Auto Europe Danmark Recenzje

Wynik TrustScore: 3 na 5

Oceniono na 1 z 5

Til alle jer der søger den billigste, bedste leje af bil. Undgå for guds skyld at benytte jer af de tilbud Auto Europe finder frem til jer! Fordi konceptet de arbejder ud fra appelerer til virksomhede... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg har lejet bil hos dem mange gange, fungeret rigtig fint. Denne gang gik det så galt, jeg havde kun et digitalt kørekort, med og kunne derfor ikke få bilen, jeg forsøgte uden held og annulere aftal... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Kommer aldrig til at bruge selskabet igen. Da vi henter bilen får vi en meget mindre bil end bestilt. Vi har tilkøbt automat gear. De har kun manuel gear i den bil vi kan få. Vi kommer til at beta... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Vi lejer ofte bil via Auto Europe, som normalt har de bedste tilbud. Eksempelvis har vi netop lejet en bil, som skal hentes hos Playless, - et selskab under Avis. Jeg undersøgte, hvad vi skulle have b... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

1. Wypożyczalnia samochodów

O Auto Europe Danmark

Napisane przez firmę

I mere end 60 år har Auto Europe været en global leder inden for udlejning af biler til rejsende rundt om i verden. Udover standard biludlejning tilbyder vi også autocampere, luksus og sportsvogn leje. Derudover tilbyder vi også motorcykeludlejning og chafførservice.

Med over 20.000 lokationer i 180 lande er Auto Europe forpligtet til at gøre dig tilfreds.

Średnia

Wynik TrustScore: 3 na 5

3 tys. recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 18

Napisz recenzję

Auto Europe er en fuskerforretning

Auto Europe er en fuskerforretning, hold jer langt væk.
Jeg kunne ikke få udleveret min bil da jeg kom til Barcelona, da jeg til trods for at havde checket ind hjemmefra og kunne fremvise pas og kreditkort, men kun havde mit kørerkort med digitalt.
Jeg tilbød at få sendt et billede af mit kørekort, men det var heller ikke godt nok, så ønsker firmaet jo heller ikke det lykkedes. Men mine penge vil de gerne beholde.
Der står oven i købet i deres egne betingelser at det kun er kreditkort der skal være fysisk.
Har været i kontakt med deres kundeservice, som de sikkert i et eller andet standard svar til denne anmeldelse vil skrive og bede om igen, men det er lige så meget op af bakke med den del af firmaet.
Jeg har nu været nødsaget til at lave indsigelse til banken som nok afstedkommer en politianmeldelse
Så kan kun anbefale at i holder jer langt fra at leje bil igennem Auto Europe, hvis i ønsker en god ferie, det er snyd og humbug.

3 października 2024

Hej Felmming Blom,

Tak for din feedback. Vi tager dine henvendelser seriøst og beklager din negative oplevelse og eventuelle ulejlighed.

Ud fra din anmeldelse kan jeg forstå, at du allerede har kontaktet vores kundeserviceafdeling angående sagen, og vi er meget kede af at høre, at du ikke er så tilfreds med resultatet af sagen.

Vi lægger stor vægt på vores kunders tilfredshed, og vores dedikerede kundeserviceteam er forpligtet til at sikre, at din sag bliver behandlet hurtigt, effektivt og retfærdigt. For yderligere kommunikation vedrørende sagen beder vi dig derfor venligst kontakte vores kundeserviceafdeling. Du kan kontakte dem på følgende måder:

• Formular: https://www.autoeurope.dk/customerservice/

Vær også venlig at læse din T&C igen: Du skal kunne fremvise dit
fysiske kreditkort (PIN-kode sandsynligvis påkrævet), kørekort og pas/nationalt id-kort.

Vi beklager dybt den negative oplevelse, du har haft, og vi sætter pris på din tålmodighed og forståelse.

Auto Europe Deutschland GmbH
www.autoeurope.dk

Ikke så heldig

Jeg bookede en bil og betalte 277,49 EUR, men de havde ingen bil, da jeg kom for og hente den. Jeg var der et kvarter før tid, så jeg er ikke kommet for sent. Så jeg måtte betale 65 US Dollars for og komme til mit bestemmelsessted. Desuden står jeg uden bil nu.
Der er noget galt, når man booker en bil og der så ikke er nogen, når man kommer for og hente den.
Ved ikke hvor fejlen er!
Jeg har 277,49 EUR til gode hos AutoEurope, som skal returneres til min konto.

26 września 2024

Hej John,

Tak for din bedømmelse. Vi lægger stor vægt på dine bekymringer og undskylder for din negative oplevelse. For at kunne foretage en grundig undersøgelse og behandle din anmeldelse korrekt, beder vi dig om at kontakte vores kundeserviceafdeling.

Vores dedikerede kundeserviceteam er bedst rustet til at hjælpe dig med eventuelle problemer, du har oplevet. De vil omhyggeligt gennemgå din klage og arbejde på at finde en løsning. Du kan kontakte vores kundeserviceteam på følgende måder:

• Formular: https://www.autoeurope.dk/customerservice/

Giv venligst vores kundeserviceteam så mange oplysninger som muligt om din klage, herunder alle relevante voucheroplysninger. På den måde kan de hjælpe dig hurtigt og effektivt.

Vi beklager endnu en gang ulejligheden, og vi værdsætter dit samarbejde, som giver os mulighed for at undersøge og behandle din anmeldelse. Vores mål er at sørge for, at du er tilfreds, og vi er fast besluttet på at løse denne sag for dig.

Auto Europe Deutschland GmbH
www.autoeurope.dk

Oceniono na 4 z 5

Vi ringede

Vi ringede, da vi ikke kunne forstå at biludlejningsfirmaet vil reservere €1500,- på vores kort. Vi fik forklaret at det var fordi AutoEurope står for forsikringen og at de garantere at vi får vores penge retur fra dem, hvis vi kommer ud for et uheld
Det kunne forklares bedre på hjemmesiden

25 września 2024
Oceniono na 5 z 5

Auto Europes platform er god og…

Auto Europes platform er god og overskuelig. Jeg har efterhånden benyttet den mange gange i.f.m. leje af bil i udlandet. Det har virket upåklageligt, og særligt visheden om at de nødvendige forsikringer er indeholdt i lejen giver tryghed.

Kan varmt anbefales ⭐⭐⭐⭐⭐

14 września 2024

Vedr

Vedr. booking og bekræftelse, som skete den 9.02.24, og betaling, har alt fungeret fint, men blev en del overrasket og utilfreds, da jeg stod ved GoldCar, Nice lufthavn, sent fredag aften, da jeg udover 1100 euro, i selvrisiko depositum, skulle reservere 142 euro, vedr. benzin. Yderligere ville blive opkrævet 60 euro, for biludlejning, hvis jeg overvejede at køre til Italien eller Monaco, dette var ikke nævnt i min lejekontrakt, og vi havde netop planlagt en tur til Italien, da vi boede ca 25 km fra grænsen, men som vi måtte droppe. Dette er ikke kunde venligt service.

6 września 2024

Virkelig ringe service

En misforståelse omkring bookingtypen gjorde, at jeg ikke måtte leje bilen, da jeg stod ved skranken. Efter at have været på hold i et kvarter med Autoeurope lød meldingen, at det bare var surt show - mine 4.000 kr var tabt. Ingen mulighed for ændring, retur eller tilgodehavende. Virkelig dårlig service. Jeg booker aldrig gennem Autoeurope igen

4 września 2024

Hej Sune,

Booking fungerede fint

Booking fungerede fint, men da jeg printede voucheren ud så jeg at Avis som jeg havde bedt om skal have flynummer at vide. Det havde jeg jo tydeligt skrevet til jer på bookingen.
Jeg ser i dag at man skal stille et sikkerhedsdepositum, det var ikke nævnt ved booking

8 września 2024

Hej Mogens Lindstrom,

Svindel

Vi ankom til Zadar lufthavn d. 21/8kl. ca.19,00 Vi havde hjemmefra booket og lejet bil med fuld kasko hjemmefra. for 237 euro.Igennem Autoeurope Udlejeren var Carwiz. Vi stod i kø ved Carwiz kontor hvor vi igennem glasdøren kunne se at Carwiz personale havde voldsomme diskutioner med de kunder der var før os, mange gik derfra i vrede uden at have lejet bil. Vi tænkte at det ville gå nemmere for os, vi havde jo betalt leje og forsikring af bilen hjemmefra. Men Udlejerne overbegrinte os og gjorde os klart at AutoEurope kun stod for booking af bilen, og ikke opkrævning af leje og forsikring. Vi måtte nu betale 369 euro til Carwiz for at få bilen udleveret, så udover de 237 euro som vi havde betalt hjemmefra måtte vi nu betale 369 euro. Det er den groveste udnyttelse af folk der lige er nået frem til udlejningskontoret. På det pågældende tidspunkt havde vi ikke andre muligheder end at betale hvis vi ville have en bil at køre i

21 sierpnia 2024

Hej herre Christensen,

Tak for din anmeldelse. Vi er meget kede af at høre om din negative oplevelse, da du hentede din bil i Zadar.
Vi forstår godt, hvor frustrerende det kan være, når tingene ikke går så godt som forventet, og vi deler din frustration. Vi stræber efter at sikre en problemfri oplevelse for vores kunder. Desværre har vi som biludlejningsmægler begrænset kontrol over personalet og processerne hos vores lejebilspartnere.
Ikke desto mindre vil vi gerne gøre alt, hvad der står i vores magt, for at gøre det godt for dig. Hvis du ønsker, at vi skal handle på dine vegne og kontakte Carwiz, kan du bruge nedenstående link til at kontakte vores dedikerede kundeserviceteam.

Endnu en gang undskylder vi for det dårlige serviceniveau fra Carwiz. Vores kunders tilfredshed er det vigtigste, og vi vil bruge din feedback til at forsøge at forhindre lignende situationer i fremtiden.

Ud fra din anmeldelse forstår vi, at du har spørgsmål vedrørende de forsikringer, der er inkluderet i din billeje, og/eller de forskellige billeje-dækningspakker, vi tilbyder under bookingprocessen.

For mere information og nogle af de oftest stillede spørgsmål om dækning af billeje, kan du besøge vores hjemmeside nedenfor, hvor du finder en omfattende guide, der forklarer alt, hvad du har brug for at vide.

Skulle du efter at have læst dette stadig have spørgsmål, så er du velkommen til at kontakte vores reservationsafdeling på +49 89 541 9555 8027. Vores reservationsteam vil meget gerne hjælpe dig.

Tak, fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Vi håber at få mulighed for at betjene dig igen i fremtiden.

Auto Europe Team

Oceniono na 1 z 5

This is the worse experience that I've…

This is the worse experience that I've ever had.
2 months begging to have my reimbursement due to a tire puncture. I was charged by the car rental company and AutoEurope should reimburse me as I hired full coverage insurance. Since then I'm in contact with AutoEurope to have my reimbursement and they answer with a lot of delays, asking to use the site to raise the complaint what doesn't work (the site keep in a loop). After I wrote the 1st review about them here, they asked me to contact another customer service mail, but, no answer since 5 days. When this difficulty of to have my rights will be won?? This is the worse service after rental that I've ever experienced and I don't recommend this company. They could never offer insurance if it is charged by the rental company. They should let the insurance to be hired directly with the rental company!!!!

1 lipca 2024

Dear Ms Tabchoury,
Thank you for your feedback. We’re very sorry to hear of your negative experience.
Not only do we understand how frustrating it can be when things don't go as smoothly as expected, we share in your disappointment. We strive to ensure a seamless experience for our customers.
Unfortunately, as a car rental broker, we have limited control over the staff and processes of our car rental partners.
Even so, we would like to do everything in our power to make things right for you. Should you wish us to intervene on your behalf, you can use the link below to reach out to our dedicated customer service team.
or on +49 89 412 07 269
Once again, we apologise for the poor level of service provided by [supplier]. The satisfaction of our clients is paramount, and we will use your feedback to try and prevent similar situations in the future.
Thank you for taking the time to share your experience. We hope to have the opportunity to serve you again in the future.
Yours sincerely,

Oceniono na 1 z 5

umuligt at få depositum tilbage.

lejede en bil på hjemmesiden (ca.213€) inden jeg tog på ferie med en kammerat, (rejse dag 01/06) vi nåede ikke frem til udlejnings selskabet på dagen pga. forsinkelser. men ankommer dagen efter og bliver "gratis" opgraderet for 100€ og skal oveni betale 420€ depositum. Det er nu snart 3 måneder siden og jeg kæmper stadig med at få ovennævnte beløb(er) tilbage.
Vil aldrig anbefale sådan nogle scammere til andre mennesker. føj en behandling!

2 czerwca 2024

Hej fru/herre Nielsen,
Tak for din anmeldelse. Vi er meget kede af at høre om din negative oplevelse, da du hentede.
Ikke desto mindre vil vi gerne gøre alt, hvad der står i vores magt, for at gøre det godt for dig. Hvis du ønsker, at vi skal handle på dine vegne og kontakte [supplier], kan du bruge nedenstående link til at kontakte vores dedikerede kundeserviceteam.
Endnu en gang undskylder vi for det dårlige serviceniveau. Vores kunders tilfredshed er det vigtigste, og vi vil bruge din feedback til at forsøge at forhindre lignende situationer i fremtiden.
Auto Europe

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej