snelheid van reservatie en de nodige informatie

2 lutego 2025

Odpowiedź od Auto Europe Nederland

Thank you so much for your feedback! We’re thrilled to hear that you found the Auto Europe website easy to use. We strive to make the booking process as smooth and hassle-free as possible. We look forward to serving you again!

26 lutego 2025

Oceniono na 5 z 5

Meerder keren hier een auto gehoord…

Hier meerdere keren een auto gehuurd voor reizen naar de USA en Canada. Altijd prima geregeld en nette prijzen. Ook voor deze zomer weer een leuke aanbieding geboekt voor Florida.

betrouwbaar

Mijn favoriete auto-verhuur-website

1. overzichtelijke website
2. goede prijzen
3. verzekeringen vaak inclusief

Odpowiedź od Auto Europe Nederland

Thank you very much for your great review! We really appreciate that you mentioned our clear website, good prices and often inclusive insurance. It means a lot to us that you call us your favourite car rental website. We hope to welcome you back soon!

Goede deal

Makkelijk tool en goede prijs

24 lutego 2025

Altijd top ervaring gehad

Tot nu toe huur ik al een aantal jaren bij autoeurope, ze zijn eerlijk behulpzaam en zeer duidelijk.

3 maja 2024

Oceniono na 5 z 5

Overzichtelijk en makkelijk te boeken.

Overzichtelijk en makkelijk te boeken.

22 lutego 2025

Odpowiedź od Auto Europe Nederland

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je feedback te delen! Bij Auto Europe doen we er alles aan om onze klanten de beste service en opties te bieden. We kunnen niet wachten om u weer van dienst te zijn!

Toegankelijke website

Toegankelijke website. Wekt vertrouwen door transparantie.

19 lutego 2025

Excellent website

Booking was clear and easy. Open the ground service of the rental company is flawless too.

19 lutego 2025

Oceniono na 4 z 5

Mooie website duidelijk en gemakkelijk…

Mooie website duidelijk en gemakkelijk om te reserveren en uiteraard goede prijzen

18 lutego 2025

Oceniono na 3 z 5

Terugbetaling annulering

Terugbetaling annulering
Volgens de richtlijnen een autohuur geannuleerd, confirmation ontvangen, maar geld komt niet terug.
Dat was voorheen binnen enkele dagen goed geregeld, maar nu meer dan twee weken nog geen storno binnen. Gebeld, alles staat goed, wacht maar af, we kunnen er niets aan doen.
Dit is een geautomatiseerd proces, doet afbreuk aan het vertrouwen als terugbetaling zo lang uitblijft. >> update, 15 werkdagen na annuleren netjes retour ontvangen. Met dank.

4 lutego 2025

Geachte Edwin,

Hartelijk dank voor uw feedback.

Het kan in de regel tot 20 werkdagen duren voordat de restitutie van de betaling weer is opgeheven.

Auto Europe heeft binnen deze tijd geen mogelijkheid om dit process sneller te laten verlopen.

Mocht eventueel na deze 20 werkdagen de betaling nog steeds niet vrijgegeven zijn, dan vragen wij u direct weer contact met ons op te nemen.

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. Wij hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn.

Auto Europe Deutschland GmbH

Oceniono na 5 z 5

Goede service, gemakkelijk om te boeken.

17 lutego 2025

makkelijk en nel

16 lutego 2025

Zeer tevreden

Heb het snel geregeld voor een nette prijs

6 lutego 2025

Odpowiedź od Auto Europe Nederland

Thank you very much for your positive review! We strive to offer the best options at competitive prices. We hope to see you again soon!

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej