Auto Europe Nederland Recenzje

Wynik TrustScore: 3 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 3 z 5

Via skyscanner kwam ik bij autoeurope.nl en omdat zij als tussenpersoon (ook voor grote namen als bijv. hertz, avis, sixt) voor een meerprijs onbeperkte kilometers bieden + restitutie borg i... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Men is klantvriendelijk, denkt mee in oplossingen indien nodig en is snel met reageren indien je een vraag hebt. Uitermate goede voorwaarden en service naast een goed wagenpark waaruit je kunt kiezen.... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Het boeken gaat erg makkelijk en het is fijn dat meerdere verhuurbedrijven in het overzicht staan waardoor je makkelijk in een oogopslag alles kunt overzien. Bij het selecteren van automaat airco et... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 1 z 5

Reservering betaald en geaccepteerd, bij het ophalen van de auto werd diezelfde creditcard niet geaccepteerd. In de opsomming van de kaarten welk niet worden geaccepteerd werd de mijne niet ve... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Wypożyczalnia samochodów

O Auto Europe Nederland

Napisane przez firmę

Auto Europe is al meer dan 60 jaar een wereldwijde marktleider in het aanbieden van autoverhuur aan reizigers. Naast standaard autoverhuur bieden wij ook campers, prestige- en sportauto's, en motorfietsen aan, als ook chauffeur services.

Met meer dan 20.000 locaties in 180 landen staan flexibiliteit en klanttevredenheid voor Auto Europe centraal.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 39

Napisz recenzję

Oceniono na 4 z 5

Het was wel lastig om de auto om te…

Het was wel lastig om de auto om te boeken naar een ander model, maar uiteindelijk is dat toch gelukt.

28 kwietnia 2025

Odpowiedź od Auto Europe Nederland

Thank you for your feedback!
We’re sorry to hear that it was a bit challenging to change the car model, but we’re glad it all worked out in the end. We always strive to make the booking and modification process as smooth as possible, and your input helps us improve.

If you need any assistance in the future, we’ll be happy to help!

Best regards,

------------translation-----------------
Hartelijk dank voor uw feedback!
Het spijt ons te horen dat het omboeken naar een ander automodel wat lastig was, maar we zijn blij dat het uiteindelijk toch is gelukt. We streven er altijd naar om het boekings- en wijzigingsproces zo soepel mogelijk te laten verlopen, en uw opmerkingen helpen ons om verder te verbeteren.

Als u in de toekomst hulp nodig heeft, staan wij uiteraard graag voor u klaar!

Auto Europe team

vlot en correct behandeld

vlot en correct behandeld

18 kwietnia 2025

Beste Michel Bodeker,

Dank u wel voor uw positieve feedback. We zijn blij te horen dat uw ervaring met ons vlot en correct is behandeld. We streven ernaar om alle onze klanten efficiënte en professionele service te bieden, en het is geweldig om te weten dat we aan uw verwachtingen hebben voldaan.

We kijken ernaar uit om u in de toekomst weer van dienst te zijn!

Auto Europe team

Makkelijke en overzichtelijke site

Makkelijke site, voordelige prijzen. Duidelijk overzicht met een compleet aanbod waardoor je een goede keuze kunt maken. We boeken vaker via Auto Europe en zijn heel tevreden!

20 kwietnia 2025

Odpowiedź od Auto Europe Nederland

Thank you very much for your great feedback! We are happy to hear that you find our website easy and are satisfied with the prices and the clear offer. We are happy to know that you book with Auto Europe more often and that you are always satisfied. We look forward to serving you again in the future

----- translation-----

Hartelijk dank voor je geweldige feedback! We zijn blij te horen dat je onze website makkelijk vindt en tevreden bent met de prijzen en het overzichtelijke aanbod. Het doet ons plezier te weten dat je vaker via Auto Europe boekt en dat je altijd tevreden bent. We kijken ernaar uit je in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn.
AutoEurope-team

Gemak en goede korting.

Makelijk en voordelig auto boeken.

20 kwietnia 2025

Odpowiedź od Auto Europe Nederland

Thank you for your positive feedback! We are glad that you were able to book the car easily and cheaply. We always strive to provide our customers with the best possible experience. We hope to be of service to you again in the future!

------ translation ------
Bedankt voor je positieve feedback! We zijn blij dat je de auto eenvoudig en voordelig hebt kunnen boeken. We streven er altijd naar om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden. We hopen je in de toekomst opnieuw van dienst te kunnen zijn!

AutoEurope-team

Makkelijk en snel

15 kwietnia 2025

Odpowiedź od Auto Europe Nederland

Hartelijk dank voor uw beoordeling! We zijn zo blij dat je een geweldige ervaring hebt gehad met Auto Europe. We kijken ernaar uit u binnenkort weer te mogen verwelkomen!

Oceniono na 3 z 5

Veel informatie en de voorwaarden

Veel informatie en de voorwaarden, jammer is dat Nederlands en Engels worden afgewisseld. Dat is jammer maar ook verwarrend, veel mensen spreken Engels maar technische zaken en voorwaarden is een ander soort taal gebruik.

12 kwietnia 2025

Beste klant,

Hartelijk dank voor uw waardevolle feedback.

We begrijpen dat het afwisselen tussen Nederlands en Engels verwarrend kan zijn, vooral wanneer het om technische informatie en voorwaarden gaat. Uw opmerking is heel terecht — duidelijke communicatie is essentieel, en we nemen uw feedback dan ook mee om onze service en gebruikservaring verder te verbeteren.

Dank u wel voor het delen van uw ervaring en voor het gebruiken van Auto Europe!

Makkelijk te boeken

Makkelijk te boeken

13 kwietnia 2025

Odpowiedź od Auto Europe Nederland

Hartelijk dank voor uw beoordeling!
Fijn om te horen dat u het boekingsproces als makkelijk heeft ervaren. We hopen u snel weer van dienst te mogen zijn.

Waarom 3 sterren is dat ik niet zo blij met de keuze van verhuur bedrijf

Waarom 3 sterren is dat ik niet zo blij dat voor mij de enige mogelijkheid was gebruik te maken van Hertz verhuur bedrijf. Wil liever meer keuze omdat ik geen goede ervaring met dat bedrijf heb gehad.
Uiteindelijk is het de prijs die mij overstag haalden.
Deze website van Auto Europe is top.

8 kwietnia 2025

Dear Customer (translated version below),

Thank you very much for your honest feedback and for sharing your experience.

We completely understand your preference for having more rental company options, especially if you’ve had less positive experiences in the past. Your comments are important to us, and we’ll keep them in mind as we continue working to improve our services.

That said, we’re happy to hear that our pricing convinced you and that you found our website helpful — that means a lot to us.

Thank you again for choosing Auto Europe!

----

Beste klant,

Hartelijk dank voor uw eerlijke feedback en voor het delen van uw ervaring.

We begrijpen volledig uw wens om meer keuze te hebben tussen verhuurbedrijven, vooral als u in het verleden minder goede ervaringen hebt gehad. Uw opmerkingen zijn waardevol voor ons, en we nemen ze mee in onze voortdurende inspanningen om onze dienstverlening te verbeteren.

We zijn desondanks blij om te horen dat de prijs u heeft overtuigd en dat u tevreden bent met onze website. Dat betekent veel voor ons.

Nogmaals dank voor uw vertrouwen in Auto Europe!

simpel

simpel-123

9 kwietnia 2025

Odpowiedź od Auto Europe Nederland

Hartelijk dank voor uw beoordeling! We kijken ernaar uit u binnenkort weer te mogen verwelkomen!

Oceniono na 5 z 5

eenvoudig online te regelen.

eenvoudig online te regelen.
duidelijke informatie
goede prijs!

1 kwietnia 2025

Odpowiedź od Auto Europe Nederland

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! We streven ernaar de beste opties te bieden tegen concurrerende prijzen. We hopen u snel weer te zien!

Auto huren? Zo gedaan!

Via Google snel op site terechtgekomen. Alles zeer overzichtelijk met uitstekend werkende filters. Het hele zoek- en huurproces duurde minder dan 5 minuten.En de bevestiging was ook erg snel geregeld en compleet.

7 kwietnia 2025

Goede ervaring, maarrrr…..

In het verleden altijd goede ervaring gehad met autoeurope. Goede website, en concurrerende prijzen.
Puntje van aandacht: op de website wordt gestrooid met beloftes over kortingen. Ook de vele pop-ups doen geloven dat er tot 20% korting wordt gegeven wanneer er voor 9 april een auto wordt geboekt. Die belofte wordt niet nagekomen bij de afrekening. Dat vind ik niet correct.

7 kwietnia 2025

Odpowiedź od Auto Europe Nederland

Hartelijk dank voor uw terugkoppeling en voor uw trouw als klant van Auto Europe.

We zijn blij te horen dat u in het verleden goede ervaringen met ons hebt gehad en dat u onze website en prijzen waardeert. Tegelijkertijd willen wij onze oprechte excuses aanbieden voor de verwarring rondom de vermelde kortingen en promoties.

Als bemiddelaar werken wij samen met een groot aantal lokale verhuurpartners, en promoties kunnen afhankelijk zijn van specifieke voorwaarden, beschikbaarheid of leveranciers. We begrijpen dat dit niet altijd even duidelijk overkomt en het spijt ons dat dit bij u tot teleurstelling heeft geleid. Uw opmerking is zeer waardevol en helpt ons om onze communicatie op de website transparanter en duidelijker te maken, wat we zeker zullen meenemen in ons verbeterproces.

Nogmaals dank voor uw bericht, en we hopen u ook in de toekomst van dienst te mogen zijn.

Oceniono na 2 z 5

Auto vies, lage bandenspanning, geen ruitensproeier vloeistof!…

De huurauto hebben we op Nice airport opgehaald. De auto wat vies zowel binnenkant als buitenkant. De ruitensproeier vloeistof was op. De bandenspanning van alle 4 de banden was te laag, ( het indicatie lampje brandde) er ging erg veel lucht in bij het oppompen dus de banden waren erg zacht. Kortom mijn ervaring is niet positief.

4 kwietnia 2025

Geachte mevrouw Wolters,

Hartelijk dank voor uw feedback. Wij nemen uw klacht serieus en bieden onze excuses aan voor uw negatieve ervaring. Om uw klacht goed te kunnen onderzoeken en afhandelen, verzoeken wij u contact op te nemen met onze klantenservice.
Onze toegewijde klantenservice staat klaar om u te helpen met alle problemen die u heeft ondervonden. Zij zullen uw klacht zorgvuldig in behandeling nemen en naar een gerichte oplossing zoeken. U kunt onze klantenservice op de volgende manieren bereiken:

Geef onze klantenservice zoveel mogelijk informatie over uw klacht, inclusief relevante vouchergegevens. Zo kunnen zij u zo efficiënt en effectief mogelijk helpen.

Wij willen nogmaals onze excuses aanbieden voor het eventuele ongemak en waarderen uw medewerking, zodat wij uw klacht kunnen onderzoeken en afhandelen. Het is onze prioriteit om ervoor te zorgen dat u tevreden bent en wij zullen er alles aan doen om deze zaak voor u op te lossen.

Wij kijken ernaar uit snel van u te horen.

Oceniono na 3 z 5

bij wijziging in ophaaltijden moet je…

bij wijziging in ophaaltijden moet je alles weeer invullen. Ook wilde ik betalen via zakelijke creditcard maar werd toch de identificatie vd kaart bij de verkeerde bank gestart

2 kwietnia 2025

Odpowiedź od Auto Europe Nederland

Dear Mr. De Zaaijer, (translated Dutch version below)

We sincerely apologize for the inconvenience you experienced when modifying your pick-up time and attempting to pay with your business credit card. We understand how frustrating this must have been for you.

As a broker, Auto Europe facilitates car rentals between customers and suppliers, but we do not control the payment processing systems of each rental company. According to our terms and conditions, the credit card used for payment must be in the name of the main driver, and the rental supplier determines how the payment verification process is conducted. Unfortunately, we are unable to influence these procedures.

We truly appreciate your feedback, as it helps us improve our services. We hope that despite this experience, you will continue to trust Auto Europe for your future rentals. Please do not hesitate to contact our customer service team if you need further assistance.

Best regards,

----

Beste meneer De Zaaijer,

Onze oprechte excuses voor het ongemak dat u heeft ervaren bij het wijzigen van uw ophaaltijd en bij het betalen met uw zakelijke creditcard. We begrijpen hoe vervelend dit voor u moet zijn geweest.

Als bemiddelaar regelt Auto Europe autohuur tussen klanten en verhuurbedrijven, maar we hebben geen controle over de betalingssystemen van de verhuurders. Volgens onze algemene voorwaarden moet de creditcard op naam van de hoofdbestuurder staan, en de manier waarop de betalingsverificatie wordt uitgevoerd, wordt bepaald door de verhuurder. Helaas kunnen wij deze procedures niet beïnvloeden.

Wij waarderen uw feedback enorm, omdat het ons helpt onze diensten te verbeteren. We hopen dat u ondanks deze ervaring Auto Europe in de toekomst nog een kans wilt geven. Neem gerust contact op met onze klantenservice als wij u verder kunnen helpen.

Auto Europe

Oceniono na 1 z 5

Dishonest and misleading crooks!

I booked a one way car rental and the extra for the one way part was advertised as 130€.
Afterwards came the confirmation email confirming this amount.
Then the next day they sent me an email stating that the one way rental part was not 130€ but in fact 220€. This to me, was not acceptable, 90€ more!
I asked them to keep to their original price. They would not. They told me insteat, that I should take the rental as it is and then re-claim the extra amount after the rental. I had to keep the receipts for this.
It turns out, as I really wanted to be sure on this and questioned this, that they will not reimburse me for this amount.
What is worse is that their website still shows this incorrect amount over a week later. I pointed it out to them right at the beginning but they still have the 130€ as a one way fee.
Totally dishonest. Not what I expect from a well known big company.

2 kwietnia 2025

Dear Mr. Falco van der Gragt
Thank you for your feedback.

Unfortunately, we have not received a response via this platform, although we have tried to request additional information to investigate your case.

However, we take your concerns seriously and apologise for your negative experience. In order to conduct a thorough investigation and address your complaint properly, we kindly request that you contact our Customer Service department.
Our dedicated Customer Service team is best-equipped to assist you with any issues you have experienced. They will carefully review your complaint and work towards finding a solution. You can reach our Customer Service team in the following ways:

Please provide our Customer Service team with as much information as possible regarding your complaint, including any relevant voucher details. This will enable them to assist you efficiently and effectively.
Once again, we apologize for the inconvenience and we appreciate your cooperation in allowing us to investigate and address your complaint. Our goal is to ensure your satisfaction and we are committed to resolving this matter for you.
We look forward to hearing from you soon.

Yours sincerely,

Terugkerende klant

Altijd de beste prijs, annuleerbaar en herboekbaar indien de prijs daalt. Snelle afhandel ervaring bij een verzekerings kwestie. Keurig!

31 marca 2025

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej