Via skyscanner kwam ik bij autoeurope.nl en omdat zij als tussenpersoon (ook voor grote namen als bijv. hertz, avis, sixt) voor een meerprijs onbeperkte kilometers bieden + restitutie borg i... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Reakcja na opinię
Het boeken gaat erg makkelijk en het is fijn dat meerdere verhuurbedrijven in het overzicht staan waardoor je makkelijk in een oogopslag alles kunt overzien. Bij het selecteren van automaat airco et... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Reservering betaald en geaccepteerd, bij het ophalen van de auto werd diezelfde creditcard niet geaccepteerd. In de opsomming van de kaarten welk niet worden geaccepteerd werd de mijne niet ve... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
O Auto Europe Nederland
Napisane przez firmę
Met meer dan 20.000 locaties in 180 landen staan flexibiliteit en klanttevredenheid voor Auto Europe centraal.
Dane kontaktowe
Landsbergerstrasse 155, 80687, München, Niemcy
- +49 89 541 9555 99
- nlres@autoeurope.de
- autoeurope.nl
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Jak firma korzysta z Trustpilot
Onbereikbaar
Via Auto Europe een auto gehuurd bij Europcar in Madrid. Bij het inleveren weigerde men om het geblokkeerde bedrag terug te betalen, terwijl ik daar wel recht op had. Ik heb dit gemeld bij Auto Europe maar daar vond men dat ik via de Klantenservice een standaardformulier moest invullen. Dat heb ik gedaan, maar de Klantenservice bleek onbereikbaar....

Odpowiedź od Auto Europe Nederland
Leveren niet en betalen niet terug.
Via Auto Europe auto gehuurd in Phoenix. Aldaar was het onmogelijk om de auto op te halen door verschillende vertraagde vluchten die tegelijk alsnog waren aangekomen en personeelstekort. Op hun verzoek geannuleerd en zou binnen 10 worden terugbetaald. Inmiddels wordt ik al drie maanden aan het lijntje gehouden en verschuilt Auto Europe zich erachter dat ze van hun Amerikaanse partner geen reactie krijgen.

Odpowiedź od Auto Europe Nederland
Auto gereserveerd en 1500,- euro…
Auto gereserveerd en 1500,- euro betaald via Auto europe vervolgens auto opgehaald in Düsseldorf op de luchthaven bij Europecar eenmaal aangekomen word ik geholpen en overhandig ik mijn uitgeprinten voucher , paspoort , rijbewijs even later komt meneer terug en vertel dat ik niet door een security check kom , terwijl alles klopte nogmaals vroeg ik waarom ik geen auto kreeg waar op meneer reageerde "wij verhuren geen auto's aan Nederlanders " ik had een vackantie gepland met mijn gezin wat ik nu allemaal kwijt ben ik wil mijn geld terug !

Duidelijke en heldere website
Duidelijke en heldere website om een auto te huren.
Alleen de gekozen aanvullende verzekering zou beter weergegeven moeten worden op de betaling en bevestiging, dat is nu wat onduidelijk.

Top aanbieder
Men is klantvriendelijk, denkt mee in oplossingen indien nodig en is snel met reageren indien je een vraag hebt. Uitermate goede voorwaarden en service naast een goed wagenpark waaruit je kunt kiezen. Geheel tevreden. Mijn volgende auto voor de aankomende vakantie is net weer geboekt via AutoEurope. Fijn dat ik een goede en vooral eerlijke aanbieder heb gevonden. Dat scheelt zoek- en vergelijkingswerk voor de toekomst!

Odpowiedź od Auto Europe Nederland
Alles werkt prima en ik heb ettelijk…
Alles werkt prima en ik heb ettelijk keer gehuurd in het verleden. Alleen mijn credit kaart wordt niet geaccepteerd. Na twee keer fout melding (de bank zei dat het goedgekeurd was) moest ik een ander kaart gebruiken.

Odpowiedź od Auto Europe Nederland
het pas mis bij afgeven van de auto de…
het pas mis bij afgeven van de auto de man kwam aanlopen keek even achter en ging gelijk naar voren op zijn knieën en vond duidelijk een oude beschadiging die wij niet gezien hadden of gemaakt je moest echt op de grond liggen en hij wist want ging gelijk op de grond liggen en vertelde dus dat we schade hadden gemaakt.
Triest om zo geld te verdienen en je klanten af te zetten dus goed opletten bij halen en goed kijken ook helemaal naar onderen .boeven

Odpowiedź od Auto Europe Nederland
Slechte/geen service, of hulp auto europe
Ter plekke problemen met pincode van creditcard, de auto van 174 euro voor 12 dagen , kwam nog eens 260 euro bij !! Aan allrisk verzekering , in die 174 euro zat all allriskdekking van 70 euro !
Veel problemen ter plekke, en zeer vervelend begin van vakantie, ik had vele malen beter ter plekke een auto kunnen huren ! Bij bellen met auto europe is enige antwoord, we kunnen niets voor u doen !!!

Odpowiedź od Auto Europe Nederland
Auto teruggebracht met volle tank
Auto teruggebracht met volle tank. Digitaal bevestigd door verhuurbedrijf.
Toch wordt bedrag voor een volle tank van credit card afgeschreven. Autoeurope weigert terug te betalen: pure oplichterij!

Odpowiedź od Auto Europe Nederland
Al jaren een zeer goed en betrouwbaar bedrijf
Omdat hier door de medewerkers alles altijd tot in de puntjes geregeld wordt. Annuleren of een probleem altijd zonder enige moeite wordt het opgelost.

Odpowiedź od Auto Europe Nederland
Niet vermelden van extra kosten
Auto huren op zich eenvoudig. Gehuurde auto was een rammelbak. Daarnaast wordt je geconfronteerd met niet vermelde kosten, in dit geval schoonmaakkosten. Zou netjes zijn dit vooraf te vermelden.

Eerdere boeking geannuleerd bij AE
Eerdere boeking geannuleerd bij AE . Na een scherpere aanbieding van AE te hebben ontvangen.

Weggegooid geld
Mijn vrouw was niet in het bezit van een internationaal rijbewijs en kan daarom de auto niet meenemen. We hadden de auto voor een week gehuurd inclusief additionele verzekering. Op geen enkele manier is Auto Europe ons financieel tegemoet gekomen. Honderden Euros weggegooid geld. Dit is de slechtste service ooit in mijn ervaring.

Odpowiedź od Auto Europe Nederland
het was alleen moeilijk om te betalen…
het was alleen moeilijk om te betalen te activeren

Duidelijkheid in prijs incl
Duidelijkheid in prijs incl. een goede verzekering. Zodat niet achteraf er weer een bedrag bij komt zoals bij veel andere verhuurbedrijven plaatsvindt.

Odpowiedź od Auto Europe Nederland
Ik probeerde een boeking wat korter te…
Ik probeerde een boeking wat korter te maken, er was een wijziging in mijn reisschema. In plaats van minder moest ikMEER betalen. De auto wat later ophalen dan de afgesproken datum was onmogelijk. ‘That’s our system’

Goede bereikbaarheid servicedesk.
Ik heb mijn huurauto geboekt vanwege de gunstige prijzen bij AutoEurope en goede ervaringen uit het verleden.
Nu twijfelde of ik wel de juiste verzekering had afgesloten. Dit was niet geheel duidelijk op de voucher.
Na contact is alles prima uitgelegd en geregeld.
Let op: telefonisch contact is in het Engels.
Mailen kan in het Nederlands.

Doświadczenie Trustpilot