Auto Europe Danmark Recenzje

Wynik TrustScore: 3 na 5

Oceniono na 1 z 5

Kommer aldrig til at bruge selskabet igen. Da vi henter bilen får vi en meget mindre bil end bestilt. Vi har tilkøbt automat gear. De har kun manuel gear i den bil vi kan få. Vi kommer til at beta... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Vi lejer ofte bil via Auto Europe, som normalt har de bedste tilbud. Eksempelvis har vi netop lejet en bil, som skal hentes hos Playless, - et selskab under Avis. Jeg undersøgte, hvad vi skulle have b... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

1. Wypożyczalnia samochodów

O Auto Europe Danmark

Napisane przez firmę

I mere end 60 år har Auto Europe været en global leder inden for udlejning af biler til rejsende rundt om i verden. Udover standard biludlejning tilbyder vi også autocampere, luksus og sportsvogn leje. Derudover tilbyder vi også motorcykeludlejning og chafførservice.

Med over 20.000 lokationer i 180 lande er Auto Europe forpligtet til at gøre dig tilfreds.

Średnia

Wynik TrustScore: 3 na 5

3 tys. recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 18

Napisz recenzję

This feels like a scam

This feels like a scam. Find a better place to rent a car.

We booked and fully prepaid a rental car through Auto Europe using a debit card in my name, while my husband was listed as the main driver.

At the rental desk in Basel, he was refused the car because the main driver must personally hold an international credit card in his own name.

Yes, this requirement technically appeared during the booking process. But Auto Europe still allowed us to complete the booking and take full payment from a debit card belonging to someone other than the main driver.

That is the part I find completely unacceptable.

If the rental cannot be collected unless the main driver personally owns a credit card, this should be treated as a basic eligibility requirement and checked before payment is accepted.

Instead, Auto Europe accepts the money, confirms the booking, and then the customer can arrive at the rental desk only to discover that the booking is unusable and the prepaid amount may be lost.

That is not a reasonable customer journey. It is a trap.

To make matters worse, I have repeatedly tried to call Auto Europe and have been unable to reach anyone. I also cannot find any straightforward email or meaningful contact option to resolve the issue.

So the result is:

We paid in full.
We received no car.
Auto Europe has our money.
And we cannot get through to anyone.

Whether or not Auto Europe can point to a checkbox in its terms, this business practice feels deeply misleading and, frankly, scam-like.

I would strongly recommend that anyone considering booking through Auto Europe checks the credit-card requirements extremely carefully before paying. Or even better, using another car rental service with decent business practises.

3 września 2026
Oceniono na 1 z 5

Til alle jer der søger den billigste billeje

Til alle jer der søger den billigste, bedste leje af bil. Undgå for guds skyld at benytte jer af de tilbud Auto Europe finder frem til jer! Fordi konceptet de arbejder ud fra appelerer til virksomheder der har en dårlig moral. Når du står ved skranken starter alle vanskelighederne og du er i klemme, du står overfor menesker der helt bevidst er blevet instrueret i at fuppe dig: Vi tager ikke Debitkort! hvis du bruger det koster det ekstra fks. kr 3000 og hvis du anvender kreditkort tager de det ikke! De ansattes mål er at stjæle penge fra dig og udnytte stress situationen - og tro mig de gør det. Og Auto europe er bevidst om det og er skabt til formålet og tjener specifikt på denne manøvre og det samme gør biludlejnings firmaet. Udlejnings firmaets ansatte er skolet i at forklare at deres aftaler er klare og at man evt.kan ringe til auto europe velvidende de ikke tager tager telefonen og sådan er det perfekte bondefangeri sat op til at fungere. Gør dig selv en tjeneste og book kun bil på udlejningsfirmaets egen webside - det forpligter udlejeren. Det der forgår på Auto europe`s webside blev tidligere kaldt "bondefangeri" og idag: Det rene svindel.

1 września 2026
Oceniono na 1 z 5

Lejede en bil I Pisa Lufthavn som var…

Lejede en bil I Pisa Lufthavn som var bestilt med GPS. Det havde bilen så ikke. Og kunne ikke få betalingen retur for dette. Skrev straks til Auto Europe ved hjemkomst, og fik svar retur at de har fået min henvendelse. 3 uger er nu gået, og stadig ikke fået svar fra dem. Kan kun fraråde at leje gennem dette firma.

5 sierpnia 2026
Oceniono na 1 z 5

Terrible experience, no car and no refund

I genuinely feel scammed by Auto Europe.

I paid $500 for a Europcar rental and correctly selected Denmark as my country of residence when booking. Their website accepted it, showed no warning or error, took my money and confirmed the reservation.

At pickup, the car rental refused to give me the car because Danish residents were apparently not eligible for the rate Auto Europe sold me.

After waiting around 40 minutes to speak with Auto Europe, I was simply told: no car and no refund because I booked through their American website.

How can you knowingly accept Denmark as a country of residence, take $500, confirm the booking, and then blame the customer when the rental cannot be provided?

Absolutely unacceptable. I have filed a formal complaint and will update this review depending on whether they return my money.

25 sierpnia 2026
Oceniono na 1 z 5

Hold jer væk fra dette firma

Kommer aldrig til at bruge selskabet igen.
Da vi henter bilen får vi en meget mindre bil end bestilt. Vi har tilkøbt automat gear. De har kun manuel gear i den bil vi kan få. Vi kommer til at betale 2600 kr ekstra i forsikring pga bil firmaet Niza cars ikke mener vores forsikring ved auto Europe dækker ved dem . Autoeurooe har lukket, da vi står de..
Man kan ikke skrive til autoeurope, da de ingen mail har man kan skrive til

20 lipca 2026

ADVARSEL - Lej IKKE bil hos k10mobility.com & autoeurope.com

k10mobility.com & autoeurope.com -

Bestilt bil online via autoeurope hos k10mobility.
Biludlejnings firma ligger uden for Mallorca lufthavn og du afhentes i shuttlebus.
Ankom til tiden - ingen kø MEN gik derfra “uafklaret” og UDEN bil, da de var fuldstændige urimelige - har betalt lejen via nettet som IKKE refunderes…. = 1.650 kr. og er endvidere fuldt forsikret hjemmefra

1 ) Plastik kørekort blev afvist som “ugyldigt” grundet er mangler hjørne MEN alt på kørerkort er læsbart og intakt og har som i ALDRIG før haft nogle problemer med denne “mangel” i udlandet før

K10 henviser til deres strenge love i Spanien, MEN kan undtagelsesvis tilbyde udlevering af bil imod et engangsbeløb pålydende 546 euro ( 4095 kr ) grundet denne “kørekorts defekt” ???
Fejler kørekort så åbenbart ikke noget hvis bare man betale denne ekstra forsikring på 546 Euro - er kørekort så lige pludselig blevet gyldigt ???

K10 ville og kunne ikke betjene os anderledes og bad os kontakte dem som vi havde lejet bil hos - således gjort og Autoeurope ville og kunne ikke gøre noget og henviste tilbage til k10
OBS ikke nemt at finde brugbart tlf nummer
Til autoeurope var 4 tlf. igennem - fik dog fat i Tyskland afdelingen til sidst

Sikke da en service - den skal
Man IKKE lede langt tid efter - bedøm selv !

Jeg kommer ALDRIG til at bruge dem igen og råber gerne højt om “mangen til opførsel” der er hvad det bliver til ….

Har nu lejet bil i et “seriøst” selskab her på Mallorca i Spanien UDEN nogle former for “bøvl” eller nogle kommentarer mht. kørekortet

28 lipca 2026

Gold rate

1 stjerne – Betalte for Gold Rate, men Auto Europe tog intet ansvar
Jeg kan desværre ikke anbefale Auto Europe.
Jeg betalte ekstra for en Gold Rate-pakke, som blandt andet inkluderede flere ekstra chauffører og en tank brændstof. Da vi hentede bilen hos Avis i Denver, nægtede de at anerkende Gold Rate-pakken. Vi fik besked på, at vi selv skulle aflevere bilen med fuld tank, og de ydelser, vi havde betalt ekstra for, blev ikke leveret.
Efterfølgende kontaktede jeg Auto Europe for at få problemet løst. I stedet for at tage ansvar blev jeg sendt rundt mellem forskellige medarbejdere og e-mailadresser. Hver gang fik jeg blot at vide, at jeg skulle kontakte deres "Customer Service Team" via hjemmesiden.
Problemet var bare, at den kontaktmulighed, de hele tiden henviste til, ikke fandtes. Jeg loggede ind på min booking flere gange – både fra mobil og computer – uden at kunne finde den funktion, de blev ved med at henvise til. Jeg forklarede dette gentagne gange, men fik blot de samme standardsvar igen og igen.
Det er meget frustrerende at betale ekstra for en ydelse, som ikke bliver leveret, og derefter opleve, at ingen tager ansvar. Kundeservicen har været præget af standardsvar, manglende hjælp og ingen reel vilje til at løse sagen.
Jeg forventer stadig at få refunderet det beløb, jeg betalte ekstra for en Gold Rate-pakke, som aldrig blev leveret.
Meget skuffende oplevelse. Jeg vil tænke mig meget om, før jeg bruger Auto Europe igen.

6 lipca 2026
Oceniono na 3 z 5

Drop forsikringen hos AE, og køb dem lokalt!

Dette er en lidt blandet anmeldelse. Super nemt at leje bil, og vi fik det til en god pris. Dertil havde jeg så valgt alle de forsikringer jeg kunne, så jeg ikke ville få noget i klemme i tilfælde af uheld, punktering m.m.. Ved afhentning af bil bliver jeg så spurgt ind til forsikringer, og kan svare at det er ikke nødvendigt da jeg har købt hjemmefra igennem Auto Europe. Derefter bliver jeg så gjort opmærksom på at hvis ikke jeg køber forsikring hos biludlejningsfirmaet, vil jeg, i tilfælde af uheld, skulle afregne med udlejningsfirmaet, hvorefter jeg så skal afregne med Auto Europe, så jeg i mellemtiden skal lægge evt omkostninger ud af egen lomme. Dette synes jeg ikke er i orden, når nu jeg i god tro har dækket mig ind hjemme fra!!!

Så mit råd til andre brugere af Auto Europe er: Lej bilen til den gode pris hjemmefra, drop forsikringerne ved Auto Europe, og køb evt forsikringer lokalt ved afhentningsstedet.

Jeg prøvede at kontakte Auto Europe på telefon over flere dage, men blev mødt af ventemusik uden at få at vide hvad nummer man evt var i en kø, og telefonen blev aldrig taget. Ærlig talt er man lidt nervøs for at køre rundt i en lejebil som man reelt set hæfter for personligt, da jeg nægtede at købe endnu en forsikring på noget jeg allerede havde betalt for, og jeg kunne ikke forestille mig at Auto Europe ville returnere de penge jeg i forvejen havde betalt forsikring for, så det var med en lille klump i halsen, i de 12 dage vi havde bilen, hver gang vi kørte.

4 czerwca 2026
Oceniono na 5 z 5

Jeg har lejet bil hos dem mange gange

Jeg har lejet bil hos dem mange gange, fungeret rigtig fint. Denne gang gik det så galt, jeg havde kun et digitalt kørekort, med og kunne derfor ikke få bilen, jeg forsøgte uden held og annulere aftalen men uden succes. Auto europe har efterfølgende hjulpet med at få alle pengene refunderet. tak for god service.

7 kwietnia 2026

Svindelfirma

Svindelfirma. Beholder dine penge uden at du får en bil. Havde booket bil til afhentning i Palma lufthavn d. 1 april kl. 23.30. Flyet er forsinket og lander først i lufthavnen kl. 03.30. Forsøger at ringe til Autoeurope med ingen svar. Skranken hos Goldcar (hvor bilen skulle hentes) var lukket ved ankomst. Kommer tilbage samme dag, og får af vide at min booking er annulleret pga. no show. Jeg forklarer situationen og får af vide, at jeg skal bede om refusion hos Autoeurope. Jeg ringer til Autoeurope og får af vide, at Goldcar ikke tillader refusion?! Så, inden vil tage ansvaret. Jeg er uden skyld i forsinkelsen og har nu brugt 2200 kr. Og ingen bil fået. Svindel og bedrag.

1 kwietnia 2026

Total scam

Total scam. Rented a car from Palma de Mallorca via Goldcar at a very good price. When we arrived, they refused to give us the car unless we add extra 250 eur for an insurance which I did not need , since I already had an insurance via my visa credit card. Looked for a phone number to call but they were closed in the evening. We left without a car, so this was a total scam. There

25 marca 2026

Not trustworthy

Would not rent through them unless it’s one of the big three - no support if scammed by local car rental

17 października 2025

Virkeligt et svindler firma

Virkeligt et svindler firma , havde booket gennem solfaktor , fly, hotel , bil , destination Malaga - ved ankomst i lufthavnen var det første problem ingen skiltning for Dollar som udlejnings firmaet hed , kom efter lang tid frem til at de hangs sammen Hertz - de havde ikke den bil jeg havde betalt for , og for øvrigt mente de ,jeg var for stor til en mellemklasse bil (1,95cm) jeg vil bare bede om det jeg har reserveret -nej jeg skulle betale ca 200 euro ekstra for en bedre bil , det ønsker jeg ikke ! Blev henvist til deres kontor og havde samtidig dialog med solfaktor , hvor jeg havde bestilt turen fra - de havde inden turen skriftligt advaret mod, at jeg ikke skulle købe ekstra forsikring , hvis jeg blev presset til det , da det åbenbart er en standard måde , hvor de tjener ekstra på dig som kunde ! Ved skranken fik jeg så oplyst at jeg kunne få en meget bedre bil , men at jeg så skulle betale 260 euro ekstra for forsikring ellers ville jeg hænge på et krav på 1600 euro hvis der skete en parkerings skade eller lign. Jeg endte med at lade bil være bil og så tage en taxa i stedet !! Det er absolut et svindler firma , jeg kan kun udtale mig om deres Malaga afdeling , der stod flere i kø der fik samme besked ! Oplyste at jeg ville lave en anmeldelse på trust pilot , jeg fik fortalt at jeg ikke skulle blande Hertz ind i det , da det jo var Dollar der stod for udlejningen - men i hører jo sammen , det står et diskret Dollar symbol, og så har i Alle Hertz tøj og logoer på !! Jeg ville så annullere min bestilling , som jeg har papir på vil koste 250Dkr , det kunne man ikke , øh det er jer der ikke har hvad jeg har bestilt !! Der var ikke noget at stille op , solfaktor anbefalet at jeg skulle betale og så sende kravet til udlejning , nå vi kom hjem , dette ville jeg ikke løbe and på , da alt skreg af svindel !! Så hold jer væk , lej først jeres bil ved Ankomst - Alt dette varet ca 3 timer før vi kunne forlade Malaga Lufthavn.

3 listopada 2025

Worst car rental experience

Jeg har d. 9 oktober kontaktet jeres kontor i UK, fordi der var problemer med min reservation 442434896.
Problemet var, at jeg havde reserveret en “store” klasse bil som krævede et kreditkort (ikke debit) for at afslutte reservationen hos Sicily By Car. Efter en lang diskussion med begge parter, og så en samtale mellem jer og SBC, I kunne ikke komme til en løsning og jeg fik hverken bil eller mine penge tilbage.
Jeg vil gerne understrege, at jeg var også klar til at få en bil som er “mindre” klasse osv. bare for at få lukket sagen og få en bil, men det var ikke nok!!!

Jeg har også skrevet en mail som jeg aldrig har fået svar på.

Det er en dårlig forretning!

9 października 2025
Oceniono na 1 z 5

Bad when you have a claim

Renting of a car was ok, but customerservice is the worst. they hide behinf a form on the website and when you have a claim, the just finalize and get no answer on the result. Called them, but the customer service never return even though it was agreed with an administrative employee. I have a claim on a damage og 1500 chf...but never heard from Europecar. It's a bad company

18 września 2025
Oceniono na 3 z 5

Ignorering af henvendelse efter leje af bil i USA

Jeg har efter min leje i USA skrevet til Auto Europe Danmark, idet jeg er blevet opkrævet 100 USD mere i envejsgebyr end lejen lovede. Det er nu en uge siden og man ønsker åbenbart ikke at svare på henvendelsen fra mig.
Efter 1 uge burde der være svaret på henvendelsen, men der sker åbenbart ikke.

30 września 2025
Oceniono na 1 z 5

Hvis dit fly bliver forsinket

Hvis dit fly bliver forsinket, sletter autoeuropa din booking, og beholder selv alt hvad du har betalt. Det eneste du kan gøre er at betale et langt større beløb igen for en anden bil!!!

16 września 2025
Oceniono na 2 z 5

Jeg har prøvet at book'e 3 gange i…

Jeg har prøvet at book'e 3 gange i træk, og alt ser ok ud: booking confirmed. Jeg modtager også en voucher, hvor der dog står, "kan ikke bruges til at hente bil". Dagen efter modtager jeg så en besked om, at booking er cancelled.
Min bank siger, de har kun modtaget forespørgsel på 6dkr (som iøvrigt er betalt). Support (på engelsk) svarer, at de aner ikke hvorfor.
Jeg har brugt autoeurope mange gange tidligere, men noget går galt nu. Jeg kan kun sige: lad være med at stol på hjemmesiden 'gennemført', men afvent endelig voucher. Og hvis den er cancelled, så må du nok som jeg, se dig om efter et alternativ ...

14 września 2025

Forkert opgivelse af pris

Vi føler os ført bag lyset med pris. Da vi bookede bilen stod den til en pris for leje af bil og forsikringer. Da vi havde afleveret bilen trak de næsten det dobbelte igen på vores mastercard. Det er meget uigennemsigtigt at se den fulde pris ved booking. Vi kommer aldrig til at leje igennem autoEuropa igen og vil klart fraråde alle i at leje igennem dem.

9 września 2025
Oceniono na 2 z 5

Tjek anmeldelser fra andre hjemmesider

Jeg har brugt dem flere gange og været fuld tilfreds.
Men jeg har lige brugt dem til at leje en bil hos thrifty i malaga lufthavn og ifølge autoeurope hjemmeside havde thrifty en anmeldelse score på 8.4 og da jeg efterfølgende, efter at jeg havde fået en virkelig dårlig behandling og prisen steg til langt over det dobbelte, tjekkede jeg anmeldelser andre steder og og de lå helt i bund og de fleste skrev om ligne oplevelser som min.
Så jeg er virkelig skuffet over at man ikke kan stole på deres hjemmeside.

31 sierpnia 2025
Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej